Sick Bastard έγραψε:101 γκολ/258 ματς.
Έχω ρητήσει πολλές φορές και τον εαυτό μου κι εδώ κι αλλού κι άλλους.
Τι παραπάνω και τι ακριβώς θέλουμε απ αυτόν τον παίχτη;
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- john4serres
Κι ομως αυτα τα 101 γκολ θα μπορουσαν να ηταν 201.
Εχει χασει πολλες ευκαιριες και για αυτο ο κοσμος τον θεωρει αμπαλο και οτι δεν κανει.
Εχει χασει πολλες ευκαιριες και για αυτο ο κοσμος τον θεωρει αμπαλο και οτι δεν κανει.
Άστοχος και άμπαλος στην χρονιά του με τον καλύτερο συντελεστή τελικών/γκολ;
Ποιος το λέει αυτό;
Ποιος το λέει αυτό;
- john4serres
στα καφενεια να δεις..
μια φορα (ετυχε) εκατσα αναμεσα σε 10 γεροντια και με γ@μησαν την ψυχολογια που ειμαι ΠΑΟΚ
μια φορα (ετυχε) εκατσα αναμεσα σε 10 γεροντια και με γ@μησαν την ψυχολογια που ειμαι ΠΑΟΚ
Κι εκεί που συχνάζω κι εγώ, τα ίδια. Μπινελίκια και βρισιές από το πρώτο λεπτό.
Γι αυτό κι εγώ θα τα σκάσω φέτος στην νόβα και θα ησυχάσω. Μία η άλλη έρχεται με τους καφέδες μου και θα βλέπω και κανένα ντοκιμαντέρ με σαύρες και αρκούδες.
Απλώς, περιμένω να δω αν θα υπογράψει και για του χρόνου με την νόβα ο Ιβάν. Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει. Σωστά;
(και σόρι για το οφ τόπικ)
Γι αυτό κι εγώ θα τα σκάσω φέτος στην νόβα και θα ησυχάσω. Μία η άλλη έρχεται με τους καφέδες μου και θα βλέπω και κανένα ντοκιμαντέρ με σαύρες και αρκούδες.
Απλώς, περιμένω να δω αν θα υπογράψει και για του χρόνου με την νόβα ο Ιβάν. Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει. Σωστά;
(και σόρι για το οφ τόπικ)
Ούτε χθες είχε φάσεις.Sfinas έγραψε:ο klaus εν το μεταξύ δεν πήρε ούτε μια πασα σήμερα με το ορθολογικό ποδόσφαιρο του βλάνταν... τι να κάνει ο άνθρωπος , να γίνει χουντίνι??? στέφαναρα συνέχισε έτσι παιχταρά μου και όταν έρθει προπονητής κανονικός όλα θα πάνε καλά
Αρχηγικός ήταν ο Μπέρμπα χθες, είδατε που έδινε συνεχώς οδηγίες, μόνο πίνακα αλά μπάσκετ δεν έβγαλε να τους σχεδιάσει το σύστημα.
Είναι σχεδόν κάθε χρόνο στην κορυφή των γκολ ανά τελική, οπότε ειλικρινά αναρωτιέμαι για τον κόσμο που τα λέει..john4serres έγραψε:Κι ομως αυτα τα 101 γκολ θα μπορουσαν να ηταν 201.
Το ιδανικό για μένα είναι πωληθεί κάπου με ένα ποσό κοντά στα 3-4 εκατομμύρια. Τον ευχαριστούμε τον αρχηγό αλλά βασικός σέντερ φορ μπορεί να είναι μόνο σε έναν ΠΑΟΚ 3ο-4ο και όχι σε έναν ΠΑΟΚ που κοιτάει πολύ ψηλά.
Ο ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμου θελει τον Μουσλιμοβιτς του 1ου εξαμηνου με ρεζερβα Κλαους
- kataramenos5
Φαε τον ανανα σου αγορι μου ,τι ξερεις εσυ?DC έγραψε:Άστοχος και άμπαλος στην χρονιά του με τον καλύτερο συντελεστή τελικών/γκολ;
Ποιος το λέει αυτό;
pgetsos έγραψε: Είναι σχεδόν κάθε χρόνο στην κορυφή των γκολ ανά τελική, οπότε ειλικρινά αναρωτιέμαι για τον κόσμο που τα λέει..

Oι αριθμοί ναι μεν λένε την αλήθεια αλλά καμιά φορά είναι και ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέμματα.