Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από nikolasf »

Καρντάσια ... απόψε πίτσα μπύρα σπίτι και τη κοράκλα αγκαλιά... Αλλά για ΣΚ είμαι μέσα... πείτε περιοχή και έρχομαι!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Επειδή θα είμαι Αθήνα για δουλειά αυτές τις μέρες
Κ δε σκαμπαζω τίποτα από.την.πρωτεύουσα
Μου λείπει μόνο η γκλιτσα κ το καλάθι με τις κότες

Έχει κανένα μέρος κοντά στο Χαϊδάρι που να μαζευεστε?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για το ματς εννοεις;;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ναι για Τους επόμενους αγώνες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ας ξανακάνουμε μία προσπάθεια να κανονίσουμε μία συνάντηση όσων μπορούν να συμμετέχουν!!!

Απ ό,τι είδα-διάβασα στο topic "σχόλια για την κεντρική σελίδα", ο φίλος @ MpouJr έκανε μία ευγενική προσφορά του χώρου, του μπάρμπεκιου και του προτζέκτορα!!!

Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκονται όλα αυτά αλλά για να έχει "σιγουράκι" για σεφ τον μπαρμπαΝτίνο (έλα, μην παρεξηγιέσαι αμέσως που σε είπα και μπάρμπα, καμπούρη δεν σε είπα :D ), μάλλον κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται!!!

Ζήτησε λέει έναν ψητά (ή μήπως ψητά κρέατα εννοούσε, δεν το κατάλαβα καλά :) ), το οποίο μπορώ με μεγάλη προθυμία να το αναλάβω προσωπικά, όπως και καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά κιλά καλό κρέας καλής ποιότητας και όλων των προτιμήσεων (λευκό ή κόκκινο εννοώ)!!!

Καλού κακού, για να μην φάμε καμιά κατάρα απ τον αδελφό @ Απόστολο ή κάναν αφορισμό απ τον πολύπειρο @ prist64, φυσικά η συνάντηση οφείλει να γίνει μετά την Κυριακή του Πάσχα, ελέω Σαρακοστής!!!

Την Κυριακή του Θωμά συνήθως "βγαίνουν" πολλοί γάμοι και τέτοιου είδους κοινωνικές υποχρεώσεις, οπότε θα προτείνω σαν ημερομηνία την αμέσως επόμενη Κυριακή, στις 15 Μαΐου...Χρόνος υπάρχει έως τότε για να τα προγραμματίσουμε όλα πολύ καλά, αλλά πρέπει να βάλουμε ένα χρονικό "ψιλοόριο" για συμμετοχές, ας πούμε έως την Τετάρτη 11 Μαΐου, ούτως ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αγορές-προετοιμασίες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και να μην έχουμε ούτε λιγότερα, ούτε (πολλά) περισσότερα "εφόδια"!!!

Αρχικός τόπος συγκέντρωσης λέω να οριστεί ο ναός της Τουμπάρας (για όσους βολεύει φυσικά) για να ρίξουμε και καμιά ευχή πριν ξεκινήσουμε, κατά τις 10:00 με 11:00 ώρα πρωινή!!!

Αν τυχόν έχει και αγώνα play off εκείνη την μέρα, ακόμα καλύτερα, μιας και μάλλον θα..."είμαστε όλοι αποκλεισμένοι...", οπότε θα "καεί το πελεκούδι" και βλέποντας ίσως μετά όλοι μαζί κάπου την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!

Δεν εξαιρείται φυσικά κανένα μέλος απ την συγκέντρωση, απ όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν θελήσει να έρθει και προσωπικά θα ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά όλους όσους έχουμε αντιπαραθέσεις τόσον καιρό μέσα στο forum και να λύσουμε από κοντά κάθε πιθανή παρεξήγηση, ειδικότερα δε τους @ Dimg4 (δήλωσε ήδη ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο προς τον παπά), @ Odi, @ RoMaN (που με μπανάρισε κιόλας - με το δίκιο του -) και @ Che4, οι οποίοι είναι Σαλονικιοί, αλλά και τον @Ace που είναι "κοντινός" απ την Βέροια, όπως λέει κάτω απ το Avatar του!!! Μακάρι να έρθει κι ο @ Sporos123, αν και δεν ξέρω-έχω καταλάβει ακόμα από που είναι, αν είναι κι αυτός "κοντινός" και αν τον βολέψει φυσικά!!!

