Euro 2016

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Euro 2016

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Γουσταρω την εθνικη Ιταλιας και παντα ειναι μεσα στις δυο τρεις επιλογες μου. Αλλα η Γερμανια αξιζε να περασει, τι να κανουμε τωρα... Και μεταξυ μας, ΧΕΣΤΗΚΑ για τις εθνικες ομαδες, ποια θα περασει, ποια θα το παρει... Στα π@π@ρια μου!!! Δεν παιζει ο ΠΑΟΚ για να τρωω τετοιες φρικες και να κοντραριζομαστε εδω μεσα για το τι δεν πηγε καλα και το τι θα επρεπε να γινει!!! Στις @ρχιδ@ρες μου το γραφω και το Γιουρο και τον θεσμο του!!! Μπορουμε να περασουμε στους ομιλους Τσ.Λ. Εκει σε θελω μαστορα!!!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και τους δυο συμπαθουσα,δεν ειχα προβλημα οποιος και αν περνουσε σημερα
αλλα φυσικα ειναι αδιαφορος ο θεσμος απο την στιγμη που δεν συμμετεχει η εθνικη ελλαδας
στον βαθμο που μου αρεσει το ποδοσφαιρο τον βλεπω

μ αρεσει οι ιταλοι που ειναι σουπερ παθιασμενοι με την εθνικη τους! ειναι φουλ εθνικοφρονες οι τυποι
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δημητρης17 έγραψε:Και μεταξυ μας, ΧΕΣΤΗΚΑ για τις εθνικες ομαδες, ποια θα περασει, ποια θα το παρει... Στα π@π@ρια μου!!! Δεν παιζει ο ΠΑΟΚ για να τρωω τετοιες φρικες και να κοντραριζομαστε εδω μεσα για το τι δεν πηγε καλα και το τι θα επρεπε να γινει!!! Στις @ρχιδ@ρες μου το γραφω και το Γιουρο και τον θεσμο του!!! Μπορουμε να περασουμε στους ομιλους Τσ.Λ. Εκει σε θελω μαστορα!!!
Εδώ Respect!!!!!! :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μπουφον 38 χρονών μετά από χαμένο προημιτελικό:
"Δεν θα τα παρατήσω. Συνεχίζω για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018"
Μέσσι 29 χρονών μετά από 4ο χαμένο τελικό:
Δεν ξαναπαίξω με αργεντινή σταματάω, τα παρατάω!

ΤΖΙΤΖΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να βλεπουμε και τα δικα μας χαλια
διαμαντιδης απο τα 30 τελος κ.ο.κ
τον συμπαθω το μητσο,αν και επαιξε παναθηναικο,αλλα απο τα τριαντα εξοδο απο εθνικη την ωρα που επαιζε εως φετος σε συλλογο! :o
μπραβο στον μπουφον,γιγαντας
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

The_Stalker έγραψε:Με τους γερμανούς κανείς δεν έχει πρόβλημα μέχρι να έχουν αυτοί μαζί σου χωρίς να φταις.

Τεσπα, λαός που οι γυναίκες του πηδιούνται με σκύλους είναι ήδη τιμωρημένος.
Καλα, εδω ο κουμπαρος ξεκωλιαζε τον γαμπρο, που ειχε ντυθει νυφουλα με το νυφικο, αν θυμαμαι καλα, στην Ελλαδα δεν ηταν το περιστατικο;;; Και τους επιασε η νυφη -η κανονικη- στα πρασσα... Δηλαδη ολοι οι Ελληνες τετοιοι ειμαστε;;; Η πλατεια Κουμουνδουρου ειναι γεματη απο κοριτσακια που εχουνε συκωταριά μες το βρακι τους, ετοιμα για τα παντα, ολοι οι Ελληνες τετοιοι ειμαστε;;; Η μηπως δεν εχουμε ακουστα οτι σε κατι χωρια τερμα θεου, ακομη πηδανε τις κατσικες;;; Μεγαλη ζημια το τσουβαλιασμα μαγκες, μεγαλη ζημια εκανε το καναλι!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Παιδιά εδώ (http://www.bookofhorriblethings.com/ax01.html) παίζει μια σχετική λίστα για τους βιαστικούς που θέλουν να αποφασίσουν ποιον θα υποστηρίξουν στα υπόλοιπα match της διοργάνωσης. Αν το βασικό σας κριτήριο είναι το death toll, προειδοποιώ θα χρειαστείτε κομπιουτεράκια. Πολύ καλό το γεγονός πως δεν πρόκειται για μουντιάλ, οπότε οι υπολογισμοί θα είναι σχετικά περιορισμένοι.

