Γιώργος Σαββίδης
- BlackBlockAttack
Re: Γιώργος Σαββίδης
Καποιοι βρηκαν ευκαιρια να κραξουν ακομα μια φορα τον Γ Σαββιδη για τη κινηση με τα 1000 διαρκειας για τους ανεργους....Ποσο σκατοψυχοι μπορει να ειναι???
- BlackBlockAttack
Θεωριες συνομωσιας......Μας φακελωνουν....Θα κανει στρατο και δε θα μιλαει κανεις γιατι πηρε ενα εισητηρια διαρκειας κλπ....
ποιος μ@λ@κ@ς τα λέει αυτά να τον κράζουμε και γιαυτό ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 02 Ιούλ 2016, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μοναδικο μειονεκτημα του Ιβαν ειναι οτι μιλαει πολυ σε στιγμες που δεν πρεπει.
Και μαλλον το κληρονομησε και ο Γιωργος
Μια Ελληνικη παροιμια λεει οτι "η σιωπη ειναι χρυσος"
Και μαλλον το κληρονομησε και ο Γιωργος
Μια Ελληνικη παροιμια λεει οτι "η σιωπη ειναι χρυσος"
- Duke_Rolson
- navigator11
Αυτός θα είναι η αιτία που θα μας ... στοχοποιήσει η ουεφα για το "σκάνδαλο" με τον Βιειρίνια!
Αν κι ο αναστασιάδης βρίσκεται λαρσα, ας πραγματοποιήσουμε, έστω και καθυστερημένα, ενα ευχέλαιο ανοιχτό σε όλο μας τον κόσμο κάποια στιγμή. Ταχέως όμως σχετικά χρονικά! Δείχνει να είναι πιο αναγκαίο από ποτέ!
Αν κι ο αναστασιάδης βρίσκεται λαρσα, ας πραγματοποιήσουμε, έστω και καθυστερημένα, ενα ευχέλαιο ανοιχτό σε όλο μας τον κόσμο κάποια στιγμή. Ταχέως όμως σχετικά χρονικά! Δείχνει να είναι πιο αναγκαίο από ποτέ!
- ace79grpaok
Θα μπούμε ομίλους Τσου λου και το "σκάνδαλο" βιερινια θα μας την στερήσει χαχαχχαχαχnavigator11 έγραψε:Αυτός θα είναι η αιτία που θα μας ... στοχοποιήσει η ουεφα για το "σκάνδαλο" με τον Βιειρίνια!
******************** Μια χαρά τα είπε και καμμια συνέπεια δεν έχουμε τι είναι ο βιερινια η ιερή αγελάδα? Κάθε καλοκαίρι το ίδιο παραμύθι .....βιερινια θελει να έρθει αλλά στα 34 τι δεν καταλαβαινετε
Δεν το διαγράψαμε από το άλλο τόπικ για να το βλέπουμε εδώ.Odi.
Δεν το διαγράψαμε από το άλλο τόπικ για να το βλέπουμε εδώ.Odi.
Κάποιος παίζει με τα ΜΜΕ και τον κόσμο για ίδιον όφελος. Μιμείται παιχνίδια άλλων. Να χουμε την πόρτα ανοιχτή και με πίεση στη διοίκηση, για όποτε χρειασθεί. Φτηνό παιχνίδι που κουράζει.
- Sick Bastard
Άστοχη δήλωση αυτή για τον Βιεϊρίνια, αλλά κλάΪν, δεν είναι θέμα κι ούτε πρόκειται να έρθει.
Είπε κάτι ο μικρός επάνω στο μήνα του μέλιτος κι έγινε σχοινί-κορδόνι άνευ λόγου.
Είπε κάτι ο μικρός επάνω στο μήνα του μέλιτος κι έγινε σχοινί-κορδόνι άνευ λόγου.
- Kostomanolis
Εγω εχω μια αλλη παρατηρηση... που τον βρηκε τον Σπαιντερμαν;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ήδη ακούγεται ότι θέλει να πάει Αγγλία ο βιερινια κατά τα άλλα φταίει ο μικρός για αυτά που είπε για τον αντελινο πραγματικά κάποιος μας δουλεύει και δεν είναι ο Γιώργος Σαββίδης. ....KOSTAS54 έγραψε:Κάποιος παίζει με τα ΜΜΕ και τον κόσμο για ίδιον όφελος. Μιμείται παιχνίδια άλλων. Να χουμε την πόρτα ανοιχτή και με πίεση στη διοίκηση, για όποτε χρειασθεί. Φτηνό παιχνίδι που κουράζει.
- Δημητρης17
Καλα εξηγηθηκε ο μικρος Σαββιδης κατα την γνωμη μου, ο Βιερινια δεν θα επρεπε να κανει την παραμικρη κουβεντα για πιθανη επιστροφη στον ΠΑΟΚ, αν δεν το εχει ηδη αποφασισει. Δεν γινεται να παιζει με την λαχταρα μας, αυτο το σηριαλ Ιουλη - Γεναρη, πρεπει να σταματησει. Η επιθυμια μας ειναι δεδομενη, όποτε το παρει ο και ιδιος αποφαση, ας ριξει σημα και τοτε τα ξαναζυγιζουμε και αποφασιζουμε.
- painkiller4