Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα και καλή εβδομάδα...
Πίκρα και σίγουρα όχι απ τον καρασκέτο μου καφέ...
Αυτήν την έχω συνηθίσει, την άλλη δεν μπορώ με τίποτα πάνω από 45 χρόνια τώρα...
Πίκρα και σίγουρα όχι απ τον καρασκέτο μου καφέ...
Αυτήν την έχω συνηθίσει, την άλλη δεν μπορώ με τίποτα πάνω από 45 χρόνια τώρα...
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και από μένα! Εγώ πάλι πίκρα νιώθω μόνο για την συνεχή πτώση της χώρας μου που ΔΕΝ πρόκειται να σωθεί, από το παρόν πολιτικό σύστημα.
Για τον ΠΑΟΚ δεν νιώθω πίκρα. Έγιναν κακοί μεταγραφικοί σχεδιασμοί τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη. Ας δούμε αν μπορούμε την πρωτιά στα p.o. που θα παίζουμε μόνο με δύο τραυματίες (Κων/νιδη, Leovac)
Για τον ΠΑΟΚ δεν νιώθω πίκρα. Έγιναν κακοί μεταγραφικοί σχεδιασμοί τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη. Ας δούμε αν μπορούμε την πρωτιά στα p.o. που θα παίζουμε μόνο με δύο τραυματίες (Κων/νιδη, Leovac)
Ομοιοπαθείς δηλαδή!!!
Σημειωτέον ότι πριν 46 περίπου χρόνια πήγα στην 1η δημοτικού, οπότε μόλις ξεκίνησε ή ένταξη μου στο "σύστημα" αυτής της υπέροχης χώρας που ζούμε!!!
Υ.Γ. Ρε καλά κάνει ο πάτερ και τα "σβήνει" όλα με ένα κατοσταράκι "αγιασμένο" νέκταρ...Αυτό θα κάνω προσωπικά από δω και στο εξής, ακολουθώντας κατά γράμμα το "φωτισμένο" παράδειγμα του!!!
Υ.Γ. 2...ΟΥΤΕ με το παρόν πολιτικό σύστημα θα βρούμε γιατρειά αδελφέ Απόστολε, όπως και με όλα τα πρηγούμενα!!!
Γιατί ουσιαστικά και τεκμηριωμένα, σε βάθος εκατοντάδων χρόνων: "ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός", ο οποίος τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει μετεξελιχθεί σε "οικονομικό ιμπεριαλισμό", στον οποίο οι κρατούντες έχουν φορέσει τελευταίως και μια μάσκα με ένα ταμπελάκι επάνω, αυτό με την πανέμορφη, αδελφοποιητική και εύηχη ονομασία "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ"!!!
Σημειωτέον ότι πριν 46 περίπου χρόνια πήγα στην 1η δημοτικού, οπότε μόλις ξεκίνησε ή ένταξη μου στο "σύστημα" αυτής της υπέροχης χώρας που ζούμε!!!
Υ.Γ. Ρε καλά κάνει ο πάτερ και τα "σβήνει" όλα με ένα κατοσταράκι "αγιασμένο" νέκταρ...Αυτό θα κάνω προσωπικά από δω και στο εξής, ακολουθώντας κατά γράμμα το "φωτισμένο" παράδειγμα του!!!
Υ.Γ. 2...ΟΥΤΕ με το παρόν πολιτικό σύστημα θα βρούμε γιατρειά αδελφέ Απόστολε, όπως και με όλα τα πρηγούμενα!!!
Γιατί ουσιαστικά και τεκμηριωμένα, σε βάθος εκατοντάδων χρόνων: "ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός", ο οποίος τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει μετεξελιχθεί σε "οικονομικό ιμπεριαλισμό", στον οποίο οι κρατούντες έχουν φορέσει τελευταίως και μια μάσκα με ένα ταμπελάκι επάνω, αυτό με την πανέμορφη, αδελφοποιητική και εύηχη ονομασία "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ"!!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σήμερα το απόγευμα άνοιξα το μπουκάλι τζιντζερ ειλ που έφτιαξα το Σάββατο. Μπορώ πλέον να πω, πως ήταν καταπληκτική! Επόμενο στάδιο η προσθήκη αλκοόλ.
- Josey Wales
Το να αναγνωρίζεις το παρελθόν σου είναι ένα καλό βήμα.

Προσέξτε το όνομα του μαγαζιού που είναι σε κεντρικό σημείο του Πειραιά.

Προσέξτε το όνομα του μαγαζιού που είναι σε κεντρικό σημείο του Πειραιά.
- kataramenos5
Καλα το χα καταλαβει εγω.Σε υποπτευομουν απο καιρο.Εκατσα και εψαξα τα παλια σου ποστ(τι ειναι 24.400 ) και βρηκα κατι παραξενα,κατι στηριξεις σε ψηλα και λιγερα παλτα(για να μη παει μπροστα η ομαδα)κατι συγχαρητηρια στον γαυρο και αλλα εμπρηστικα.Ασε που ευθηνεσαι και για την εξαφανιση των dinoσαυρων .Μπαν τωρα.Που ειναι οι Mod οταν τους χρειαζεσαι?ΑποστόληςΑ έγραψε:
Για τον ΠΑΟΚ δεν νιώθω πίκρα.
ΥΓ Μακαρι ρε Αποστολη να χα τη ψυχραιμια σου.Σκασμενος ,απογοητευμενος,εξουθενωμενος.
- ΑποστόληςΑ
Είμαι πάντα αισιόδοξος!
Καλημέρα σε όλους μας!
Ο διπλός Ελληνικός τελείωσε. Η Ελλάδα όχι ακόμη, παρ' όλες τις συγκινητικές προσπάθειες των Ελλήνων βολευτών.
Καλημέρα σε όλους μας!
Ο διπλός Ελληνικός τελείωσε. Η Ελλάδα όχι ακόμη, παρ' όλες τις συγκινητικές προσπάθειες των Ελλήνων βολευτών.
Καλημέρα σας...Ωραίος καφές!!!
"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά...
Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει...και ξανά προς την δόξα τραβά..."
"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά...
Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει...και ξανά προς την δόξα τραβά..."
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που σου δείχνει κάτι μουτζουρες και αναμένουν να δεις την παιδική σου ηλικία;