μα σοβαρα λες οτι θα βαζουμε τα παιδακια να κανουν καραγκιοζιλικια που εκανε καποτε η αεκ ? εγω λεω να μην κατεβουμε και ας ξεκινησουμε με -3 στο πρωταθλημα αυτο λεω .....goran 64 έγραψε:Ό,τι να ναι ώρες ώρες ρε συ Πτολεμαίο!!! Εξήγησα όλους τους λόγους για να το κάνουμε αυτό που προτείνω!!!
Μην κάνεις στείρα αντιπολίτευση στην πρόταση μου ρε φίλε, η οποία μάλλον δεν θα γίνει και πράξη μάλιστα!!!
Αλήθεια Πτολεμαίο, εσύ γιατί δεν μας λες τι θα πρότεινες να κάνουμε;;;
Ή μήπως συμφωνείς τυφλά με τις βουλές του Ιβάν....................ακόμα;;;
Υ.Γ. Ποιος θα ξεφτιλιστεί αν κατέβουμε Πτολεμαίο μου, αν όχι ο "καπετάν Δηλωσάρας" και το "καράβι" του;;;
Αυτό δεν θα είναι δηλαδή καραγκιοζιλίκι ή μήπως τότε θα φαγωθεί η πίτα κι ο σκύλος θα μείνει νηστικός;;;
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις
Τώρα εν μέρει συμφωνώ λοιπόν γιατί ακούγεται τίμιο κι αυτό, δεν λέω...
Αν και μ αυτόν τον τρόπο δεν θα γίνει ο απαραίτητος θόρυβος παγκοσμίως γύρω απ την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο με τον άλλον, και θα ζημιωθούμε και 3 βαθμούς, ουσιαστικά όμως δίχως κανένα αποτέλεσμα!!!
Το ότι θα ξεφτιλιστούμε πάντως εμείς που μας ξεφτιλίζουν αυτοί με 1.000 δυο τρόπους 50 χρόνια τώρα, επιμένω να μην το καταλαβαίνω!!!
Θέατρο αυτοί;;; Παράσταση εμείς!!! Τους πολεμάς με τα ίδια τους τα όπλα και με τις δικές τους τακτικές!!!
Αν και μ αυτόν τον τρόπο δεν θα γίνει ο απαραίτητος θόρυβος παγκοσμίως γύρω απ την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο με τον άλλον, και θα ζημιωθούμε και 3 βαθμούς, ουσιαστικά όμως δίχως κανένα αποτέλεσμα!!!
Το ότι θα ξεφτιλιστούμε πάντως εμείς που μας ξεφτιλίζουν αυτοί με 1.000 δυο τρόπους 50 χρόνια τώρα, επιμένω να μην το καταλαβαίνω!!!
Θέατρο αυτοί;;; Παράσταση εμείς!!! Τους πολεμάς με τα ίδια τους τα όπλα και με τις δικές τους τακτικές!!!
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς.PAOK_Antarctica έγραψε:Το κύπελλο ας το ξαναξεκινήσουν, δεν μας αφορά αυτό ούτε στο χέρι μας είναι.
Από μας περιμένω να κάνουν αυτό που είπαν: ή επανάληψη ή δεν κατεβαίνουμε.
Επανάληψη του πρώτου αγώνα με ξένους διαιτητές. Να κατέβουμε δηλαδή να υπερασπιστούμε τι; Το 0-3 που έφτιαξε η ΕΠΟ;;
- ΑποστόληςΑ
Ποιος είπε ότι θα τιμωρηθούμε αν δεν κατέβουμε; Εγώ διάβασα ότι μόνο με χρηματικό πρόστιμο μπορεί να τιμωρηθούμε. Αλλιώς ας κατέβει η Κ-20.
- Sick Bastard
02-03-16
Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το ζήτημα, να πάμε να μην πάμε και οι Κ-20, Κ-17, η γυναικεία ομάδα κτλ.
Είναι σαφέσταστος ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Θέλω να ζητήσω συγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία κίνηση προς τα εμπρός. Και όλα αυτά προκαλούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα.
Είχα πει την φράση που δυστυχώς δεν την κατάλαβαν όλοι καλώς. Σήμερα είναι παρών το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας και το κατάλαβαν όλοι αυτό. Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Απαιτώ να απομακρύνουμε από το ποδόσφαιρο όλους τους διαιτητές που έχουν λερώσει το όνομά τους. Αλλιώς να παραιτηθεί ο κύριος Γκιρτζίκης.
