Τρίποντο...μετράει!!!!Mīngus έγραψε:Ρωτήστε τον κύριο για τον Άρνεσεν. Να μας διδάξει κι εμάς την τέχνη της κωλοτούμπας.painkiller4 έγραψε:Magpies4 έγραψε:Καλά, κάποιος ανέφερε ΠΟΡΚΥ και Μπρεθγουέιτ στον Μήλιο...![]()

Τρίποντο...μετράει!!!!Mīngus έγραψε:Ρωτήστε τον κύριο για τον Άρνεσεν. Να μας διδάξει κι εμάς την τέχνη της κωλοτούμπας.painkiller4 έγραψε:Magpies4 έγραψε:Καλά, κάποιος ανέφερε ΠΟΡΚΥ και Μπρεθγουέιτ στον Μήλιο...![]()
Εχει ωρα και που τα στειλαsn0ufel4 έγραψε:Αν περασει ποτε ερχεται απαντηση μανιακ
Αν έρθει κάποιος απ αυτούς τους 3, μάλλον θα σημαίνει ότι ο Βλάνταν δεν τους βάζει στην ίδια κατηγορία με σένα...john4serres έγραψε:κρατάω τα λογια σου βλανταν:
"Δεν θα παρουμε παικτη για να πουμε οτι πηραμε "
Και μεσα σ αυτην την κατηγορια βαζω Μικου-Βασκες-Τιαμ.
1...Έχουμε C.L. της Κ-20 και ράφι άδειο στο Μακεδονία Παλλάς...MANIAKOS έγραψε:Ποιος το πε οτι κλεισαμε αυτον
;
Δε φαινεται σαν κινηση ΠΑΟΚ αυτη
Αν μαζευτουν 10 βαζελοι και 10 ΠΑΟΚΙΑ και κανουν συζητηση για πρωταθλημα ευκολα χανουμε 15-5MANIAKOS έγραψε:Ταακ ας έρθουν στο δικό μας σαιτ να χάρουν οι βάζελοι
Αν μου επιτρεπεις Kostas-p.Kostas_Peraia4 έγραψε:TreloPaoktsaki έγραψε:Φιλε αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με το να φερνει παικτες που θα εχουν τον ΠΑΟΚ σιγουρα 2ο τοτε τι να πω!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!! Εχουμε επενδυτη επιτελους που ειναι καθαρος και κοιταει μονο το συμφερον της ομαδας και δεν μου πηρε ενα κυπελλο τρωγοντας 4αρα απο τον Αλ Αφ Ουζο και τον Μπεργκ? Αν ειστε ευχαριστημενοι τι να σας πω φευγω να μην σας χαλαω την πιατσα!![]()
![]()
![]()
Λοιπον ολα αυτα ειναι ωραια να τα συζητησουμε,αλλα οχι σημερα.Ειμαστε στο deadline των μεταγραφων και κουραζουμε τους υπολοιπους συμφορουμιτες μας.Οταν με το καλο τελειωσουν οι μεταγραφες θα εχουμε ολο τον χρονο να τα συζητησουμε αυτα.Ελπιζω να γινομαι κατανοητος και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη,αλλα νομιζω πως καταλαβενετε
Παίζει σ' αυτήν απο εποχή...Μπουσαιντίsic-4 έγραψε:και με αυτην τη Φενερ τι παιζει... ισοβιο συμβολαιο εχει;Ettien έγραψε:Δεν βαρέθηκε κι αυτός να πηγαίνει δανεικός ?GoMaRoS έγραψε:Μάγκες έκλεισε η Φενέρ τον Λενς, ο Στοχ πάει για δανεικός
Βρες μια ομάδα ρε παιδί μου να παίξεις και να γουστάρεις κι όχι όλο μια απο δω και μια απο κει...
Παλι καλα ντέρμπι το καναμεtzoker έγραψε:Αν μαζευτουν 10 βαζελοι και 10 ΠΑΟΚΙΑ και κανουν συζητηση για πρωταθλημα ευκολα χανουμε 15-5MANIAKOS έγραψε:Ταακ ας έρθουν στο δικό μας σαιτ να χάρουν οι βάζελοι![]()