Τώρα για αυτούς που θέλουν να προετοιμαστούν για την επόμενη ποδοσφαιρική διοργάνωση θα πρότεινα το : 'Blood and Soil: A World History of Genocide and Extermination from Sparta to Darfur' από τον Kiernan και τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου Yale. Κάπου το έχω και κατεβασμένο για όποιον τον θέλει......

Δυστυχώς, καμία από τις εκδόσεις που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον δεν κάνει σύνδεση ανάμεσα σε πολέμους, γενοκτονίες και άλλες φαύλες πολιτικές / πολεμικές συμπεριφορές χωρών με τη στοιχηματική απόδοση των ποδοσφαιρικών Εθνικών τους ομάδων. Είναι ένα κενό στη βιβλιογραφία που ελπίζω να καλυφθεί σύντομα και να λύσει τα χέρια του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ελπίζω να βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

από nikolasf » Κυρ Ιούλ 03, 2016 1:48 am

nikolasf έγραψε:
sporos123 έγραψε:
Παιδια,καπου το εχετε χασει ετσι?Αυτα στα κοινωνικοπολιτικα.Εδω συζηταμε για το EURO.

Και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ... το ποδόσφαιρο που στηρίζεται στην απόλυτη πειθαρχία και στην κατά γράμμα εκτέλεση κινήσεων δεν με εκφράζει... αντίθετα με εκφράζει η ευφυία του απρόβλεπτου και η κίνηση της στιγμής που εμπεριέχει ταλέντο και ανθρώπινη εξυπνάδα... αλλιώς ας βάλουμε ρομπότ να παίζουν μπάλα και να κερδίζει το καλύτερα προγραμματισμένο και μηχανολογικά πιο εξελιγμένο.!
Η "γερμανική" ομάδα εμπεριέχει μερικά τέτοια στοιχεία που προανέφερα αλλά και αυτά λόγω χρήσης μεταναστών που ενσωματώθηκαν στην κοινωνία της για οικονομικούς κυρίως λόγους... αλλά μέχρι εκεί! Εκατό χρόνια να έπαιζε ξανά με την Ιταλία το σημερινό παιχνίδι γκολ δεν θα έβαζε και αυτό που έβαλε το έβαλε κυρίως λόγω γκέλας της μπάλας σε αμυντικό που στρώθηκε τελικά στον "Τούρκο" . Τα δε πέναλτι ο Μπουφόν δεν τα έπιασε όχι τόσο λόγω της ευρηματικής εκτέλεσης αλλά λόγω δύναμης και ταχύτητας της μπάλας, μια και σε 2-3 τα άγγιξε με τα ακροδάχτυλα. Αν 'ητανε λίγο πιο νέος ... και αν ο Κόντε δεν έβαζε αυτόν το Ζάζα... Δεν γαμείς για μένα σήμερα έχασε το ποδόσφαιρο! :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ποιο ποδόσφαιρο έχασε; Ένα τίποτα σήμερα οι Ιταλοί.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Το ποδοσφαιρο χανει μονο οταν χανει η ΠΑΟΚάρα μου, εστω κι δικαια. Μονο τοτε το ποδοσφαιρο φτωχαινει, μικραινει, αδικειται, ασχημαινει, κονταινει, γ@μιεται κλπ. Δεν υποστηριζω καμμια Εθνικη, καμμια αλλη ομαδα. Μονο ΠΑΟΚ, ετσι ξερα και νετα σκετα. Μονο ΠΑΟΚ, ειδα κανα δυο παιχνιδια απ το Γιουρο και εκλασα στο γελιο. Μονο ο ΠΑΟΚ με κανει να αγωνιω. ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλα στον ανεμιστηρα και γ@μω ολες τις αλλες ομαδες, εθνικες ή οχι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παλαιολόγος έγραψε:και τους δυο συμπαθουσα,δεν ειχα προβλημα οποιος και αν περνουσε σημερα
αλλα φυσικα ειναι αδιαφορος ο θεσμος απο την στιγμη που δεν συμμετεχει η εθνικη ελλαδας
στον βαθμο που μου αρεσει το ποδοσφαιρο τον βλεπω

