Ας ξανακάνουμε μία προσπάθεια να κανονίσουμε μία συνάντηση όσων μπορούν να συμμετέχουν!!!
Απ ό,τι είδα-διάβασα στο topic "σχόλια για την κεντρική σελίδα", ο φίλος @ MpouJr έκανε μία ευγενική προσφορά του χώρου, του μπάρμπεκιου και του προτζέκτορα!!!
Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκονται όλα αυτά αλλά για να έχει "σιγουράκι" για σεφ τον μπαρμπαΝτίνο (έλα, μην παρεξηγιέσαι αμέσως που σε είπα και μπάρμπα, καμπούρη δεν σε είπα

), μάλλον κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται!!!
Ζήτησε λέει έναν ψητά (ή μήπως ψητά κρέατα εννοούσε, δεν το κατάλαβα καλά

), το οποίο μπορώ με μεγάλη προθυμία να το αναλάβω προσωπικά, όπως και καμιά δεκαριά-δεκαπενταριά κιλά καλό κρέας καλής ποιότητας και όλων των προτιμήσεων (λευκό ή κόκκινο εννοώ)!!!
Καλού κακού, για να μην φάμε καμιά κατάρα απ τον αδελφό @ Απόστολο ή κάναν αφορισμό απ τον πολύπειρο @ prist64, φυσικά η συνάντηση οφείλει να γίνει μετά την Κυριακή του Πάσχα, ελέω Σαρακοστής!!!
Την Κυριακή του Θωμά συνήθως "βγαίνουν" πολλοί γάμοι και τέτοιου είδους κοινωνικές υποχρεώσεις, οπότε θα προτείνω σαν ημερομηνία την αμέσως επόμενη Κυριακή, στις 15 Μαΐου...Χρόνος υπάρχει έως τότε για να τα προγραμματίσουμε όλα πολύ καλά, αλλά πρέπει να βάλουμε ένα χρονικό "ψιλοόριο" για συμμετοχές, ας πούμε έως την Τετάρτη 11 Μαΐου, ούτως ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αγορές-προετοιμασίες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και να μην έχουμε ούτε λιγότερα, ούτε (πολλά) περισσότερα "εφόδια"!!!
Αρχικός τόπος συγκέντρωσης λέω να οριστεί ο ναός της Τουμπάρας (για όσους βολεύει φυσικά) για να ρίξουμε και καμιά ευχή πριν ξεκινήσουμε, κατά τις 10:00 με 11:00 ώρα πρωινή!!!
Αν τυχόν έχει και αγώνα play off εκείνη την μέρα, ακόμα καλύτερα, μιας και μάλλον θα..."είμαστε όλοι αποκλεισμένοι...", οπότε θα "καεί το πελεκούδι" και βλέποντας ίσως μετά όλοι μαζί κάπου την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!
Δεν εξαιρείται φυσικά κανένα μέλος απ την συγκέντρωση, απ όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν θελήσει να έρθει και προσωπικά θα ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά όλους όσους έχουμε αντιπαραθέσεις τόσον καιρό μέσα στο forum και να λύσουμε από κοντά κάθε πιθανή παρεξήγηση, ειδικότερα δε τους @ Dimg4 (δήλωσε ήδη ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο προς τον παπά), @ Odi, @ RoMaN (που με μπανάρισε κιόλας - με το δίκιο του -) και @ Che4, οι οποίοι είναι Σαλονικιοί, αλλά και τον @Ace που είναι "κοντινός" απ την Βέροια, όπως λέει κάτω απ το Avatar του!!! Μακάρι να έρθει κι ο @ Sporos123, αν και δεν ξέρω-έχω καταλάβει ακόμα από που είναι, αν είναι κι αυτός "κοντινός" και αν τον βολέψει φυσικά!!!
Αναμένω λοιπόν με αγωνία τα posts όλων των ενδιαφερομένων, μιας και πιστεύω ότι θα είναι αρκετά κι ότι όταν μαζευτούμε θα περάσουμε πολύ SUPER!!!
Να είστε όλοι καλά!!!
Υ.Γ. Αν τυχόν ο αδερφός @ MpouJr δεν περιελάμβανε το άτομο μου στην πρόταση που έκανε για συνάντηση ή ο χώρος που διαθέτει είναι τυχόν μικρός για πολλά άτομα, να με συγχωρεί για την όλη παρακίνηση της συνάντησης, αλλά μπορούμε να μαζευτούμε και κάπου αλλού εκτός από τον χώρο που ευγενέστατα προθυμοποιήθηκε να μας παραχωρήσει...
Υ.Γ. 2...@ MpouJr, να είσαι καλά αδερφέ μας...