7. Κώστας Βασιλειάδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 7. Κώστας Βασιλειάδης

Δημοσίευση από Sera4 »

αχ κωστακη εχω πολλα να σου σουρω αλλα τελος παντων ασε τωρα ωρα που ειναι :evil:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ένα δάκρυ κύλισε μόλις έμαθα οτι έκλεισες στην Οβραδοιρο. Έλεγα θα μείνεις να κλάψεις τον πεθαμένο 9 τουλάχιστον ημέρες...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αισιοδοξος πολυ παλοκ...ακου εκει 9 μερες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

-
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Αντε τωρα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Η μηπως εισαι;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Επ' ουδενί δεν επιβεβαίωσες τις προσδοκίες μας.
Παρόλα αυτά, εγώ θέλω να μείνεις και του χρόνου. Με άλλα μυαλά όμως.
Όταν είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ, είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ. Ούτε κρύβεσαι στα δύσκολα ούτε σκέφτεσαι που θα πας μετά ενώ παίζουμε ματς ζωής και θανάτου με την ΑΕΚ. Δεν.Σηκώνεις.Καν.Το.Τηλέφωνο.
Δεν αμφισβητώ ότι είσαι ΠΑΟΚ. Απλά φέρσου και ανάλογα επιτέλους.
ΠΑΟΚ :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να καθόταν εδώ να έκανε τι; Να πάρει και τα μισθά του υπόλοιπου Απρίλη πχ;; Ή να δει όλους τους υπόλοιπους αγώνες από VIP θέση;

Λογικά θέλει να μείνει ενεργός, μπας και παίξει λίγο καλύτερα να κυνηγήσει καμιά θέση στην εθνική, έστω και τη τελευταία στιγμή...

Δεν ξέρω αν θέλει και του χρόνου Π.Α.Ο.Κ., εγώ θα πω μακάρι, αλλά ας πάει να παραμείνει και ενεργός... Άλλοι αθλητές του Π.Α.Ο.Κ. εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων και ξενυχτούν, αυτός θα μπορούσε να κάνει μακροβούτια στη Χαλκιδική και πάει για μπάσκετ.

Καλή συνέχεια, αύριο λογικά λουκέτο...
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Πολλά λόγια και ένα ύφος που δεν το κατάλαβα αλλά με χαλούσε, ειδικά όταν ήμουν στο γήπεδο. Ουσία λίγο πάνω από το μηδέν. Σε καμία περίπτωση ο ηγέτης που μας έλεγαν (όπου έχει παίξει ρολίστας ήταν έτσι κι άλλωστε). Κρύφτηκε σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια πλην 1-2 εξαιρέσεων (το πρώτο στα π.ο. με κούλα θυμάμαι πρόχειρα). Τώρα κάτι δηλώσεις όπως μετά το φάρο ασχολίαστες. Δεν ξέρω αν θέλω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Σχορτσανίτη, μας γάμησες...

Εικόνα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

flash4 έγραψε:Πολλά λόγια και ένα ύφος που δεν το κατάλαβα αλλά με χαλούσε, ειδικά όταν ήμουν στο γήπεδο. Ουσία λίγο πάνω από το μηδέν. Σε καμία περίπτωση ο ηγέτης που μας έλεγαν (όπου έχει παίξει ρολίστας ήταν έτσι κι άλλωστε). Κρύφτηκε σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια πλην 1-2 εξαιρέσεων (το πρώτο στα π.ο. με κούλα θυμάμαι πρόχειρα). Τώρα κάτι δηλώσεις όπως μετά το φάρο ασχολίαστες. Δεν ξέρω αν θέλω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ.
Τα είπες όλα..
Λα'ι'κισμος στο φουλ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τι είναι αυτοί οι πατσαδες ρε κωστακη

Διαγωνισμό με τον δεδα κανετε μάλλον όχι μονο στα τρίποντά
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

flash4 έγραψε:Πολλά λόγια και ένα ύφος που δεν το κατάλαβα αλλά με χαλούσε, ειδικά όταν ήμουν στο γήπεδο. Ουσία λίγο πάνω από το μηδέν. Σε καμία περίπτωση ο ηγέτης που μας έλεγαν (όπου έχει παίξει ρολίστας ήταν έτσι κι άλλωστε). Κρύφτηκε σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια πλην 1-2 εξαιρέσεων (το πρώτο στα π.ο. με κούλα θυμάμαι πρόχειρα). Τώρα κάτι δηλώσεις όπως μετά το φάρο ασχολίαστες. Δεν ξέρω αν θέλω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ.
Με κάλυψες απόλυτα και λέω επίσης βαρέθηκα όλο αυτό το Παοκτσηδιλικι χωρίς ουσία. Ο ηγέτης είναι ηγέτης πάντα και παντού.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το τρένο το έχασε ο Κώστας από πολύ παλιά. Υπήρξε το αντίθετο από προσγειωμένος στα νεανικά του χρονια και γλυκάθηκε από την ταμπέλα του "μπόμπερ". Δεν βελτιώθηκε σε τρομερά ουσιώδεις τομείς του παιχνιδιού. Το ball handling του είναι επιεικώς μέτριο, ενώ είναι αδύναμος τόσο στην προσωπική όσο και στην ομαδική άμυνα, όπου κουνά χέρια πόδια ασκόπως. Φοβόταν ανέκαθεν τους κραδασμούς της διείσδυσης, ενώ δεν θα μπορούσε να ποστάρει ούτε καν τον Κόρφα.

