Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
goran 64 έγραψε:
Το να προσπαθεί κάποιος να τονίσει και να υπερμεγενθύνει το ΕΓΩ του σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χαρακτηρίζει σαν "υβριστή" και "αρχιΠ.Α.Ο.Κ.άρχη" κοτζάμ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ, απομονώνοντας μάλιστα εντελώς προπαγανδιστικά φράσεις ενός άρθρου του, όχι απλά με ξεπερνάει αλλά με κάνει τουλάχιστον έξαλλο!!!
Το έχεις τερματίσει τελείως! Αλήθεια πάει και πιο χαμηλά
Ποιος είναι αυτός ο Αρκαδοπόντιος που προσπαθω να υπερμεγενθύνω το ΕΓΩ μου αναφέροντας το όνομα του???
Ποιος είναι γιατί δεν έχω καμμία υποχρέωση να τον ξέρω, και ποιος του έδωσε το δικαίωμα να βρίζει μέλη?
Ο ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟΣ είναι κάποιος που ξέρει πάρα πολύ καλά την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ., όπως κι όλες τις βρωμιές του ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΚ, τις έχει βιώσει στο πετσί του, γράφει σ αυτόν τον τόνο μήνες τώρα άρθρα στην Κεντρική, δίχως να αναφέρεται σε κανένα μέλος του forum προσωπικά!!!
Αν το έκανε θα τον είχανε ήδη "μπανάρει" οι ADMIN κι όχι οι MODERATORS και δεν θα τον είχαν "πρωτοσέλιδο"!!!
Όποιος όμως δεν γνωρίζει και κυρίως όποιος έχει την μύγα... &
Θεωρείς ότι όλοι εδω μέσα είναι ηλίθιοι και εσύ ο έξυπνος που μπορεί να κοροιδεύεις γράφοντας για μύγες και μπανιαρίσματα από mods? Σεβεσαι εδω μέσα όταν γράφεις ή νομίζεις ότι συνομιλείς σε πεντάχρονα πιθήκια??Εκανα ένα ποστ βαζοντας παράθεση τα δυο σχόλια και έκανα μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση σε ένα μέλος του site που γράφει στην κεντρική. Με ποιο δικαίωμα ρε πετάγεσαι?
Και γενικά ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα να πετάγεσαι σε κάθε ποστ εδω μέσα τραμπουκίζοντας κάθε προσπάθεια διαλόγου και κάθε άποψη?? Στην κυριολεξία δεν υπάρχει σχόλιο αδερφού εδω μέσα που δεν θα πεταχτείς να το πατρωνάρεις αν διαφωνείς ή να δώσεις την ευλογημένη έγκριση σου αν συμπλέουν οι απόψεις σας!!
Και ρωτω σε έχει ορίσει εδω μέσα κανείς ως μέγιστο Παοκάρχη του Paokmania και δεν το ξέρουμε???
Όσο και όποιος κι αν προσπαθήσει να με προκαλέσει, δεν θα τύχει καμιάς απάντησης, όσα ψέματα γράψει κι όσες προπαγανδιστικές διαστρεβλώσεις του πνεύματος μου κι αν κάνει με όσα σκέφτεται κι όχι με όσα γράφω!!!
Θυμίζω ότι κάνω διάλογο με όποιον-όποιους εκτιμώ προσωπικά ότι αξίζει ο κόπος να γίνεται και παραθέτω τις απόψεις μου, είτε συμφωνώ, είτε όχι, δίχως ανούσιες προσωπικές επιθέσεις, προσβολές, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, πολλώ δε μάλλον ύβρεις και διαστρεβλώσεις γραφομένων των άλλων επί σκοπού!!!
Όλοι κρινόμαστε απ τα γραφτά μας σε ένα οπαδικό forum, όπως ακριβώς κι απ τις πράξεις μας στην καθημερινή μας ζωή!!!
Υ.Γ. Το να με κρίνουν κάποιοι ως τραμπούκο, επειδή κάνω διάλογο με εμπεριστατωμένες απόψεις ή αντιπαραθέτω επιχειρήματα, απλά...τους χαρακτηρίζει από μόνο του ως γεγονός!!!
