Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Έχουν και τα χανούμια ένα που με το είπε ένα παιδί από τη σχολή, κατά του γαύρου.. Ένα με ψυχίατρο.. Καλό είναι, αν και καταλήγει υπέρ του χανουμιού.
- kataramenos5
Αν την ωρα που κανουν επιθεση αναβοσηνει κοντρα το φλας του κινητου απο 2-3000 κοσμο για αποπροσανατολισμο ,θα χει αποτελεσμα?
Αφου ολοι για σελφι θα πανε να το αξιοποιησουμε κιολας.
Αφου ολοι για σελφι θα πανε να το αξιοποιησουμε κιολας.

- john4serres
Μ αρεσει που περιμενετε απο ολο το γηπεδο
Εδώ στο ΠΑΟΚ (χέρια) δεν συμμετεχουν.
Εδώ στο ΠΑΟΚ (χέρια) δεν συμμετεχουν.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Πόσο θα γούσταρα, ΚΥΡΙΩΣ στη 4, να πέφτει καμιά φάπα σε όσους δεν συμμετέχουν. Αν είναι δυνατόν να κρατάς κινητό στο χέρια!! Του δίνεις μια στο χέρι, παίρνεις το κινητό και το πετάς έξω από το γήπεδο (πίσω) ή κάτω πέρα από τα κάγκελα..όχι σε κανένα κεφάλι σεκιουριτά.
Και φυσικά το ίδιο να ισχύει για όσους ξύνονται στα συνθήματα. Δεν γίνεται να πηγαίνεις ρε πούστη μου θύρα 4 και τα μόνα συνθήματα που φώναξες είναι το "ΓΓΚΟΟΟΟΟΛ" και το "γαύροι μουνιά" 1-2 φορές και να φύγεις...
Και φυσικά το ίδιο να ισχύει για όσους ξύνονται στα συνθήματα. Δεν γίνεται να πηγαίνεις ρε πούστη μου θύρα 4 και τα μόνα συνθήματα που φώναξες είναι το "ΓΓΚΟΟΟΟΟΛ" και το "γαύροι μουνιά" 1-2 φορές και να φύγεις...
@ Kat, μιας κ εχεις οιστρο, δεν πιανεις λεω γω 3-4 καψουρες μου απο Ατλετι, μπας κ βγαλεις τπτ καλο?
[youtube]JzI6zEZV-ME[/youtube]
[youtube]8IHrkLafS_E[/youtube]
Tα μοναδικα που προσπαθησα παλια ηταν τα
[youtube]rw6AoJ7szp0[/youtube]
....
Λεν οι χαμουτζηδες,
πως είμαστε αλητες,λαος τρομοκρατης,
στ'@@ μας σας γραφουμε μαλακες
κ σα βροχη θα πεφτουνεοι φαπεεεες,λαλαλαλαλαλαλα (ψιλοτρατζικ):lol:
http://fanchants.es/football-songs/atle ... l-be-back/
ΠΑΟΚαρα, ομαδαραααα,
πρωταθλημα οπως παλιάαααα (οπως παλια δικεφαλεεε)
βαζελακια στηστε κωλο,
ΠΑΟΚ γ@μ@ τα μ..νιααα (κ ελατε με την όπισθεν)
Υ.Γ.
Ειχα κανει μια προσπαθεια και για το αγαπημενο μου
[youtube]wpUwfiADvKo[/youtube]
Παο κα ρα μου,
Ει σαι το καλύτερο ναρκωτικοοοοο,
μιά ουσία, κατι μαγικόοοο,
είσαι εξάρτηση θα τρελαθωωωωω,λολολολολολολο
Μεσα εξω θα σ'ακολουθωωωω,
κι απο μπατσους δε θα φοβηθωωω, λολολολολολολο
Μια Κύριακή μακρια και θα τρέλαθωωω,
δικέφαλέ μου πή ρές το μυαλόοο, λολολολολολολο
Ο,τι κι αν γινει θα σε αγαπωωω,
ακομα κ σε λυπες θα πορωθώω,
μεχρι το τέλος θα τραγουδωωωω,
λολολολολολολο
αλλα δυστυχως ενας σκουληκοφιλος μου ειπε οτι το ειχαν διασκευασει στα λατιν χρονια (xguENm4nVfw), και τα μουνοπανα το καναν πολυ καλο..

