Υ.Γ. Ο Αλέ σε τι πήρε δίπλωμα ρε το αλάνι;;; Στα...........................................................κρασιά;;;
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Stop flaming kat5!!!
Υ.Γ. Ο Αλέ σε τι πήρε δίπλωμα ρε το αλάνι;;; Στα...........................................................κρασιά;;;
- kataramenos5
- kataramenos5
-
Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Sorry Goran.Είπα να μη χρησιμοποιησω το βαρύ πυροβολικό ( Roman) και μας πάθει τιποτα.
Θα εμφανιζόταν από τη τρομάρα του!
Νομίζω είχε έρθει Θεσσαλονίκη όσο έλειπα, λίγο καιρό πριν γυρίσω, και μετά εξαφανίστηκε και από εδώ.. Είχαμε έρθει κατά κάποιον τρόπο σε επικοινωνία!
Ale, όπου κι αν είσαι αδερφέ, να 'σαι καλά!!
Στο κρεβατι με 39.3, και να βλεπω το αληστου μνημης ΠΑΟΚ-παναθηναϊκος 2-1
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Περαστικά. ...ποιο που πήραμε το κύπελο η με μουσλι Πάμπλο; τι ματς και αυτό τρομερές στιγμές αν δεν το ζήσεις μέσα στον ναό δεν λέει τίποτε ....
Και αυτό το σουτ του Πάμπλο πήγαινε πήγαινε και πήγαινε ένα σουτ να γράψεις ολόκληρο βιβλιο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αυτό το σουτ του Πάμπλο πήγαινε πήγαινε και πήγαινε ένα σουτ να γράψεις ολόκληρο βιβλιο
Με Μουσλι, Παμπλο, καλα ο Λαος ρεσιταλ... το εζησα σε καφενε στην αθηνα με τον αειμνηστο kass4 και τον interad
Στο γκολ του Πάμπλο όλοι αγκαλιά τρέλα απίστευτη δίπλα μου είχα κάποια παιδιά από Λευκάδα τρομερή ατμόσφαιρα. ....α ρε τουμπα που να ήταν και σκεπαστη τι θα γινόταν
Περαστικά σου...paok87 έγραψε:Με Μουσλι, Παμπλο, καλα ο Λαος ρεσιταλ... το εζησα σε καφενε στην αθηνα με τον αειμνηστο kass4 και τον interad
https://youtu.be/z91y0NlUaPM
SM-G920F
Περαστικά σου ρε 87άρη...Ωραίο αγώνα διάλεξες φίλε!!! Θα γίνεις σίγουρα καλά στο γκολ του Πάμπλο!!! 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Απρ 2016, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!
Συννεφούλα η μέρα σήμερα αλλά μέρα του Θεού είναι κι αυτή, τι να κάνουμε;
Καφές ελληνικός, σκέτος και διπλός και ο σημερινός, παρέα φυσικά με ενημέρωση PAOKmania!!!
Συννεφούλα η μέρα σήμερα αλλά μέρα του Θεού είναι κι αυτή, τι να κάνουμε;
Καφές ελληνικός, σκέτος και διπλός και ο σημερινός, παρέα φυσικά με ενημέρωση PAOKmania!!!
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο
paok87 έγραψε:Στο κρεβατι με 39.3, και να βλεπω το αληστου μνημης ΠΑΟΚ-παναθηναϊκος 2-1![]()
![]()
Περαστικά αδερφέ!
16 ήμουν τότε.. Εγώ και 2 φίλοι μου πήγαμε σε ένα μαγαζί εδώ κοντά, το μόνο που βρήκαμε να καθίσουμε.. Και δεν έβαλε καν φωνή ο μ@λ@κ@ς και το βλέπαμε έτσι!
pilotos έγραψε:Περαστικά σου...paok87 έγραψε:Με Μουσλι, Παμπλο, καλα ο Λαος ρεσιταλ... το εζησα σε καφενε στην αθηνα με τον αειμνηστο kass4 και τον interad
https://youtu.be/z91y0NlUaPM
SM-G920F
Τότε που η Τούμπα ήταν φόβητρο ακόμη...
-
Μπαρκαρούτσος
[youtube]grPqg5hI3Hg[/youtube]
Βλέπω ΑΥΤΟ..και σε λίγες ώρες θα βλέπω τον Τσόχλα να κατεβάζει μπάλα...
Δεν είναι άδικο;
Απόψε πχ έχει El Classico και αύριο Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος....γιατί ρε φίλε;
Βλέπω ΑΥΤΟ..και σε λίγες ώρες θα βλέπω τον Τσόχλα να κατεβάζει μπάλα...
Δεν είναι άδικο;
Απόψε πχ έχει El Classico και αύριο Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος....γιατί ρε φίλε;