Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Παιδιά η αρδομαλακία πάει σύννεφο.
Θέλω πολύ να ξανακουστεί το σύνθημα για τους αρδ στην Τούμπα και σε κάθε παιχνίδι. Σαν πρώτο μέτρο..
Θέλω πολύ να ξανακουστεί το σύνθημα για τους αρδ στην Τούμπα και σε κάθε παιχνίδι. Σαν πρώτο μέτρο..
Δεν νομίζω να πάμε σε παίκτη άνω τον 30
-
Η πληροφορία είναι και μάλιστα από δικό μου πρόσωπο Θεσσαλονίκη κ μολις το γραψανε
(αφου ξύπνησα για να πάω δουλεία) και το διάβασα στο sdna που διάβαζα αθλητικά site..
Πως κινούμαστε για παίχτη με αγορά κάτω από τα 2 χαρτιά και συμβόλαιο γύρο στο 1-1,5χαρτί..
και από ότι βλέπω το έγραψε ένας αρδ στο sdna τώρα!!
Αυτά δίνει ο ΠΑΟΚ για επιθετικό
την τελική ευθεία βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς για την τελευταία καλοκαιρινή τους μεταγραφή, αυτή του επιθετικού.
Η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης έχει μπει άλλωστε σε πρώτο πλάνο εδώ και ημέρες, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός από τους επιτελείς του Δικεφάλου. Αρκετά βέβαια είναι τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα, ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα ποια περίπτωση θα αποφασίσουν να προχωρήσουν.
Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι θα πρόκειται για αγορά ποδοσφαιριστή κι όχι για ελεύθερο ή δανεικό και θα πρόκειται για φορ που θα μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.
Οσο για τα χρήματα που είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν στον ΠΑΟΚ, το deal δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, πέραν του συμβολαίου του παίκτη.
*** Μάλιστα μου είπε και πιοι 3 μπορεί να είναι.. αλλα απόψεις του (που τις λέει ο καθένας μας)..
(αφου ξύπνησα για να πάω δουλεία) και το διάβασα στο sdna που διάβαζα αθλητικά site..
Πως κινούμαστε για παίχτη με αγορά κάτω από τα 2 χαρτιά και συμβόλαιο γύρο στο 1-1,5χαρτί..
και από ότι βλέπω το έγραψε ένας αρδ στο sdna τώρα!!
Αυτά δίνει ο ΠΑΟΚ για επιθετικό
την τελική ευθεία βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς για την τελευταία καλοκαιρινή τους μεταγραφή, αυτή του επιθετικού.
Η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης έχει μπει άλλωστε σε πρώτο πλάνο εδώ και ημέρες, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός από τους επιτελείς του Δικεφάλου. Αρκετά βέβαια είναι τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα, ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα ποια περίπτωση θα αποφασίσουν να προχωρήσουν.
Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι θα πρόκειται για αγορά ποδοσφαιριστή κι όχι για ελεύθερο ή δανεικό και θα πρόκειται για φορ που θα μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.
Οσο για τα χρήματα που είναι αποφασισμένοι να δαπανήσουν στον ΠΑΟΚ, το deal δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, πέραν του συμβολαίου του παίκτη.
*** Μάλιστα μου είπε και πιοι 3 μπορεί να είναι.. αλλα απόψεις του (που τις λέει ο καθένας μας)..
- PaokPatraG4
Τα 3 ονόματα που μπορεί να είναι δεν μπορείς να τα γράψεις;;; Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή να ξέρουμε και γιατί συζητάμε δηλαδή μην ξεφευγουμε με απιαστα όνειρα....
-
Ασφαλώς φίλε ισα ίσα θέλω να τα μοιράζομαι οπως κ εσεις τις απόψεις σς για αυτά που μαθαίνεται!PaokPatraG4 έγραψε:Τα 3 ονόματα που μπορεί να είναι δεν μπορείς να τα γράψεις;;; Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή να ξέρουμε και γιατί συζητάμε δηλαδή μην ξεφευγουμε με απιαστα όνειρα....
Λοιπον με είπε:
1. Martin Braithwaite - http://www.transfermarkt.com/martin-bra ... eler/95732
2 . Haris Seferovic - http://www.transfermarkt.com/haris-sefe ... ler/109256
3. Mikael Ishak - http://www.transfermarkt.com/mikael-ish ... ler/153637
- Μπαρκαρούτσος
Εκατομμυρίων;Tupac έγραψε:Δεν νομίζω να πάμε σε παίκτη άνω τον 30
-
φυσικά φίλε μπορει αν φένεται στο transfermarkt ο ένας κάνει 5 χαρτιά κ ο άλλος 4,5 χαρτιά αυτά είναι εξωπραγματικά όταν σε 3μήνς απ τώρα λήγουν τα συμβόλαια το 2017 άρα το μαρούλι πέφτει στα μισα και πιόDr.Feelgood έγραψε:Ασφαλώς φίλε ισα ίσα θέλω να τα μοιράζομαι οπως κ εσεις τις απόψεις σς για αυτά που μαθαίνεται!PaokPatraG4 έγραψε:Τα 3 ονόματα που μπορεί να είναι δεν μπορείς να τα γράψεις;;; Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή να ξέρουμε και γιατί συζητάμε δηλαδή μην ξεφευγουμε με απιαστα όνειρα....
