Τι να πεις τωρα... ειναι η πρωτη φορα που παρατιθεται μια τετοια αποψη, νομιζω ειναι η σωστοτερη, ακυρωνει την ... νεα "Σαλπιγγιάδα" και δειχνει ποσα μιλια εχει ακομη να κανει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΕ... Απογοητευτικη διαπιστωση, αλλα πιο σοβαρη, δεν γινεται!!! Congrats!!!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα,τους κανόνες τους ορίζει η εργοδοσία.Guitarman έγραψε:Μία πρόταση με αφορμή την κουβέντα περί Κλάους:
Ο Κλάους είναι αυτός που είναι. Άλλοι θωρούν πως είναι ένα χρήσιμο περιουσιακό στοιχείο (κανείς δεν τον έβγαλε υπερπαίχτη) και άλλοι τον θεωρούν υπερτιμημένο και ότι αν μας έρθει πρόταση του βαζουμε και κορδέλα.
Ένας βασικός άξονας της κουβέντας είναι η εξωγηπεδική ζωή του Στεφ και κάθε ποδοσφαιριστή. Άποψή μου είναι πως αντί να αναλωνόμαστε σε μια νέα Σαλπιγγιαδα, θα ήταν πιο χρήσιμο να δούμε τι μπορεί/πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός προκειμένου να μην εμφανίζονται τέτοια φενόμενα. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Κλάους είναι στον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, φένεται ξεκάθαρα πως η ομάδα πρέπει να κάνει πολλά βήματα ακόμη για να φτιάχνει ΑΘΛΗΤΕΣ και για να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές της να είναι ΑΘΛΗΤΕΣ. Το παράδειγμα με τους αθλητές στίβου του vs40 είναι πολύ εύστοχο. Να θυμηθούμε και τον...χοντροκώλη πόσα κιλά έχασε όταν πήγε Γερμανία?
Για να μην πλατιάζω, πιστεύω πως είναι χρήσιμο να δει ο ΠΑΟΚ σαν εταιρία πως θα απαιτεί από τα πανάκριβα περιουσιακά της στοιχεία να είναι και ΑΘΛΗΤΕΣ πέρα από λιγότερο ή περισσότερο ταλαντούχοι παίκτες.
Αν σου δίνω ενα σκασμο λεφτα και στα πλαισια της νοοτροπιας 'στα ρεπό μου ό,τι γουστάρω κανω' μου'ρθεις μετά απο καλοκαιρινή άδεια με χάλια εργομετρικά θα υποστείς τις συνέπειες,αγωνιστικες&οικονομικές!
Αν η εργοδοσία ειναι κουκουρούκου το να έχεις θετικά αποτελέσματα ειναι θέμα καλης τυχης και συγκυριών και όχι επαγγελματικης οργάνωσης και σοβαρου προγραμματισμου.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Δημητρης17
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Δημητρης17
Αν ειπα ρε ρε Γκουερινο, αν, ΑΝ!!! Αν δειξει, γιατι οχι;;;; ΑΝ!!! Για ολους ισχυει αυτο!!! Αλλα του χρονου δεν μπορει να ειναι ουτε ο Πελκας, ουτε ο Μυστακιδης...
δυστυχως δεν μπορω να δω κανενα επιχειρημα στην παρουσα χρονικη στιγμη που να μην περναει απο το πρισμα του αποκλεισμου.berry έγραψε: Ρε συ κεν δηλαδή αν ασχοληθεί να βελτιώσει την τεχνική του κ το γαμωκοντρολ του, που θελουν βελτιωση κατα τη γνώμη μου που μπορεί να είναι λάθος, θα πάθει κάτι?
Μη λες όμως πως δεν μαθαίνει στην ηλικία του. Ο Σωκράτης έλεγε γηρασκω αει διδασκομενος. Κ δεν είμαι αρχαίο λάτρης πίστεψε με
το αν θα βελτιωσει το κοντρολ του στην παρουσα ηλικια ειναι μη μετρησιμο μεγεθος.ακομα και αν βελτιωθει δε θα βελτιωθει τοσο που να πουμε, α! ενταξει δουλεψε αυτος στην προπονηση.εχει κοντρολ.
