Οταν επαιζε στην Τουρκια ήταν πολύ καλος γκολτζης και από τα τοπ ονοματα, οσο τον θυμαμαι τελος παντων, τωρα δεν ξερω σε τι κατάσταση βρισκεται.panpangr77 έγραψε:Για τον Bobo τι γνώμη έχετε...???
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
panpangr77
πάντως παίζει να είναι ήδη ο Βαρέλα Θεσσαλονίκη και μην τον έχει πάρει κανένας είδηση
Βασικα ψαχνουμε φορ καλυτερο απο τον κλαους η θελουμε οποιον ναναι ας ειναι κι ο καφετζης της γειτονιας μας απλα για να μην παιζει ο κλαους?
πολλες προτασεις που βλεπω περισσοτερο καφετζη μου θυμιζουν παρα φορ. ασε που καποιοι εχουν 2-3 χρονια να βαλουν γκολ
το παλικαρι απο εδω παντως περσι ελευθερος ηταν και δεν τον ηθελε κανεις. τωρα ομως οποιος τον θελει πρεπει να τα ακουμπησει χοντρα
http://www.transfermarkt.com/fedor-smol ... rainer_id=
24 γκολ 13 ασιστ περσι και παιζει και φορ και εξτρεμ. τα κανει ολα και συμφερει εχουμε και προιστορια να αγοραζουμε αντιπαλους οτι πρεπει ειναι.

πολλες προτασεις που βλεπω περισσοτερο καφετζη μου θυμιζουν παρα φορ. ασε που καποιοι εχουν 2-3 χρονια να βαλουν γκολ
το παλικαρι απο εδω παντως περσι ελευθερος ηταν και δεν τον ηθελε κανεις. τωρα ομως οποιος τον θελει πρεπει να τα ακουμπησει χοντρα
http://www.transfermarkt.com/fedor-smol ... rainer_id=
24 γκολ 13 ασιστ περσι και παιζει και φορ και εξτρεμ. τα κανει ολα και συμφερει εχουμε και προιστορια να αγοραζουμε αντιπαλους οτι πρεπει ειναι.
- Δημητρης17
Δικιο εχεις. Απλα, εκφραζοντας την γνωμη μου, θα ηθελα καποιον "μπαλλαδορο", καταλαβαινεις τι εννοω...Ettien έγραψε:εγω πάλι νομίζω ότι εχουν σημαντικές διαφορές, δείχνει τουλαχιστον πιο δυνατος, πιο ψηλός και πιο καλός σουτερΔημητρης17 έγραψε:Ιδια πραματα με τον Αθανασιαδη ρε Εττιέν... δεν ειναι και κοντοχοντρος, οπως καθε σεντρε φορ που σεβεται τον εαυτο του...Ettien έγραψε:Οπως βλέπω τα πραγματα ελαχιστοι ελευθεροι - καλοι σεντρεφορ έχουν μεινει...οπότε ένας Μπαλντε δεν να μας ήταν άσχημα...
Ρε Che, τι ηθελα που το ειδα αυτο το σχολιο που να μη το εβλεπα. Και συγνωμη προκαταβολικα για την επερχωμενη ειρωνια στο ποστ μου αλλα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αναποφευκτει.che4 έγραψε:
ρε συνονοματε για την ελευση δε μιλαω για την αποδοση λεω για τη διαχειριρση για τη χρησιμοοιηση για τον κομπλεξισμο που εβγαλε ο απιθανος κροατης απεναντι στο μεγαλυτερο ονομα που ηρθε στην ομαδα μου....και ο αλλος απεναντι στην ανταλια ματωσε τα διχτυα....αν ηταν αναποδα πιστεψε με το ιδιο θα ειχε γινει ο ετο με ιτ θα ειχε βαλει 2 γκολ και θα τον λεγαμε παππου
Αφου δε το εχεις το αντικειμενο ρε αγορι μου τι τα θες τωρα? Πρωτα απο ολα ΛΟΛ, ο ΠΕΡΙΠΑΤΩΦ, γιατι ναι τωρα που δεν φοραει τη φανελα της ομαδας να τα λεμε με το ονομα τους, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ @ΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΕΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ. Αν ειναι δυνατον να γινεται καν συγκριση. Σιγα πια με τον Βουλγαρο ΣΙΓΑ. Ζλαταν θα μας τον κανετε σε λιγο.
Σιγα που η μεγαλυτερη στιγμη στην ιστορια του ΠΑΟΚ να μην ειναι ενας συνταξιουχος μονιμα τραυματιας πρωην ποδοσφαιριστης που μας τα εφαγε για μια χρονια. Εγω δεν ειμαι σκουλικι και δεν εχω καμια αναγκη να μεγαλώσω την ομαδα μου ψαχνοντας καθε αφορμη για προπαγανδα. Σιγα μη του κανουμε και αγαλμα του Μπερμπατοφ.
ΥΓ. Αλλα ναι φυσικα για ολα ο Τουντορ εφταιγε και η "διαχειρηση"
ΥΓ2. Οχι ξεχασα, ο Ολσεν εφταιγε που δεν επαιξε Μπερμπατοφ.
ΥΓ3. Να μη σου πω και ο Δωνης φταει.
CCCP έγραψε:che4 έγραψε:
Ρε Che, τι ηθελα που το ειδα αυτο το σχολιο που να μη το εβλεπα. Και συγνωμη προκαταβολικα για την επερχωμενη ειρωνια στο ποστ μου αλλα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αναποφευκτει.
ι.
Ε Λ Ε Ο Σ!!!
Ρε συντροφε το τερματισες λιγο,μυγα σε τσιμπισε βραδιατικα? Anyway απορια,ειναι δυνατον ο Σαμπο να προτιμαει την Μπειταρ Ιερουσαλημ απο την Στεαουα? Τελικα μαλλον κατι δεν παει καλα με το παλικαρι.
οντως. ακομα και σαν χωρες/διαβίωση οσο να ειναι το Ισραηλ με τη Ρουμανια... και σαν πρωταθληματα, γενικά...
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου λένε...
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου λένε...
Ίσως πηρε διαβεβαιώσεις απο τον εκει προπονητη για χρονο κλπ
Χωρια που θα ταν με ρήτρα οποτε τον πιστεύουν
Χωρια που θα ταν με ρήτρα οποτε τον πιστεύουν
οντως πιθανο αυτο. και ποιος βλεπετε να συμπεριλαμβανεται εν τελει στα ανταλαγματα; 
- ace79grpaok
ΖαιροK_geo έγραψε:οντως πιθανο αυτο. και ποιος βλεπετε να συμπεριλαμβανεται εν τελει στα ανταλαγματα;
Αυτός που θα δώσει τον αριθμό του στο βαρβάτο φορ που θα πάρουμε.
- ace79grpaok
JairoK_geo έγραψε:οντως πιθανο αυτο. και ποιος βλεπετε να συμπεριλαμβανεται εν τελει στα ανταλαγματα;