Λοιπον με είπε:
κάτω όταν μπορεί να σου φύγει ελεύθερος!
- PaokPatraG4
Για τους 2 πρώτους δύσκολο μου φαίνεται με 2 μυρια....για τον 3 που δεν τον ξέρω μου φαίνονται πολλα....τι να πω...3 μέρες ακόμα και θα ξέρουμε....
Η ιστορία με τον Μπέργκ έχει ενδιαφέρον άσχετο με την μεταγραφή. Εάν ο Μίχελ, κατά την προσφιλή του τακτική, τα βρήκε με τον παίκτη και του δίνει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, τότε ο αφραγκούζος έχει πρόβλημα, το ίδιο πρόβλημα που είχε και ο Μπακάλης. Είτε πληρώνει τον Μπέργκ, ή τον έχει να τσινάει και να μην παίζει. Εδώ το σενάριο δείχνει ότι θα πρέπει να πληρώσει. Οπως και να έχει το πράγμα η ιστορία δημιουργεί πρόβλημα στον βάζελο.
Εεετσι Αλε...ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ οσο είναι νωρίς!
Μου βγηκαν τα ματια διαβαζοντας 60σελιδες αλλα νταξ, εριξα κλαμα με τα ποστ των stalker, barlow κ paokoviou, ναστε καλα μαγκες.
Γτ μας βλεπω να πηγαίνουμε τεταρτη κ να διαβαζουμε, παλέψαμε για κωλοπιανκα, αλλα δεν..ετσι, μενουμε ως έχει γτ θελαμε καποιον να μας βοηθησει κ όχι να παρουμε για να παρουμε..
Μου βγηκαν τα ματια διαβαζοντας 60σελιδες αλλα νταξ, εριξα κλαμα με τα ποστ των stalker, barlow κ paokoviou, ναστε καλα μαγκες.
Ετσι. Να σταλει κ η εμπειρια του Τολη μαζι με τα κιβωτια των σελιδων του Πεοβληματα κ λυσεις..Tolaros έγραψε:παρήγγειλα ντελίβερι κ ανοίγω στο παλικάρι με την μπλούζα του ΠΑΟΚ κ με αρχίζει ένα τέταρτο κουβέντα για το φορ, χαρακτηριστικά, πού να παίζει, αφμ κτλ
Κρύωσε ο γύρος.
Η ΠΑΕ δεν τα βλέπει αυτά??
Γτ μας βλεπω να πηγαίνουμε τεταρτη κ να διαβαζουμε, παλέψαμε για κωλοπιανκα, αλλα δεν..ετσι, μενουμε ως έχει γτ θελαμε καποιον να μας βοηθησει κ όχι να παρουμε για να παρουμε..
Και με παραμονη αντονις, θα δακρυσει κ η Παναγιά της Τηνου.sn0ufel4 έγραψε:Φέρτε σακη να δακρυσει και ο Αποστόλης
Το πιο σωστο!MANIAKOS έγραψε:Παντως ετσι κ σεν τον εχουμε βρει ενω εχουμε αραδιάσει 10000000 ονοματα προτείνω να φαμε ολοι μπαν
απλα να σε ενημερωσω οτι η λατσιο εκανε επισημη προατση στην τουλουζ 5.000.000 και η τουλουζ ζητησε 7.000.000Dr.Feelgood έγραψε:Ασφαλώς φίλε ισα ίσα θέλω να τα μοιράζομαι οπως κ εσεις τις απόψεις σς για αυτά που μαθαίνεται!PaokPatraG4 έγραψε:Τα 3 ονόματα που μπορεί να είναι δεν μπορείς να τα γράψεις;;; Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή να ξέρουμε και γιατί συζητάμε δηλαδή μην ξεφευγουμε με απιαστα όνειρα....