Αν υστερει σε κοντρολ δεν μπορει να το βλεπεις εσυ και να μην το βλεπουν οι ενα σωρο προπονητες που εχουν περασει απο τον παγκο μας.το να το ειδαν ολοι, να μην το δουλεψε κανεις, η να το ειδαν και να τους κοροιδευε ολους ο κλαους επειδη βαριοταν στην προπονηση το θεωρω απιθανο.
ειναι βλακειες ολα αυτα.ειναι τιμιο να πεις πως ο κλαους δεν εχει σπουδαιο κοντρολ.χρειαζομαστε και εναν με καλυτερο.οχι αυτη η σαχλαμαρα που προκυπτει απο εδω οτι ο κλαους ειναι ενα βαρυς καπνιστης, ξυδιας και κλαρινογαμπρος(που ειναι το τελευταιο) που βαριεται να κανει προπονηση και να βελτιωσει τα κουσουρια του.και οτι παρ'ολα αυτα κανενας προπονητης τους δεν τολμαει να τον πεταξει στον παγκο.ποιον?τον κλαους.
το ξαναλεω.αυτην τη στιγμη ενας προς ενας ολοι οι παικτες του ΠΑΟΚ μπορουν να αντικατασταθουν απο καλυτερους και χωρις πολλα λεφτα.κανενας δε δειχνει να ειναι ο παικτης που δε βρισκεται ομοιος του.ο μονος που δειχνει να εχει προοπτικη για σοβαρη μεταπωλητικη καποτε αξια ειναι ο τσιμιροτ.
στα πλαισια αυτα τι κανουμε?οποιος κανει ενα σκατενιο παιχνιδι σε κρισιμο αγωνα ψαχνουμε κορδελες να τον τυλιξουμε?ξεψαχνιζουμε τα κουσουρια του δηθεν για το καλο του, ωσπου δεν αντεξε στο τελος το μυαλο του?
το παμε ολοι γυρω γυρω και δεν το λεμε ευθεως μην τυχον κ δεν ειμαστε πολιτικαλ κορεκτ τρομαρα μας για οπαδικο φορουμ.
να πεις ρε καργιολη κλαους δε θελω να σε ξαναδω μπροστα μου.θελω εναν επιθετικο που σε ολα τα μεγαλα παιχνιδια ειναι τουρμπο και τον τρεμουν(και τρεχα βρες τον).ολα τα αλλα για κοντρολ , τεχνικες και ταχυτητες ειναι προφασεις εν αμαρτιαις.και εμενα με ετσουξε ο αποκλεισμος.απλα ειδα και μεγαλυτερες ευθυνες αλλου.μου φαινεται πολυ πιο μικρη η τρομπιά του κλαους μπροστα στα μεγαλυτερα λαθη.οποτε απο εμενα τη γλιτωσε.
υγ.διαβαζω δεξια κ αριστερα κατι ονοματα επιθετικων που βρισκουν και θαυμαστες.ο μποου για παραδειγμα.εβαλε μια χρονια 25-30 γκολ και ολες τις προηγουμενες ειχε τα στατιστικα του παντελη κωνσταντινιδη.και κοστολογειται 8 (οκτω) μυρια.εμεις εδω εχουμε εναν που βαζει καθε χρονο 15-20 γκολ και ψαχνουμε κορδελες για να τον δωσουμε με 1-2 χαρτια επειδη επαιξε σαν μ@λ@κ@ς σε εναν αγωνα κρισιμο.ο γαυρος εβαλε περσι το φορτουνη να βαρεσει 15 πεναλτι πετσινα και ψαχνει να τον πουλησει με 10 μυρια μινιμουμ ως αρχισκορερ.αυτοι ειμαστε.
Εύγε Μπάρλοου, Respect!!!
Να συμπληρώσω, έχω καταλάβει τον Στέφανο και τα παιδιά από τις Ακαδημίες τα θέλουμε για γαμπρούς για τις αδερφές μας; ΈΛΕΟΣ!
ΚΑι μπορεί ο Σόλωνας όχι ο Σωκράτης να είπε ¨Γηράσκω αεί διδασκόμενος¨, αλλά κι οι Cinderella τραγούδησαν "You don't know what U got, till it's gone".. και δεν παίρνουμε λίγα.
@ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ:
ΠΑΟΚ είσαι, ξέρεις την καλή και την ανάποδη του συναφιού σου. Δεν πόνεσες μόνο ως επαγγελματίας την Τετάρτη, αλλά κι ως ΠΑΟΚτσής, συμπερφέρσου τώρα επαγγελματικά και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Δύσκολο σαφώς, αλλά τώρα είναι η ώρα, και για τον εαυτό σου πάνω από όλα.