Η θα πρέπει να σταματήσει αυτά τα πράγματα ή να φύγει από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξαναγίνει το ματς με έναν διεθνή διαιτητή, αλλιώς εμείς δεν θα πάμε να παίξουμε στη ρεβάνς. Ανεξαρτήτως της τιμωρίας εγώ την απόφασή μου δεν θα την αλλάξω
Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το ζήτημα, να πάμε να μην πάμε και οι Κ-20, Κ-17, η γυναικεία ομάδα κτλ.
Στην γωνία τον περιμένει γνωστός καλοπροαιρετος τον ιβαν
:):):)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
" ο υφυπουργός αρκέστηκε στη δέσμευση ότι η FIFA από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει επαφές για την εναρμόνιση του καταστατικού πλαισίου"
Δηλαδη πιασε τ αυγο και κουρευτο.Με μια προφορικη δεσμευση περι "εναρμονισης κανονιστικου πλαισιου" απ τα ιδια λ@μογια που ρημαξανε το ελληνικο ποδοσφαιρο επι σειρα ετων επιτευχθηκε η καθαρση.Μας περναν για χορτα.
Δηλαδη πιασε τ αυγο και κουρευτο.Με μια προφορικη δεσμευση περι "εναρμονισης κανονιστικου πλαισιου" απ τα ιδια λ@μογια που ρημαξανε το ελληνικο ποδοσφαιρο επι σειρα ετων επιτευχθηκε η καθαρση.Μας περναν για χορτα.
απο που να πρωτοαρχισω.
καταρχην, η λεξη που μου ηρθε κι εμενα στο μυαλο με το που διαβασα τις προτασεις για κ-20,κ-17, πεστε κατω κλπ ειναι η ιδια με τον eorptol.ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΙ-ΛΙ-ΚΙΑ! δε νοειται επαγγελματικη ομαδα εν ετει 2016 να κανει τετοια πραγματα, ας ειναι και στην ουγκαντα.νομιζετε οτι παιζετε με την παρεα σας στο 5Χ5 και αρχισετε να κλαδευετε ωστε να τελειωσει το παιχνιδι?δηλαδη ειτε αγωνιστικα,ειτε πειθαρχικα,ειτε σε ιματζ, με καποιο τροπο για εσας θα πρεπει να ζημιωνεται ο ΠΑΟΚ? εχουμε εναν προεδρο ο οποιος εχει βαλει δεκαδες εκατομμυρια, για πρωτη φορα το παλευει για λειτουργησει η ομαδα σε επαγγελματικα προτυπα και του ζητατε να κανει κατι ερασιτεχνικο και ελληναραδικο 100%.δραττομαι της ευκαιριας να πω οτι αυτου του ειδους τα 'ερασιτεχνικα' σκεπτικα συγκεκριμενης μεριδας οπαδων της ομαδας, εχουν κοστισει παααρα πολυ στο παρελθον.
επειδη παρακολουθω αρκετα ξενα σαιτ, παρα το οτι αρχικα τα επεισοδια αποδιδονταν απο ολους στην αγανακτηση του κοσμου για την καθεστηκυια ταξη της Ε.Ο., τα παπαγαλακια αρχισαν να τροφοδοτουν με αρθρα στο εξωτερικο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ο κακος, του οποιου οι οπαδοι μπουκαρουν οποτε θελουν και διακοπτουν διοργανωσεις, για τη ζουγκλα της τουμπας κλπ. Κοντευε να μας γυρισει μπουμερανγκ, το καταλαβαινετε?
οσοι περιμενουν οτι μια μερα θα ξυπνησουμε ξαφνικα και ολα θα εχουν αλλαξει ,ας αλλαξουν πλευρο.το ξηλωμα της σαπιλας ,οπως λεει και η λεξη ειναι σαν το ξηλωμα μιας μπλουζας: τραβας την κλωστη και σιγα σιγα μειωνεται το υφασμα, το κουρελι εν προκειμενω.αν με το να καψουμε τα παιδια, να καουμε αγωνιστικα και ιστορικα, και να γελοιοποιουμαστε οι ιδιοι θεωρουν καποιοι οτι πετυχαινουμε τους σκοπους μας ειναι γελασμενοι.επισης , καλως ή κακως νομικα δε νοειται ουτε στεκει να ξαναγινει ο ημιτελικος.η μονη ισως περιπτωση θα ηταν να συναινεσει ή να το ζητησει ο γκει.ας γελασω. γι αυτο και εξαρχης μου ειχε φανει χαζομαρα η 'προταση' του ιβαν για επαναληψη του ημιτελικου.οχι οτι δεν θα την ηθελα, αλλα εκ των πραγματων δε γινεται, γι αυτο και οφειλαν οι παροικουντες την ιερουσαλημ/τουμπα να τον ειχαν ενημερωσει.
