Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Μια ερώτηση. Τελικά θα κατεβουμε ναι ή όχι; Και αν δεν έχει παρθεί η απόφαση γιατί όλος αυτός ο μπουχος;
Υγ. Η ερώτηση προφανώς είναι ρητορική
Υγ. Η ερώτηση προφανώς είναι ρητορική
Επαναλαμβάνω: Αν τυχόν ρίξετε καμιά ματιά σήμερα στο πουστόσκυλο.gr των πουστόγ@υρων και στο άρθρο του Γκαιμπελιστή πουστόγ@υρου Τσ@κ@λέα με το κράξιμο στον Ιβάν ότι δήθεν "πουλάει' τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αλλάζοντας την απόφαση του, θα καταλάβετε ποιο είναι τελικά πιο καλό για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Εκτός κι αν πιστεύουν κάποιοι ότι το πιο καλό του Π.Α.Ο.Κ. είναι πιο καλό και για τους πουστόγ@υρους!!!
Εκτός κι αν πιστεύουν κάποιοι ότι το πιο καλό του Π.Α.Ο.Κ. είναι πιο καλό και για τους πουστόγ@υρους!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 24 Απρ 2016, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
Εννοώ ότι δε θυμάμαι ποτέ να αναφέρθηκε, επισήμως ή ανεπισήμως, ότι ο ρόλος του είναι αυτός, η καταγραφή βίντεο δηλ. και η αποστολή τους στην uefa. Γενικά, παρακολουθώ τα του ΠΑΟΚ πολύ στενά, αλλά κάτι τέτοιο δε μου λέει τίποτα. Οπότε, είτε μπερδεύεσαι με κάτι άλλο, ή εμένα μου ξέφυγε αυτή η είδηση.goran 64 έγραψε:Δεν έχω link αδερφέ!!! Εννοείς ότι δεν ισχύει;;;
Δεν είναι στο δυναμικό της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ο κύριος Τεβεκέλης ή δεν είναι αυτό που αναφέρω μέρος της δουλειάς του;;;
Για να καταλάβω τον λόγο που ζητάς την επιβεβαίωση μέσω link ρωτάω, όχι για κανέναν άλλο λόγο...
Υ.Γ. Εξ άλλου διευκρινίζω, δύο μάλιστα φορές, "αν θυμάμαι καλά"!!!
Λες λοιπόν να είναι αποκύημα της φαντασίας μου και να το ρωτάω "επί σκοπού";
Το "επί σκοπού" ούτε το είπα, ούτε το υπονόησα.
το συμπερασμα θεωρω ειναι αυτο.psykoman έγραψε:Οποτε κρινουμε μ αυτα που ξερουμε
οποτε, επειδη μπορει να μην τα ξερουμε και..ολα...
οι "κραυγες" ισως ειναι αχρειαστες.

αρα Kgeo καλο θα ηταν να κραταμε την ιδια κριτικη σκεψη απεναντι στον Ιβαν και στους συνδεσμους συμφωνα με αυτο που μολις μου ειπες.
Αδερφέ μου Aigle_Noir δεν εννόησα ότι το είπες ή το ισχυρίστηκες, αν φάνηκε έτσι ζητώ συγγνώμη!!!
Όσο για το άλλο, το έχω ακούσει ή διαβάσει σίγουρα λίγο μετά την πρόσληψη του Τεβεκέλη, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, πέρασαν και χρόνια!!!
Τώρα, αν ήταν καμιά ΑΡΔιά, τι να πω!!!
Πάντως αν δεν ισχύει, δεν θα ήταν κακή πιστεύω και σαν πρόταση για να πραγματοποιηθεί στο μέλλον!!!
Όσο για το άλλο, το έχω ακούσει ή διαβάσει σίγουρα λίγο μετά την πρόσληψη του Τεβεκέλη, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, πέρασαν και χρόνια!!!
Τώρα, αν ήταν καμιά ΑΡΔιά, τι να πω!!!
Πάντως αν δεν ισχύει, δεν θα ήταν κακή πιστεύω και σαν πρόταση για να πραγματοποιηθεί στο μέλλον!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
Κλασικός πανηγυρτζης ΠΑΟΚτησης
Έχει αναγάγει σε μείζον ζήτημα το αν η ομάδα κατέβει ή όχι στον αγώνα
Λες και θα γίνει τίποτα αν δεν κατέβει
Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είχε αλλάξει την μέρα που ο βουλινος πήρε την ομάδα από το γήπεδο
Έχει αναγάγει σε μείζον ζήτημα το αν η ομάδα κατέβει ή όχι στον αγώνα
Λες και θα γίνει τίποτα αν δεν κατέβει
Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είχε αλλάξει την μέρα που ο βουλινος πήρε την ομάδα από το γήπεδο
Πουστόσκυλο του πουστόγ@υρου αδερφέ, δηλαδή σπόρτντογκ, δεν πήρες πρέφα;;;john4serres έγραψε:πηγή ;

Edit: Από contra.gr αναφέρει στο τέλος!!! Δες "τι θα περίμενε προσωπικά ο Τσακαλέας απ τον Π.Α.Ο.Κ."!!!
Έχει τρομερό ενδιαφέρον...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 24 Απρ 2016, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
desperando έγραψε:Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είχε αλλάξει την μέρα που ο βουλινος πήρε την ομάδα από το γήπεδο
- john4serres
πηγη για αυτο εννοουσαgoran 64 έγραψε:Πουστόσκυλο του πουστόγ@υρου αδερφέ, δηλαδή σπόρτντογκ, δεν πήρες πρέφα;;;john4serres έγραψε:πηγή ;
Edit: Από contra.gr αναφέρει στο τέλος!!! Δες "τι θα περίμενε προσωπικά ο Τσακαλέας απ τον Π.Α.Ο.Κ."!!!
Έχει τρομερό ενδιαφέρον...![]()
![]()
psykoman έγραψε:Επισημα δεν κατεβαινουμε
ΚΑΝΕΙΣ στο φορουμ δεν ειπε οτι θα αλλαξει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο αν δεν κατεβει η ομαδα...ΚΑΝΕΙΣ
Γιαννη αν ανατρέξεις στα μμε στα δεξιά του ΠΑΟΚμάνια θα βρείς το εν λόγω άρθρο... το διάβασα και εγώ το πρωί... 
αλλά "επίσημο" (με ότι σημαίνει η λέξη αυτή), δεν είναι.

αλλά "επίσημο" (με ότι σημαίνει η λέξη αυτή), δεν είναι.
Επισημα συντοπιτη Σερραιε δεν βγηκε αποφαση οτι θα κατεβουμε.
Ο Ιβαν απλος ειπε οτι το σκεφτεται στην ομιλια του στην γιορτη για τα 90 χρονια.
Ο Ιβαν απλος ειπε οτι το σκεφτεται στην ομιλια του στην γιορτη για τα 90 χρονια.