33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
θα είμαι ευτυχισμένος όταν έρθει φορ που θα κάνει τον κλάους αλλαγή
- buffalobill4
ραιν, κανεις σε λαθος τουλαχιστον στις μονομαχιες και ιδιαιτερα στο ψηλο παιχνιδι.
ο κλαους ειναι πολυ καλος βασικα στο ψηλο παιχνιδι. αν τον παρατηρησεις μεσα στο παιχνιδι παιρνει συνηθως το 70-80% των εναεριων μονομαχιων. εδω με τον "πολυ" μολεδο του πηρε ολες τις μονομαχιες.
ο κλαους ειναι πολυ καλος βασικα στο ψηλο παιχνιδι. αν τον παρατηρησεις μεσα στο παιχνιδι παιρνει συνηθως το 70-80% των εναεριων μονομαχιων. εδω με τον "πολυ" μολεδο του πηρε ολες τις μονομαχιες.
- painkiller4
Συμφωνώ απόλυταAureliano Buendia έγραψε:Πέρα από αριθμούς, στη στελέχωση μιας ομάδας παίζουν ρόλο οι ισορροπίες δυνάμεων και πολλοί άγραφοι κανόνες.
Ο Κλάους, αν δεν προκύψει κάποια, too good to refuse από τον ίδιο και την ομάδα, πρόταση θα είναι ο βασικός επιθετικός πυλώνας του ΠΑΟΚ τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια.
Πρέπει εννοείται να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός κρούσης, ο οποίος: α) δεν θα έχει πρόβλημα να είναι 2η κατά βάση επιλογή β) προφανώς θα ξεκινά κ σε κάποια ματς βασικός και γ) αν τυχόν το απαιτήσουν οι συνθήκες κάποιου αγώνα, θα μπορεί να παίξει για ορισμένα λεπτά και πλάι στον Κλάους, χωρίς να κόβεται η ομάδα στα 2. Αυτή τη θέση, του αναπληρωματικού του Κλάους, είναι από τις λίγες όπου δεν με ενοχλεί να αποκτηθεί παίκτης σε σχετικά μεγάλη ηλικία, εφόσον όμως διαθέτει ακόμη πνευμόνια.
Από εκεί και πέρα, ο Κλάους ίσως μπορεί να κατηγορηθεί για κάποιες ελλείψεις στο παιχνίδι του, αλλά για όνομα του θεού, σε καμία περίπτωση δεν είναι χασογκόλης. Το αντίθετο.
Σε μία ομάδα που θα βγάζει πολλές ευκαιρίες και που θα διαθέτει διεμβολιστικά άκρα και οξυδερκή τροφοδότη πίσω από τον φορ, ο Κλαόυς μπορεί να γράψει τρελά νούμερα, κατ΄ εμέ.
(Btw, δεν θεωρώ διεμβολιστικό άκρο τον Ροντρίγκεζ. Είναι καλός, έχει μπόλικες αρετές, αλλά όχι αυτή, κατ΄εμέ πάντα.)
Εγω αν του χρεωνα κατι αρνητικο φετος που εκανε πολυ πιο συχνα απ'οτι περυσι ειναι οτι μετα απο καθε αποτυχημενη προσπαθεια του "ξοδευει" αρκετο χρονο στο να τραβαει τα μαλλια του. Καταλαβαινω την αντιδραση αλλα ειναι αυτο που λεω, ο χρονος που ξοδευει σε αυτη την αντιδραση ειναι υπερβολικος. Εχει τυχει μαλιστα αρκετες φορες η μπαλλα να μην παει αουτ αλλα ουτε και στα χερια του τερματοφυλακα, η φαση να συνεχιζετε, και αντι να ειναι ετοιμος ο Κλαους να μπει στην φαση, τραβαει ακομα τα μαλλια του απο την προηγουμενη. Νομιζω το κανει φετος παραπανω απο καθε αλλη χρονια, δεν ξερω αμα ειναι καινουργιο χουι.
Κατα τα αλλα ειμαι υπερ αυων που λενε οτι με καταλληλη στελεχωσει του ροστερ και τροπο παιχνιδιου ο Κλαους εχει να προσφερει πολλα γκολ, ασχετα με την αποψη μου οτι η σωματοδομη του δεν μου αρεσει και η "τσαπατσουλια" του λιγο. Το πρωτο που εγραψα παντως με απασχολησε φετος γιατι δεν θελω να αυξηθει σε διαρκεια του χρονου.
Κατα τα αλλα ειμαι υπερ αυων που λενε οτι με καταλληλη στελεχωσει του ροστερ και τροπο παιχνιδιου ο Κλαους εχει να προσφερει πολλα γκολ, ασχετα με την αποψη μου οτι η σωματοδομη του δεν μου αρεσει και η "τσαπατσουλια" του λιγο. Το πρωτο που εγραψα παντως με απασχολησε φετος γιατι δεν θελω να αυξηθει σε διαρκεια του χρονου.
