Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Αφήστε τι λένε τα ΑΡΔ για ένα, δύο ή πέντε μύρια. Αυτοί που τους πιστεύουν όποτε τους βολεύει είναι για μούτζες, αλλά τέλος πάντων.
Ως οπαδοί, όταν βλέπετε 1,5 μύρια αγορές και 10,5 μύρια έσοδα από πωλήσεις, είστε ευχαριστημένοι με δανεισμό Τιάμ για εξτρεμοφόρ και τέλος;
Αν είστε, εμένα λόγος δε μου πέφτει, αλλά παρακαλώ επιτρέψτε μου να μην είμαι καθόλου.
Ως οπαδοί, όταν βλέπετε 1,5 μύρια αγορές και 10,5 μύρια έσοδα από πωλήσεις, είστε ευχαριστημένοι με δανεισμό Τιάμ για εξτρεμοφόρ και τέλος;
Αν είστε, εμένα λόγος δε μου πέφτει, αλλά παρακαλώ επιτρέψτε μου να μην είμαι καθόλου.
Mīngus έγραψε:Αφήστε τι λένε τα ΑΡΔ για ένα, δύο ή πέντε μύρια. Αυτοί που τους πιστεύουν όποτε τους βολεύει είναι για μούτζες, αλλά τέλος πάντων.
Ειπαμε δεν ειμαστε
- ΑποστόληςΑ
Βάση transfermrkt πέρσι έπαιξε 10 φορες αριστερα, 11 δεξιά, με 3 γκολ σε κάθε πλευρά και επίσης έπαιξε 3 φορές φόρ πετυχαίνοντας 2 γκολkoseco έγραψε:Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η θέση του Τιαμ. Είναι αριστερό εξτρεμ ή φορ; Ή και τα δύο; Μπορεί κάποιος που τον έχει δει να με διαφωτίσει;
Εγω πιστεύω ο ΠΟΡΚΥ έρχεται με Τοιβόνεν από Τουλούζη και όχι με τον άλλο το μπουμπoυρα
- Kostas_Peraia4
Νομιζω 4-4-2 επαιζε η Ζουλτε περυσι,οποτε δεν επαιξε σαν μοναδικος φουνταριστος
Δεν είναι μόνο αυτό...Marianov6 έγραψε:ο φιλος του σιμπα λεει οτι θα στοιχισει 2 μυρια ο Αλβαρο στην Ντεπορ. Αρα ηταν θεμα κινητρου γιατι το αποκλειω η Ντεπορ οπως ειναι να του δινει 900. Ετσι για να ξερουμε και ποσο δυσκολο ειναι το να φερεις παικτη εδω
SM-G935F
Κανείς δεν είναι.MANIAKOS έγραψε:Mīngus έγραψε:Αφήστε τι λένε τα ΑΡΔ για ένα, δύο ή πέντε μύρια. Αυτοί που τους πιστεύουν όποτε τους βολεύει είναι για μούτζες, αλλά τέλος πάντων.
Ειπαμε δεν ειμαστε
Έχει πάει, άλλες 6 φορέςMANIAKOS έγραψε:Αντώνης για βεροια
SM-G935F
Άσχετο σχετικο:
Με 12 -2 ψήφους ξανά Στράτος στη λίγδα πρόεδρας.
Τον μπούλο ο γαύρος..
Σόρυ για το οφφφ αλλά έχει ενδιαφέρον
Τον μπούλο ο γαύρος..
- Kostas_Peraia4
Τι εννοεις πιλοτε?pilotos έγραψε:Δεν είναι μόνο αυτό...Marianov6 έγραψε:ο φιλος του σιμπα λεει οτι θα στοιχισει 2 μυρια ο Αλβαρο στην Ντεπορ. Αρα ηταν θεμα κινητρου γιατι το αποκλειω η Ντεπορ οπως ειναι να του δινει 900. Ετσι για να ξερουμε και ποσο δυσκολο ειναι το να φερεις παικτη εδω
SM-G935F
8 και 01 ή ότι ώρα κλείσουν οι μεταγραφέςKostas_Peraia4 έγραψε:Τι εννοεις πιλοτε?pilotos έγραψε:Δεν είναι μόνο αυτό...Marianov6 έγραψε:ο φιλος του σιμπα λεει οτι θα στοιχισει 2 μυρια ο Αλβαρο στην Ντεπορ. Αρα ηταν θεμα κινητρου γιατι το αποκλειω η Ντεπορ οπως ειναι να του δινει 900. Ετσι για να ξερουμε και ποσο δυσκολο ειναι το να φερεις παικτη εδω
SM-G935F
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ!trouman έγραψε:Άσχετο σχετικο:
Τον μπούλο ο γαύρος..
Σωστο μιγκους, γι'αυτο ειπα για οσα λήγουν το 17 κ οι ομαδες θα θελουν να βγαλουν κανα ψιλο.
Μεσα απο σειρα αγωνων, με Μπισε 100% κ Καμπος σε καλυτερη κατάσταση, με την ομαδα πιο δεμενη,
θ κριθεί και ο Φακου καλυτερα.
Αγιε, δεννκακο,δεννκακο..
Μαριανο, λυκοφιλιες μωρε
Φυσικά είναι δύσκολο, οι παικτες δν είναι χαζοι, ειδαν τι έγινε με λουκας..γι'αυτο η μονη λυση ειναι να τους δελεασεις με περισσότερα χρήματα..
Με των 700 λογικα θα παιξει στην ντεπορ.
Αλλιως πας για wonderkid ή τυπου αλιμπετς/καται απο χαμηλότερες αγορες..
Μην ανακαλυπτουμε την Αμερική καθε 6 μηνες, γνωστα ειναι αυτα.
Εκτος αν τα θελουμε ολα δικα μας, και "χαμηλο" συμβολαιο και παικτη απο καλη λιγκα, και μιλαμε μετα για χυλοπιτες..
Μεσα απο σειρα αγωνων, με Μπισε 100% κ Καμπος σε καλυτερη κατάσταση, με την ομαδα πιο δεμενη,
θ κριθεί και ο Φακου καλυτερα.
Αγιε, δεννκακο,δεννκακο..
Μαριανο, λυκοφιλιες μωρε

Με των 700 λογικα θα παιξει στην ντεπορ.
Αλλιως πας για wonderkid ή τυπου αλιμπετς/καται απο χαμηλότερες αγορες..
Μην ανακαλυπτουμε την Αμερική καθε 6 μηνες, γνωστα ειναι αυτα.
Εκτος αν τα θελουμε ολα δικα μας, και "χαμηλο" συμβολαιο και παικτη απο καλη λιγκα, και μιλαμε μετα για χυλοπιτες..