καταρχην, η λεξη που μου ηρθε κι εμενα στο μυαλο με το που διαβασα τις προτασεις για κ-20,κ-17, πεστε κατω κλπ ειναι η ιδια με τον eorptol.ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΙ-ΛΙ-ΚΙΑ! δε νοειται επαγγελματικη ομαδα εν ετει 2016 να κανει τετοια πραγματα, ας ειναι και στην ουγκαντα.νομιζετε οτι παιζετε με την παρεα σας στο 5Χ5 και αρχισετε να κλαδευετε ωστε να τελειωσει το παιχνιδι?δηλαδη ειτε αγωνιστικα,ειτε πειθαρχικα,ειτε σε ιματζ, με καποιο τροπο για εσας θα πρεπει να ζημιωνεται ο ΠΑΟΚ? εχουμε εναν προεδρο ο οποιος εχει βαλει δεκαδες εκατομμυρια, για πρωτη φορα το παλευει για λειτουργησει η ομαδα σε επαγγελματικα προτυπα και του ζητατε να κανει κατι ερασιτεχνικο και ελληναραδικο 100%.δραττομαι της ευκαιριας να πω οτι αυτου του ειδους τα 'ερασιτεχνικα' σκεπτικα συγκεκριμενης μεριδας οπαδων της ομαδας, εχουν κοστισει παααρα πολυ στο παρελθον.
επειδη παρακολουθω αρκετα ξενα σαιτ, παρα το οτι αρχικα τα επεισοδια αποδιδονταν απο ολους στην αγανακτηση του κοσμου για την καθεστηκυια ταξη της Ε.Ο., τα παπαγαλακια αρχισαν να τροφοδοτουν με αρθρα στο εξωτερικο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ο κακος, του οποιου οι οπαδοι μπουκαρουν οποτε θελουν και διακοπτουν διοργανωσεις, για τη ζουγκλα της τουμπας κλπ. Κοντευε να μας γυρισει μπουμερανγκ, το καταλαβαινετε?
οσοι περιμενουν οτι μια μερα θα ξυπνησουμε ξαφνικα και ολα θα εχουν αλλαξει ,ας αλλαξουν πλευρο.το ξηλωμα της σαπιλας ,οπως λεει και η λεξη ειναι σαν το ξηλωμα μιας μπλουζας: τραβας την κλωστη και σιγα σιγα μειωνεται το υφασμα, το κουρελι εν προκειμενω.αν με το να καψουμε τα παιδια, να καουμε αγωνιστικα και ιστορικα, και να γελοιοποιουμαστε οι ιδιοι θεωρουν καποιοι οτι πετυχαινουμε τους σκοπους μας ειναι γελασμενοι.επισης , καλως ή κακως νομικα δε νοειται ουτε στεκει να ξαναγινει ο ημιτελικος.η μονη ισως περιπτωση θα ηταν να συναινεσει ή να το ζητησει ο γκει.ας γελασω. γι αυτο και εξαρχης μου ειχε φανει χαζομαρα η 'προταση' του ιβαν για επαναληψη του ημιτελικου.οχι οτι δεν θα την ηθελα, αλλα εκ των πραγματων δε γινεται, γι αυτο και οφειλαν οι παροικουντες την ιερουσαλημ/τουμπα να τον ειχαν ενημερωσει.
Ο Κοντονής κερδισμένος.
Η ΕΠΟ κερδισμένη.
Ο γαύρος και η ΑΕΚ κερδισμένοι.
Το ποδόσφαιρο κερδισμένο.
Ο μόνος και κερατάς και δαρμένος είναι Ο ΠΑΟΚ.
Ποια είναι δηλαδή η θετική εξέλιξη της υπόθεσης;
Το να κατεβάσουμε Κ 20 ή να μείνουμε με 6 παίκτες δεν είναι καλές επιλογές. Υπάρχει ο συνδυασμός των άρθρων 13, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ όπου (με διασταλτική ερμηνεία) μπορεί να σου καταλογιστεί δυσφήμηση του αθλήματος και μπορεί να σου επιβληθεί ποινή -3. Σε αυτήν την περίπτωση (που δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιβληθεί) πάπαλα η Ευρώπη για φέτος.