Αναμένω λοιπόν με αγωνία τα posts όλων των ενδιαφερομένων, μιας και πιστεύω ότι θα είναι αρκετά κι ότι όταν μαζευτούμε θα περάσουμε πολύ SUPER!!!

Να είστε όλοι καλά!!!

Υ.Γ. Αν τυχόν ο αδερφός @ MpouJr δεν περιελάμβανε το άτομο μου στην πρόταση που έκανε για συνάντηση ή ο χώρος που διαθέτει είναι τυχόν μικρός για πολλά άτομα, να με συγχωρεί για την όλη παρακίνηση της συνάντησης, αλλά μπορούμε να μαζευτούμε και κάπου αλλού εκτός από τον χώρο που ευγενέστατα προθυμοποιήθηκε να μας παραχωρήσει... :oops:

Υ.Γ. 2...@ MpouJr, να είσαι καλά αδερφέ μας... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Flaming δεν επιτρεπεται, ace σβηστηκε
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ισαμε 200 ατομα χωρανε γκοραν...δεν νομιζω να ειμαστε εδω μεσα ενεργοι ουτε οι μισοι.....ολοι ειναι ευπροσδεκτοι εκτος απο τον εφνιεναμι ετσι για την αλητεια.
Οσον αφορα τους φιλους απο απομακρυσμενες περιοχες ειναι ευπροσδεκτοι αλλωστε αν κλεισουν απο τωρα εισητηρια θα τους βγει κανα 20αρι με την ραιαν!!!!!απλετος χωρος για υπνο υπαρχει!!!!φυσικα δεν εχει κρεβατια αφθονα αλλα μια 20αρα τους φιλοξενουμε ανετα.
Διαθετουμε κ ψαρακια για τους εκλεκτους προσκεκλημενους μιας κ ειτε λογω ηλικιας (αποστολε????) ειτε λογω συνηθειας (ντινος) δεν μπορουν να φανε πολυ κρεας κ προτιμαν το ψαρικο !!!!

Ρομαν δεν μου εστειλες καμμια αναφορα για το θεμα που ειχαμε συζητησει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

:D Ωραία αδερφέ, να είσαι καλά και πάλι!!!

Δεν είπες όμως κατά που πέφτει το μέρος για να έχουμε κάποια ιδέα έστω!!!

Ας αρχίσουν λοιπόν οι δηλώσεις συμμετοχών από αύριο σε αυτό το topic!!!

Υ.Γ. Ποιος είναι ο εφνιενάμι αλήθεια;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 11:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εμεις οι Χαμουτζηδες θα ξανακανουμε τιποτες;

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να βρεθούμε στη Νέα Σμύρνη...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εμενα με βολευει και με τους ντοπιους δεν εχουμε και ιδιαιτερο θεμα...

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Για την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 υπάρχει ενδιαφέρον για συνάντηση όποιων μελών, από όπου μπορούν να έρθουν, στην Θεσσαλονίκη;;;

Υ.Γ. "Προσωπικά πιστεύω ότι..............................................τον Μάιο θα είμαστε καλά..." !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέχρι τότε...
Προς το παρόν...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Να βρεθούμε στη Νέα Σμύρνη...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mpouJr έγραψε:Ρομαν δεν μου εστειλες καμμια αναφορα για το θεμα που ειχαμε συζητησει.

Το είπα στον Odi κατ'ιδίαν και ψήθηκε.. Με το Viber έχω θέμα και δεν μπορώ να μπω! :twisted:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”