[youtube]JzI6zEZV-ME[/youtube]
[youtube]8IHrkLafS_E[/youtube]
Tα μοναδικα που προσπαθησα παλια ηταν τα
[youtube]rw6AoJ7szp0[/youtube]
....
Λεν οι χαμουτζηδες,
πως είμαστε αλητες,λαος τρομοκρατης,
στ'@@ μας σας γραφουμε μαλακες
κ σα βροχη θα πεφτουνεοι φαπεεεες,λαλαλαλαλαλαλα (ψιλοτρατζικ):lol:
http://fanchants.es/football-songs/atle ... l-be-back/
ΠΑΟΚαρα, ομαδαραααα,
πρωταθλημα οπως παλιάαααα (οπως παλια δικεφαλεεε)
βαζελακια στηστε κωλο,
ΠΑΟΚ γ@μ@ τα μ..νιααα (κ ελατε με την όπισθεν)
Υ.Γ.
Ειχα κανει μια προσπαθεια και για το αγαπημενο μου
[youtube]wpUwfiADvKo[/youtube]
Παο κα ρα μου,
μιά ουσία, κατι μαγικόοοο,
είσαι εξάρτηση θα τρελαθωωωωω,λολολολολολολο
Μεσα εξω θα σ'ακολουθωωωω,
κι απο μπατσους δε θα φοβηθωωω, λολολολολολολο
Μια Κύριακή μακρια και θα τρέλαθωωω,
δικέφαλέ μου πή ρές το μυαλόοο, λολολολολολολο
Ο,τι κι αν γινει θα σε αγαπωωω,
ακομα κ σε λυπες θα πορωθώω,
μεχρι το τέλος θα τραγουδωωωω,
λολολολολολολο
αλλα δυστυχως ενας σκουληκοφιλος μου ειπε οτι το ειχαν διασκευασει στα λατιν χρονια (xguENm4nVfw), και τα μουνοπανα το καναν πολυ καλο..
Σιμπα μαύτα που γραφεις θα βγάλουν σπυράκια κάποιοι εδω μεσα που δε θέλουν συνθήματα για ναρκωτικά στον ΠΑΟΚ και βρισιές
Έτοιμοι για θέατρο λεμεεεεεεεεεεεεεερ
Έτοιμοι για θέατρο λεμεεεεεεεεεεεεεερ
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ τουλάχιστον, απ'όσο τσέκαρα το σώμα μου, σπυριά δεν έβγαλα.

Κι ομως, δν ειναι homage για τα ναρκωτικα αλλα "κατά" αυτων στην ουσια
γτ τοποθετουν τον ΠΑΟΚ ως υποκαταστο τους..
Και κοινωνικα μνματα λαιμαι!
Υ.Γ. ουτε γω εχω θεμα με το "εκδρομες ναρκωτικα" ως συνθημα, απλα το θεμα ειναι να μη γινει βίωμα στα μικρα ευεπηρεαστα ΠΑΟΚτσακια και επισης να μη γινει κύρια θεματολογια στα επομενα συνθηματα.
Σιμπα άμα θες παμε στα κοινωνικά να δουμε πως και τι εννοούμε με το ΠΑΟΚ εκδρομές κτλ
Απλα βαριεμαι να Σ πω την αλήθεια και εδω ειμαστε οφτοπικ
Οποτε
Ετσι μάθαμε απο παιδιά
Απλα βαριεμαι να Σ πω την αλήθεια και εδω ειμαστε οφτοπικ
Οποτε
Ετσι μάθαμε απο παιδιά
- kataramenos5
Αυριο πρεπει ολοι να μαστε στρατιωτες.Η 4 να δινει το ρυθμο οπως παλια χωρις να κολλαει σ ενα συνθημα για πολλη ωρα γιατι βαριεται ο κοσμος.Θελει καλη οργανωση αυτο.Οι υπολοιποι που καποτε περασαμε απο κει πρεπει να θυμηθουμε τα παλια να δωσουμε οτι εχει ο καθενας μεσα του.
Αυτο το παιχνιδι σημαινει παρα πολλα για το μελλον, οχι μονο οικονομικα αλλα σε πολλα επιπεδα.Μια νικη αυριο θα κανει μεγαλο θορυβο και θα δωσει κινητρο σε πολλους παικτες απ τα πανω ραφια να δουν τον ΠΑΟΚ με αλλο ματι.Αυτο το παιχνιδι θα "γεννησει" επισης χιλιαδες ΠΑΟΚτσακια.
Βγαλτε τις σελφι ,μπινελικιαστε κ@ντονη η οτι αλλο θελετε πριν,αλλα μολις μπουν οι ομαδες τα ματια και κυριως τ αυτια στραμενα στην 4 κι ακολουθουμε.ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ.
ΥΓ Σιμπα σορρυ δεν ..Εχει κολλησει το μυαλο αλλου.
Αυτο το παιχνιδι σημαινει παρα πολλα για το μελλον, οχι μονο οικονομικα αλλα σε πολλα επιπεδα.Μια νικη αυριο θα κανει μεγαλο θορυβο και θα δωσει κινητρο σε πολλους παικτες απ τα πανω ραφια να δουν τον ΠΑΟΚ με αλλο ματι.Αυτο το παιχνιδι θα "γεννησει" επισης χιλιαδες ΠΑΟΚτσακια.
Βγαλτε τις σελφι ,μπινελικιαστε κ@ντονη η οτι αλλο θελετε πριν,αλλα μολις μπουν οι ομαδες τα ματια και κυριως τ αυτια στραμενα στην 4 κι ακολουθουμε.ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ.
ΥΓ Σιμπα σορρυ δεν ..Εχει κολλησει το μυαλο αλλου.