Είναι δηλαδή άσχετος; Όχι βέβαια, γίνεται σημείο αναφοράς στην επίθεση με το πόσο γρήγορα εκτελεί, κερδίζει πολλά φάουλ, είναι τρομερά αξιόπιστος στις βολές (θυμήθηκα τώρα τις τελευταίες βολές με οσφπ κι εκνευρίστηκα) και γενικά έχει court vision στην επίθεση. Παρά το ότι η καριέρα του δεν είναι στα ύψη του πρόσφατος παρελθόντος, εννοείται ότι θα μπορούσε να βρει καλύτερο συμβόλαιο, σε ποιοτικότερη ομάδα, σε ανώτερο πρωτάθλημα.

Περί ηγετικών ικανοτήτων τώρα, ο Βασιλειάδης δεν μπορεί να σηκώσει μία ομάδα στις πλάτες του. Μπορεί όμως να παίξει σε μία καλή ομάδα και να συνεισφέρει σε συγκεκριμένο ρόλο για συγκεκριμένα λεπτά. Ολοκληρωμένος παίκτης και ηγέτης, όπως τον ονειρεύονταν πολλοί, θα ήταν αδύνατο να γίνει στον ΠΑΟΚ αρχικά λόγω μπασκετικων χαρακτηριστικών.

Υπάρχει βέβαια και ο χαρακτήρας. Διότι η μηδενική ψυχή που έβγαλε με τον Φάρο κι οι ακόμη πιο ξεψυχισμένες δηλώσεις του μετά, δεν δείχνουν παίκτη που το λέει η καρδούλα του στα δύσκολα. Γενικά, δεν μου είναι αντιπαθής, δεν θεωρώ πως μας έχει πουλήσει κάποιο τρελό οπαδιλίκι (γενικά η παρουσία του στο γήπεδο διακατέχεται από μία μανιέρα "πολύ κακό για το τίποτα", όχι μόνο σε εμάς), ενώ είναι όντως ΠΑΟΚτσάκι. Αλλά νομίζω πως αυτό το κεφάλαιο είναι καλό να κλείσει σιγά σιγά ή να ανοίξει εκ νέου, σε άλλες συνθήκες. Τον Βασιλειάδη ως κομμάτι μίας ισχυρής ομάδας θα μπορούσα να τον φανταστώ στον ΠΑΟΚ, στον ρόλο του κατά φαντασίαν Μπάνε ηγούμενο μίας φτωχής πλην τίμιας ομάδας, όχι.

υγ: κι έλεγα στον ένα από τους δύο κολλητούς που πήγαμε μαζί στην Πυλαία με αεκ ότι πάχυνε ο Κωστάκης και μου έλεγε ότι έσφιξε και δυνάμωσε… Α ρε Κώστα, και λέγαμε τον Μαντούρο χοντρό...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε απλες, σε αυτον τον ΠΑΟΚ δε μας κανει ο Βασιλειαδης? Μηπως μας πηρε ο Ιβαν στο μπασκετ και δεν το ξερω οποτε περιμενουμε τον Κομπι στο 2?
Επισης, δεν ανακαλυφθηκε η Αμερικη. Ξερουμε και ξεραμε τις δυνατοτητες του οποτε η αναφορα του στην ιδια προταση με Μπανε ειναι ιεροσυλια. Ο Βασιλειαδης ειναι ενα ΠΑΟΚτσακη και ενα δυαρι μονοκομματο το οποιο θα ηταν μια αξιοπρεπεστατη λυση απο τον παγκο ΕΑΝ υπηρχε ενας δυνατος βασικος κορμος. Απο την στιγμη ομως που δεν, καλη του επιτυχια για το τελος της σεζον και ελπιζω να γυρισει του χρονου.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Στον επαγγελματικο αθλητισμο δεν υπαρχουν ΠΑΟΚτσακια. και κακως κρινονται μερικοι εχοντας ως ελαφρυντικο το οπαδηλικι. ΠΑΟΚτσης ειναι αυτος που δεν κερδιζει χρηματα απο τον ΠΑΟΚ. Απαξ κ γινεται επαγγελματιας μετρανε αλλα πραγματα.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”