19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Κάνει απίστευτες κινήσεις και τις καταστρέφει στο τέλος κρίμα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε πάλι. Δείτε και τις τρεις φορές που βγήκε και πείτε σταματωντας τον χρόνο, τί να έκανε.
Αν την έδινε με την μια, ίσως ναι να υπήρχε μια πιθανότητα για κάτι... Αλλά μετά σε ποιον να δώσει;
Όπως μπερδεύεται αυτός, έχω μπερδευτεί κι εγώ με την πάρτι του
SM-G935F
Αν την έδινε με την μια, ίσως ναι να υπήρχε μια πιθανότητα για κάτι... Αλλά μετά σε ποιον να δώσει;
Όπως μπερδεύεται αυτός, έχω μπερδευτεί κι εγώ με την πάρτι του
SM-G935F
- Παλαιολόγος
- sourmenetes
- Moderator
Pilotos δεν μπορει σε ολα τα ματς να μπερδευεται..
Εκει ειναι το ζητημα.σε καποια στιγμη περασε 3-4 και εκανε μια απελπισια στο τελος.
Το παιδι μπορει να κανει ζογκλερικα.για ποδοσφαιρο μαλλον πρεπει να αλλαξει πολυ το μυαλο του.
Εκει ειναι το ζητημα.σε καποια στιγμη περασε 3-4 και εκανε μια απελπισια στο τελος.
Το παιδι μπορει να κανει ζογκλερικα.για ποδοσφαιρο μαλλον πρεπει να αλλαξει πολυ το μυαλο του.
Για αυτό δηλώνω μπερδεμένος με την πάρτι του.
Ειλικρινά ενώ έχει πολλά προσόντα, κάπου το χαλάει.
Δεν ξέρω βέβαια, αν είχε πέρσι φουλ σεζόν, πως θα ήταν τώρα
SM-G935F
Ειλικρινά ενώ έχει πολλά προσόντα, κάπου το χαλάει.
Δεν ξέρω βέβαια, αν είχε πέρσι φουλ σεζόν, πως θα ήταν τώρα
SM-G935F
Εμπιστοσυνη χρειαζεται και υγεια για να αποκτησει ρυθμο.
Ουτε ο Τζαλμα, ουτε ο Ροντριγκες ουτε και ο Μακ εχουν τα στοιχεια του.
Και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει παιχτης που να συνδυαζει ταχυτητα, εκρηξη,τριπλα και δυναμη.
4 παιχτες χαζεψε σε κλειστη αμυνα και βρισκονται καποιοι και τον κατηγορανε ακομη και για αυτη την φαση.
Δηλαδη ο Τζαλμα Καμπος και ο Σακχοφ μαγεψαν σημερα?
Εγω εξαφανισμενους τους ειδα σε μια βραδια που ολοι οι παιχτες ηταν σφιγμενοι.
Ουτε ο Τζαλμα, ουτε ο Ροντριγκες ουτε και ο Μακ εχουν τα στοιχεια του.
Και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει παιχτης που να συνδυαζει ταχυτητα, εκρηξη,τριπλα και δυναμη.
4 παιχτες χαζεψε σε κλειστη αμυνα και βρισκονται καποιοι και τον κατηγορανε ακομη και για αυτη την φαση.
Δηλαδη ο Τζαλμα Καμπος και ο Σακχοφ μαγεψαν σημερα?
Εγω εξαφανισμενους τους ειδα σε μια βραδια που ολοι οι παιχτες ηταν σφιγμενοι.
- thanos-xanthi
για ποδοσφαιρο σαλας θα εκανε ανετα καριερα πιστευω..
για εξτρεμ δε σου δινει σιγουρια καμια, ειναι ικανος να κανει κανα 2 καλες τριπλες, να μη δωσει την ευκολη πασα
και να κανει την τσαπατσουλια στο τελος ,να ακουστει απ ολο το γηπεδο το ααααααααχχ
για εξτρεμ δε σου δινει σιγουρια καμια, ειναι ικανος να κανει κανα 2 καλες τριπλες, να μη δωσει την ευκολη πασα
και να κανει την τσαπατσουλια στο τελος ,να ακουστει απ ολο το γηπεδο το ααααααααχχ
Βλεπωντας αυτον τον Ζαιρο λεω για 1η φορα οτι πιστευω περισσοτερο σε Ελληνα παιχτη (Μυστα) και ειναι κριμα να θυσιαστει για παρτυ του! Καλυτερα να ξεθολωσει καπου δανεικος! Και αν δεν πιστευουν πολυ στον Μυστα τοτε επιβαλλεται να παρθει καποιο εξτρεμ.
+1926stelyk έγραψε:Βλεπωντας αυτον τον Ζαιρο λεω για 1η φορα οτι πιστευω περισσοτερο σε Ελληνα παιχτη (Μυστα) και ειναι κριμα να θυσιαστει για παρτυ του! Καλυτερα να ξεθολωσει καπου δανεικος! Και αν δεν πιστευουν πολυ στον Μυστα τοτε επιβαλλεται να παρθει καποιο εξτρεμ.
- john4serres
Η επιτομή της έλλειψης ουσίας είσαι από πέρσι.
Εκεί που είναι μπροστά από τους αμυντικούς και σταματάει και τους περιμένει για να (ξανά)πέσει πάνω τους είναι τo αποκορύφωμα!
Εκεί που είναι μπροστά από τους αμυντικούς και σταματάει και τους περιμένει για να (ξανά)πέσει πάνω τους είναι τo αποκορύφωμα!
Εγώ πιςτευω πως τον αδικούμε. Τις 2-3 φορές που βγήκε απο πλαγιά έψαξε την καλύτερη επιλογή και άργησε επειδή έβλεπε άδεια περιοχή. Προσωπική άποψη πως ο παίκτης ειναι παρά πολυ καλός κ θα ειναι λαθος μα μην παραμείνει στο ρόστερ. Τα χαρακτηριστικά του δεν θα τα βρούμε εύκολα.
- Παλαιολόγος
Αυτήν την στιγμη είναι σε καλύτερη κατάσταση απ τον Γκάρι. Για μένα, αυτός πρεπει να παίξει βασικός.