+++
Και επιτελους ας αρχισουμε να υιοθετουμε αυτο που κανουν στην Ατλετι, με "συνθημα" για καθε παικτη ξεχωριστα κατα τη διαρκεια της προθερμανσης, δινει φτεραααααα.
Υ.Γ. δν πειραζει, τα πιανεις απο βδομαδα...Γιατι το'χεις!
Και επιτελους ας αρχισουμε να υιοθετουμε αυτο που κανουν στην Ατλετι, με "συνθημα" για καθε παικτη ξεχωριστα κατα τη διαρκεια της προθερμανσης, δινει φτεραααααα.
Με το "ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ" κατα την εισοδο (οχι πια την 5λεπτη μακροσυρτη "οοο οοο οοο ΠΑΟΚ" υποκρουση για τα πανο..),
με συνεχες passing για ζαλισμα του αντιπαλου αναμεσα στα
ΣΙΡΟΠΙ (με χερια)
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ
ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (δυναμικο, μεταξυ 4 κ 4α)
ΜΕ ΒΙΑ Κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (same)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
ΠΑΟΚ ΕΔΩ
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ (που ξεσηκωνει ολο το γηπεδο)
ΥΜΝΟΣ
ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
και για τη διατηρηση ρυθμου σε στιγμες κουρασης, τα fillers
"ΠΑΟΚλε", "forza ΠΑΟΚαρα" και "ΕΟ ΕΟ ΕΟ ΠΑΟΚ, ΟΥ"
Υ.Γ. δν πειραζει, τα πιανεις απο βδομαδα...Γιατι το'χεις!
- NapolitanosG4
Καταρχήν θα συμφωνήσω με την παρατήρηση πολλών πως συνθήματα με ναρκωτικά και 9 στις δέκα λέξεις να είναι μπινελίκια, δεν βοηθάνε στο να συμμετέχει όλη η Τούμπα, όχι βέβαια ότι και το φαινόμενο των σελφι και των ζευγαριών στο γήπεδο δεν έχει επίσης το δικό του μερίδιο.
Παρόλα αυτά θεωρώ πως συνθήματα πιο ρυθμικά, ευρηματικά, ξεσηκωτηκά και γεμάτα με λέξεις ΠΑΟΚ και Δικέφαλος είναι τα αυτά που μπορούν να σηκώσουν όλο το γήπεδο στο πόδι και γιατί όχι να γίνουν και μόδα( βλέπε Ω ΠΑΟΚαρα)
Παρακολουθώντας χρόνια Ιταλικό ποδόσφαιρο και όντας φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ της Ιταλίας όπως θεωρώ για πολλούς λόγους την Νάπολι έχω να ρίξω μια πρόταση με βάση το "Un giorno all'improvviso" το σύνθημα που φωνάζανε οι τιφόζι όλη την προηγούμενη σεζόν και έκανε ομολογουμένως θραύση και το οποίο υιοθέτησαν στην πορεία της σεζόν και οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης.
[youtube]kvVGkaz45SM[/youtube]
Σε αγάπησα μια μέρα, τελείως ξαφνικά
Η ασπρόμαυρη φανέλα μου πήρε τα μυαλά
Έχουν περάσει χρόνια και εγώ είμαι ακόμα εδώ
Για να σου τραγουδάω, το πόσο σ' αγαπώ
Αλέ αλέ αλε...
Αλέ αλέ αλέ...
Για σένα τραγουδάω Δικέφαλε Αετέ