Να συμπληρώσω, έχω καταλάβει τον Στέφανο και τα παιδιά από τις Ακαδημίες τα θέλουμε για γαμπρούς για τις αδερφές μας; ΈΛΕΟΣ!
ΚΑι μπορεί ο Σόλωνας όχι ο Σωκράτης να είπε ¨Γηράσκω αεί διδασκόμενος¨, αλλά κι οι Cinderella τραγούδησαν "You don't know what U got, till it's gone".. και δεν παίρνουμε λίγα.
@ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ:
ΠΑΟΚ είσαι, ξέρεις την καλή και την ανάποδη του συναφιού σου. Δεν πόνεσες μόνο ως επαγγελματίας την Τετάρτη, αλλά κι ως ΠΑΟΚτσής, συμπερφέρσου τώρα επαγγελματικά και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Δύσκολο σαφώς, αλλά τώρα είναι η ώρα, και για τον εαυτό σου πάνω από όλα.
Το θέμα συνονοματε Τόλη είναι....να μπορεί να ανατρέψει σαν ΠΑΟΚτσης την άσχημη κατασταση και την αγωνιστική και την ψυχολογικη. Οχι αν θέλει μονο....
Γιατί εγώ εσύ και όλοι μας εδώ θέλουμε σαν ΠΑΟΚτσηδες να φορεσουμε τη φανέλα και να παίξουμε Μπαλαρά για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μπάρτσα. Μπορούμε? Τουλαχιστον εγώ όχι..... Πριν εικοσιπεντε χρόνια στο χαντμπωλ ναι. Στο ποδόσφαιρο....ποτε!
Οσον αφορα το ποστ του κεν με βρίσκει σύμφωνο. Φυσικά αναφερθηκα για ενα τρομερό μειονέκτημα των ελλήνων παιχτών. Δεν κανουν Πέρσοναλ τρεινινκ ποτε! Το γιατί? Προφανώς κ δεν το ξέρω....
Αν κάποιος εδώ μέσα είναι ειδικός θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη του. Σαν ερασιτέχνης οπαδός στα σαράντα τρία μου μπορω να διακρινω αν ο Κλάους μπορεί να κοντρολαρει και να ντριπλαρει...όπως μπορω να διακρινω οτι είναι Κίλερ στην περιοχή. Χωρίς καμια διάθεση αντιπαράθεσης αυτά.
Οπως η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ ευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Κλάους για τον αποκλεισμό της τέταρτης.
Γιατί εγώ εσύ και όλοι μας εδώ θέλουμε σαν ΠΑΟΚτσηδες να φορεσουμε τη φανέλα και να παίξουμε Μπαλαρά για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μπάρτσα. Μπορούμε? Τουλαχιστον εγώ όχι..... Πριν εικοσιπεντε χρόνια στο χαντμπωλ ναι. Στο ποδόσφαιρο....ποτε!
Οσον αφορα το ποστ του κεν με βρίσκει σύμφωνο. Φυσικά αναφερθηκα για ενα τρομερό μειονέκτημα των ελλήνων παιχτών. Δεν κανουν Πέρσοναλ τρεινινκ ποτε! Το γιατί? Προφανώς κ δεν το ξέρω....
Αν κάποιος εδώ μέσα είναι ειδικός θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη του. Σαν ερασιτέχνης οπαδός στα σαράντα τρία μου μπορω να διακρινω αν ο Κλάους μπορεί να κοντρολαρει και να ντριπλαρει...όπως μπορω να διακρινω οτι είναι Κίλερ στην περιοχή. Χωρίς καμια διάθεση αντιπαράθεσης αυτά.
Οπως η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ ευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Κλάους για τον αποκλεισμό της τέταρτης.
