Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Αν για τον 29χρονο Βαρέλα στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου ο Μπεγκάλι ζητάει 2 ακατέβατα, για τον 23χρονο Stanciu που υπέγραψε μέχρι το 2021 θα ζητήσει τον Λευκό Πύργο και την Τούμπα μαζί
- Kostas_Peraia4
http://www.championat.com/football/news ... ktash.html
Gabulov για ΠΑΟΚ.Επισης το αρθρο λεει οτι τον θελει η Besiktas...Xμμμμ
Gabulov για ΠΑΟΚ.Επισης το αρθρο λεει οτι τον θελει η Besiktas...Xμμμμ

Source: Vladimir Gabulov interest in the show, "Deportivo", PAOK and "Besiktas"
Russian goalkeeper Vladimir Gabulov can pursue a career in one of the European Championships, according to "Sport-Express".
It is reported that a 32-year-old seriously interested in Spanish "Deportivo", Greek PAOK and Turkish "Besiktas".
At the end of last season, ended the contract with the goalkeeper, "Dinamo", which the parties decided not to renew.
The last draw of the Russian Premier League Gabulov held for the blue and white 23 matches and conceded 36 goals.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Πέμ 16 Ιουν 2016, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
- efthimis_paok
- GiorgosAtha
Με κάτι Ρώσους που μίλησα μου είχαν πει ότι μέσες άκρες είναι "κουνέλα μεγάλη".Kostas_Peraia4 έγραψε:Ναι.Kαλος τερματοφυλακας.Πολυ καλος τερματοφυλακας
Ας πάει στην Besiktas να πάρουμε εμείς Boyko...

- GiorgosAtha
Και για να εξηγούμαι -να μη παρεξηγούμαι- προσωπικά δεν τον ξέρω καθόλου... αυτός ήταν όταν είχανε παίξει με την ζέλα στο Europa?
Παντως αν τους παρουμε ολους τζαπα τοτε μαλλον η Μαρία τις κανει τις μετεγγραφες
Πώς γίνεται για κάθε τερματοφύλακα υπάρχει αρχικά ένα σχόλιο του στυλ "εξαιρετικός τερματοφύλακας" και στα καπάκια από κάτω ένα άλλο σχόλιο του τύπου "μεγάλη κουνέλα";
- Kostas_Peraia4
Γενικα οι Ρωσοι βγαζουν καλους τερματοφυλακες.Ο Βοyko ομως εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερος
- GiorgosAtha
Odi... εγώ είπα τι μου είχανε πει... ήταν τότε που έπαιζαν με την ζέλα. Για αυτό ρώτησα αν ήταν αυτός στο αμέσως επόμενο ποστ μου.Odi έγραψε:Πώς γίνεται για κάθε τερματοφύλακα υπάρχει αρχικά ένα σχόλιο του στυλ "εξαιρετικός τερματοφύλακας" και στα καπάκια από κάτω ένα άλλο σχόλιο του τύπου "μεγάλη κουνέλα";
Τώρα αν είναι κέρβερος... δεν το ξέρω. Αν είναι λοιπόν αυτοί μου λέγαν μ@λακίες και δεν θα ξαναρωτήσω τίποτα.