Euro 2016
- teo4giannitsa
Re: Euro 2016
Ο Kane βαράει τα στημένα και ο Sterling είναι στην περιοχή για κεφαλιά.Γιατί,γ@μώ την λογική.
Εδω ο Κειν σερνεται και μου τον ξεκιναει καιο αφηνει Βαρντυ παγκο,Ο ανθρωπος ειναι κλοουν.
- thanos-xanthi
Ελα ρε πως κανεις ετσι... και μεις ειχαμε ενα κοντο φορ και οποτε επαιζε μονος μπροστα, καναμε ολο ψηλες σεντρες για γκολ!Odi έγραψε:Ο Kane βαράει τα στημένα και ο Sterling είναι στην περιοχή για κεφαλιά.Γιατί,γ@μώ την λογική.
Τον Βάρντι στο 60 τον έβαλε. Απ΄τους λίγους που γυαλίζουν το μάτι τους. Δε γίνεται να μην ξεκινά.
Deja vu!stelyk έγραψε:Ελα ρε πως κανεις ετσι... και μεις ειχαμε ενα κοντο φορ και οποτε επαιζε μονος μπροστα, καναμε ολο ψηλες σεντρες για γκολ!Odi έγραψε:Ο Kane βαράει τα στημένα και ο Sterling είναι στην περιοχή για κεφαλιά.Γιατί,γ@μώ την λογική.![]()
![]()
![]()
![]()
- teo4giannitsa
Αν αναφέρεσαι στο Ρούνει, ας το βάλει στη θέση του. Δεν έχει άλλους μέσους ή ο Ρούνει ξέχασε να παίζει φορ;pgetsos έγραψε:Εγώ πιστεύω παίζει σχετικά καλά τη θέση. Και ποιον άλλον να βάλει εκεί;
- ΑποστόληςΑ
- teo4giannitsa
Αυτος ο Kane ειναι ο μπομπερ και το καμαρι της πρεμιερ λιγκ?
Αντι Κάρολ βρεε κ τα μυαλα στα μπλέντερ
Αντι Κάρολ βρεε κ τα μυαλα στα μπλέντερ
Δεν έχει. Σοβαρά δεν έχει, γενικά η ειδικά κάποιον με εμπειρίαteo4giannitsa έγραψε:Αν αναφέρεσαι στο Ρούνει, ας το βάλει στη θέση του. Δεν έχει άλλους μέσους ή ο Ρούνει ξέχασε να παίζει φορ;pgetsos έγραψε:Εγώ πιστεύω παίζει σχετικά καλά τη θέση. Και ποιον άλλον να βάλει εκεί;
Εξάλλου όλη τη χρονιά εκεί παίζει