Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

gvpaok89 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Κάνα βίντεο αυτού του Crespo έχουμε?
[youtube]/watch?v=0__byI_cjEw[/youtube]
ωχχχ..ωχχχ.. άλλος ένας που μάρκαρε το Μέσι..!!.. :shock: :shock: ;)
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Λογικα θα ερθει ως αναπληρωματικος ο κρεσπο αλλα ως αναπληρωματικος θα μπορουσε να μεινει κι ο Βιτορ. Οποτε ειναι καλυτερος του Βιτορ? Νομιζω οτι ειναι χειροτερος.
Ισως εχει ενα συν οτι μπορει να παιξει αριστερο μπακ που τυπικα δεν εχουμε αλλον απο τον Λεοβατς αλλα ουσιαστικα εχουμε πολλους (Τζαβελα Ματος Γιανουλη). Κι αν υποθεσουμε οτι Τζαβελας Ματος ειναι αμετακινητοι αξιζει ο κρεσπο να παιρνει τα παιχνιδια που δεν θα παιζει ο Λεοβατς και να μην δωθουν οι ευκαιριες στον Γιανουλη?
Ματος Τζαλμα Σαχοφ μου αρεσουν πολυ. Για τον Κρεσπο αν ολοκληρωθει ειναι η πρωτη κινηση φετος για την οποια εχω αμφιβολιες αν ειναι σωστη
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Βίτορ θα λέμε και θα κλαίμε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Άλλη μια χρονιά λογικά που μας έχουν ταράξει στην χυλόπιτα

Από κάνα μπιγικ και βαρελα να καταλήγεις στον κρεσπο
Προβλέπω άλλη μια χρονιά που θα μείνουμε με το ααχ και τα αν
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τον παίκτη θα τον δουμε στο χορτάρι ,εμενα απο τα βιντεο δεν μου δείχνει οτι λετε . Αντιθετα ο Σαμπο με τον εναν αγωνα που τον ειδα δεν μου εκανε απο την πρώτη στιγμη .
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

(Fingers crossed) Εξακολουθώ να ελπίζω σε κίνηση τακτικής σε συνδυασμό και με τις δηλώσεις του μάνατζερ του varela...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σταματηστε την γκρινια ρε επιτελους,το φαγατε το παιδι.Παικτης που εχει παιξει πριμερα,καμπιονατο και Αγγλια και τον παιρνεις μολις με 500.000 και μιρλιαζετε,να σας φερουμε τον Ραμος και τον Χουμελς να εισαστε ικανοποιημενοι.Εε ενταξει, καλα το παω?
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Τζος, να φέρω τα αντικαταθλιπτικά; :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

simba έγραψε:δν έχει νοημα για 3ο-4ο να αφήνεις το βιτορ για 50-100K π ηταν σταθερος στο 6.5-7
όχι και σταθερός ο Vitor... ο ορισμός της αστάθειας ήταν. Στο ένα παιχνίδι ήταν "βράχος" και στο άλλο πήγαινε "βάρκα γιαλό". Την μια τον αποθεώναμε, την άλλη έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας.
Για Vitor κάπου πήρε το μάτι μου ότι ήθελε 500K για 3 χρόνια... αν πχ. ο Crespo κλείσει για 400K τα ίδια χρόνια δεν μιλάμε για μια διαφορά 50-100 αλλά για 300. ;)

ΥΣ.1 Από που και ως που θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι χειρότερος από τον Vitor? Τον έχουμε δει σε ανάλογο αριθμό παιχνιδιών και με την αντίστοιχη προσοχή με τον Πορτογάλο ή στηριζόμαστε σε 2-3 video, το manager, το transfermarkt και την φάτσα του?

ΥΣ.2 ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ... ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

joshua έγραψε:Σταματηστε την γκρινια ρε επιτελους,το φαγατε το παιδι.Παικτης που εχει παιξει πριμερα,καμπιονατο και Αγγλια και τον παιρνεις μολις με 500.000 και μιρλιαζετε,να σας φερουμε τον Ραμος και τον Χουμελς να εισαστε ικανοποιημενοι.Εε ενταξει, καλα το παω?
Αλντερβαιλερντ-Γκοντιν θέλω
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

nothu έγραψε:
Αλντερβαιλερντ-Γκοντιν θέλω
Αμυντικό από την Ισπανία θα πάρουμε? Πάλι Ινιγκο???
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

panpangr77 έγραψε:Τον παίκτη θα τον δουμε στο χορτάρι ,εμενα απο τα βιντεο δεν μου δείχνει οτι λετε . Αντιθετα ο Σαμπο με τον εναν αγωνα που τον ειδα δεν μου εκανε απο την πρώτη στιγμη .
Ειδικά σέντερ μπακ από βίντεο με στιγμιότυπα δεν μπορείς να κρίνεις.
Αν φτιαχτεί κανένα tribute με τις καλές στιγμές του Βίτορ, θα νομίζουμε ότι είναι ο υπερπαίκτης.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Τα βρήκαμε με κρεσπο διαβάζω .
Πάντως οτι στοιχεία οτι στατιστικά και αριθμούς που κατάφερα να βρω για τον κρεσπο, φαίνεται πολύ μπουχεσας αμυντικός.
Του βιτορ ας πούμε ηταν καλύτερα. Τωρα τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τρί 28 Ιουν 2016, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@Giorgo

Σταθερος στο χαμηλο 6.5 ειπα, οχι στο 8..με 4-5 ματς στο 3 και αλλα τόσα στο 9..

Εξοικονομησες 300 απο βιτορ για να δώσεις τοσα κ μπορει περισσοτερα στη βιλα? ;)

Δν χρειαζονται τα κεφαλαια και τα μπολντ στην ερωτηση, σου ανελυσα που βασιζεται η ανησυχια γι'αυτο το ενδεχόμενο..

Εξαλλου, σου είπαν οτι θα παρουν 1 στοπερ, καλυτερο του Βιτορ.
Για ναμαι και politically correct, οπως βγαινουν πολλοι κ επικαλουνται τις προγραμματικες δηλωσεις Μιχελ.. ;)

joshua έγραψε:Σταματηστε την γκρινια ρε επιτελους,το φαγατε το παιδι.Παικτης που εχει παιξει πριμερα,καμπιονατο και Αγγλια και τον παιρνεις μολις με 500.000 και μιρλιαζετε,να σας φερουμε τον Ραμος και τον Χουμελς να εισαστε ικανοποιημενοι.Εε ενταξει, καλα το παω?
Σχεδόν αριστα, γτ ξεχασες το αυτοι ξερουν κ την ειρωνια..

Μακη, αστο αγορι μου, θα χορτάσει επιθεση κ ειρωνια η ψυχούλα σου εφόσον συνεχίζουν ναλωνίζουν οι "νον-πολιτικα" π ουσιαστικά θελουν ν κλεισει το φορουμ.. ;)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε Crespo γιατί δεν ταιριάζει στις εξαγγελίες Μίχελ.Νομίζω ότι ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα ότι ψάχνουμε κάτι καλύτερο από τον Βίτορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”