33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Sick Bastard
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
101 γκολ/258 ματς.
Έχω ρητήσει πολλές φορές και τον εαυτό μου κι εδώ κι αλλού κι άλλους.
Τι παραπάνω και τι ακριβώς θέλουμε απ αυτόν τον παίχτη;
Ο κλαους για να δειξει τα στοιχεια που εχει και να νιωσει καλυτερα μεσα στο γηπεδο θελει πραγματικα μεγαλους παιχτες διπλα του,τη χρονια του Στεφενς με τοσους παιχταραδες στο ροστερ ηταν παρα πολυ καλος.
Ειναι κλασικος εκτελεστης τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
Πρεπει η ομαδα να παιζει γιαυτον,αν υπαρχουν καλυτεροι; σιγουρα παρα πολλοι αλλα κοστιζουν κοντα στα 3 μυρια ετησιως.
Ειναι κλασικος εκτελεστης τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
Πρεπει η ομαδα να παιζει γιαυτον,αν υπαρχουν καλυτεροι; σιγουρα παρα πολλοι αλλα κοστιζουν κοντα στα 3 μυρια ετησιως.
Για να μην παρεξηγηθω οταν λεω καλυτεροι εννοω παιχτες που να εχουν το ενστικτο του σκορερ που εχει ο Κλαους αλλα να κανουν και αλλα πραγματα μεσα στο γηπεδο.
Τον Μουσλι για παραδειγμα εγω τον εχω μεσα στην καρδια οσο λιγους παιχτες μας αλλα αυτο το ενστικτο του Αθανασιαδη δεν το ειχε πως να το κανουμε;
Τον Μουσλι για παραδειγμα εγω τον εχω μεσα στην καρδια οσο λιγους παιχτες μας αλλα αυτο το ενστικτο του Αθανασιαδη δεν το ειχε πως να το κανουμε;
Απο τον Κλαους εγω δεν περιμενω τιποτα παραπανω. Απο την ΠΑΕ περιμενω να φερουν τους παικτες που χρειαζοντε...Sick Bastard έγραψε:101 γκολ/258 ματς.
Αν θεωρεις οτι δεν μπορεις να φερεις καλυτερο του Κλαους (που μπορεις), παλι θες παικταραδες απο γυρο του οπως ειπε και ο μπανε.
- zarathustra79
Καλύτερο παίκτη σίγουρα μπορείς να φέρεις (με το αζημίωτο φυσικά)... Το ζήτημα είναι πόσο καλύτερους αριθμούς μπορείς να περιμένεις από αυτόν τον παίκτη...
+33MANIAKOS έγραψε:Αρχηγός πραγματικός στα πλέι-οφ
Ρισπεκτ
- teo4giannitsa
Αρχηγος οντως,αλλα δεν θελω να τον ξαναδω σαν μοναδικο φορ που εχουμε.Πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει αντι-Κλαους αλλιως θα εχουμε τα ιδια τραγελαφικα της φετινης χρονιας
- sourmenetes
- Moderator
Ο αθανασιαδης των φετινων play off ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχουμε δει σαν Κλαους...
- PAOK_Antarctica
stelyk έγραψε:+33MANIAKOS έγραψε:Αρχηγός πραγματικός στα πλέι-οφ
Ρισπεκτ