Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Παλαιολόγος έγραψε:καλα ο ματεους θυμιζει εκεινον τον ΝΒΑερ που φεραμε μια φορα στο μπασκετ
ηρθε στην θεσσαλονικη εκανε το κομματι του
ανεβασε την προσφορα απο το ΝΒΑ και την εκανε με ψηλα :lol:
ιδιο στυλ,δεν νομιζω πως φταιει η ΠΑΕ,ουτε και ειναι λογικο για 34αρη να ανοιξεις δημοπρασια και μαλιστα εχονταςαπεναντι αραβες ή κινεζους
λεμε τωρα γιατι δεν ξερουμε,μπορει να εκανε και μλκ η ΠΑΕ,που παντως δεν νομιζω
Randy White το 89-90
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Η ωμή αλήθεια είναι ότι φάγαμε πολύ χοντρή σφαλιάρα από ‘γκόμενα’ που ψήναμε καιρό και κάναμε τούμπες στην ιδέα ότι θα μας κάτσει.
Αντίστοιχες περιπτώσεις σαν τον Ματέους μας έχουν κάτσει λίγες και είναι αλήθεια ότι όποτε συνέβει αυτό τις περισσότερες φορές βγάλαμε τρελά γούστα (Γκαρσία, Αντελίνο, Κοντρέρας, Κωστάκης Φραντζεσκος, κλπ). Άλλες φορές όχι και τόσο όπως συνέβει με περιπτώσεις όπως ο Λουκας ή ο Μπερμπα.. Όποιος τυχαίνει να ξέρει τι παικτάρα χάσαμε σήμερα θα του πάρει λίγο καιρό να ξεζαλιστεί από το σημερινό χαστούκι. Εύχομαι ο Μίχελ να αποδειχθεί γάτος και να δούμε και άλλους τέτοιους παίκτες στην συνέχεια. Μέχρι τώρα πάντος κακούς παίκτες δεν φέρνει. Τώρα κάτι κουράδες δικαιολογίες ότι ο παίκτης για να επιλέγει τα λεφτά της Κίνας άρα είναι άπληστος ή δεν έχει πλέον κίνητρο οπότε καλύτερα είναι για παρηγοριά στον άρρωστο και για να χωνευτεί λίγο πιο εύκολα η χυλόπιτα. Καλό είναι να ωριμάσουμε λίγο σαν οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το ρωτησω για πολλοστη φορα.Ας μου τεκμηριωσει καποιος γιατι ο Ματεους θεωρειται τοσο μεγαλη παικτουρα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Tolaros έγραψε:Καλώς δεν έκλεισε ο τύπος, όταν πας σε μια ομάδα να περάσεις ιατρικά δε βρίσκεσαι σε διαπραγματεύσεις, έχεις συμφωνήσει. Στον κοράκα να πάει.

Από την άλλη δεν αναιρειται αυτό που αυστηρά έγραψε ο Παλαιολόγος. Με πορδές αυγά δε βάφονται. Όχι συγκεκριμένα για το Ματέους αλλά γενικά. Είχα γράψει παλιότερα ότι δε γίνεται να πάρει ομάδα πρωτάθλημα στην Ελλάδα χωρίς να δώσει 20 μύρια για παίκτες το καλοκαίρι. Εδώ ο γαυρος που έχει στήσει κ τα σημαιάκια των κόρνερ κ πάλι αγοράζει. Άμα δε χώσεις τέτοια πόσα δεν το παίρνεις, απλά τα πράγματα.

Έχουμε καιρό μπροστά αλλά περιμένω επιτέλους από την ΠΑΕ να χώσει χρήμα φέτος. Όχι για ακαδημίες, όχι για χρέη, όχι για πρόστιμα, για ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Να πάει κ να τα σκάσει σε ομάδες κ να πάρει τους καλύτερους, όχι τους οικονομικότερους.

Άμα δεν μπορεί να το κάνει θα το σεβαστώ, δεν είναι δικά μου τα λεφτά, αλλά να μη μιλάμε μετά για πρωταθλήματα κ τίτλους, δημιουργούμε τζάμπα προσδοκίες κ η γκρίνια αναπόφευκτη.

Και ξανά, είναι νωρίς ακόμα έχουμε μέρες. Αρκεί να υπάρχει πράγματι διάθεση.
Ετσι ακριβως ειναι. Αυτο που εχει "χαλασει" τους περισσοτερους ειναι αυτες οι τσαμπα προσδοκιες. Ολα καλα και αγια με τον σαββιδη, αλλα υπαρχει ενα κλιμα απο τους δημοσιογραφους τα ραδια της εφημεριδες που συνεριζεται ο απλος φιλαθλος, οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ο μεγαλος λεφτας και δεν εχει προβλημα να δωσει πολλα λεφτα. Κατι που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Ο ΠΑΟΚ αποδεδειγμενα εδω και 4 χρονια δεν εχει δωσει πανω απο 1,3 για μεταγραφη παικτη. Τα τοπ20 στην ευρωπη απορω γιατι τα θελουμε.. Εδω κατι ομαδες μεσαιες στην ιταλια δινουν 20 και 25 μυρια ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ το καλοκαιρι.. Δεν μπορεις να τους συναγωνιστεις. Εκτος κι αν οντως εισαι ο τεραστιος μαγκας και θες να ειναι στο τοπ20 που εκει ριχνεις τα λεφτα της σαχταρ δηλαδη 7-10 μυρια για 3 παικταραδες ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Αυτο για μενα ειναι το μεγαλο λαθος του. Οι μεγαλες δηλωσεις

ΥΓ. Joshua ειναι γιατι τον εχω δει. Μακραν καλυτερος απο οποιονδηποτε εχουμε στο ροστερ
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Έχει απαντηθεί αυτο το ερώτημα πολλές φορες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρα οχι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φυσικά και δεν είναι για να μετριάσουμε την χυλόπιτα τα περί Κίνας.

Κ εγώ πιστεύω πως είναι παικταράς ο Ματέους,αλλά όταν έρχεσαι να περάσεις ιατρικά,έχεις συμφωνήσει.Δεν έρχεσαι να πεις "κοίτα μου έκαναν πρόταση από Κϊνα".Είναι αντιεπαγγελματικό και όταν είσαι 33,είναι ξεκάθαρο οτι πας για την τελευταία αρπαχτή.

Δεν είναι αναγκασμένη η ΠΑΕ να υποχωρεί κάθε φορά που γίνεται κάτι παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:Σοβαρα οχι.
Διαβασε το τοπικ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε τον Λοταρ
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Odi έγραψε:Φυσικά και δεν είναι για να μετριάσουμε την χυλόπιτα τα περί Κίνας.

Κ εγώ πιστεύω πως είναι παικταράς ο Ματέους,αλλά όταν έρχεσαι να περάσεις ιατρικά,έχεις συμφωνήσει.Δεν έρχεσαι να πεις "κοίτα μου έκαναν πρόταση από Κϊνα".Είναι αντιεπαγγελματικό και όταν είσαι 33,είναι ξεκάθαρο οτι πας για την τελευταία αρπαχτή.

Δεν είναι αναγκασμένη η ΠΑΕ να υποχωρεί κάθε φορά που γίνεται κάτι παρόμοιο.
Συμφωνώ και επαυξάνω
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

«...Τζάμπα χαλιέστε, με Ματέους ή χωρίς μια από τα ίδια θα ναι και φέτος. Θα διαβάσετε άλλα 683 ονόματα, θα φέρουν 2-3 ακόμα για ξεκάρφωμα και του χρόνου το καλοκαίρι πάλι τα ίδια τα ίδια, να χαίρονται τα γίδια...
χάνετε το δάσος...»

