Dimg4 έγραψε:Καλημερα ρε μαστορες απο την κιτρινομαυρη πτολεμαιδα![]()
![]()
Ας πουμε καμια μ@λακια να περασει η ωρα...γκοραν οχι δεν ειμαι σκουληκι,ειρωνικα το ειπα
Αυριο το πρωι θα ειμαι στην Καβαλα
Dimg4 έγραψε:Καλημερα ρε μαστορες απο την κιτρινομαυρη πτολεμαιδα![]()
![]()
Ας πουμε καμια μ@λακια να περασει η ωρα...γκοραν οχι δεν ειμαι σκουληκι,ειρωνικα το ειπα
Χάχαχα έχει 2-3 σκουλήκια μην τους μηδενίζειςDimg4 έγραψε:Καλημερα ρε μαστορες απο την κιτρινομαυρη πτολεμαιδα![]()
![]()
prist64 έγραψε:Πλατεια εννοω του χωριου ρε Γρηγορη. Ε και που να το πάρω πρέφα τι εννοείς???goran 64 έγραψε:Τι να πας να κάνεις ρε συ πάτερ στην πλατεία;;; Αφού παίξαμε με....................................Πανιώνιο!!!![]()
Τώρα ξανάστα play off!!!
![]()
Κανε λιγη αποτοξινωση απο τον Π.Α.Ο.Κ. γιατι δε σε βλεπω καλα.
Θα το κοιτάξω αλλά ξέρεις τώρα...Στον άνθρωπο πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το..............χούι!!!![]()
Σημερα εχει παζαρι και μετα τα ψωνια οι "χωρετες" καθονται για καφε στα καφενεια και στα καφε,
με μπολικο κουτσομπολιο.Ποιος κατεβηκε,αν ψωνισε,αν ειχε πολλες σακκουλες.....τα κλασικα.
Και οπως σε ολα τα χωρια σε περιοπτο μερος ειναι το τραπεζι
του προεδρου,του δασκαλου,χωροφυλακα δεν εχουμε και φυσικα του.........................prist64.![]()
![]()
![]()
![]()
................ Είχε και γράπα στο..............................περίοπτης θέσης τραπέζι σου;;;
![]()
ΥΓ Εδω δεν λενε πλατεια οι παλιοι αλλά........πιάτσα.
Άνα γεια σου...Πες το έτσι να μην..............................................μπερδεύομαι κιόλας σαν "παλιός"!!!![]()
Kabala στα αγγλικα?prist64 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Καλημερα ρε μαστορες απο την κιτρινομαυρη πτολεμαιδα![]()
![]()
Δεν το πιασα αυτο για καβαλαprist64 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Καλημερα ρε μαστορες απο την κιτρινομαυρη πτολεμαιδα![]()
![]()
Νομιζω οτι μενεις στην ΚαβαλαDimg4 έγραψε:Δεν το πιασα αυτο για καβαλαprist64 έγραψε: