Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Με τι λεφτά; Εδώ οι άνθρωποι κάνουν το σκ@το τους παξιμαδι και πάλι μέσα είναι. Μόνο με χρήματα, δηλαδή Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

PAOK_Antarctica έγραψε:Η πέμπτη θέση σε πάει προκριματικά ενώ η 4η απευθείας στους ομίλους, οπότε υπάρχει ένα κάποιο κίνητρο.
Κάποιοι φίλοι όμως ανέφεραν ότι η ΑΕΚ θα πάει Γιούροκαπ (δεν το έχω διασταυρώσει όμως) και δεν ξέρω τι παίζει σε τούτη την περίπτωση. Αν θα πάμε προκριματικά ή ομίλους δλδ.
Επίσημα στο Eurocup η ΑΕΚ
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/ ... 03065.html
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Μαύρο χιόνι για τα λεφτά έχω να πω ότι προχθές ανακοίνωσαν νέα χορηγία...
με την αποχώρηση της ΑΕΚ κλειδώσαμε και 100Κ για του χρόνου στους ομίλους...

και πριν από τη χορηγία αυτή είχαν επισήμως τα μάτια ανοικτά στην αγορά των ατζέντηδων για κοντό...
και τελικά να πάρεις παίκτη για 4 ματς τον παίρνεις και ...τζάμπα (3.000 ευρώ;) με την προοπτική να παίξει καλά και να πάρει συμβόλαιο 50Κ για την επόμενη σεζόν...'
δηλαδή 2-3 χιλιάρικα είναι το πρόβλημα; αυτό ρωτάω...
μάλλον τα βρίσκουν τόσα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μάλιστα. Ευχαριστώ palok!
Γιατί έτσι η ΑΕΚ;
Έχουμε εικόνα των ομάδων που θα συμμετέχουν σε τζάμπο λιγκ και γιούροκαπ; Έχουμε άποψη ποια διοργάνωση (θα)είναι πιο ανταγωνιστική;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να σας πω εγώ γιατί η ΑΕΚ επέλεξε eurocup,πιστεύουν ότι μπορούν να το πάρουν γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι της πλάκας.
Τον κόσμο τους θέλουν να ζεστάνουν,από τα 100-200 χιλιάρικα που θα έπαιρναν στο cl δεν έχουν ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Βασικα ξερουμε περιπου ποιοι ειναι στην καθε διοργανωση σε Eurocup και Champions League και κυριως στο δευτερο που μας ενδιαφερει?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

KalamarGiannis έγραψε:Μαύρο χιόνι για τα λεφτά έχω να πω ότι προχθές ανακοίνωσαν νέα χορηγία...
με την αποχώρηση της ΑΕΚ κλειδώσαμε και 100Κ για του χρόνου στους ομίλους...

και πριν από τη χορηγία αυτή είχαν επισήμως τα μάτια ανοικτά στην αγορά των ατζέντηδων για κοντό...
και τελικά να πάρεις παίκτη για 4 ματς τον παίρνεις και ...τζάμπα (3.000 ευρώ;) με την προοπτική να παίξει καλά και να πάρει συμβόλαιο 50Κ για την επόμενη σεζόν...'
δηλαδή 2-3 χιλιάρικα είναι το πρόβλημα; αυτό ρωτάω...
μάλλον τα βρίσκουν τόσα...
Αυτό με τα 100 χιλιάρικα δε το ήξερα. Αν είναι έτσι τότε αλλάζει το πράγμα. Νάσαι καλά για την πληροφόρηση αδερφε
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

painkiller4 έγραψε:Βασικα ξερουμε περιπου ποιοι ειναι στην καθε διοργανωση σε Eurocup και Champions League και κυριως στο δευτερο που μας ενδιαφερει?
έμμεση απάντηση, να ποιοί θα παίξουν σε euroleague-eurocup οπότε ό,τι καλό μένει πάει σε CL.

euroleague: Anadolu Efes Istanbul, CSKA Moscow, EA7 Emporio Armani Milan, FC Barcelona Lassa, Fenerbahce Istanbul, Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos Athens, Real Madrid and Zalgiris Kaunas
+ finalist φετινού eurocup
+ 4 ομάδες από Adriatic League, German League, Spanish League and United Basketball League

eurocup: AEK Athens (Greece); Hapoel Bank Yahav Jerusalem (Israel), Dinamo Banco di Sardegna Sassari, Dolomiti Energia Trento and Grissin Bon Reggio Emilia (Italy); Lietuvos Rytas Vilnius (Lithuania); Stelmet Zielona Gora (Poland); and Galatasaray Odeabank Istanbul

+ 3 ομάδες από Adriatic League
+3 ομάδες από Spanish League
+ 3 ομάδες από United Basketball League
+ 2 ομάδες από German League
+ 5 wild cards από Belgium, France, Italy, Lithuania, Turkey, Ukraine, United Kingdom, and the Adriatic League
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εμ δεν έμεινε και τίποτα...
κοίτα να δεις που βασικός αντίπαλος για το Ευρωπαικό θα είναι το κίτρινο ερπετό...