απο εναν «συνοπαδο» μου, που ψαρεψα στα παοκτσηδικα σαιτ.
Για να ειναι μαλιστα καλυμενος, τονιζει οτι η αποψη του ισχυει ακομα και αν τελικα ΚΛΕΙΣΕΙ ο ματεους!!
Δε μας λεει βεβαια το σαινι, ποιο το νοημα αυτου του δαιμονικου σχεδιου...παιρνει χρηματα η παε για καθε ονομα που διαρρεει στον τυπο;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Τετ 22 Ιουν 2016, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αμα δεν εχεις βαλει υπογραφη δεν ειναι αντιεπαγγελματικο
αλλο αν ειπες συμφωνω,τοτε δεν ειναι ηθικο

συγγνωμη τωρα να πω κατι
κλεινει η ομαδα,η εκαστοτε ομαδα εναν παιχτη,ο παιχτης αυτος τραυματιζεται και παπαλα η καριερα τι θα κανει;
θα του ανανεωσει το συμβολαιο;
αυτα μονο ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ τα εχει κανει και φυσικα μπραβο του

οι παιχτες εχουν δεκα χρονια καριερας κοιτανε να παρουν οτι καλυτερο
αν ηρθε ο τσακι τσαν και του κουνουσε τα γιεν στο προσωπο ,τι να παιξει εδω; σαμπως στην τουμπα μεγαλωσε;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Besuch 2 έγραψε:ακομα κ αν δεν καταλαβα το νοημα (πιθανον) το γεγονος οτι περιμενουμε στη γωνια την πρωτη υποψια μεταγραφικης δυστοκιας για να αρχισουμε το αγαπημενο μας χομπι με κανει να μην αφαιρω ουτε τελεια απο οσα γραφω.

Στην τελικη αν δεν σας κανει καποιους ο Σαββιδης, καντε ρεφενε και παρτε τον εσεις ρε μαγκες και μην μας σπατε τα ουμπαλα...
δηλωνει μεγαλους στοχους..τον κραζετε, επειδη δυσκολευεται να τους πετυχει. Αν δηλωσει μικρους (οπως λετε) θα τον κραζατε γιατι δεν μαθατε ετσι τον ΠΑΟΚ και αλλα ονειρα ειχατε για την προεδρια του...Εχει προβληματα στις μεταγραφες και αργει...κραζετε. Κλεινει μιση ενδεκαδα απο 15 Ιουνη οπως φετος..παλι κραζετε στο πρωτο σκαλωμα μιας διαπραγματευσης.

Οσο για τους «συνοπαδους», ελαχιστους εχω γνωρισει στη ζωη μου...οτι καποιος πιθανον δηλωνει ΠΑΟΚ δεν τον κανει αυτοματα συνοπαδο μου. Ειδικα τα «διαρκειας» των ερτζιανων, ουτε ειναι ουτε επιθυμω να τους θεωρησω συνοπαδους..στο συνολο τους μαλιστα. Αποψη μου και δεν θα τη συζητησω κιολας....και δεν παει στο συγκεκριμενο ατομο αυτο, απλα απανταω μιας που το ανεφερες.
Θα ηταν πολυ ωραιο για τον ΠΑΟΚ σκεφτόμασταν όλοι έτσι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 22 Ιουν 2016, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

joshua έγραψε:Θα το ρωτησω για πολλοστη φορα.Ας μου τεκμηριωσει καποιος γιατι ο Ματεους θεωρειται τοσο μεγαλη παικτουρα.
Γραπτώς μέχρι και για τον εαυτό μου μπορώ να τεκμηριώσω ότι είμαι παικτούρα. Το θέμα είναι να δεις μερικά παιχνίδια του για να διαμορφώσεις άποψη (αν έχεις και το χρόνο φυσικά).
Νομίζω ο Simba είχε κάνει την παλικαριά και έδωσε λινκ.
Διαφορετικά δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ναι ραντι γουαιτ :)
δεν εκανε και καμια καριερα της προκοπης εκει τελικα ε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”