Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Πάντως το να δώσω κοψοχρονιά ή να αφήσω ελεύθερους δύό παίκτες που θα διεκδικούσαν με υψηλές πιθανότητες τη συμμετοχή τους στην εντεκάδα και στις τρεις ομάδες του ΠΟΚ, δεν μου κάθετε καλά. Αν αυτοί δε χωράνε πια στο ρόστερ των 22 παικτών, τότε δύο αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα υπάρχουν: α) έχουμε αλλάξει δραματικά επίπεδο, μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο, β) νομίζουμε πως έχουμε αλλάξει επίπεδο και πετάμε τα παλιά έπιπλα, πριν ακόμα έρθουν τα καινούρια. Ας ελπίσουμε το πρώτο.

ε ναι ρε σύ! είναι vaticano γιατί δεν είναι απλός παπάς αλλα Πάπας!!! χιουμοράκι είναι , δεν περίμενα να μην το καταλαβει κάποιος!paokovios1974 έγραψε:vaticano@sports ειναι το σωστοaxristeas έγραψε:Γιατι οταν γραφω vaticanosports τοτε δεν εμφανιζει καμια σχετικη σελιδα στο google?Χωρικός έγραψε:πριν απο πέντε λεπτά, η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα vaticanosports.com ανέβασε άρθρο. το παραθέτω πρόχειρα μεταφρασμένο.
εκπληξη προκαλει η απόφαση του Μάριο Μπαλοτέλι να συνεχίσει την καριέρα του σε Ελληνική ομάδα. Ο μάνατζερ του δήλωσε οτι ο Μάριο θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του , δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα , όσο η ηρεμία και να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Εξάλλου η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα φιλόξενη..
Μην γραφετε παπαδες εδω περα τοσο ξοφθαλμους
Η εναλλακτικα papaspanoapolasport.
-
Suleymanoglu
παπ@ρια θα πάρουμε πάλι και κατα βάθος το έχετε καταλάβει όλοι, άλλοι γελάτε, άλλοι γκρινιάζετε. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην ξεσπασετε πάλι στον Αθανασιάδη και τον Κουλούρη. Δε θα φταίνε αυτοί. Το πολύ να έρθει κανένα δανεικό παλτό, θα παίξει δύο παιχνίδια και θα κουνήσει μαντήλι πρίν το Δεκέμβριο. Γνωστό το έργο.

Πολύ κατώτερο πρωτάθλημα? Εννοείς οτι παίζει σε πολύ κατώτερο πρωτάθλημα απο τη Σούπερλίγδα?vs40 έγραψε:Αν είναι να πάρουμε Gaston Rodriguez, προτιμώ να μείνουμε με Περέιρα. Είναι αστείο να συζητάμε για ποσά κοντά στα 3Μ. Το πολύ 800Κ αξίζει για τη μια σεζόν της καριέρας του σε ένα πολύ κατώτερο πρωτάθλημα, με φόβο κακής προσαρμογής. Αν ηταν 20-21 ετών με τα στατς που έχει και τα βίντεο, θα έλεγα έχει μελλον και αξίζει. Ο Μποκανί είναι καλή περίπτωση και επειδή είναι 30-31 ετών με το συμβόλαιό του να λήγει, υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστεί στα 2Μ, αν είναι εκτός ομάδας. Τους δίνουμε αν θέλουν και ένα 30% μεταπώλησης. Θα ταιριάξει αυτός ο παίκτης νομίζω. Το Νοέμβριο κλείνει τα 31 όμως και για αυτό βάζω ταβάνι τα 2,5Μ σε αγορά (και πολλά λέω). Η σούπερ υπέρβαση θα γίνει αν φέρουμε τον Μπάμπακαρ!
Μαντευεις το μέλλον ?
Πολλά θα ....θα πάρουμε κάποιον δανεικό που θα φύγει το Δεκεμβρη .....ουτε πασοκτσης της παλιάς εποχής να εισουν
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολλά θα ....θα πάρουμε κάποιον δανεικό που θα φύγει το Δεκεμβρη .....ουτε πασοκτσης της παλιάς εποχής να εισουν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω αυτο που εχω σιγουρα καταλαβει ειναι οτι ο Πολκας ριχνει μπανανοφλουδες στην ΠΑΕ γιατι δεν εχει καμια πληροφορηση,τον εχουν πεταξει εντελως.