Παρόλα αυτά θεωρώ πως συνθήματα πιο ρυθμικά, ευρηματικά, ξεσηκωτηκά και γεμάτα με λέξεις ΠΑΟΚ και Δικέφαλος είναι τα αυτά που μπορούν να σηκώσουν όλο το γήπεδο στο πόδι και γιατί όχι να γίνουν και μόδα( βλέπε Ω ΠΑΟΚαρα)
Παρακολουθώντας χρόνια Ιταλικό ποδόσφαιρο και όντας φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ της Ιταλίας όπως θεωρώ για πολλούς λόγους την Νάπολι έχω να ρίξω μια πρόταση με βάση το "Un giorno all'improvviso" το σύνθημα που φωνάζανε οι τιφόζι όλη την προηγούμενη σεζόν και έκανε ομολογουμένως θραύση και το οποίο υιοθέτησαν στην πορεία της σεζόν και οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αλέ αλέ αλε...
Αλέ αλέ αλέ...

Καλα που το ξεκαθαρησες, νομιζα για τον Ale εγραφες...NapolitanosG4 έγραψε:Καταρχήν θα συμφωνήσω με την παρατήρηση πολλών πως συνθήματα με ναρκωτικά και 9 στις δέκα λέξεις να είναι μπινελίκια, δεν βοηθάνε στο να συμμετέχει όλη η Τούμπα, όχι βέβαια ότι και το φαινόμενο των σελφι και των ζευγαριών στο γήπεδο δεν έχει επίσης το δικό του μερίδιο.
Αλέ αλέ αλε...
Αλέ αλέ αλέ...
![]()
![]()

Ναπολιτανε, αυτο το συνθημα το εχω ακουσει και απο την ΑΙΚ αλλα δεν καταλαβαινω λεξη τι λενε. Ξερεις αν το οριτζιναλ ειναι το δικο σας 'η της ΑΙΚ? 'Η αν ειναι απο καποια αλλη ομαδα τεσπα.
Παντως, επειδη παρακολουθω πολυ ποδοσφαιρο γενικα ανα τον κοσμο, δινω πολλα ρισπεκτ στην Σαν Λορεντζο για ενα συνθημα της (το ποσταρε και ο Σιμπα για την Ατλετικο επειδη πολλες Ισπανικες ομαδες το εχουν παρει). Πιο πολυ μου αρεσει που εχει "ρεφρεν" και δεν ειναι απλα μονοτονο με τον ιδιο ρυθμο συνεχεια, εχει αυτο το ξεσηκωμα ρε παιδι μου, πως να το πω. Ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει στο 1:30 του βιντεο που ολη η κερκιδα συμμετεχει! Αυτο το ρεφρεν ρε γαμωτο.. Και ειναι παραξενο που στην Ελλαδα που καθε Ελληνικο τραγουδι εχει ξεσηκωτικο ρεφρεν, να μην το εχουμε συμπεριλαβει αυτο το στιλ στα συνθηματα.
[youtube]jg6aU5ipgKA[/youtube]
Παντως, επειδη παρακολουθω πολυ ποδοσφαιρο γενικα ανα τον κοσμο, δινω πολλα ρισπεκτ στην Σαν Λορεντζο για ενα συνθημα της (το ποσταρε και ο Σιμπα για την Ατλετικο επειδη πολλες Ισπανικες ομαδες το εχουν παρει). Πιο πολυ μου αρεσει που εχει "ρεφρεν" και δεν ειναι απλα μονοτονο με τον ιδιο ρυθμο συνεχεια, εχει αυτο το ξεσηκωμα ρε παιδι μου, πως να το πω. Ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει στο 1:30 του βιντεο που ολη η κερκιδα συμμετεχει! Αυτο το ρεφρεν ρε γαμωτο.. Και ειναι παραξενο που στην Ελλαδα που καθε Ελληνικο τραγουδι εχει ξεσηκωτικο ρεφρεν, να μην το εχουμε συμπεριλαβει αυτο το στιλ στα συνθηματα.
[youtube]jg6aU5ipgKA[/youtube]