Μοναδική επιλογή η οποία θα συμβαδίζει με την ιστορία μας και μονόδρομος είναι να μην κατέβουμε και ας μας επιβληθεί αφαίρεση βαθμών από την νέα περίοδο. Μόνοι εναντίον όλων.
Η ΕΠΟ κερδισμένη.
Ο γαύρος και η ΑΕΚ κερδισμένοι.
Το ποδόσφαιρο κερδισμένο.
Ο μόνος και κερατάς και δαρμένος είναι Ο ΠΑΟΚ.
Ποια είναι δηλαδή η θετική εξέλιξη της υπόθεσης;
Το να κατεβάσουμε Κ 20 ή να μείνουμε με 6 παίκτες δεν είναι καλές επιλογές. Υπάρχει ο συνδυασμός των άρθρων 13, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ όπου (με διασταλτική ερμηνεία) μπορεί να σου καταλογιστεί δυσφήμηση του αθλήματος και μπορεί να σου επιβληθεί ποινή -3. Σε αυτήν την περίπτωση (που δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιβληθεί) πάπαλα η Ευρώπη για φέτος.
Μοναδική επιλογή η οποία θα συμβαδίζει με την ιστορία μας και μονόδρομος είναι να μην κατέβουμε και ας μας επιβληθεί αφαίρεση βαθμών από την νέα περίοδο. Μόνοι εναντίον όλων.
Αυτό ακριβώς. Ο μόνος που στην ουσία χάνει κάτι είναι ο ΠΑΟΚ.
Και μια και μιλαμε για μικρες νικες.
Αλλάζει ο αρχιδι-αιτητης της ΚΕΔ.
Στους επικρατεστερους ειναι ο Τριτσωνης.
Ναι,ναι,αυτος που ηταν βοηθος στην εστια του γαυρου,
στον τελικο με το κωλοκοτρονιτσι και δεν ειδε(?)
την αποκρουση του μουνι-ατη με το χερι.
Ε πως να το κανουμε,οταν ξεκινας με τετοια τεραστια νικη τα καλυτερα ερχονται.
Ρε αστα διαλα.
Αλλάζει ο αρχιδι-αιτητης της ΚΕΔ.
Στους επικρατεστερους ειναι ο Τριτσωνης.
Ναι,ναι,αυτος που ηταν βοηθος στην εστια του γαυρου,
στον τελικο με το κωλοκοτρονιτσι και δεν ειδε(?)

την αποκρουση του μουνι-ατη με το χερι.
Ε πως να το κανουμε,οταν ξεκινας με τετοια τεραστια νικη τα καλυτερα ερχονται.

Ρε αστα διαλα.
εγω στο συγκεκριμένο θέμα θα κάνω μεγάλη υπομονή και αναμονή πρίν σχολιάσω οτιδήποτε. 

τώρα θα βρούν μερικοί πάτημα να έχουν να λένε για σαβίδη... άμα δεν κατεβει θα βγούν οι γνωστοί και θα λένε gt δεν κατέβηκε κτλ, άμα κατεβει θα γίνει το αντίστροφο , μονο μπάχαλο να γίνετε να περνάει η ώρα και να πουλάμε καμια εφημερίδα και κανένα κλικ... προσωπικά τον σαβίδη σε τέτοια θέματα τον εμπιστεύομαι, το τι πρέπει να κάνει το ξέρει καλύτερα από όλους μας, μονο όταν χώνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν τον εμπιστεύομαι γιατί νομίζει οτι η ομάδα λειτουργεί όπως μια επιχείρηση, και άμα δεν φέρεις αποτελέσματα σε 3-6 μήνες δεν είσαι καλός υπάλληλος...
Παντα χανει μονο ο Π.Α.Ο.Κ.,ολοι οι αλλοι κανουν αλλαξοκωλιεςMīngus έγραψε:Αυτό ακριβώς. Ο μόνος που στην ουσία χάνει κάτι είναι ο ΠΑΟΚ.
και τα βρισκουνε μεταξυ τους.
Πολυ φοβαμαι οτι θα τον φαει τον παπά ο Ιβαν.
"Επανάληψη του πρώτου αγώνα με ξένους διαιτητές. Να κατέβουμε δηλαδή να υπερασπιστούμε τι; Το 0-3 που έφτιαξε η ΕΠΟ;;"
Κορ' ανάμνον.K_geo έγραψε:εγω στο συγκεκριμένο θέμα θα κάνω μεγάλη υπομονή και αναμονή πρίν σχολιάσω οτιδήποτε.