15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
Πολυ καλος σημερα αλλα παλι καποια εξυπναδα θα βρει να πει ο κολκας για να χλεβασει.
Odi έγραψε:Καλώς τον ογκόλιθο της άμυνας.Αναμένονται κωλοτούμπες για σένα.
To ξαναεβαλα και γω για σπάσιμο στον... Odi...pilotos έγραψε:Βρίστε τον γρήγορα, μετά θέλω να δω κολοτουμπες!!!
Δώστα όλα ρε φύλακα Άγγελε της άμυνας λαιμαι
SM-G935F

SM-G935F
Θα βάζω εγώ το δικό σου και συ το δικό μου άλλη φορά. 
Μην τον ματιάσουν
SM-G935F

Μην τον ματιάσουν
SM-G935F
Κριτική από τα lidl, ΕΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΆ!!!
""""""
ΚΡΕΣΠΟ: Είχε κάποια θέματα αμυντικά, χωρίς να εκτεθεί ουσιαστικά ωστόσο σε κάποια φάση. Η ταχύτητά του τον βοήθησε και πάλι ώστε να καλύψει αρκετά εξ’ αυτών. Βέβαια, ο Ισπανός ήταν ο παίκτης που πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας εκτός των άλλων και ψυχολογία.
Vazelodna
""""""""
πως γίνεται να έχει θέματα στην άμυνα, αλλά να μην εκτεθεί;;;
Ποια ήταν τα θέματα; ακόμα κι όταν ο Τζαβελας βρέθηκε μπροστά, ήταν εκεί και κάλυψε απόλυτα.
SM-G935F
""""""
ΚΡΕΣΠΟ: Είχε κάποια θέματα αμυντικά, χωρίς να εκτεθεί ουσιαστικά ωστόσο σε κάποια φάση. Η ταχύτητά του τον βοήθησε και πάλι ώστε να καλύψει αρκετά εξ’ αυτών. Βέβαια, ο Ισπανός ήταν ο παίκτης που πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας εκτός των άλλων και ψυχολογία.
Vazelodna
""""""""
Ποια ήταν τα θέματα; ακόμα κι όταν ο Τζαβελας βρέθηκε μπροστά, ήταν εκεί και κάλυψε απόλυτα.
SM-G935F
ΣτάνταρCCCP έγραψε:Πολυ καλος σημερα αλλα παλι καποια εξυπναδα θα βρει να πει ο κολκας για να χλεβασει.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέματα εμπάθειας έχει αυτός που έγραψε την κριτικήpilotos έγραψε:Κριτική από τα lidl, ΕΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΆ!!!
""""""
Vazelodna
""""""""
SM-G935F
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Ωραίος έως τώρα
Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ όμως σ αυτόν είναι ότι είναι παίκτης ομάδας και προπονητή κάτι που είναι δύσκολο να βρεις στις μέρες μας στους ξένους μισθοφόρους.
Υπήρχε εντολή να κάνει παιχνίδι από πίσω ο τζαβελλας και τον έβλεπες σε κάθε του επαφή να προσπαθεί να κάνει πράξη τις εντολές του προπονητή σε βαθμό παρεξηγήσεως
Τέτοιοι παίκτες ακόμα και αν είναι μέτριας δυναμικότητας είναι οι αγαπημένοι των προπονητών
Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ όμως σ αυτόν είναι ότι είναι παίκτης ομάδας και προπονητή κάτι που είναι δύσκολο να βρεις στις μέρες μας στους ξένους μισθοφόρους.
Υπήρχε εντολή να κάνει παιχνίδι από πίσω ο τζαβελλας και τον έβλεπες σε κάθε του επαφή να προσπαθεί να κάνει πράξη τις εντολές του προπονητή σε βαθμό παρεξηγήσεως
Τέτοιοι παίκτες ακόμα και αν είναι μέτριας δυναμικότητας είναι οι αγαπημένοι των προπονητών
- thanos-xanthi
Ειναι παίκτης ομαδας κ ελπίζω να ξαναγυρίσουμε σε εποχές που απο ολους παίρναμε κατι
Άνοιξες κιόλας λογαριασμό μωρή Κρεσπούρα (δανεικό απ τον che4, με την άδεια του φαντάζομαι)... 
Πάντα τέτοια αλλά μάθε και να γουρλώνεις τα μάτια...
Υ.Γ. 2 κλάσεις πάνω από Βίτορ...

Πάντα τέτοια αλλά μάθε και να γουρλώνεις τα μάτια...

Υ.Γ. 2 κλάσεις πάνω από Βίτορ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Αύγ 2016, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.