- Δημητρης17
Ρε Μπερρυ - Μπαρλοου, καθηστε ρε παιδια, γιατι βγαινω απ τα ρουχα μου λιγακι... Δηλαδη ο Γιωργος ο Τουρσουνίδαρος, εκανε περσοναλ τρεινινγκ, η ηταν πιο αθλητης απο τον Κλαους;;; Εγω τον θυμαμαι σκυλο, να δαγκωνει στην επιθεση, τον θυμαμαι καλλιτεχνη και παιχταρα!!! Νομιζω καπνιζε, επινε, χοντρουλης ητανε, ητανε και ψυχαρα ομως!!! Και μην μου πειτε οτι εβγαλα το.... "ψυχόμετρο"!!! Μετα τον Τουρσουνιδη, ειπα επιτελους, οταν ειδα Σαλπιγγιδη... Δεν μπορεσε τοσο πολυ ομως... Μετα ειδα τον Αθανασιαδη σ εκεινο το ματς στην Λαρισσα, ειπα το ιδιο... Παλι ομως υπηρχε κατι, που δεν αφηνε να ειναι "το ιδιο". Θα μου πειτε αλλες εποχες, αλλοι οι επιθετικοι;;; Ρε παιδια, αντιστοιχα αλλοι, ηταν και οι αμυντικοι και σιγα, εδω μιλαμε για Σαραφη κλπ, δεν ειναι και τοσο πισω ο ΠΑΟΚ του Τουρσουνιδη... Εγω λεω πως δεν ευθυνεται κανεις για τον αποκλεισμο της προηγουμενης βδομαδας. Παιξαμε και χασαμε, δεν γινεται να νικανε και οι δυο. Αν τα ειχε παστελωσει ο Κλαους θα μιλαγαμε αλλιως, αλλα κι αυτοι θα μπορουσαν να μας ειχαν ριξει κανα δυο τεμαχια ακομη στο Αμστερνταμ και να ειχε ληξει εκει το θεμα. Παμε για τους ομιλους του Γιουροπα και να ειστε σιγουοι οτι ΜΟΝΟ η σοβαρη αντιμετωπιση των Γεωργιανων, μπορει να μας δωσει την προκριση. Αν παμε μονο με την δυναμη της φανελλας.. μην αποκλειετε καμμια νεα καρπαζια!!!berry έγραψε:Το θέμα συνονοματε Τόλη είναι....να μπορεί να ανατρέψει σαν ΠΑΟΚτσης την άσχημη κατασταση και την αγωνιστική και την ψυχολογικη. Οχι αν θέλει μονο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Κυρ 07 Αύγ 2016, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackMagicPAOK
Οι υπερβολές είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα και του Παοκτση (ο οποιος παρασύρετε κι απο τους "καλοθελητες - παρατρεχαμενους").
1ο Ο Κλαους είναι αυτός που έβαλε το γκόλ και έδωσε φοβερη ώθηση στην ομάδα.
2ο. Στην 1η ευκαιρία η φάση εξελίσεται ταχύτατα (απο τα αριστερά). Ο Στέφανος ακολουθεί την φάση και φτάνει την κατάλληλη στιγμή στην αντίπαλη περιοχή. Σουτάρει με την μία και δυστυχώς ο τερματοφύλακας το αποκρούει (έχει διαβάσει την φάση και καλύπτει τον χώρο).
3ο Στην 2η ευκαιρία ο Κλάους θέλει να τελειώσει την φάση με "μαγικό". Κάνει λάθος επιλογή και σπαταλάει μια τεράστια ευκαιρία..
4ο Το αυστηρο πεναλτυ και το δοκάρι του Μυστακίδη δημιουργούν ανυσηχία..
50 Η αμυνα μας κοιμαται στο 87' και η πρόκριση πετάει για το Αμστερνταμ. Την στιγμή που όλα εδειχναν οτι πάμε για παράταση.
Επίλογος, ο Κλάους έχει σημειώσει με τον ΠΑΟΚ πάνω από 100 γκόλ!!! Τον ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του και για όσα θα έρθουν στο μέλλον!
1ο Ο Κλαους είναι αυτός που έβαλε το γκόλ και έδωσε φοβερη ώθηση στην ομάδα.
2ο. Στην 1η ευκαιρία η φάση εξελίσεται ταχύτατα (απο τα αριστερά). Ο Στέφανος ακολουθεί την φάση και φτάνει την κατάλληλη στιγμή στην αντίπαλη περιοχή. Σουτάρει με την μία και δυστυχώς ο τερματοφύλακας το αποκρούει (έχει διαβάσει την φάση και καλύπτει τον χώρο).
3ο Στην 2η ευκαιρία ο Κλάους θέλει να τελειώσει την φάση με "μαγικό". Κάνει λάθος επιλογή και σπαταλάει μια τεράστια ευκαιρία..
