Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 78-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 78-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν είδα και δεν διάβασα τίποτα εκτός απ το αποτέλεσμα...Μπράβο ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Απρ 2016, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Τι χαρά ήταν αυτή;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όλοι στο παλατάκι για την σκούπα
Τι χαρά ήταν αυτή;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όλοι στο παλατάκι για την σκούπα
-
Μπαρκαρούτσος
Πιλότε, γιατί ο Δέδας 0 ψήφους;;;
Για εμένα MVP χαλαρά ο Hatcher, με 21 πόντους (3/8 3π, 1/5 2π και 12/14 βολές), 11 κερδισμένα φάουλ(!!), 4 rebs & 3 assists και με 0 φάουλ να έκανε, σε 33 λεπτά (2ος σε όλο το γήπεδο σε συμμετοχή)!!!

Stats.
Για εμένα MVP χαλαρά ο Hatcher, με 21 πόντους (3/8 3π, 1/5 2π και 12/14 βολές), 11 κερδισμένα φάουλ(!!), 4 rebs & 3 assists και με 0 φάουλ να έκανε, σε 33 λεπτά (2ος σε όλο το γήπεδο σε συμμετοχή)!!!
Stats.
- BlackMagicPAOK
Ρε συ Antartica, η εικονα που έχει ςβάλει είναι κορυφαία εμπνευση!
Κάποια φορα που ειχε τιμωρηθει ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ μας ειχανε στειλει στο Ηρακλειο (!) να παιξουμε το ματς!
Εκει οι οπαδοι μας φωναξανε το συνθημα
"ΠΑΟΚ θυμισου και στο ΠΕΡΟΥ μαζί σου" !!!!
Εγώ τώρα θα το έλεγα:
"ΠΑΟΚ θυμισου και στην ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ μαζί σου" !!!!!

Κάποια φορα που ειχε τιμωρηθει ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ μας ειχανε στειλει στο Ηρακλειο (!) να παιξουμε το ματς!
Εκει οι οπαδοι μας φωναξανε το συνθημα
"ΠΑΟΚ θυμισου και στο ΠΕΡΟΥ μαζί σου" !!!!
Εγώ τώρα θα το έλεγα:
"ΠΑΟΚ θυμισου και στην ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ μαζί σου" !!!!!
Εκπληκτικη εμφανιση, καταθεση ψυχης!! Ετσι σας θελουμε ρε παλληκαρια!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Μπραβο ρε ομαδα ρα μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
τι κριμα αυτη η ομαδα να μην εχει τη στηριξη που της αξιζει σε ολα τα επιπεδα!
τι κριμα αυτη η ομαδα να μην εχει τη στηριξη που της αξιζει σε ολα τα επιπεδα!
- ΑποστόληςΑ
-
john4serres
Μπραβο στην ομαδα, μπραβο και στον Σούλη.
Απο εναν που δεν στηρίζει
Απο εναν που δεν στηρίζει
- Kostomanolis
Σας ευχαριστω που ομορφινατε το Σαββατοβραδο μας! Οσοι μπορουν ειδικα τωρα στα πλευ οφ, ειδικα και μετα απο αυτο το τεραστιο διπλο, πηγαιντε στο Παλατακι το αλλο Σαββατο να τους απρωξετε για το σκουπισμα...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα τωρα από υπολογιστή, μόνο για ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, που με την ΒΟΗΘΕΙΑ που έδωσε και την καθοδήγηση από τον πάγκο, έδωσε ΨΥΧΙΚΗ ώθηση για την νίκη !RoMaN έγραψε:Πιλότε, γιατί ο Δέδας 0 ψήφους;;;
Για εμένα MVP χαλαρά ο Hatcher, με 21 πόντους (3/8 3π, 1/5 2π και 12/14 βολές), 11 κερδισμένα φάουλ(!!), 4 rebs & 3 assists και με 0 φάουλ να έκανε, σε 33 λεπτά (2ος σε όλο το γήπεδο σε συμμετοχή)!!!![]()
Stats.
ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΔΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ!
- buffalobill4
Δεν κανουν τα μπατζετ τις ομαδες αλλα η καρδια η δουλεια και το μερακι. Τα μπατζετ ειναι για να απογειωνουν τετοιες ομαδες. Αυτα ας τα θυμομαστε και στο ποδοσφαιρο που εχουμε μπατζετ αλλα ομαδα ΔΕΝ θα κανουμε ποτε γιατι δεν υπαρχει ουτε ενας να εχει μερακι να κανει ομαδα εκει μεσα.
Μπραβο στον προπονητη μπραβο στους παιχτες μπραβο στη διοικηση μπραβο και σε οσους στηριζουν την ομαδα.
Μπραβο στον προπονητη μπραβο στους παιχτες μπραβο στη διοικηση μπραβο και σε οσους στηριζουν την ομαδα.
-
Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Μπήκα τωρα από υπολογιστή, μόνο για ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, που με την ΒΟΗΘΕΙΑ που έδωσε και την καθοδήγηση από τον πάγκο, έδωσε ΨΥΧΙΚΗ ώθηση για την νίκη !RoMaN έγραψε:Πιλότε, γιατί ο Δέδας 0 ψήφους;;;
Για εμένα MVP χαλαρά ο Hatcher, με 21 πόντους (3/8 3π, 1/5 2π και 12/14 βολές), 11 κερδισμένα φάουλ(!!), 4 rebs & 3 assists και με 0 φάουλ να έκανε, σε 33 λεπτά (2ος σε όλο το γήπεδο σε συμμετοχή)!!!![]()
Stats.
ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΔΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ!
![]()
![]()
Σε ένα time-out μάλιστα, νομίζω διέκοψε τον Σούλη και είχε 10 δευτερόλεπτα δικά του!