Ο Ιβιτς μιλησε για σχεδον ολοκληρωμενη συμφωνια,αν αυτος ειναι της πλακας οπως ισχυριζεται ο Ηρακλης τσεπης θα δειξει.
Ο Ιβιτς μιλησε για σχεδον ολοκληρωμενη συμφωνια,αν αυτος ειναι της πλακας οπως ισχυριζεται ο Ηρακλης τσεπης θα δειξει.
Για ποιον Σκανδιναβό είπαμε έκανε πρόταση ο gay;;
(aka σφήνα να χαλάσω σχεδόν έτοιμη μεταγραφή άλλου)
(aka σφήνα να χαλάσω σχεδόν έτοιμη μεταγραφή άλλου)
Η Γουοντερερς ζήτησε χρόνο να σκεφτεί την πρόταση της Πενιαρολ. Η Πεναριολ είπε, θα τα πούμε το Σάββατο.
Οι δημοσιογράφοι της Πεναριολ, ξέμειναν από ενημέρωση... Είπαν ότι ενώ περίμεναν χτες να έχει λήξει το θέμα, αναμένουν και από την διοίκηση δεν τους λένε τίποτα.
Έχει και αριστερό και δεξί ο τύπος, Για μεσαίο δεν μου είπαν κάτι.
Υγ. Η πενιαρολ λένε ότι έχει παίκτες στην θέση αυτή, κάτι μου βρωμάει.
SM-G935F
Οι δημοσιογράφοι της Πεναριολ, ξέμειναν από ενημέρωση... Είπαν ότι ενώ περίμεναν χτες να έχει λήξει το θέμα, αναμένουν και από την διοίκηση δεν τους λένε τίποτα.
Έχει και αριστερό και δεξί ο τύπος, Για μεσαίο δεν μου είπαν κάτι.
Υγ. Η πενιαρολ λένε ότι έχει παίκτες στην θέση αυτή, κάτι μου βρωμάει.
SM-G935F
- sourmenetes
- Moderator
Να ξέρεις ότι και ο Κόλκας αυτό λέει, πριν δεις ότι δουλεύουν τα καινούρια εργαλεία μην απαξιώνεις τα παλιά.cellophan έγραψε:Πάντως το να δώσω κοψοχρονιά ή να αφήσω ελεύθερους δύό παίκτες που θα διεκδικούσαν με υψηλές πιθανότητες τη συμμετοχή τους στην εντεκάδα και στις τρεις ομάδες του ΠΟΚ, δεν μου κάθετε καλά. Αν αυτοί δε χωράνε πια στο ρόστερ των 22 παικτών, τότε δύο αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα υπάρχουν: α) έχουμε αλλάξει δραματικά επίπεδο, μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο, β) νομίζουμε πως έχουμε αλλάξει επίπεδο και πετάμε τα παλιά έπιπλα, πριν ακόμα έρθουν τα καινούρια. Ας ελπίσουμε το πρώτο.
Αλλά και τι να γίνει; Να τους έχεις 5 - 6 επιλογή μήπως και ; Πιστεύω ότι ο Ίβιτς , από πέρσι , μιας και ο Ιβάν του το είχε προτείνει , ότι αξιολόγησε σωστά τους παίκτες και ποιοι αυτοι ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιοι είναι αυτοί οι δύο παίκτες;Ο Τζιόλης και ο Πέλκας;
- sourmenetes
- Moderator
- ace79grpaok
Ζαιρη πάρε τα 10 σου ευρο για γκαστον και πάρε παγωτό ,τι παπα πουλατε ρε αρδ? Ο παίκτης πάει πενιαρολ και αυτός λέει ότι έρχεται σε εμάς ,ποιο γραφικός και από την Σαντορίνη.
Αυτοί θα είχαν θέση σε 11άδα του ΠΟΚ??Odi έγραψε:Ποιοι είναι αυτοί οι δύο παίκτες;Ο Τζιόλης και ο Πέλκας;
Μόνο ο Τζιόλης ίσως στην αεκ αν δεν παίζουν γιόχανσον σιμόες