10.Dimitar Berbatov
-
Re: 10.Dimitar Berbatov
Κάτι παλικαράκια εδώ τριγύρω ας κάνουν καμιά δουλίτσα αντί να παραμονεύουν για να ειρωνευτούν δικά μου posts παρακαλώ...
- Chuck Norris
Μεγάλο κρίμα που δεν χαρηκαμε καθόλου αυτόν τον τεράστιο παίκτη , έχει βέβαια 6 παιχνίδια στα πλέιοφ να δείξει λίγο από την κλάση του
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
goran 64 έγραψε:Κάτι παλικαράκια εδώ τριγύρω ας κάνουν καμιά δουλίτσα αντί να παραμονεύουν για να ειρωνευτούν δικά μου posts παρακαλώ...
ενα τέλος στην αντιπαράθεση. kgeo
κατι μου λεει οτι θα τον απολαυσεις του χρονου δεν νομιζω να φυγειChuck Norris έγραψε:Μεγάλο κρίμα που δεν χαρηκαμε καθόλου αυτόν τον τεράστιο παίκτη , έχει βέβαια 6 παιχνίδια στα πλέιοφ να δείξει λίγο από την κλάση του
- Παλαιολόγος
τα πιο κρισιμα και με κανονικο προπονητη,οποτε για να δουμεChuck Norris έγραψε:Μεγάλο κρίμα που δεν χαρηκαμε καθόλου αυτόν τον τεράστιο παίκτη , έχει βέβαια 6 παιχνίδια στα πλέιοφ να δείξει λίγο από την κλάση του
Ημουν σιγουροςDimg4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Κάτι παλικαράκια εδώ τριγύρω ας κάνουν καμιά δουλίτσα αντί να παραμονεύουν για να ειρωνευτούν δικά μου posts παρακαλώ...
ενα τέλος στην αντιπαράθεση. kgeo
σόρρυ μπερδεύτηκα, του ζητάω πολλά.. άκου εκεί να σκοράρειdesperando έγραψε:Έλα ρε μπερμπα πρε την μπάλα απ το κέντρο πέρνα όλη την αντίπαλη άμυνα και σκοραρε για να αποδείξεις ότι είσαι ο παικταρας που νομίζουμε
τότε να ζητήσω να κάθεται έξω από την περιοχή στημένος και να μοιράζει παιχνίδι
τζάμπα μαγκιά ειρωνεία για ένα παιδί που είναι δικό μας παιδί ποιος κουλουρης να πούμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Chuck Norris
Και εγώ το ίδιο ελπίζω!paoktzis έγραψε:κατι μου λεει οτι θα τον απολαυσεις του χρονου δεν νομιζω να φυγειChuck Norris έγραψε:Μεγάλο κρίμα που δεν χαρηκαμε καθόλου αυτόν τον τεράστιο παίκτη , έχει βέβαια 6 παιχνίδια στα πλέιοφ να δείξει λίγο από την κλάση του

- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
- ΑποστόληςΑ
Όσο ζούμε ελπίζουμε.
Για την ιστορία τραυματίστηκε (θλάση β΄βαθμού στον τετρακέφαλο) στις 14 Φεβρουαρίου, στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλή. Τότε οι γιατροί μίλησαν για 6 εβδομάδες (42 ημέρες), δηλαδή επιστροφή στις 27 Μαρτίου. Σήμερα συμπληρώνονται 71 ημέρες...
Για την ιστορία τραυματίστηκε (θλάση β΄βαθμού στον τετρακέφαλο) στις 14 Φεβρουαρίου, στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλή. Τότε οι γιατροί μίλησαν για 6 εβδομάδες (42 ημέρες), δηλαδή επιστροφή στις 27 Μαρτίου. Σήμερα συμπληρώνονται 71 ημέρες...