4ο Το αυστηρο πεναλτυ και το δοκάρι του Μυστακίδη δημιουργούν ανυσηχία..
50 Η αμυνα μας κοιμαται στο 87' και η πρόκριση πετάει για το Αμστερνταμ. Την στιγμή που όλα εδειχναν οτι πάμε για παράταση.
Επίλογος, ο Κλάους έχει σημειώσει με τον ΠΑΟΚ πάνω από 100 γκόλ!!! Τον ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του και για όσα θα έρθουν στο μέλλον!
- kataramenos5
Οτι λέει ο Barlow.
+1926
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
+1926
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Συν π κ απο μενα
Παρακαλείται το απο πανω παλικάρι να γραφει πιο συχνά
Παρακαλείται το απο πανω παλικάρι να γραφει πιο συχνά
Ρε μάγκες ειλικρινά γιατί το τραβάτε τόσο το θέμα;
Και κυρίως ΓΙΑΤΙ κάποιοι παριστάνετε τους έκπληκτους από όλους εμάς που δε μας κάνει ο Κλάους;
Προφανώς και ΟΛΑ χάνονται στο ποδόσφαιρο
Προφανώς και ΔΕΝ είναι αποκλειστική του ευθύνη ο αποκλεισμός (άλλωστε αν δεν απατώμαι δυο γκολ φάγαμε στην άμυνα).
Απλά η στεναχώρια του αποκλεισμού ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τη (σχεδόν) βεβαιότητα οτι δεν θα έρθει ο επιθετικός που ΟΛΟΙ ξέρουμε πως χρειαζόμαστε, έφερε μια μεγάλη ένταση στο πρόσωπο του Κλάους.
Για μένα, το χω τονίσει, ο Κλάους είναι ΠΡΩΤΑ ακατάλληλος ΑΡΧΗΓΟΣ και ΜΕΤΑ μέτριος παίκτης.
Αν μείνει στον πάγκο και αποκτήσουμε πραγματικές αρχηγικές προσωπικότητες στο ρόστερ, τότε ο Κλάους θα είναι ΣΟΥΠΕΡ.
υγ. διορθώθηκε
Και κυρίως ΓΙΑΤΙ κάποιοι παριστάνετε τους έκπληκτους από όλους εμάς που δε μας κάνει ο Κλάους;
Προφανώς και ΟΛΑ χάνονται στο ποδόσφαιρο
Προφανώς και ΔΕΝ είναι αποκλειστική του ευθύνη ο αποκλεισμός (άλλωστε αν δεν απατώμαι δυο γκολ φάγαμε στην άμυνα).
Απλά η στεναχώρια του αποκλεισμού ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τη (σχεδόν) βεβαιότητα οτι δεν θα έρθει ο επιθετικός που ΟΛΟΙ ξέρουμε πως χρειαζόμαστε, έφερε μια μεγάλη ένταση στο πρόσωπο του Κλάους.
Για μένα, το χω τονίσει, ο Κλάους είναι ΠΡΩΤΑ ακατάλληλος ΑΡΧΗΓΟΣ και ΜΕΤΑ μέτριος παίκτης.
Αν μείνει στον πάγκο και αποκτήσουμε πραγματικές αρχηγικές προσωπικότητες στο ρόστερ, τότε ο Κλάους θα είναι ΣΟΥΠΕΡ.
υγ. διορθώθηκε
- thanos-xanthi
- abc_o_ karpouzas
απο περιεργεια ρε συ rainmaker
ποιον θα ηθελες στην θεση του φορ??
πες ενα ονομα
γκομεζ?? λεβαντοφσκι?? ομπαμεγιανκ?
πες ενα ονομα
Να υποθέσω οτι μετα απο τους τρεις που αναγραφεις βρίσκεται στην 4 θεση ο Κλαους? Δηλ ενας καλυτερος επιθετικος απο τον Κλαους κοστιζει 5-10 εκ???abg12d34 έγραψε:απο περιεργεια ρε συ rainmaker
πες ενα ονομα
Ε τώρα πλάκα μου κάνεις;
Το Ronaldo Luís Nazário de Lima :
http://www.transfermarkt.gr/ronaldo/profil/spieler/3140
Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί οτι υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ καλύτεροι παίκτες απ τον Κλάους;
Το να καταφεύγουμε σε ονόματα παγκοσμίως γνωστά μοιάζει κοροιδία.
