Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Ποσα θα παρει ο Ολλανδος μαθαμε;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πενταροδεκαρες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν είδα κατι, αλλά λογικά τον κόβω να παίρνει ίσα ή πανω απο 5 και ίσα ή κάτω απο 7 εκατοστάρικα... :roll: :)
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

biseswar 2015-16 Kayserispor: 36 match / 2,886 mins / 5 goals / 6 assists / 577 mins per goal
πελκας 2015-16 Π.Α.Ο.Κ.: 49 match / 3.505 mins / 9 goals / 7 assists/ 389 mins per goal

Και είναι και απο τις καλες χρονιες του ολλανδου, του Πελκα η 1η σε τετοιο επίπεδο!

Κατα τα άλλα οι ιδιοι που κραζατε με αισχρο τρόπο όλη τη χρονιά το Πέλκα, τώρα αποθεώνετε το μεταγραφικο σχεδιασμό, και ξανά μανά απο Σεπτέμβρη

Καλα κουραγια
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Mīngus έγραψε: Προσωπικά τα έχω παρατήσει σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σκέλος. Από το ''case to case'' και μετά. Χαβαλές να γίνεται, να περνάει και η ώρα. Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους.
Σέβομαι κάθε άποψη διαφορετική κι ας μη γίνεται σεβαστή η δική μου. Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις με κανέναν για μένα. Όποιος θέλει ας ειρωνεύεται, όποιος θέλει ας λέει για γκρίνια. Έχει κουράσει αυτό το πράγμα, αλλά μη χαλιέσαι άδικα.
Καλα τα λες μαν! Αντε να δουμε κανα ταινιακι γτ αρκετα αρρωστησαμε :mrgreen:
Και καιρος να μπει και το κουμπακι σε εφαρμογη..
Για το Βαρέλα αν θέλουμε να τα βρούμε με το Μπακάλη, πρέπει να κάνουμε μια προσφορά σχεδόν στη μέση των προσφορών των 2. Αν η δική μας ήταν 600Κ και του Μπακάλη 2Μ, τότε με μια προσφορά στα 1,3Μ θα πει το ναι. Αν εμείς είχαμε κάνει προσφορά 1Μ και ζητάει 2Μ, τότε μια νέα στα 1,5Μ θα χρειαστεί. Ουσιαστικά ο Μπακάλης θέλει να εμφανιστεί ως νικητής στις διαπραγματεύσεις (έστω εν μέρει), γιατί είναι πολύ σημαντική αυτή η φήμη για αυτόν. Αν υποχωρήσει τότε και άλλες ομάδες θα κάνουν το ίδιο και θα του διαλύσουν την ομάδα που αμοίβει πολύ χαμηλά τους παίκτες της. Πρόβλεψή μου είναι πως αν δεν τον πάρουμε, θα του κρεμάσει το δελτίο για παραδειγματισμό, εκτός και ανα ανενεώσει το συμβόλαιό του. Δεν ξέρω γιατί παρουσιάζεται ως εκκεντρικός ο Μπακάλης. Μια χαρά κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του και στηρίζει τη μακροχρόνια στρατηγική του που είναι ο οδηγός των επιτυχιών του. Στη θέση του το ίδιο ακριβώς θα έκανα.
Αδερφε, αυτο ακριβως ειπα απο μεσα Ιουνη. 1,3 (+- 50) και τον πηρες..Αλλα, δεν..
Λες και ειμαστε οι περηφανοι που με τον παρα εμεις θα οριζουμε πληρως τους ορους της διαπραγματευσης..
Λες και συμβιβασμος ισον με ηττα..

Α ρε Φρανκ, παλι καλα που επεμεινες για Τσιμι και τον βλεπουμε με τα ασπρομαυρα..

@ nothu, στο κειμενο για Μπισεσβαρ πχ, πειραξαν οι μπηχτες για πραγματικα γεγονοτα που εχουν διαδραματιστει στο φορουμ? Αυτη ειναι η ειρωνεια κατ'εσε?

Και υπαρχει και κατι αλλο φυσικα..
Αντιδραση στη δραση, απλοι νομοι της φυσικης..Δε γινεται να τα θελετε καποιοι ολα δικα σας, να σουλατσαρετε με ειρωνειες κατω απο καθε αποψη και να μη δεχεστε μετα μια γευση off your own medicine.. ;)
Τεσπα, τελος.

@ soflodora, να σαι καλα για τα καλα σου λογια..

Μιας και μιλας για αντιληπτικτες ικανοτητες ομως, απορω πως δεν καταλαβες οτι εκανα λογο για χρηματα για αγορες παικτων και οχι για συμβολαια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 30 Ιουν 2016, 20:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Παιδιά έχει καταντήσει αηδία τα 1000 ποστ που διαβάζω που γκρινιάζουν για τους γκρινιάρηδες, πιάνοντας όλο το θέμα της μεταγραφολογίας. Αυτές οι προσωπικές επιθέσεις και το να το παίξω ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ πάρα πολλές φορές με βάζουν σε σκέψεις του στιλ: "τι κάθομαι και γράφω εδω". Ιερή εξέταση έχετε γίνει και έχοντας την δυνατότητα του μπαν, το μοιράζετε μονομερώς και ξεκάθαρα σε αυτούς που δε γουστάρετε. Και εγώ στήριξη θέλω και μηδέν μουρμούρα στο γήπεδο, αλλά αυτό το πέσιμο που γίνεται εδώ με κάθε τελεία που γράφουν πολλά αρρωστάκια μας.... Κάθε πρόταση θέλει επεξήγηση, για να μην παρεξηγηθεί κανένας και σου την πέσει. Εγώ νομίζω αυτά διωχνουν τον κόσμο και βλέπω τα ίδια άτομα να γράφουν.