4 μαύρους θέλω για του χρόνου, αρχίζω να φωνάζω από τώραααααααααααα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Craven

Δημοσίευση από Craven »

KalamarGiannis έγραψε:εμ δεν έμεινε και τίποτα...
κοίτα να δεις που βασικός αντίπαλος για το Ευρωπαικό θα είναι το κίτρινο ερπετό...

4 μαύρους θέλω για του χρόνου, αρχίζω να φωνάζω από τώραααααααααααα :mrgreen:
Με την κατάλληλη βοήθεια απο Ivan (τόσα φράγκα πέταξε στο πηγάδι....ας πιάσουν και κάποια τόπο)με 1-2 εκατομυρριάκια,διατηρώντας έναν κορμό(Tepic,Clanton,Hatcher,Σόφο,Βασιλειάδη,Μαργαρίτη,Marcovic) & με αξιοπρεπείς κινήσεις ουσίας (Βασιλόπουλος,Τσαιρέλης(;),El Amin,Soko,DJ Cooper κτλ έτσι στα πρόχειρα) μπορεί και να πάρουμε καμμιά μυρωδιά απο το ένδοξο παρελθόν!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο «Μάτζικ» βρίσκεται από το Σάββατο στις ΗΠΑ, με την ατζέντα του γεμάτη από διάφορους Αμερικανούς για όλες τις θέσεις, με το φημισμένο τουρνουά του Πόρτσμουθ να ξεκινά χθες.

Στα δύο παιχνίδια που έγιναν χθες και τα παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ξεχώρισε ο Έλτζιν Κουκ, ο οποίος στην τρίτη του σεζόν με το πανεπιστήμιο του Όρεγκον, φέτος, είχε 14,5 πόντους μέσο όρο και 4,9 ριμπάουντ, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι, σκόραρε 25 πόντους.

Σήμερα, το πρόγραμμα έχει τρία παιχνίδια τα οποία αναμένεται να παρακολουθήσει ο Σταυρόπουλος. Σε ένα από αυτά αγωνίζεται και ο Τρε Ντεμπς, γιος του Ντελ, ο οποίος για όσους δε θυμούνται είχε φορέσει για ένα «φεγγάρι» το 1997 τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πλέον είναι αντιπρόεδρος στους Νιου Όρλιανς Πέλικανς.

Ο Τρε Ντεμπς, είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.92, προέρχεται από το πανεπιστήμιο του Νορθγουέστερν και τη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο 15,7 πόντων και 3,6 ασίστ. Όπως και ο πατέρας, έτσι και ο γιος, αγωνίζεται στο 1-2 και εννοείται φυσικά, ότι δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος βλέπει στο τουρνουά του Πόρτσμουθ, ο «Μάτζικ».

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, φέτος έχει για πρώτη φορά εκπροσώπηση και η ΑΕΚ (με τον Ντράγκαν Σάκοτα), με τον Σταυρόπουλο να έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ, με μια γεμάτη… ατζέντα.
[youtube]iF4rzNqJCSc[/youtube][youtube]RskhCBIwHiE[/youtube][youtube]QF_pWWOqQ3c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από αυτούς που εγράφησαν, εγώ αυτόν έχω στα κιτάπια μου. Ενδιαφέρουσα περίπτωση αν και πόιντ γκαρντ με πάνω από 12-13 πόντους και λιγότερο από 2 το assist/turnover ratio δύσκολα τους κοιτάς (εκτός αν είναι ο Curry στο Davidson ξερω γω...)

[youtube]iZNyqIBsKeo[/youtube]

εδώ τα stats του στο Iona: http://www.draftexpress.com/profile/A.J ... 184/stats/
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτόν τον Μπράιαντ που μένει ελεύθερος από τους Λέικερς .... μήπως να του κάναμε καμιά κρούση;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι να τον κάνουμε, να παίζει για 10';; Φέτος κλείνει τα 38!! Τόσο χαμηλά πια να έχει ξεπέσει ο Π.Α.Ο.Κ.; Δεν νομίζω...
Άσ'τον να πάει σε κανέναν Άρη...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε φίλε .... δεκάλεπτα .... έστω. Να ξεκουράζει τον Τέπιτς.
Στο φινάλε, ας τσοντάρει και ο Ιβάν 5-6 χιλιάρικα, άμα δεν βγαίνει ο Μπάνε.
38 και παπαριές. Εδώ περιμέναμε τον Μπίδη στα 40φεύγα του, ο μαυρούκος θα μας χαλάσει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”