Ο ΠΑΟΚ αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά χρειάζεται ΔΥΟ παίκτες. Ενα σέντερ φορ που να παίζει ΣΟΒΑΡΑ με πλάτη, τελειώματα με το κεφάλι και σπάσιμο μπάλας.
Και έναν ταχυδύναμο με τρίπλα και σουτ απο μέση απόσταση ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί και στο άκρο της επίθεσης.
Το παράδειγμα που χρησιμοποιείται κατά κόρον με το Τζιμπούρ είναι ΠΟΛΥ εύστοχο, αλλά δυστυχώς ο Τζιμπούρ είναι τόσο ανεγκέφαλος που και μόνο η αναφορά του ονόματός του χαλάει τη κουβέντα. Αλλά ο σωματότυπος είναι πάνω κάτω αυτός για μένα. Βεβαίως στις ικανότητες ψάχνεις το καλύτερο οχι κάτι απλά παρόμοιο.
Για την ώρα έχουμε ένα ΜΕΤΡΙΟ δείγμα κάπου ανάμεσα. Ούτε ακριβώς με πλάτη, ούτε πολύ δυνατότερος απ τα λιμά των ελληνικών αμυνών, ούτε γρήγορος, ούτε τρίπλα, ούτε σουτ, ούτε κεφαλιά, ούτε σέντρα, ούτε πάσα ιδιαίτερη.
Αυτό δε σημαίνει οτι είναι άχρηστος, αλλά ΔΕΝ είναι η σταθερά πάνω στην οποία μπορεί να πατάει μια ομάδα. Είναι καλός παστελωτής μπροστά απο το τέρμα. Δεκτόν.
Γι αυτό και λέω οτι θα είναι άριστος ερχόμενος απο τον πάγκο, για να δώσει λύσεις και να πάρει παιχνίδια, κάτι το οποίο έκανε από τα 18 του και τα ματς με το Θρασύβουλο και τον Εργοτέλη.
Το Ronaldo Luís Nazário de Lima :
http://www.transfermarkt.gr/ronaldo/profil/spieler/3140
Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί οτι υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ καλύτεροι παίκτες απ τον Κλάους;
Το να καταφεύγουμε σε ονόματα παγκοσμίως γνωστά μοιάζει κοροιδία.
Ο ΠΑΟΚ αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά χρειάζεται ΔΥΟ παίκτες. Ενα σέντερ φορ που να παίζει ΣΟΒΑΡΑ με πλάτη, τελειώματα με το κεφάλι και σπάσιμο μπάλας.
Και έναν ταχυδύναμο με τρίπλα και σουτ απο μέση απόσταση ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί και στο άκρο της επίθεσης.
Το παράδειγμα που χρησιμοποιείται κατά κόρον με το Τζιμπούρ είναι ΠΟΛΥ εύστοχο, αλλά δυστυχώς ο Τζιμπούρ είναι τόσο ανεγκέφαλος που και μόνο η αναφορά του ονόματός του χαλάει τη κουβέντα. Αλλά ο σωματότυπος είναι πάνω κάτω αυτός για μένα. Βεβαίως στις ικανότητες ψάχνεις το καλύτερο οχι κάτι απλά παρόμοιο.
Για την ώρα έχουμε ένα ΜΕΤΡΙΟ δείγμα κάπου ανάμεσα. Ούτε ακριβώς με πλάτη, ούτε πολύ δυνατότερος απ τα λιμά των ελληνικών αμυνών, ούτε γρήγορος, ούτε τρίπλα, ούτε σουτ, ούτε κεφαλιά, ούτε σέντρα, ούτε πάσα ιδιαίτερη.
Αυτό δε σημαίνει οτι είναι άχρηστος, αλλά ΔΕΝ είναι η σταθερά πάνω στην οποία μπορεί να πατάει μια ομάδα. Είναι καλός παστελωτής μπροστά απο το τέρμα. Δεκτόν.
Γι αυτό και λέω οτι θα είναι άριστος ερχόμενος απο τον πάγκο, για να δώσει λύσεις και να πάρει παιχνίδια, κάτι το οποίο έκανε από τα 18 του και τα ματς με το Θρασύβουλο και τον Εργοτέλη.