Οσο κ αν αγαπαμε τον Κλάους, οσο κιλλερ κ αν ειναι στα first touch η οσα κ να γραψει στη σουπα λιγδ με δεκαρι μαμαω,
το κυριο ζητημα στο τελος της συζητησης ειναι οτι για να κανεις πρωταθλητισμο αξιωσεων θελεις πολυπλευρο στραικερ τυπου μπεργκ,σισε,μιετσελ..
(Θες κ τη δημιουργια φάσης απτο πουθενά, κ την τριπλα απέναντι σε 1-2 αντιπαλους κ τη δυναμικη μπούκα κ την κινηση χωρις τη μπάλα για να δημιουργήσει προυποθεσεις για καθετες μπαλιές)
Και νομιζω στο πισω μερος του μυαλου τους, ολοι συμφωνουνε σαυτο..
Δυστυχώς μπροστα στο σιχαμενο το μπεργκ, ο στέφανος φανταζει glorified Μανιας (μοιαζουν κ στο στυλ)..
το κυριο ζητημα στο τελος της συζητησης ειναι οτι για να κανεις πρωταθλητισμο αξιωσεων θελεις πολυπλευρο στραικερ τυπου μπεργκ,σισε,μιετσελ..
(Θες κ τη δημιουργια φάσης απτο πουθενά, κ την τριπλα απέναντι σε 1-2 αντιπαλους κ τη δυναμικη μπούκα κ την κινηση χωρις τη μπάλα για να δημιουργήσει προυποθεσεις για καθετες μπαλιές)
Και νομιζω στο πισω μερος του μυαλου τους, ολοι συμφωνουνε σαυτο..
Δυστυχώς μπροστα στο σιχαμενο το μπεργκ, ο στέφανος φανταζει glorified Μανιας (μοιαζουν κ στο στυλ)..
- kataramenos5
Γενικα το λεω.Κουραστικα να διαβαζω σε καθε τοπικ αυτα τα ειναι ΠΑΟΚτσακι κλπ ως προσον .Ε και ο Αποστολοπουλος ο ποπο κι ενα σωρο αλλοι ΠΑΟΚτσακια απ την κ20 ηταν αλλα δε νομιζω οτι θα γουσταραμε τρελα να παιζουν σ αυτον τον παοκ.Το θεμα ειναι να κανει καλα τη δουλεια του,μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο.DC έγραψε:
Καλά ρε χαμένε, σε έχω δώσει την εντύπωση ότι επειδή ο Κλάους είναι ΠΑΟΚσάκι, εγώ χαίρομαι και χοροπηδάω;![]()

Οσο για τον Κλαους ,γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα και το ξερεις οτι πιο πολυ χαρα απο μενα οταν σκοραρει το πουλεν δεν εχει αλλος κανεις.Για ολους αυτους τους λογους που ανεφερες.Αλλα αλλο τι με φτιαχνει εμενα στη κερκιδα κι αλλο το τι ζηταει ο προπονητης στο γηπεδο.Κι αυτο το δευτερο ειναι το πιο σημαντικο για να παει καλα η ομαδα.
Simba (wellcome back) απο που προκυπτει αυτο το αξιωμα?
για να κανεις πρωταθλητισμο αξιωσεων θελεις πολυπλευρο στραικερ τυπου μπεργκ,σισε,μιετσελ..
- ΑποστόληςΑ
Δεν χάνει, επαναλαμβάνω, γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Οι τελικές του είναι οι περισσότερες πλασεδάκια από κοντά, ή από rebounds.pgetsos έγραψε:Και ετσι να ειναι, δε χανει πολλες ευκαιριες. Αν κανει λιγες, ειναι αλλη ιστοριαΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και έχει πολύ λίγες τελικές για φορ, σε σχέση με τους αγώνες που έχει δώσει.pgetsos έγραψε:Πως λεει ομως ψεματα το γκολ ανα τελικη ως αντικρουση στο "χανει πολλες ευκαιριες"
Αν το φορ κάνει μία ή δύο τελικές σε έναν αγώνα (ο Κλάους είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μία τελική ανά 52,80 λεπτά) δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή του, γιατί δεν τον πολυνιώθει η αντίπαλη άμυνα. Αυτός είναι ο Αθανασιαδης. Εξαφανισμένος επί 89 λεπτά μέχρι να κάνει μία ή δύο τελικές. Το θετικό βέβαια είναι ότι αρκετές από αυτές θα είναι γκολ (1 γκολ / 2,7 τελικές) και αυτό είναι που τον κάνει σημαντικό, διαφορετικά με τα στατιστικά στοιχεία που διαθέτει θα ήταν πάγκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 03 Ιουν 2016, 08:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Marianov6 έγραψε:Εγω αν του χρεωνα κατι αρνητικο φετος που εκανε πολυ πιο συχνα απ'οτι περυσι ειναι οτι μετα απο καθε αποτυχημενη προσπαθεια του "ξοδευει" αρκετο χρονο στο να τραβαει τα μαλλια του.