Λοιπον με είπε:
ετσι για να ξερουμε τι λεμε
-
Αυτό δεν το ξέρω όπως αυτό που έγραψα είναι απόψεις του γνωστού μου το έγραψα και πάνω εγώ δυστηχώς δεν έχω κανένα κονέ να πληροφορούμε αρα κ προηγούμενο δημοσίευμα είχα γράψει προσωπική μου γνώμη για τον Λουιζ Αντριάνο της Μίλαν έλεγα μήπως τον έφερνε ο Μίχελ.paoktzis έγραψε:απλα να σε ενημερωσω οτι η λατσιο εκανε επισημη προατση στην τουλουζ 5.000.000 και η τουλουζ ζητησε 7.000.000Dr.Feelgood έγραψε:Ασφαλώς φίλε ισα ίσα θέλω να τα μοιράζομαι οπως κ εσεις τις απόψεις σς για αυτά που μαθαίνεται!PaokPatraG4 έγραψε:Τα 3 ονόματα που μπορεί να είναι δεν μπορείς να τα γράψεις;;; Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή να ξέρουμε και γιατί συζητάμε δηλαδή μην ξεφευγουμε με απιαστα όνειρα....
Λοιπον με είπε:
ετσι για να ξερουμε τι λεμε
Λοιπόν από Κίνα την κοπανάει.... οι ρουφιανοι λένε πως γυρνάει Αργεντινή...Χμμμμμμμ
Οι ρουφιανοι λένε έτσι...χμμμμ
Sent from my S55 using Tapatalk
Οι ρουφιανοι λένε έτσι...χμμμμ
Sent from my S55 using Tapatalk
-
Sport24
Ρίχνει χρήμα και αγοράζει επιθετικό ο ΠΑΟΚ
Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός Δημοσίευση: 29 Αυγ. 2016 07:38
Σαββίδης Μίχελ
Φθάνει στο τέλος η αναζήτηση επιθετικού, καθώς Σαββίδης-Μίχελ-Ίβιτς έχουν καταλήξει στον παίκτη που θα αγοράσουν. Προτάθηκε ο Ν 'Ντόι, αλλά ο ΠΑΟΚ προσπέρασε την περίπτωσή του.
Share
Tweet
0 Σχόλια
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του. Κατά δήλωση Ίβιτς, να μπορεί να παίξει ως φορ, αλλά και ως ακραίος, καθώς θέλει να αυξήσει τον ανταγωνισμό στους εξτρέμ της ομάδας.
Η αναζήτηση φθάνει στο τέλος της, καθώς Μίχελ και Ίβιτς έχουν καταλήξει στον παίκτη που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα και έχουν πάρει και το "πράσινο φως" από τον Ιβάν Σαββίδη για την αγορά των δικαιωμάτων του.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να βγει από το ταμείο της ομάδας ένα σημαντικό ποσό για την αγορά ενός παίκτη σε καλή ηλικία και με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής. Εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν ακόμη και σήμερα, αφού οι επαφές είναι άκρως προχωρημένες.
Προτάθηκε ο Ν' Ντόι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται
Στο μεταξύ, ένας παίκτης που έχει περάσει από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ο Νταμ Ν' 'Ντόι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Στα 31 του ο Σενεγαλέζος ανήκει στην Τραμπζονσπόρ (πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σάντερλαντ) αλλά η τουρκική ομάδα δεν τον υπολογίζει.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του, προφανώς επειδή είναι στα 31 του.
Ρίχνει χρήμα και αγοράζει επιθετικό ο ΠΑΟΚ
Επιμέλεια: Κώστας Πετρωτός Δημοσίευση: 29 Αυγ. 2016 07:38
Σαββίδης Μίχελ
Φθάνει στο τέλος η αναζήτηση επιθετικού, καθώς Σαββίδης-Μίχελ-Ίβιτς έχουν καταλήξει στον παίκτη που θα αγοράσουν. Προτάθηκε ο Ν 'Ντόι, αλλά ο ΠΑΟΚ προσπέρασε την περίπτωσή του.
Share
Tweet
0 Σχόλια
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του. Κατά δήλωση Ίβιτς, να μπορεί να παίξει ως φορ, αλλά και ως ακραίος, καθώς θέλει να αυξήσει τον ανταγωνισμό στους εξτρέμ της ομάδας.
Η αναζήτηση φθάνει στο τέλος της, καθώς Μίχελ και Ίβιτς έχουν καταλήξει στον παίκτη που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα και έχουν πάρει και το "πράσινο φως" από τον Ιβάν Σαββίδη για την αγορά των δικαιωμάτων του.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να βγει από το ταμείο της ομάδας ένα σημαντικό ποσό για την αγορά ενός παίκτη σε καλή ηλικία και με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής. Εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρχουν ακόμη και σήμερα, αφού οι επαφές είναι άκρως προχωρημένες.
Προτάθηκε ο Ν' Ντόι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται
Στο μεταξύ, ένας παίκτης που έχει περάσει από Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ο Νταμ Ν' 'Ντόι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Στα 31 του ο Σενεγαλέζος ανήκει στην Τραμπζονσπόρ (πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σάντερλαντ) αλλά η τουρκική ομάδα δεν τον υπολογίζει.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του, προφανώς επειδή είναι στα 31 του.