Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Τον κανιας ετυχε να τον εχω παρακολουθησει!!!!πολυ καλη τεχνικη,γρηγορος και ηγετικη συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο!!!!αν ερθει που μακαρι θα ειναι το καλυτερο εξαρι του πρωταθληματος...ιδιο επιπεδο τον βαζω με σιμοες και μιλιβογιεβιτς αλλα τους τρωει και τους δυο στην τεχνικη!!!!
- efthimis_paok
Πριν μέρες είχα γράψει αυτό.
Ίδιο μάνατζερ με κρεσπο...
Σήμερα λένε οτι κλείνουμε canas.efthimis_paok έγραψε:Ο κρεσπο μπορεί να ειναι χάρη στον μάνατζερ για δικιά μας χάρη.....
Ίδιο μάνατζερ με κρεσπο...
Τον παικτη δεν τον ξερω,σιγουρα το βιογραφικο του δεν εντυπωσιαζει αλλα ουτε και αυτα των Καρλος η μικρου Σισσοκο,ισα ισα.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο προσθετει στην ομαδα κατι διαφορετικο σε σχεση με υπαρχοντες παικτες οπως ο Τσιμιροτ η ο Χαρισης.Περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο σωματικα,ενα σκυλι του πολεμου,ας ειναι τουλαχιστον τετοιο χαμηλα.
Υ.Γ Ως γενικη κριτικη θα περιμενα την χρονια που μοιαζει ο γαυρος να αποδυναμωνεται εμεις να κινηθουμε πιο εντυπωσιακα.Με ειχε ψησει ο μεγαλος Σισσοκο.
Υ.Γ Ως γενικη κριτικη θα περιμενα την χρονια που μοιαζει ο γαυρος να αποδυναμωνεται εμεις να κινηθουμε πιο εντυπωσιακα.Με ειχε ψησει ο μεγαλος Σισσοκο.
Ευθύμη που διάβασες ότι τον κλείνουμε σήμερα; Μακάρι να είναι τελειωμένη η μεταγραφή και να μην γίνει σαν του Βαρέλα. Δεν βρήκα πουθενά δημοσίευμα από Ισπανία για εμάς, μόνο ότι τον ζήτησε δανεικό η Ράγιο, αλλά ο μισθός του είναι μεγάλος για την σεγουντα
Αδερφε σε ποιο/α ματς τον ειδες, θυμασαι? Περσι ή φετος?Metagrafakias έγραψε:Τον κανιας ετυχε να τον εχω παρακολουθησει!!!!πολυ καλη τεχνικη,γρηγορος και ηγετικη συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο!!!!αν ερθει που μακαρι θα ειναι το καλυτερο εξαρι του πρωταθληματος...ιδιο επιπεδο τον βαζω με σιμοες και μιλιβογιεβιτς αλλα τους τρωει και τους δυο στην τεχνικη!!!!
- efthimis_paok
Στο sdna γράφουν οτι τα βρήκαμε με τον παίκτη, μένει να τα βρούμε και με την εσπανιολ.
πιο πάνω έχω βάλει ρεαλ-εσπανιολ με το 14 παίζει, διάλεξα παιχνίδι δύσκολο
οσοι ηρθαν πλην κρεσπο ειναι παιχταραδες και φυσικα και ο κανιας
η μοναδικη μου ενσταση ειναι τι θα κανουμε στις σεντρες
εμεις μπορουμε να κατεβασουμε εντεκαδα με καλυτερο στις κεφαλιες το τζαβελα

η μοναδικη μου ενσταση ειναι τι θα κανουμε στις σεντρες

εμεις μπορουμε να κατεβασουμε εντεκαδα με καλυτερο στις κεφαλιες το τζαβελα

Πάντως για όσους λένε για αμ. χαφ και ύψος που είναι απαραίτητο για την θέση ξεχνάνε τον παίχτη που μας εντυπωσίασε όλους φέτος,N'Golo Kanté που βλέπει τον κόσμο από τα 1,69cm
che4 έγραψε:η μοναδικη μου ενσταση ειναι τι θα κανουμε στις σεντρες![]()
![]()
![]()
εμεις μπορουμε να κατεβασουμε εντεκαδα με καλυτερο στις κεφαλιες το τζαβελα![]()
![]()
Εμεις και η Μπαρτσα.

εγω παντως δε μιλαω για το υψος αλλα για τις ικανοτητες στην κεφαλια
και αυτο το σκεφτηκα .... αυτοι εχουν και εναν μπουσκετς και εναν πικε στη βασικη βερσιονobanebane έγραψε:che4 έγραψε:η μοναδικη μου ενσταση ειναι τι θα κανουμε στις σεντρες![]()
![]()
![]()
εμεις μπορουμε να κατεβασουμε εντεκαδα με καλυτερο στις κεφαλιες το τζαβελα![]()
![]()
Εμεις και η Μπαρτσα.
εμεις κατεβαινουμε ανετα με
λεο λεο τζαβ κρεσπο
τσιμι κανιας μπισεσβαρ
μακ φακ γκαρι

και γλυκο για να κοβει στις εξοδους

Δν πειράζει, ειμαστε εμεις οι ειδικοι στις κεφαλιες...με τοσες πουχουμε φαει