Ναι ρε Κατ, γνωριζόμαστε χρόνια. Με είδες να γράφω ότι πρέπει να μείνει επειδή είναι ΠΑΟΚσάκι; Και γενικότερα, εγώ δεν θυμάμαι κάποιον να επιχειρηματολογεί έτσι όπως το περιγράφεις.kataramenos5 έγραψε:Γενικα το λεω.Κουραστικα να διαβαζω σε καθε τοπικ αυτα τα ειναι ΠΑΟΚτσακι κλπ ως προσον .Ε και ο Αποστολοπουλος ο ποπο κι ενα σωρο αλλοι ΠΑΟΚτσακια απ την κ20 ηταν αλλα δε νομιζω οτι θα γουσταραμε τρελα να παιζουν σ αυτον τον παοκ.Το θεμα ειναι να κανει καλα τη δουλεια του,μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο.DC έγραψε:
Καλά ρε χαμένε, σε έχω δώσει την εντύπωση ότι επειδή ο Κλάους είναι ΠΑΟΚσάκι, εγώ χαίρομαι και χοροπηδάω;![]()
![]()
Οσο για τον Κλαους ,γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα και το ξερεις οτι πιο πολυ χαρα απο μενα οταν σκοραρει το πουλεν δεν εχει αλλος κανεις.Για ολους αυτους τους λογους που ανεφερες.Αλλα αλλο τι με φτιαχνει εμενα στη κερκιδα κι αλλο το τι ζηταει ο προπονητης στο γηπεδο.Κι αυτο το δευτερο ειναι το πιο σημαντικο για να παει καλα η ομαδα.....
Έγραψα το τι συμβολίζει (τουλάχιστον για μένα). Και δεν έχω μπει σε κανένα τριπάκι να τον κριτικάρω τεχνικά, είναι καλός φορ ή είναι κακός φορ. Εγώ παραθέτω στατιστικά.
Και έχω γράψει πολλάκις: αν βρουν κάποιον καλύτερο, να τον φέρουν. Μακάρι.
Αλίμονο. Οι φορ δεν τελειώνουν στον Κλάους. Από κει και μέχρι την συστηματική απαξίωση όμως, υπάρχει κάποια απόσταση. Πιο πάνω νόμιζα ότι διάβαζα για τον λαμπριάκο.
- kataramenos5
Με βαση αυτο που λες τη χρονια 11-12 που ειχε 75 τελικες σε 2797 λεπτα με 12 γκολ, μεσο ορο 1 τελικη ανα 37.2 λεπτα και σκοραρε1 γκολ στις 6,25 προσπαθειες ηταν καλυτερος απο φετος που εχει λιγοτερες τελικες ,περισσοτερα γκολ και ειναι πιο ευστοχος (1γκολ/ 2,7 τελικες ) ?ΑποστόληςΑ έγραψε: Δεν χάνει, επαναλαμβάνω, γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Οι τελικές του είναι οι περισσότερες πλασεδάκια από κοντά, ή από rebounds.
Αν το φορ κάνει μία ή δύο τελικές σε έναν αγώνα (ο Κλάους είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μία τελική ανά 52,80 λεπτά) δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή του, γιατί δεν τον πολυνιώθει η αντίπαλη άμυνα. Αυτός είναι ο Αθανασιαδης. Εξαφανισμένος επί 89 λεπτά μέχρι να κάνει μία ή δύο τελικές. Το θετικό βέβαια είναι ότι αρκετές από αυτές θα είναι γκολ (1 γκολ / 2,7 τελικές) και αυτό είναι που τον κάνει σημαντικό, διαφορετικά με τα στατιστικά στοιχεία που διαθέτει θα ήταν πάγκο.

Ρε γερο παραξενε δε πηγαινε σε σενα .Γενικα μιλαω ποσες φορες να το εξηγησω?Δεν εχεις διαβασει σχολια του στυλ "να τον κρατησουμε ειναι και ΠΑΟΚτσακι"?DC έγραψε: Με είδες να γράφω ότι πρέπει να μείνει επειδή είναι ΠΑΟΚσάκι;
Μπέσα; Δεν μπαίνω συχνά σε τόπικ παικτών γιατί με ανεβαίνει η πίεση με αυτά που διαβάζω.
- kataramenos5
Κοψε τον ανανα γιατι σε χαλαει.Δε βλεπεις (τι γραφω)απ τη πεινα. 

- ΑποστόληςΑ
- Δημητρης17
Ο Αθανασιαδης με δυο εξτρεμάρες και με ενα δεκαρι των τριων εκατομυρίων απο πισω του, θα βγαλει 18 με 20 γκολ μοναχα στο πρωταθλημα. Οσο κι αν δε μ΄αρεσει σαν φυσιογνωμια, αυτο που λεω το πιστευω. Κι ας μην ξερει και πολλη μπαλλα. Εχει ενστικτο κιλλερ, παιχτης της μιας ευκαιριας, αν τροφοδοτηθει σωστα θα τα κολλαει για πλακα!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αθανασιάδης είναι ένα καλούτσικο φορ.