Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Δεν σε πιανω che...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ιβιτς για να κανει κατι διαφορετικο σε σχεση με περυσι θα επρεπε απλα να....δουλεψει! Οπουδηποτε...οτιδηποτε!ilovegame27 έγραψε:Έχει δουλέψει στα στημένα ο Ιβιτς σε σχέση με πέρσι
Πολυ καλα τα πλαγια .. φωτια εως τωρα. Αμυντικο προβλημα υπαρχει που ξεκιναει απο το οτι δε μαρκαρει το κεντρο κ δεν εχει επιστροφες.
Παω να γραψω και μας επιασαν στον υπνο. Η Τβεντε δεν εχει καμια δουλεια να σου κανει ευκαιριες. Αλλα οποτε παιρνουν τη μπαλα βλεπω μεγαλα κενα μπροστα απο την αμυνα, σαν να παιζουμε χωρις αμυντικο χαφ.Gospi έγραψε:σορρυ κιολας ρε συ cccp αλλα που ακριβως ειδες τα κενα πισω?φαση δεν εχουμε φαει και η μπαλα ειναι μονιμα στα ποδια μας...
Αλλα το εξηγησα αν ειδες, παιζουμε πολυ μπροστα και οι μεσοι αφηνουν κενα πισω.
Εγω δεν τρελάθηκα
Νομιζω συςτημα που ταιριάζει με δυνατούς αντιπαλους αλλα σγμερα δεν νερω
Νομιζω συςτημα που ταιριάζει με δυνατούς αντιπαλους αλλα σγμερα δεν νερω
-
4ο φιλικό που το κέντρο μας είναι αλλού για αλλού, δεν εχουν κάνει ούτε ένα μέτριο παιχνίδι τα 2 κεντρικα χαφ.
ε στην φαση που μας πιασαν στον υπνο εκανε λαθος ο τσιμιροτ ατομικο και εκτελεσαν γρηγορα το φαουλ... δεν ειναι και τοσο ασφαλες δειγμα...
για το οτι παιζουμε ψηλα ισως φταιει οτι η τβεντε δεν δειχνει και πολυ απειλητικη...
για το οτι παιζουμε ψηλα ισως φταιει οτι η τβεντε δεν δειχνει και πολυ απειλητικη...
Ας πει κσποιος στον ηλιθιο τον κανελλακη οτι ο Τσιμιροτ ειναι ΒΟΣΝΙΟΣ, ...οχι κροατης!
- Παλαιολόγος
- john4serres
Μας έκλεισαν καλά οι Ολλανδοι.
Περίμενα και εγώ παραπάνω από τους μέσους
Περίμενα και εγώ παραπάνω από τους μέσους
με τον κανιας στην θεση του τσιμιροτ και τον τσιμιροτ στην θεση του χαριση νομιζω θα ειμαστε πολυ καλα
- ilovegame27
gpaok έγραψε:Ο ιβιτς για να κανει κατι διαφορετικο σε σχεση με περυσι θα επρεπε απλα να....δουλεψει! Οπουδηποτε...οτιδηποτε!ilovegame27 έγραψε:Έχει δουλέψει στα στημένα ο Ιβιτς σε σχέση με πέρσι
Πολυ καλα τα πλαγια .. φωτια εως τωρα. Αμυντικο προβλημα υπαρχει που ξεκιναει απο το οτι δε μαρκαρει το κεντρο κ δεν εχει επιστροφες.
Πέρσι βάζαμε γκολ από στημένο μετά από 5 αγώνες!Δεν απειλούσαμε καθόλου ούτε από κόρνερ ούτε από φάουλ!
μολις διαβασα οτι εγραψες πως δεν εχουμε κενα εκαναν το τετ α τετ αυτοι με το τακλιν τζαβ στο κενοGospi έγραψε:Δεν σε πιανω che...

Μα αυτο λεω κι εγω.Gospi έγραψε: για το οτι παιζουμε ψηλα ισως φταιει οτι η τβεντε δεν δειχνει και πολυ απειλητικη...
Το κεντρο παντος ειναι "¨πισω" σε σχεση με τα ακρα. Και πως να μην ειναι αν αναλογιστει κανεις οτι ακρα ειναι πιο "κλειδωμενα" ενω στο κεντρο ακομα ψαχνωμαστε, προσθετουμε παικτες, κτλ. Ο Σακχοφ δεν εχει παιξει πολυ και σε καθε ματς παιζουν αλλοι παικτες σε αλλες θεσεις. Μπορει να πει καποιος πχ οτι ο Χαρισης ειναι βασικος η πια ειναι ακριβως η θεση του?
- ilovegame27
gpaok έγραψε:Ας πει κσποιος στον ηλιθιο τον κανελλακη οτι ο Τσιμιροτ ειναι ΒΟΣΝΙΟΣ, ...οχι κροατης!
Για αυτό βάλε ΕΡΤ-3 να ακούς τον Σταμπουλή και Μίνο
χχαχαχαχαχα
αχαχαχααααilovegame27 έγραψε:gpaok έγραψε:Ο ιβιτς για να κανει κατι διαφορετικο σε σχεση με περυσι θα επρεπε απλα να....δουλεψει! Οπουδηποτε...οτιδηποτε!ilovegame27 έγραψε:Έχει δουλέψει στα στημένα ο Ιβιτς σε σχέση με πέρσι
Πέρσι βάζαμε γκολ από στημένο μετά από 5 αγώνες!Δεν απειλούσαμε καθόλου ούτε από κόρνερ ούτε από φάουλ!
μονο μπινελικια και γκρινια για να μπουμε ομιλους λοιπον!