Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Λοιπόν θα πω κάτι τελευταίο..Για μένα επειδή τον παίκτη τον έχω παρακολουθήσει ειναι ακριβώς αυτό που μας λείπει.. ενας ολοκληρωμένος φορ θωρηκτό. Μόνο ο Ντέβιτς θα με έψηνε περισσότερο.
Όσο για εξτρέμ θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό από Τιάμ... π.χ. Στοχ ή Ατσού...
Όσο για εξτρέμ θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό από Τιάμ... π.χ. Στοχ ή Ατσού...
Πάντως έχουμε μπροστά μας το απόλυτο παράδειγμα, Lucas Perez, που ήταν στα αζήτητα στην Ουκρανία στα 24-25 και καθόμαστε και ξινιζόμαστε γιατί ο Vasquez στα 25 έχει 26 γκολ σε 140 συμμετοχές στη La Liga.
Δε λέω ότι θα βγει Lucas. Ούτε και το πιστεύω.
Αλλά δε βγαίνουν συμπεράσματα ΜΟΝΟ από τους αριθμούς.
Και ξαναλέω, τζάμπα τρώγεστε. Ακόμη δεν είναι δεδομένο τίποτα.
καλα ρε τον διδυμο αδερφο του τσιπρα θα φερουμε???πατε καλα?Kostas_Peraia4 έγραψε:Mαρτιν Μιετσελ μου θυμιζειpaokovios1974 έγραψε:Δειτε τι παικταρα παιρνουμε.
[youtube]2CmdbljhZJ0[/youtube]
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω μαζι σου 100% .MANIAKOS έγραψε:Οχι bigbaby απλα θα έπρεπε γνωρίζοντας αυτο να μην ειμαστε τοςο απόλυτοι κ επιθετικοί με τις απόψεις άλλων για ΚΤ που δεν κατέχουμε
Πραγματικά
Χαβαλε κανω!!! Επειδη σε νιωθω!
BigBaby έγραψε:Συμφωνω μαζι σου 100% .MANIAKOS έγραψε:Οχι bigbaby απλα θα έπρεπε γνωρίζοντας αυτο να μην ειμαστε τοςο απόλυτοι κ επιθετικοί με τις απόψεις άλλων για ΚΤ που δεν κατέχουμε
Πραγματικά
Χαβαλε κανω!!! Επειδη σε νιωθω!
Καταλαβα

- ilovegame27
seaman έγραψε:Κάποιο παλικάρι στο chat του sdna γράφει ότι κλείσαμε ένα πιτσιρικά από Μόλντε.
Sander Svendsen.
Ξέρουμε τίποτα?
Αν ισχύει μεγάλος φορ θα γίνει!
- Παλαιολόγος
ο Λουκας οπως και ο νετσιντ με το που πατησαν στο γκαζον φαινοταν τι παιχταραδες ειναιMīngus έγραψε:Πάντως έχουμε μπροστά μας το απόλυτο παράδειγμα, Lucas Perez, που ήταν στα αζήτητα στην Ουκρανία στα 24-25 και καθόμαστε και ξινιζόμαστε γιατί ο Vasquez στα 25 έχει 26 γκολ σε 140 συμμετοχές στη La Liga.
Αν εννοείς το γκαζόν της Τούμπας, τότε ας περιμένουμε να δούμε και αυτόν που θα έρθει να δούμε.
Και προσωπικά το έχω δηλώσει ότι με τα 10+ καβάτζα, περίμενα (περιμένω) περισσότερα.
Αλλά για παίκτες που δεν έχω δει, τι να πω; Να τους βγάλω παλτά ή παικταράδες ανάλογα με τα video και τα stats στο transfermarkt;
Και προσωπικά το έχω δηλώσει ότι με τα 10+ καβάτζα, περίμενα (περιμένω) περισσότερα.
Αλλά για παίκτες που δεν έχω δει, τι να πω; Να τους βγάλω παλτά ή παικταράδες ανάλογα με τα video και τα stats στο transfermarkt;
- Παλαιολόγος
εννοειται,ουτε εγω μπορω να τους κρινω,δεν τους ξερουμε
απλα βλεπω ομαδες και στατιστικη του μικου και αναρωτιεμαι ο κλαους ποσα γκολ λιγοτερα να εκανε σε αυτες;
μια φορα εδω που τα λεμε αν ηταν η υπερβαση που ψαχναμε θα το ξεραμε,ετσι δεν ειναι;
απλα βλεπω ομαδες και στατιστικη του μικου και αναρωτιεμαι ο κλαους ποσα γκολ λιγοτερα να εκανε σε αυτες;
μια φορα εδω που τα λεμε αν ηταν η υπερβαση που ψαχναμε θα το ξεραμε,ετσι δεν ειναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 30 Αύγ 2016, 17:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
RoMaN έγραψε:Πρόβλεψη: Θα κάτσει στο συμβόλαιο κάπως έτσι, από του χρόνου και μετά, ειδικά αν δεν δει 11άδα..
Δεν κανουμε ποτε παραθεση το ακριβως απο πανω post
Κostas_Peraia4
Aχχχ.Το ευχαριστηθηκα
Σόρρη.
Roman
Σόρρυ, με Υ! Ήμαρτον!
pgetsos
υστερα σας πειραζει ο goran με τα χρωματα... τσιρκο το κανατε...

Παλαιολογε δεν θα το μαθουμε μαλλον ποτε διοτι ο κλαους παρα τα φοβερα νουμερα του περιεργως δεν συγκινησε ππτε καμια ομαδα να ασχοληθει μςταγραφικα μαζι του...
ισως βεβαια αυτο να απανταει απο μονο του την ερωτηση σου, ισως και να ειναι εντελως ασχετο.
ισως βεβαια αυτο να απανταει απο μονο του την ερωτηση σου, ισως και να ειναι εντελως ασχετο.
Και ο Τσορι του γαυρου απο την Ραγιο ηρθε στην Ελλαδα στα 31 του....δεν με νοιαζει η ηλικια αλλα η ορεξη του για ποδοσφαιρο. Παικτης που μεχρι περσυ ηταν στην Πριμερα και δεν παει τωρα στην Κινα μετα απο μια χρονια με 9 γκολ μου λεει οτι θελει να ειναι σε υψηλο επιπεδο.
Μακαρι να ερθει για να υπαρχει ανταγωνισμος στην θεση του φορ....μπας και δουλεψει και λιγο ο τεμπελης αρχηγος μας.
Μακαρι να ερθει για να υπαρχει ανταγωνισμος στην θεση του φορ....μπας και δουλεψει και λιγο ο τεμπελης αρχηγος μας.
και με αυτην τη Φενερ τι παιζει... ισοβιο συμβολαιο εχει;Ettien έγραψε:Δεν βαρέθηκε κι αυτός να πηγαίνει δανεικός ?GoMaRoS έγραψε:Μάγκες έκλεισε η Φενέρ τον Λενς, ο Στοχ πάει για δανεικός
Βρες μια ομάδα ρε παιδί μου να παίξεις και να γουστάρεις κι όχι όλο μια απο δω και μια απο κει...
- Chuck Norris
Έχει έρθει ποτέ μεταγραφή που να άρεσε σε ΟΛΟΥΣ?