Υ.Γ. 2...Το να έχουν πάλι πρόβλημα κάποιοι συνοπαδοί μου για το πόσο συχνά γράφω μέσα στο forum, απλά με ξεπερνάει, αφήνοντας με όμως και με την εύλογη απορία: "τι να είναι ρεαλιστικά αυτό που τους ενοχλεί;" !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 26 Μαρ 2016, 17:28, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
aoratos έγραψε:Θεωρείς ότι όλοι εδω μέσα είναι ηλίθιοι και εσύ ο έξυπνος που μπορεί να κοροιδεύεις γράφοντας για μύγες και μπανιαρίσματα από mods? Σεβεσαι εδω μέσα όταν γράφεις ή νομίζεις ότι συνομιλείς σε πεντάχρονα πιθήκια??Εκανα ένα ποστ βαζοντας παράθεση τα δυο σχόλια και έκανα μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση σε ένα μέλος του site που γράφει στην κεντρική. Με ποιο δικαίωμα ρε πετάγεσαι?
Και γενικά ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα να πετάγεσαι σε κάθε ποστ εδω μέσα τραμπουκίζοντας κάθε προσπάθεια διαλόγου και κάθε άποψη?? Στην κυριολεξία δεν υπάρχει σχόλιο αδερφού εδω μέσα που δεν θα πεταχτείς να το πατρωνάρεις αν διαφωνείς ή να δώσεις την ευλογημένη έγκριση σου αν συμπλέουν οι απόψεις σας!!
Και ρωτω σε έχει ορίσει εδω μέσα κανείς ως μέγιστο Παοκάρχη του Paokmania και δεν το ξέρουμε???
Θυμίζω ότι κάνω διάλογο με όποιον-όποιους εκτιμώ προσωπικά ότι αξίζει ο κόπος να γίνεται και παραθέτω τις απόψεις μου, είτε συμφωνώ, είτε όχι, δίχως ανούσιες προσωπικές επιθέσεις, προσβολές, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, πολλώ δε μάλλον ύβρεις και διαστρεβλώσεις γραφομένων των άλλων επί σκοπού!!!
Πάλι καλά που δεν μπαίνεις στον κόπο να κάνεις διάλογο με όσους δεν εκτιμάς και δεν τους παροτρύνεις με τις κηρομπογιές σου και τα emoticons να ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΑΟΚ
Κάνε μου την χάρη ρε Παοκάρχη και μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου και με όσους άλλους δεν νιώθουν ΠΑΟΚ εδω μέσα. 'Αντε μπραβο μπας και ανοίξουμε επιτέλους καμιά σελίδα στο forum και τα 8 στα 10 ποστς δεν γράφουν goran.
συμφωνω.το 90% των ποστ δεν εχουν να προσφερουν απολυτως τιποτα.ακατασχετη αερολογια.δεν ξερω αν εναποκειται στους χρηστες το σωστο 'ποστινγκ' ή πρεπει να αναλαβουν και οι μοντ πρωτοβουλιες,παντως κατα γενικη ομολογια το φορουμ απο επιπεδο εχει πιασει 2ο υπογειο συγκριτικα με παλια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....λυπηθειτε το φορουμ...
....φτανει με τους νεοκοπους ''παντογνωστες''......φτανει ρεεεεεεεεεεεε φτανει....γ@ μω.την τρελα μου...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....λυπηθειτε το φορουμ...
....φτανει με τους νεοκοπους ''παντογνωστες''......φτανει ρεεεεεεεεεεεε φτανει....γ@ μω.την τρελα μου...
Πολυ σωστα,νομιζω συμφωνει μεγαλο ποσοστο των μελων..
aoratos έγραψε:Θεωρείς ότι όλοι εδω μέσα είναι ηλίθιοι και εσύ ο έξυπνος που μπορεί να κοροιδεύεις γράφοντας για μύγες και μπανιαρίσματα από mods? Σεβεσαι εδω μέσα όταν γράφεις ή νομίζεις ότι συνομιλείς σε πεντάχρονα πιθήκια??Εκανα ένα ποστ βαζοντας παράθεση τα δυο σχόλια και έκανα μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση σε ένα μέλος του site που γράφει στην κεντρική. Με ποιο δικαίωμα ρε πετάγεσαι?