Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δημητρη συμφωνω μ αυτο που λες, αλλα αν ο Πατο εχει πχ 10-20 προτασεις θελω η δικια μας ειναι να ειναι δελεαστικη απο πολλες οπτικες γωνιες.
Αν με πιανεις..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Δημητρης17 έγραψε:
che4 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθω Παλαιολόγε, επισημαινω πως θα ηθελα ο Λουκας να πουληθει 30 και οχι 20 εκατομμυρια, γιατι αυτο θα σημαινε ενα δεκαρικο στο ταμειο της ομαδας μας, και με ενα δεκαρικο αγοραζεις εναν Λουκας εις τον κυβο και οχι εις το τετραγωνο!!! Απλα -ομολογω- ειμαι εμπαθης απεναντι του, μπορει να ειναι παιχταρας, να τον παρει η Μπαρτσα για τεταρτο επιθετικο κι αυτος να παραγκωνισει και τον Μεσι και να βγει και παιχτης της χρονιας στην Ευρωπη, αλλα εγω τον κρινω και ποδοσφαιρικα και σαν χαρακτηρα, απο οσα προσφερε στην ΠΑΟΚάρα μας και μονο. Και οτι εχω να θυμαμαι απ αυτον, ειναι μια γκολαρα στην Κομοτηνη επι Στεφενς, αλλη μια με την Λοκομοτιβ Ζαγκρεμπ, περυσι στο τελευταιο του ματς, εναν παιχτη οχι καλο χαρακτηρα, εξαφανισμενο στα ντερμπι, να μην μπορει να βγαλει τα καστανα απ την φωτια. Απεναντιας, γουσταρησα με χιλια τον ανισορροπο για πολλους, αλλα οχι για μενα, Στοχ, ο οποιος δεν ετυχε της ειδικης μεταχειρησης της οποιας εχριζε (να δεις που κατι τετοιο θα κανει με μεγαλη επιτυχια ο Ιβιτς στην περιπτωση του επισης ιδιοτροπου Μπισεσβαρ) και που σαν παιχτης ηταν δυο και τρια σκαλια πανω απ τον Λουκας.

που εσαι εσυ ρε συνονοματε και ομοιδεατη χαμενος τοσα χρονια

περιττο να βαλω απο κατω

che4
;) ;) ;) :nairepaok:

Γιατι δεν έκανες λογαριασμό τα πέτρινα χρονια του Τσε που πάλευε με θεούς και δαίμονες εδω μεσα μόνος του ως αντι-τιτικιος

Εστω τωρα ηρθε η δικαίωση

Φέρτε τον πάτο και θα παρω πεντε διαρκείας
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

vs40 έγραψε:Εγώ δεν αποκλείω ο Ιβάν να θέλει να κάνει πάλι εντύπωση. Εξάλλου κάθε χρόνο κινηγάει 1 τέτοιο παίκτη, όπως παλιά Ροναλντίνιο με σκοπό να αναθερμάνει και τα διαρκείας. Του έκατσε ο Μπέρμα. Εγώ δεν έχω άποψη για τον Πάτο. Υπάρχει κανένα βίντεο της τελευταίας του χρονιάς? Αν θα ήταν καλός, το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα θα ήταν καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Ίσως πλέον να αξίζει για 600Κ, ο μισθός του να μην ανταποκρίνεται στην προσφορά του, και κάπως έτσι να θέλουν να τον στείλουν. Όποιος έχει πληροφορίες να τις μοιραστεί με την κατάσταση που βρίσκεται. 26 ετών πάντως είναι πολύ καλή ηλικία, και πολύ πιθανό μέσα στην τρελή Τούμπα να κάνει το come back. Σε αυτό το ενδεχόμενο το τέλειο θα ήταν να είχε συμβόλαιο που να μην έληγε στα κοντά, ώστε να κονομούσαμε κάνα 20άρι ;).
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Αμφιβαλλει κανεις, οτι η Τουμπα -αν το θελησει- ανασταινει και πεθαμενους;;;;;;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ποιος πάτο?πατε καλά?δείτε κανα πάτο στην παραλια που με θέλετε και τον πάτο χαχαχΧαχαχαχ :)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