Τα κλασικά μετά ποστ του στιλ: "φφφφφ κουράσατε παιδιά". Εγώ κουράζομαι να διαβάζω τα μισά ποστ να είναι τέτοιου στιλ, θα ανταπαντήσω. Είναι εχθρικά, ειρωνικά και καλά ότι αυτοί είναι οι σωστοί, παρόλο που δε λένε και τίποτα συνήθως btw, αλλά κουράζονται από όσους λένε και κάτι διαφορετικό. Ε μην τους διαβάζετε ρε γμτ. Τα μόνα άτομα που με εκνευρίζουν εδώ μέσα είναι αυτοί, λόγω αυτής της νεοελληνικής στάσης ζωής. Φαντάζομαι τι θα λένε στη δουλειά τους αν κουράζονται από μια φιλική κουβέντα για την αγαπημένη μας ομάδα (αν εργάζονται).

Μιας που το παίζετε ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ, δείτε το έργο του Μανάβη και τις απαιτήσεις που είχαν εκείνοι στις μεταγραφές και μετά κάντε την ιερά εξέταση. Στην περίοδο αυτή ο κόσμος ζητάει και μόλις τελειώσει, στηρίζει την ομάδα και στους ανταγωνιστές της λέει ότι ο Σκόνδρας πχ είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει δε θα πω σε κανέναν τι να γράψει. Όλοι χρειάζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Preach ακμετ!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Αδερφέ σιμπα τι θα έλεγες αν σου έλεγαν ότι ναι θα σου φέρω παιχταράδες αλλά παίζει να έχουμε απαντήσεις από Αύγουστο??? Τι θα έλεγες αν πήγαινες στα προκριματικά με το περσινό Ροστερ??? Θα έβγαζες ναι η όχι?

Καλά κάνεις και γουστάρεις παιχταράδες....αλλά αυτοί στο ελληνικό μπουρδελο εν έτη 2016 δεν έρχονται...η και να έρθουν 1-2 ηλικία μπερμπατοφ (γιατί μικρότερους ξεχνά τους) θα σε έχουν στο περίμενε μέχρι Τέλος Αυγούστου....εδώ ο Μακ που για τα ευρωπαϊκά στάνταρ είναι ένας μετριοτατος παίχτης κάνει αμάν για να φύγει από το σαπιο πρωτάθλημα μας...για πιους παιχταραδες μιλαμε τοτε???

Σορρυ αδερφέ αλλά όλα αυτά περί παιχταραδων μου ακούγονται λίγο ου τοπικά.

Πώς γίνεται σαπιο πρωτάθλημα και παιχταράδες να συμβαδίζουν???
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μαρεσει που βγαζετε μια υποθετικη διαπραγματευση και μετα κραζετε τους χειρισμους βασιζομενοι στην δικη σας η την αρδιστικη υποθεση... α ρε καημενε ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν έχει νόημα να πάρουμε πάικτες κλάσης (πχ Berbatov) όταν η υπόλοιπη ομάδα είναι 2 κλάσεις κάτω. Απλά δεν θα μπορέσουμε να τους εκμεταλλευτούμε. Αυτό θα γίνει μόνο αν ο νέος παίκτηςείναι λίγο καλύτερη κλάση από τους υπάρχοντες, όπως πχ οι Τζαλμά και Μπισεσβάρ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

[youtube]buPMYNOLJbo[/youtube]

Ωραιο βιντεκι.Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

βασει βιογραφικου και ποδοσφαιρικης παιδειας δειχνει κανονικος παιχτης
καλη κινηση
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ενδιαφερόμαστε για αυτόν γραφει ισπανικό site

http://www.transfermarkt.co.uk/didier-d ... eler/52345

http://www.estadiodeportivo.com/betis/2 ... 76284.html
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

efthimis_paok έγραψε:Ενδιαφερόμαστε για αυτόν γραφει ισπανικό site

http://www.transfermarkt.co.uk/didier-d ... eler/52345
Estadio Deportivo ‏@Estadio_ED 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά

#Betis | El PAOK se interesa por Digard http://ow.ly/FjnI301OiKy
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Demir έγραψε:μαρεσει που βγαζετε μια υποθετικη διαπραγματευση και μετα κραζετε τους χειρισμους βασιζομενοι στην δικη σας η την αρδιστικη υποθεση... α ρε καημενε ΠΑΟΚ
Εγώ είδες πουθενά να έκραξα την διοίκηση για το χειρισμό της? Οι διαπραγματεύσεις ετσι γίνονται τι να κάνουμε. Ποιος είπε ότι πρέπει εμείς να υποχωρήσουμε και να δώσουμε όσα θέλει ο Μπακάλης? Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζόν και να τον πάρουμε ελεύθερο. Η διαπραγματευση δε φαίνεται να είναι καθόλου υποθετική όταν μιλάει επίσημα ο πρόεδρος της Στεάουα, εκτός και αν αυτός είναι ασήμαντος ή αόρατος-διάφανος... Το νούμερα που εμείς δώσαμε δε γνωρίζουμε με ακρίβεια. Το ποσό που αντιπρότεινε ο Μπακάλης το είπε δημόσια 100 φορές, δηλαδή στα 2Μ. Όπως είπα και πριν, κάθε πρόταση χρειάζεται άλλες 5 επεξηγηματικές - μετά φταίνε τα σεντόνια...

Άρε καημένη Ελλάδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 30 Ιουν 2016, 20:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”