Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απο βιογραφικο θα λες μαλλον

Αλλα ο μπρίκιτς καλο βιογραφικο εχει σχετικά παντα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δική μου άποψη μιας και μπήκε και το poll είναι η εξής:

Η ομάδα φέτος έκανε μακράν τον πιο δυνατό και οργανωμένο μεταγραφικό σχεδιασμό από κάθε άλλη χρονιά.Πήρε παίκτες με εμπειρίες και παραστάσεις,όχι ξεζουμισμένους,όχι ταλέντα και ελπιδοφόφους.Παίκτες σε καλή ηλικία με πράγματα να δώσουν.Παίκτες επαγγελματίες που δένονται με τις ομάδες τους και όχι γυρολόγους που ψάχνουν το χρήμα.Παίκτες αρχηγούς (Κάνιας,Μπίσεσβαρ,Βαρέλα,Τζάλμα,Μάτος) με προσωπικότητα.

Το πιο σημαντικό;Η ομάδα απέκτησε παίκτες γρήγορους και στα πόδια και στο μυαλό.Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον ούτε αργά μπακ,ούτε αργά χαφ (κυρίως).Είναι μια ομάδα ταχυδυναμική που στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα ασυζητητι.

Επίσης έφυγαν παίκτες που απλά δεν μπορούσαν (Γκολάσα,Βίτορ),ανανέωσαν παίκτες-διαμάντια (Μυστακίδης) δόθηκαν δανεικοί παίκτες ελπιδοφόροι (Άντονις,Ζάιρο),δόθηκαν παιδιά της Κ20 σε ομάδες που θα ψηθούν,πωλήθηκαν παίκτες σε καλά λεφτά (Μακ και Λούκας),μπήκε ρήτρα σε παίκτες που μπορούν να φέρουν λεφτά (Κάτσε και Χάτζη από όσο ακούγεται).

Ενστάσεις:

1)Τιάμ:Δεν μου άρεσε το βιογραφικό του.Ξεκάθαρα βέβαια δεν ήταν πρώτη επιλογή.Ωστόσο συνδυάστηκε με τον δανεισμό του Ζάιρο και δεν νομίζω με τίποτα να είναι πιο ανούσιος ο Σενεγαλέζος.Οπότε θεωρώ πως υπήρξε αναβάθμιση στην θέση,αν και θα ήθελα πιο έτοιμο παίκτη.

2)Όσον αφορά τον φορ,ήθελα κ εγώ παίκτη να κάνει την διαφορά.Όπως όλοι.Αλλά ας μην τρελαινόμαστε.Παιχνίδι στην σούπερ λιγκα που δεν μπορεί να καθαρίσει ο Κλάους ή ο Φακούντο δύσκολα θα υπάρξει.

Συμπερασματικά έλειψε αυτό το κλικ για να πας από το 9 στο 10.Σούπερ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ποιοτικά και ποσοτικά.

Έρχεται χρονιά-ορόσημο.Κρατήστε τους εχρθούς του ΠΑΟΚ έξω από το μυαλό και την κρίση σας.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καλύτερα να μας θεωρούν λιγότερο ενισχυμένους εκεί στο γαζέττα. Στο χορτάρι θα δούμε ποιός είναι καλύτερος.
Θα μας τρέμουν όλοι φέτος, κανείς δεν θα μπορεί να μας πάρει το κέντρο. Θα τους βάλουμε όλους μέσα στην εστία.
Περιμένετε λίγο και θα δείτε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω τον κακο μας εαυτό ως οργανισμό φοβαμαι
Οι εχθροί ειναι εχθροί παντα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μακάρι Odi, μακάρι!!!
Συμφωνώ σε όλα, αλλά με έναν αστερίσκο στο θέμα Τιάμ!

Δεν γίνεται ρε γμτ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!! Δεν γίνεται να γίνονται όλοι εδώ, παλτά και να φεύγουν και να παίζουν μπάλα αλλού. Κάτι λάθος κάνουμε. Το βρήκαμε; Αν ναι, υπάρχει ελπίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 01 Σεπ 2016, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω θα πω και τον καημο μου οτι γιναμε οπως οι αλλοι που ψιλοκοροιδευαμε ,μια εντεκαδα μονο ξενοι.Θα μου πεις οι Ελληνες με πιο πολλα λεφτα και δεν ,ναι μεν αλλα ....ειπαμε καημος.
Απ την αλλη οι Ελληνες πρεπει να καταλαβουν οτι τα μπερεκετια τελειωσανε κι αν θελεις να αγωνιζεσαι σε καποια τοπ ομαδα της ΣΛ πρεπει πλεον και να σκυλιαζεις στη προπονηση και καλη ζωη να κανεις και.. και ..και.Αλλιως πλατανιαδες και λειβαδιες.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