john4serres έγραψε:Δημητρη συμφωνω μ αυτο που λες, αλλα αν ο Πατο εχει πχ 10-20 προτασεις θελω η δικια μας ειναι να ειναι δελεαστικη απο πολλες οπτικες γωνιες.
Αν με πιανεις..
Βεβαιως και σε πιανω!!! Σ ενα παιχταρα -με καθοδικη πορεια- 26άχρονο, το δελεαρ πρεπει να ειναι πολυ περισσοτερο απο το οικονομικο... Νομιζω οτι η Θεσσαλονικη καλυπτει ενα μερος αυτού, απο μονη της. Παιζει να ειναι και η καλυτερη πολη στον πλανητη!!! Δεν υπερβαλλω, πιστεψε με, εχω ζησει σε καμποσες ανα τον πλανητη...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ace79grpaok έγραψε:Ποιος πάτο?πατε καλά?δείτε κανα πάτο στην παραλια που με θέλετε και τον πάτο χαχαχΧαχαχαχ :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Δημητρης17 έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθω Παλαιολόγε, επισημαινω πως θα ηθελα ο Λουκας να πουληθει 30 και οχι 20 εκατομμυρια, γιατι αυτο θα σημαινε ενα δεκαρικο στο ταμειο της ομαδας μας, και με ενα δεκαρικο αγοραζεις εναν Λουκας εις τον κυβο και οχι εις το τετραγωνο!!! Απλα -ομολογω- ειμαι εμπαθης απεναντι του, μπορει να ειναι παιχταρας, να τον παρει η Μπαρτσα για τεταρτο επιθετικο κι αυτος να παραγκωνισει και τον Μεσι και να βγει και παιχτης της χρονιας στην Ευρωπη, αλλα εγω τον κρινω και ποδοσφαιρικα και σαν χαρακτηρα, απο οσα προσφερε στην ΠΑΟΚάρα μας και μονο. Και οτι εχω να θυμαμαι απ αυτον, ειναι μια γκολαρα στην Κομοτηνη επι Στεφενς, αλλη μια με την Λοκομοτιβ Ζαγκρεμπ, περυσι στο τελευταιο του ματς, εναν παιχτη οχι καλο χαρακτηρα, εξαφανισμενο στα ντερμπι, να μην μπορει να βγαλει τα καστανα απ την φωτια. Απεναντιας, γουσταρησα με χιλια τον ανισορροπο για πολλους, αλλα οχι για μενα, Στοχ, ο οποιος δεν ετυχε της ειδικης μεταχειρησης της οποιας εχριζε (να δεις που κατι τετοιο θα κανει με μεγαλη επιτυχια ο Ιβιτς στην περιπτωση του επισης ιδιοτροπου Μπισεσβαρ) και που σαν παιχτης ηταν δυο και τρια σκαλια πανω απ τον Λουκας.
Σαν χαρακτηρα μπορεις να τον κρινεις οπως θελεις. Ταλεντο εχουν παρομοιο. Μυαλο εχει ομως το διπλασιο απο τον στοχ για αυτο και αυτη την στιγμη και ποδοσφαιρικα ειναι 2 κλασεις καλυτερος (ο στοχ στην ισπανια θα πατωνε) και χρηματιστηριακα ειναι 5 φορες πανω απο τον Στοχ. Αλλο επιπεδο πλεον ο Λουκας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Να σας προσγειωσω τωρα η αυριο;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

montekristo έγραψε:Ρε παιδια θα γουσταρα απιστευτα να ερθει αυτος ο παιχτης στον ΠΑΟΚ αλλα νομιζω οτι ειναι τεραστιος παπας.
Δεν εχει και λογικη, εχεις 3 επιθετικους που και οι 3 υπολογιζονται απο Ιβιτς.
Ειδικα για τον Pereyra λενε βγαζει ματια.
Μακαρι παντως....
Ρε φιλε διαβαζεις τι λες? Παιζει ο Πατο για μας και λες..δεν εχει λογικη γιατι εχω κλαους...κουλουρη και περειρα ο οποιος 1 ματς παιζει και 5 αφαντος?
Πολυ εχετε υπερτιμησει και ΠΑΛΙ καποιους παικτες
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

buffalobill4 έγραψε:Να σας προσγειωσω τωρα η αυριο;
Γιατί ποτε απο απογειωθήκαμε?χαχαχχΧα :)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

goran 64 έγραψε::shock: :shock: Ace, πλήρως ακατανόητο σχόλιο...Μήπως να μας το έκανες 50αράκια??? :? :?
Συνοπαδε μου, χωρίς ίχνος ειρωνείας, ειλικρινά, μήπως έχεις παρερμηνεύσει το ρόλο σου ως απλού μέλους εδώ μέσα; Κι εγώ αδυνατω στιγμές στιγμές να κατανοήσω πληθώρα σχολίων σου εδώ και αρκετό καιρό. Απέφευγα να μπω στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ όμως. Έχεις εθιστεί όμως στο ... μελονομείν και πλέον μου είναι δύσκολο να μην το αναφέρω.

