Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Dim και εσύ τα ίδια έκανες όταν είχες διαφωνίες για σαλπι και μπερμπα. ....ουδείς αναμάρτητος ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του το πάρειστικο όταν την πέφτουν πολλοί σε έναν δεν είναι ωραίο ,αλλά εσύ επειδή δεν τον γουστάρεις το διασκεδαζεις σε είδαμε όταν σκοτώνοσουν για αλλα θέματα με διάφορους εδώ τι έκανες όλο παράπονο και αδικημένος το έπαιζες. .......σταματήστε το όσο είναι καιρός γιατί στο τέλος θα φαγωθειται μεταξύ σας και εσείς που την πέφτετε στον γκοραν με ειρωνιες και χαζομάρες. .....κάποιοι γκοραν δεν σε ειρωνευονται αλλά σε κριτικαρουν καλοπροαιρετα αυτούς μην τους προσπερνάς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- teo4giannitsa
Αν αναφερεσαι σε εμενα εννοω πατα το βελακι στο πληκτρολογιο για σκρολ νταουνDimg4 έγραψε:Ρε φιλε ειμαι κατα του ιγκνορ αν εννοεις αυτο. Αλλα θα γινω ο πρωτος που θα τολμησει να πει οτι οσο ηταν σε μπαναρισμα το φορουμ ηταν ηρεμο. Οταν αποχωρησει οριστικα τοτε θα ηρεμησει εντελως το φορουμ απο ασκοπες ηλιθιες σεντονατες απαντησεις και αναλυσεις που δειχνουν ανθρωπο χωρις social life και με την αναγκη να αποδειξει κατι εδω μεσα.
Ασχημο πραγμα η ανασφαλεια και η αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης
-
Dimg4
Καλως τον συνηγορο. Ποτε δεν επρηζα τα αρχ του φορουμ με 1 σελιδα σεντονια χωρις λογο. Για σαλπι και μπερμπατοφ παντα εγραφα με επιχειρηματα και ειδικοτερα για τον σαλπι εγραφα πραγματα που δεν ηξεραν εδω μεσα. Οπως εδωσα και πριν τους αρδ οτι επιστρεφει. Μηνες πριν το μαθουν οποτε μη γραφεις οτι ναναι ισα ισα για να ακουστεις
-
Dimg4
Τολμας να κανεις υποδειξεις στον προεδρο της νεοσυστατης συντονιστικης επιτροπης?teo4giannitsa έγραψε:Αν αναφερεσαι σε εμενα εννοω πατα το βελακι στο πληκτρολογιο για σκρολ νταουνDimg4 έγραψε:Ρε φιλε ειμαι κατα του ιγκνορ αν εννοεις αυτο. Αλλα θα γινω ο πρωτος που θα τολμησει να πει οτι οσο ηταν σε μπαναρισμα το φορουμ ηταν ηρεμο. Οταν αποχωρησει οριστικα τοτε θα ηρεμησει εντελως το φορουμ απο ασκοπες ηλιθιες σεντονατες απαντησεις και αναλυσεις που δειχνουν ανθρωπο χωρις social life και με την αναγκη να αποδειξει κατι εδω μεσα.
Ασχημο πραγμα η ανασφαλεια και η αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης
- teo4giannitsa
Ο γκοραν το ίδιο θα πει με επιχειρήματα γράφει. .....Dimg4 έγραψε:Καλως τον συνηγορο. Ποτε δεν επρηζα τα αρχ του φορουμ με 1 σελιδα σεντονια χωρις λογο. Για σαλπι και μπερμπατοφ παντα εγραφα με επιχειρηματα και ειδικοτερα για τον σαλπι εγραφα πραγματα που δεν ηξεραν εδω μεσα. Οπως εδωσα και πριν τους αρδ οτι επιστρεφει. Μηνες πριν το μαθουν οποτε μη γραφεις οτι ναναι ισα ισα για να ακουστεις
Που επιστρέφει???????????????Dimg4 έγραψε:Καλως τον συνηγορο. Ποτε δεν επρηζα τα αρχ του φορουμ με 1 σελιδα σεντονια χωρις λογο. Για σαλπι και μπερμπατοφ παντα εγραφα με επιχειρηματα και ειδικοτερα για τον σαλπι εγραφα πραγματα που δεν ηξεραν εδω μεσα. Οπως εδωσα και πριν τους αρδ οτι επιστρεφει. Μηνες πριν το μαθουν οποτε μη γραφεις οτι ναναι ισα ισα για να ακουστεις
Στον ΠΑΟΚ?????????
- ace79grpaok
Guitar man πες τα αγόρι μου ,ο γκοραν ακόμη εδώ είναι? Κλαίω με κγεο που έκανε υπολογισμό μιλισεκοντ ,είσαι θεούλης !!!! Μια θα με παρακαλατε για να γίνω μόδ αλλα θα είναι αργά θα το μετανιωσετε και θα κλάψετε με μαύρο δακρι.
-
Ksenitemenos4
ε ναι το γαμωκροατης πχ ειναι τρανταχτο επιχειρημα...και μπορει καποιος ανετα να κανει μπουρδελο το φορουμ χωρις να γραψει σεντονια, απορω τι κολλημα εχετε με τα σεντονια ειδικα οταν εχετε καποιον ιγκνορ....ας συμφωνησουμε ρε ντιμ οτι ολοι εχουμε τα κολληματα μας και τα θεματα μας, δεν μπορει να συμφωνουμε ολοι σε ολα, εσυ δεν πας τον γκοραν, ο γκοραν μπορει να μην παει καποιον αλλον, εγω εναν τριτο....και οπως ειπε ο εορπτολ, ολοι το ιδιο λενε , οτι εχουν επιχειρηματα οταν επιμενουν σε κατι....δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι και εσυ ξεφυγες καποια στιγμη, οπως ολοι θα ξεφυγουμε σε ενα φορουμ καποια στιγμη...ειπε ο γκοραν οτι θα προσπαθησει να βελτιωσει καποια πραγματα, καποια τα βελτιωσε καποια οχι, φτανει ομως σακο του μποξ τον εχετε κανει και επειδη ξερετε οτι δεν θα αφησει κατι αναπαντητο το συνεχιζετε, και ειμαστε σε φαυλο κυκλο εδω και εκατο σελιδες...Dimg4 έγραψε:Καλως τον συνηγορο. Ποτε δεν επρηζα τα αρχ του φορουμ με 1 σελιδα σεντονια χωρις λογο. Για σαλπι και μπερμπατοφ παντα εγραφα με επιχειρηματα και ειδικοτερα για τον σαλπι εγραφα πραγματα που δεν ηξεραν εδω μεσα. Οπως εδωσα και πριν τους αρδ οτι επιστρεφει. Μηνες πριν το μαθουν οποτε μη γραφεις οτι ναναι ισα ισα για να ακουστεις
@K_geo, σ ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις...Προσπαθώ για το καλύτερο, ελπίζω να το βλέπετε...Προχωράμε...
-
Dimg4
Το γαμωκροατης το ειπα πανω στα νευρα μου οπως εχουν ειπωθει χιλια δυο.
Έχει καλό κοντρόλ αυτος;;κουμπώνει με τον Κλαους;;
Ξεκόλλατε....
Ξεκόλλατε....
-
vothratzis
Το μπανερακι που εχετε στην αρχικη σελιδα για τα εισιτηρια διαρκειας στο βολλευ λεει "Μαζι στην κουρφη" 
Τους το είχα γράψει κι εγώ στο τόπικ με τα διαρκείας του βόλεη αυτό με το μπάνερ.