μ αρεσει οι ιταλοι που ειναι σουπερ παθιασμενοι με την εθνικη τους! ειναι φουλ εθνικοφρονες οι τυποι
Αγαπάνε την εθνική τους ανεξάρτητα από πολιτικά άλλο πατριώτης άλλο εθνικοφρονας τεράστια διαφορά γιατί το εθνικοφρονας εμπεριέχει και ρατσισμό το πατριώτης όχι. .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δημητρης17 έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Με τους γερμανούς κανείς δεν έχει πρόβλημα μέχρι να έχουν αυτοί μαζί σου χωρίς να φταις.

Τεσπα, λαός που οι γυναίκες του πηδιούνται με σκύλους είναι ήδη τιμωρημένος.
Καλα, εδω ο κουμπαρος ξεκωλιαζε τον γαμπρο, που ειχε ντυθει νυφουλα με το νυφικο, αν θυμαμαι καλα, στην Ελλαδα δεν ηταν το περιστατικο;;; Και τους επιασε η νυφη -η κανονικη- στα πρασσα... Δηλαδη ολοι οι Ελληνες τετοιοι ειμαστε;;; Η πλατεια Κουμουνδουρου ειναι γεματη απο κοριτσακια που εχουνε συκωταριά μες το βρακι τους, ετοιμα για τα παντα, ολοι οι Ελληνες τετοιοι ειμαστε;;; Η μηπως δεν εχουμε ακουστα οτι σε κατι χωρια τερμα θεου, ακομη πηδανε τις κατσικες;;; Μεγαλη ζημια το τσουβαλιασμα μαγκες, μεγαλη ζημια εκανε το καναλι!!!
Πορνεια ζώων φίλε δεν έχουμε όπως και να το κάνεις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καποια μικρα μικρα απο το χθεσινο ματς:

- η γερμανια εχει το μικροτερο μ.ο. ηλικιας στο γιουρο ενω η ιταλια το μεγαλυτερο
- η γερμανια υπο τον γιοακιμ λεβ εχει φτασει τουλαχιστον ως τα ημιτελικα σε ολες τις επισημες διοργανωσεις που επαιξε (γιουρο 2008/2012/2016, μουντιαλ 2010/2014)
- οι οζιλ, νταρμιαν, σβαινι, πελε που χασανε πεναλτυ χθες αγωνιζονται στην αγγλια...κανενας παιχτης της αρσεναλ δεν ευστοχησε σε πεναλτυ στο γιουρο (οζιλ 2 φορες, χακα) :D
- ο πελε πριν εκτελεσει το πεναλτυ εκανε νοημα στο νοιερ πως θα σκοραρει με πανεκα...η καταληξη βεβαια ηταν κωμικη...
- ο ζαζα μπηκε στο παιχνιδι στο 120 μονο για να εκτελεσει πεναλτυ...το περπατημα του πριν την εκτελεση εχει γινει αντικειμενο συζητησης ανα τον κοσμο :lol:
- το τελευταιο διαστημα σημειωθηκε εξαρση πληθυσμου στον πλανητη καραμπελα...τοσο ο μεσι οσο και οι ζαζα σβαινσταιγκερ σημαδεψαν σωστα τον πλανητη...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μεγαλο ξενερωμα,εμετο μου προκαλουσε παντα αυτη η ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”