Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- buffalobill4
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
δεν το λεω αντιπαραθετικα, αλλα ο ματος τα χε με τον εαυτο του που δεν ειχε περασει ουτε ενα γυρισμα. γι αυτο εκανε το σταυρο του στην σεντρα παρε βαλε στο κεφαλι του κλαους.pilotos έγραψε:Εντυπωσιακοί οι... Λεοβατς, Φακουντο σε τελειώματα και... Ματος, Ζαιρο στο βήτα
SM-G935F
μου αρεσε ο δημητριαδης και ο γιαννουλης. οι μονοι που κρινω αυτοι ειναι. τον πουγγουρα δεν τον ειδα γιατι δεν ειδα α ημ
- ΑποστόληςΑ
RoMaN έγραψε:9-0 ΑΝΤΕ ΣΙΒΟΛΝΤΙΑΝΟΙ, ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ!!!!!!
Αργώ να ποστάρω γιατί πανηγυρίζω...
10-0 ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΤΙ OFFSIDE ΡΕ ΣΤΗΜΕΝΕ ΑΝΤΕ Γ**ΣΟΥ ΑΠΟ 'ΔΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΤΑΜΕΝΕ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΣΦΥΡΑΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΡΕ!!! ΠΑΤΩΝΕΙΣ ΡΕΦ;;;;;; ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ 10;;;;;;;;;;;;;;

Με την δεύτερη ομάδα τους παίξαμε, ή μήπως κουράστηκαν από την υπερπροσπάθεια με βάζελο.
αΥΤΟ που κραταω ειναι η σοβαροτητα που εδειξε η ομαδα.. Κανενα σημαδι χαλαρωσης ακομα και οταν το σκορ ειχε φτασει σε επιπεδα πολο..
Αυτο μου δειχνει αλλαγη νοοτροπιας..
Συνεχιζουμε δυνατα ..
Αυτο μου δειχνει αλλαγη νοοτροπιας..
Συνεχιζουμε δυνατα ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τετ 06 Ιούλ 2016, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Φανερα δε καναμε σκληρη προετοιμασια εν οψει ΤΣ Λ.και μαλλον θα το πληρωσουμε κατα Γεναρη μερια.
Σε κανα 2 φασεις που πιεσαν ψηλα οι αλλοι δυσκολευτηκαμε να περασουμε τη μπαλα μπροστα.

Σε κανα 2 φασεις που πιεσαν ψηλα οι αλλοι δυσκολευτηκαμε να περασουμε τη μπαλα μπροστα.

RoMaN έγραψε:14-0, προσοχή πίσω τώρα...

- Παλαιολόγος
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει προφανως και αντι προπονησης εγινε το φιλικο..τελος,οτι ηθελε ο προπονητης να δει το ειδε.παμε παρακατω.
Εγω απο το πρωτο ημ.που ειδα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ο φακουντο θα δωσει παρα πολλες λυσεις.
Εγω απο το πρωτο ημ.που ειδα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ο φακουντο θα δωσει παρα πολλες λυσεις.
- ΑποστόληςΑ
Στα εύκολα ματς είναι χασογκόλης όπως στο κύπελλο μέσα στα Χανιά, όπου έχασε μισή ντουζίνα γκολ.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Μυστα πολυ αρνητικος σημερα
- ΑποστόληςΑ
thanos-xanthi έγραψε:αμα δε σφυριξει τη ληξη ο διαιτητης, δε τελειωσε τιποταRoMaN έγραψε:11-0, λογικά κερδίσαμε.

"Είμαστε 7 φορες καλυτεροι απο σας" θα πει το μικρο ΠΑΟΚτσακι στο φιλο του το βαζελακι... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
Απο Σάββατο τα ψηγματα αξιολογησης..
Θα'φαγαν καμια σοκολατιτσα στο 60 να στανιαρουν, γι'αυτο ξυπνησαν προς το τελος

Απο Σάββατο τα ψηγματα αξιολογησης..
Μπυρα?MANIAKOS έγραψε:Πόση μούρα μπορει να πιαν αυτοι που τραγουδάνε σύνθηματα αραγες ;

Θα'φαγαν καμια σοκολατιτσα στο 60 να στανιαρουν, γι'αυτο ξυπνησαν προς το τελος

Εντάξει δεν είναι για συμπεράσματα,αλλά 14 γκολ βάλαμε.
Μάτος και Λέοβατς θα είναι τρομερό δίδυμο μπακ.
Τζάλμα,Ζάιρο,Γκάρι,Μυστακίδης στα άκρα.Υπερκομπλε.Αν μείνει ο Μακ θα βγαίνουν μαχαίρια για εντεκάδα.
Περέιρα σαν μεταγραφή.
Περιμένω να δω και Μπίσεσβαρ.
Ο Κρέσπο όσο μπορώ να πω κάτι,σίγουρα ο πιο ταχύς μας στόπερ.Έβγαλε και μια διαγώνια μπαλιά στο πρώτο,έτριβα τα μάτια μου.
Πάρτε εξάρι και στόπερ βουνό.
Εντάξει ξέρω οτι είναι μουραρία-καφενές-πιτσαρία οι αντίπαλοι,μην βαράτε.
Μάτος και Λέοβατς θα είναι τρομερό δίδυμο μπακ.
Τζάλμα,Ζάιρο,Γκάρι,Μυστακίδης στα άκρα.Υπερκομπλε.Αν μείνει ο Μακ θα βγαίνουν μαχαίρια για εντεκάδα.
Περέιρα σαν μεταγραφή.
Περιμένω να δω και Μπίσεσβαρ.
Ο Κρέσπο όσο μπορώ να πω κάτι,σίγουρα ο πιο ταχύς μας στόπερ.Έβγαλε και μια διαγώνια μπαλιά στο πρώτο,έτριβα τα μάτια μου.
Πάρτε εξάρι και στόπερ βουνό.
Εντάξει ξέρω οτι είναι μουραρία-καφενές-πιτσαρία οι αντίπαλοι,μην βαράτε.
Θα "γελασετε" με αυτά που διαβάζετε και θα στραβωθείτε συγχρόνως...αποκλειστικά στο paokmania forum 

- ΑποστόληςΑ
pilotos έγραψε:Αν συνεχίσουν έτσι και γράφω κάθε γκολ, σε ένα μηνα θα φτάσω σε ποστ τον μανιακό
SM-G935F