Εσένα σε βλέπω σαν κατ25.kataramenos5 έγραψε:Κυριε δασοφυλακα τα βλεπεις κι εσυ ...διπλα η μονο εγω?Και δεν εχω πιει σταγονα ρε γμτ.Ale έγραψε:Αμάν, ρε Κεν, με έβγαλες το Puligny-Montrachet από την μύτη.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Δημητρης17
barlow4 έγραψε:λιγο κρασι..
λιγο θαλασσα..
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕ... !!!
- navigator11
Κι εγώ εδώ και πολύ διάστημα τον σκέφτομαι. Είχα ρε γαμωτο το νουμερο του και το έχω χάσει. 2 φορές κιόλας. Του έχω τρομερή εκτίμηση. Ειλικρινά, παίδες, από ενδιαφέρον και μόνο θα εμπαινα στη διαδικασία να πάρω ή έστω να στείλω ένα μήνυμα.desperando έγραψε:να μην ντρεπεσε καθολουpgetsos έγραψε:
Από τον Απρίλιο
Έχω βρει ένα τηλέφωνο που αν δεν είναι δικό του είναι κάποιου φίλου του η συνεργάτη. Δε μπόρεσα να βρω κάτι παραπάνω
Αλλά να πω την αλήθεια ντρέπομαι να ενοχλήσω για να ρωτήσω αν είναι καλά..
η ανησυχια δεν ειναι ντροπη και δυστυχως το μυαλο παντα παει στο χειροτερο
εξαλλου δεν πιστευω οτι ο στεφανος ειναι απο τα παιδια που θα εξαφανιζοταν ετσι
καλε τι βαρβαρος!α πα παΔημητρης17 έγραψε:barlow4 έγραψε:λιγο κρασι..
λιγο θαλασσα..
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕ... !!!
- Δημητρης17
ΜΠΑΡΛΟΟΥ.....barlow4 έγραψε:καλε τι βαρβαρος!α πα παΔημητρης17 έγραψε:barlow4 έγραψε:λιγο κρασι..
λιγο θαλασσα..
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕ... !!!
- kataramenos5
Κυριες κυριοι και οι λοιποι στον καφενε για δωματια,κρασι , θαλασσες κλπ.Το σκισαμε το τοπικ.
Μιλα ρε Πετρο.
Μιλα ρε Πετρο.
- Δημητρης17
Δημητρης17 έγραψε:Τσε γιατι ρε συ τετοιο πεσιμο;;; Σου ειπε ο Μοντ οτι χρειαζεται συνηγορο;;; Και τι εγινε ξαφνικα, απο καλος κι ευχαριστος εγινα μουφα;;;che4 έγραψε:πρωτον ασε το πας καλα κτλ οχι επειδη ειναι μοντ αλλα γενικα
και δευτερον πως θα το σηκωσεις ακριβως το τηλεφωνο θα πεις εμπρος δημητρης17 εδω![]()
![]()
ξερεις ποσα τηλεφωνα μπορω να σου δωσω αθηνα που θα ελεγαν ευχαριστως τσε4 εδω
Σίγουρα εισαι καλός και ευχάριστος γιαυτο προσπαθω να σε προστατέψω
Τα πας καλα κτλ ξερω που οδηγούν και δε θελω να σε χάσουμε τέτοιο πουλεν
Που να ξαναβρείς τέτοια φάση
Δωσε πονο απλα πρόσεχε τις εκφράσεις
Μόλις πήρα μυρωδιά ότι ολα αυτά τα τεσσαρια στο τέλος των νικνεημ δε δηλώνουν θύρα.
Εμενα μου δινει ο ρομαν απο το μισθο του ως μοντ μεριδιο για να κανω οτι μου αρεσουν τα ανεκδοτα του!μετραει για 2 προφιλ?
εσυ κοιτα να καταλαβεις τι ειναι ο εξωτερικος ορος αξιοποινου και ασε τα ανεκδοτα
Α μπράβο Κεν. Ακριβώς αυτή η πλήρωση του εξωτερικού όρου του αξιόποινου είναι και ο λόγος που βλέπεις δε μιλάω. Θεωρώ πως το έγκλημα έχει τελεσθεί, η λογική αφού τραυματίστηκε βαριά, εξέπνευσε και τώρα ήρθε η ώρα για τις συνέπειες.barlow4 έγραψε:εσυ κοιτα να καταλαβεις τι ειναι ο εξωτερικος ορος αξιοποινου και ασε τα ανεκδοτα
Από όσο κατάλαβα αμέλεια δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς και ο ενδεχόμενος δόλος είναι υπέρ αρκετός, με δεδομένο πως και ήξερα σε τι έπαιρνα μέρος και ήθελα να το κάνω.
Φτού. Την πατήσα.