καλη επιτυχια!Chuck Norris έγραψε:Καλημέρα και απο εμένα με ένα παγωμένο φραπέ στο χέρι πριν πάω για να δώσω μάθημα. Ή ομάδα του stalker όλα τα λεφτά μαζί με τα σχόλια από κάτω , πάμε για μεγάλα πράγματα !
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
καλημερα!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!! Καφεδάρα και έτοιμοι για την συνέχεια...
Σε λιγότερα από 50 λεπτά έχουμε την αποκάλυψη του φετεινού Π.Α.Ο.Κ. απ το μυαλό των Βλάντο και Λιούμπος...
Είμαι πολύ περίεργος για τις ερωτήσεις που θα τεθούν απ τους βρωμοΑΡΔ της ομάδας μας...Αναμένω εναγωνίως...
Υ.Γ. The_Stalker είσαι τεράστιος φίλε...κλαίω ακόμα...
Υ.Γ. 2...Τάγμα, σου έχουν πει ποια μέρα και ώρα δίνουμε τον "ιερό όρκο" του τύπου...
"Ορκίζομαι...να φυλάττω πίστη στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μου...υπακοή εις τον Ιβάν...υποταγή στο θέλημα του Προέδρου ΑποστόληΑ...να καταφέρνω τα μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας για την ομάδα μου...κ.τ.λ., κ.τ.λ."???

Σε λιγότερα από 50 λεπτά έχουμε την αποκάλυψη του φετεινού Π.Α.Ο.Κ. απ το μυαλό των Βλάντο και Λιούμπος...
Είμαι πολύ περίεργος για τις ερωτήσεις που θα τεθούν απ τους βρωμοΑΡΔ της ομάδας μας...Αναμένω εναγωνίως...
Υ.Γ. The_Stalker είσαι τεράστιος φίλε...κλαίω ακόμα...
Υ.Γ. 2...Τάγμα, σου έχουν πει ποια μέρα και ώρα δίνουμε τον "ιερό όρκο" του τύπου...
"Ορκίζομαι...να φυλάττω πίστη στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μου...υπακοή εις τον Ιβάν...υποταγή στο θέλημα του Προέδρου ΑποστόληΑ...να καταφέρνω τα μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας για την ομάδα μου...κ.τ.λ., κ.τ.λ."???
Να ρωτηθεί σήμερα ο Λιούμπος Μίχελ (κι αν αποφύγει να απαντήσει, από τηλεφώνου ο Τζακ Αγγελίδης)...Bagheera έγραψε:Στον ΠΑΟΚ, την θέση του προέδρου δεν την λες και αναμφισβήτητηΑποστόληςΑ έγραψε:Πού είναι το αστείο Νίκο; Μήπως η αναμφισβήτητη προεδρία μου;nikolasf έγραψε: Κατουρήθηκα από το γέλιο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 10 Ιουν 2016, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, καλά. Σωθήκαμε.goran 64 έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος για τις ερωτήσεις που θα τεθούν απ τους βρωμοΑΡΔ της ομάδας μας...Αναμένω εναγωνίως...
Καλημέρα αδερφέ.
- Kostas_Peraia4
Eτοιμος το καφεδακι.Αναμενουμε την συνεντευξη και μετα διαβασμα.20 μερες μειναμε λεμε ρε!!!Πτυχιοπουλος μετα
Καλημέρα Σπύρο...
Όλο το ζουμί (αν φυσικά βγει) από τούτες τις ερωτήσεις το αναμένω, αλλιώς θα ακούσουμε "μέσες άκρες"...
Όλο το ζουμί (αν φυσικά βγει) από τούτες τις ερωτήσεις το αναμένω, αλλιώς θα ακούσουμε "μέσες άκρες"...
Άντε με το καλό Πτυχιόπουλος και μετά γρήγορη εξέλιξη στο αγαπημένο σου αντικείμενο...Kostas_Peraia4 έγραψε:Eτοιμος το καφεδακι.Αναμενουμε την συνεντευξη και μετα διαβασμα.20 μερες μειναμε λεμε ρε!!!Πτυχιοπουλος μετα
Μακάρι Γρηγόρη. Αν και στο παρελθόν δεν θυμάμαι να έβγαλα αξιόλογα συμπεράσματα από ερωτήσεις των αρδ του ΠΑΟΚ.
Πιο πολλές κατινίστικες ερωτήσεις θυμάμαι, παρά ουσιώδεις.
Μακάρι αυτό να αλλάξει σήμερα.
Πιο πολλές κατινίστικες ερωτήσεις θυμάμαι, παρά ουσιώδεις.
Μακάρι αυτό να αλλάξει σήμερα.
- Kostas_Peraia4
Nα σαι καλα ρε φιλαρακι.Μακαρι τα ονειρα ολων να μπορουσαν να γινουν πραγματικοτηταgoran 64 έγραψε:Άντε με το καλό Πτυχιόπουλος και μετά γρήγορη εξέλιξη στο αγαπημένο σου αντικείμενο...Kostas_Peraia4 έγραψε:Eτοιμος το καφεδακι.Αναμενουμε την συνεντευξη και μετα διαβασμα.20 μερες μειναμε λεμε ρε!!!Πτυχιοπουλος μετα
- Chuck Norris
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε !
Επίσης ευχαριστώ για τις χθεσινες ευχές σας και επίσης είμαι στην ευχαρίστηση θέση να σας ανακοινωσω ότι μάλλον το πέρασα το ρδελομπου το μάθημα .
Επίσης ευχαριστώ για τις χθεσινες ευχές σας και επίσης είμαι στην ευχαρίστηση θέση να σας ανακοινωσω ότι μάλλον το πέρασα το ρδελομπου το μάθημα .