και ο πάγκος καλός είναι, σαν τελευταία ευκαιρία πριν τον πλάτανο που σε χαιρέτησε αφού μυαλό δεν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστο ΚΑΤ αλλα δε βλεπω κ τπτ της προκοπής
Αντε κονε καλος θα ταν πχ αλλα δεν ξερω κ πολλούς
Τωρα αν βγαίνει κανας καλος απο πισω τι να πω

Ιςως να χουμε ματια στο σιωπή για 6αριβδεκεμβρη
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

μια χαρά την βλέπω την ομάδα φέτος.
Αν κρίνουμε και εμείς μόνο αυτό που θα βλέπουμε κάθε κυριακή στο χορτάρι και δεν ψάχνουμε φαντάσματα και παρασκήνια θα είμαστε και εμείς μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πιλότε μακάρι να βγει το παιδί.Μακάρι να κάνει χρονιά ανάλογη με την περυσινή και καλύτερη.Πιστεύω πως με τον Ίβιτς θα δώσει όσα μπορεί το παλικάρι.

Καταραμένε,το θέμα είναι η νοοτροπία του Έλληνα.Προσωπικά θεωρώ πως οι μόνοι Έλληνες που χωράνε στην 11αδα του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Τζαβέλας,ο Μυστακίδης και ο Κλάους.

Όταν ξεκινούσε η μεταγραφική περίοδος,ευχόμουν πραγματικά να διώξουν όλους όσους δεν μπορούν και δεν με νοιάζει καθόλου αν έχει Έλληνες μέσα η εντεκάδα.Μα καθόλου όμως.

Έφυγαν όλα σχεδόν τα βαρίδια από την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

kataramenos5 έγραψε:Εγω θα πω και τον καημο μου οτι γιναμε οπως οι αλλοι που ψιλοκοροιδευαμε ,μια εντεκαδα μονο ξενοι.Θα μου πεις οι Ελληνες με πιο πολλα λεφτα και δεν ,ναι μεν αλλα ....ειπαμε καημος.
Απ την αλλη οι Ελληνες πρεπει να καταλαβουν οτι τα μπερεκετια τελειωσανε κι αν θελεις να αγωνιζεσαι σε καποια τοπ ομαδα της ΣΛ πρεπει πλεον και να σκυλιαζεις στη προπονηση και καλη ζωη να κανεις και.. και ..και.Αλλιως πλατανιαδες και λειβαδιες.
αν και με απασχολεί πολύ το θέμα των Ελλήνων στην ομάδα, δεν με πειράζει οι 11άδα να αποτελείται από ξένους. αυτό δεν λέμε άλλωστε? αν είναι να φέρουμε ξένο να είναι καλύτερος από τον Έλληνα? σαν αριθμός ξένων το 13 για μένα είναι το μάξιμουμ που μπορώ να δεχθώ. μακάρι του χρόνου να είναι 12 και του παραχρόνου 11 και κοκ. αλλά οι Έλληνες που θα τους αντικαταστήσουν να είναι πραγματικά καλύτεροι.

έχει διαφορά για την ομάδα το να έχει τους καλύτερους Έλληνες από το να έχει για καλύτερους τους Έλληνες. μακάρι να καταφέρουμε το πρώτο (κυρίως για τον παγκο) γιατί αν είμαστε στο δεύτερο υπέρβαση δεν κάνουμε με το επίπεδο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών σήμερα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Σωστο ΚΑΤ αλλα δε βλεπω κ τπτ της προκοπής
Ε ναι αυτο.Με τρελαινει που μια χωρα που σηκωσε euro(εστω οπως το σηκωσε) πριν 12 χρ και λογικα θα πρεπε ν ανεβει το επιπεδο ,να μη μπορει να βγαλει ενα παικτη που να σταθει ανετα στη ΣΛ και παραλληλα να βλεπεις παικτες απο πρασινο αρωτηριο πχ ,να κανουν πλακα.Τι πινουν δηλ εκει στο πρασινο ακρωτηριο ?Τι σοι υποδομες εχουν?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστο ...

Δεν ξερω ... Παλια τουλ στους μικρους μικρους υπήρχαν καλα ταλέντα άσχετα αν μετα μαρκίζ κλπ κ χαλούσανε
Τωρα πιο λίγα ...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ίσως η απάντηση βρίσκεται στο τι δεν έχουν.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

και τωρα που τελειωσαν.... να πω και γω....

ΟΝΤΙ απ το κεφαλι μου να τα επαιρνες κοπι πειστ ετσι οπως τα εγραψες τα σκεφτομαι

επισης κατι βασικο... τα εξτρεμ μας θα ειναι το καλυτερο διδυμο μπακ του πρωταθλήματος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”