Εφόσον ισχύει κάτι διαφορετικό, δεν έχω προσωπικά θέμα. Απλά να το πληροφορηθούμε κι όσοι δεν το ξέρουμε και να μη γίνεται ... σκιωδώς.

Αν κριθεί πως είναι για τον κάλαθο το ποστ, οκ. Σεβαστό. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να επιχειρήσω μήπως κρατηθεί *ουστικα με τάχα αναφορ3ς σε Κανιας, Φουεγκους κλπ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

παντως απο μεσα μου σκεφτομαι " αντε κλειστε κανενα παικτη σε 10 μερες τελειωνουν οι μεταγραφες " αλλα βλεπω το ημερολογιο και ειναι ακομη 9 Ιουλιου !!! :P
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ace79grpaok έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Να σας προσγειωσω τωρα η αυριο;
Γιατί ποτε απο απογειωθήκαμε?χαχαχχΧα :)
Ε καθε καλοκαιρι νο ματρερ γουατ τραβαμε λιγο αποτομα το thrust lever (μοχλος ωθησης) :lol:
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

κακως το συζητατε...

τετοιο ονομα ακομα και αν η καρριερα του βαλτωσε, αλλα παρολα αυτα μολις στα 26 του, ερχεται σε ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ για 2 (+2) λογους μονο.

1. ....δεν τον ενδιαφερει πλεον η μπαλα κι απο χρημα εχει σχετικα μπολικο...ειδε στο γιουτιουμπ βιντεακια απο Χαλκιδικη, και ερχεται για διακοπες μετα συμβολαιου.....(αρα δεν τον θες, τουλαχιστον για ποδοσφαιριστη)

2. ...ειναι βλαμμενος.

Η τριτη περιπτωση που ελπιζετε καποιοι («να ερθει για να αναστησει την καρριερα του») ειναι στη σφαιρα της φαντασιας. Παιχτης με στοχους που θελει ακομα να πετυχει αγωνιστικα, θα το προσπαθησει αυτο σε μια μεσσαιομεγαλη ομαδα ενος καλου πρωταθληματος. (Βαλενθια..Σεβιλλη / Λατσιο..Φιορεντινα / Εβερτον..Τοτεναμ / Σαλκε..Λεβερκουζεν) Ολο και καποιες (ισως κι ολες) θα βρει να ενδιαφερονται αν το κυνηγησει. Στη χειροτερη, αν αναγκαστει να διαλεξει υποδεεστερο πρωταθλημα, παει ανετοτατα Τουρκια με καλα λεφτα+δεδομενο Τσου-Λου για να τον δουν ξανα οι μεγαλοι. Πιθανοτατα ακομα και μια μικρομεσσαια ομαδα ενος τοπ πρωταθληματος, να προηγειται ως επιλογη για εναν παιχτη με στοχους, σε σχεση με μια ελληνικη ομαδα.
Ακομα και αν κοιμοταν ο Θεος και ολοι οι προαναφερθεντες συλλογοι (και 5 φορες αλλοι τοσοι πιο ελκυστικοι προορισμοι απο μας) ειχαν κλεισει τα ροστερ τους και δεν τους εκανε, θα ερχοταν στο λοκογαυρο που ειναι δυστυχως και φετος με το εναμισυ ποδι στους ομιλους, σε σχεση με σενα που εισαι με το 1,9 ποδι εκτος.
Γιατι μια βιτρινα υπαρχει εκτος απο τα μεγαλα πρωταθληματα..κι αυτη ειναι το ΤσουΛου.

Η τεταρτη περιπτωση ειναι να σε διαλεγε με ΜΟΝΟ κριτιριο τα χρηματα. Σε αυτη την περιπτωση προηγειται (μακραν) η Κινα..ή τα πετροδολλαρα.

Οσοι λοιπον τον λιγουρευεστε, ευχηθειτε με ολη σας την ψυχη το παιδακι να ειναι εντελως μα παντελως...ζαβο! Η μονη σας (μας) ελπιδα...

ΥΓ...εχετε δικιο, ειναι ωραιο πραμα να ονειρευεσαι....
αρκει, αν ονειρευτεις τη μις Βενεζουελα να σε «θηλαζει», να μπορεσεις να ζησεις οταν ξυπνησεις με αυτο που εχεις..ή που γινεται να εχεις τελικα διπλα σου. Καπου εκει ξεκινα το προβλημα στο μυαλο του νεο-Παοκτση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”