Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καλυτερα που επεσε αυτη η βρωμα τωρα γιατι απο οτι βλεπω (και χαιρομαι) το 100% ειναι κατα του γλιτσα αρχιδαπιτη (αλλα και παντος πολιτικαντη) στον ΠΑΟΚ μας.

Καλο ειναι να συζηταμε να μετραμε ποσοι ειμαστε και να λεμε παντελονατα και χωρις περιστροφες αυτο που πιστευουμε. Γενικοτερα παντως πιστευω πως ειναι σπασμωδικη κινηση του συστηματος (νομιζω βγηκε απο τη γκολ-γνωστη φυλλα προσκειμενη στο βοθρολιμανο φυλλαδα-προσφατο επεισοδειο μπραουδακη vs κυρκυρ) σε μια προσπαθεια να μας διασπασει τωρα που ειμαστε συστρατευμενοι κατα του. Το μονο που φοβαμαι ειναι η γκελαδορικη φυσιογνωμια του Ιβαν και η μεγαλη καψουρα που εχει στο τουμπανο την ανηψια του, η οποια παρεμπιπτοντως, προφανως και πρεπει να παει σε οφθαλμιατρο. Δεν μπορει να ειναι διμετρο και να γυρισε να κοιταξει ενα κυβικο δοκιμιο (ιδιο μηκος-πλατος-υψος)

Εν κατακλειδι....ΜΑΚΡΙΑ απο αυτη τη γλειωδη φυσιογνωμια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φωτο από την ανιψιά ή θα τα πούμε μαζί σου όταν αλλάξουμε προπονητή στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι πάνε να τον φυτεψουν αυτό το φυτό μέσα στον ΠΑΟΚ κάποιοι;
Τυχαία βγαίνουν τα δημοσιεύματα;

SM-G920F
Και εσύ πιστεύεις ότι ακόμη και να είναι έτσι ότι έχει καμμια ελπίδα να μας έρθει αυτός ο τύπος?

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν είναι θέμα το τί πιστεύω εγώ.
Άλλος αποφασίζει και μερικές φορές μας εκπλήσσει

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ας φάει κανά ΠΑΟΚτσάκι τη Σόνια να τελειώνουμε με τον μ@λ@κοπίτουρα.
Κι αυτες οι γκόμενες ρε πστμ, ντιπ βόδια. Τι είδες ρε κορίτσι μου στο χλεχλέ φλωρούμπα και είσαι μαζί του και μας κάνεις δύσκολη τη ζωή;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol έγραψε:
Mīngus έγραψε:
eorptol έγραψε:Η ουσια είναι ότι διαψευστηκε ποιος παπαμιμικος τώρα

Καλά το τι διαψεύδει ή προαναγγέλλει η ΠΑΕ δεν το πολυπαίρνουμε πλέον στα σοβαρά, γιατί συνήθως γίνεται το αντίθετο από τα γραφόμενα, αλλά νομίζω ότι με Παπαμιμίκο δεν τους παίρνει. Θα φύγουν και τα καρεκλάκια σε διαφορετική περίπτωση.
Και τι πρέπει να γίνει να πιστέψουμε ότι δεν τρέχει τίποτε ? Ποιος πρέπει να σου το πει πέρα από αυτόν που αποφασίζει ?

Μια ΠΑΕ πάντως που εδώ και τέσσερα, ΤΕΣΣΕΡΑ, βγάζει 1-2 μήνες πριν την απόλυση του εκάστοτε προπονητή, ανακοίνωση στήριξης, ε δεν την παίρνω και τόσο στα σοβαρά όταν διαψεύδει κάτι. Αυτό για τα επίσημα χείλη και λοιπά, γιατί όταν τα λέγαμε φέτος μετά την ''αντρίκια'' για πολλούς ανακοίνωση στήριξης στον Τούντορ ήμασταν συνωμοσιολόγοι, ο ΝΒ ήταν ο κυρ Σάββας του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν άκουγε τον Άρνεσεν.
Στα του θέματος θεωρώ ότι οι διαρροές είναι μια προσπάθεια σφυγμομέτρησης και σε καμία περίπτωση δεν έχω τον Ιβάν για τόσο χαζό, ώστε να βάλει στην ΠΑΕ έναν τύπο που θα διώξει τον κόσμο από την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ναι αλλά μπορεί να θέλει να αλλάξει την ποιότητα του κόσμου στο γήπεδο.
Πχ να πηγαίνουν μόνο γκόμενες

Παράδειγμα, στην Πορτογαλία, συνήθως βλέπεις περισσότερες γυναίκες από άντρες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν αρκετά χρόνια, έπαιζε η μπελενενσες εκτός έδρας και είχε μαζί της δυο οπαδούς... Γυναίκες. ;)

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 15 Μαρ 2016, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τζάμπα συζητάμε πολύ κακό για τίποτε..... Να βάλουμε και πόσες ειδήσεις τύπου παπαμιμικου ακούστηκαν αλλά δεν έγιναν ποτέ ? Εκατοντάδες.... Οπότε περνουμε δεδομένο την διαψευση και ο χρόνος θα δείξει

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ρομαν εδω εισαι.

Εικόνα

εδω χαιρεταει αλλο βουτυροπαιδο που ετρεξαν να τον παντρεψουν πριν κατεβει υποψηφιος με τη νδουλα για να δεσει το τριπτυχο ΠατρΘρΟικ. Ο Ιβαν τον στηριξε κι αυτον. Γενικα εχουν ακουστει διαφορα γι αυτες τις εκλογες. Οτι το και καλα φιασκο με την εταιρεια ηταν χοντροστημενο απο τον εμετο αρχιδαπιτη ωστε να κερδισουν χρονο οι αλλοι υποψηφιοι καθως ο μουστακαλης εβγαινε με τα μπουνια τοτε. το αποτελεσμα γνωστο.

Στη φωτογραφια παντως διακρινεται ξεκαθαρα το ποσο αδυναμια την εχει ο ποντιος, απο τον τροπο που την κοιταζει.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Σιγά τη γκόμενα, μεταξύ μας πάντα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τελείωσε, το κορτσόπο θα πέρω ατό εγώ!! Να λελεύ' ατήν! Θα φτάω την εγώ παλαλά για τον Π.Α.Ο.Κ. και θα τραγοδούμε τραγωδίας για τον Π.Α.Ο.Κ. ση 4!!

Αρκεί να έχει αξιοπρεπή τσιτσία.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εμπαινε ρομαν! Ποιος παπαμιμικος ωρε?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το ότι βγαίνουνε τέτοιες αστειότητες δεν είναι τυχαίο. Τι να πω ρε Ιβαν που κολλάει η ιδέα του ΠΑΟΚ με μιμίκους? Που κολλάει το ποντιακό ιδεώδες με πολιτικάντηδες, πόσο μάλιστα αυτούς που πρεσβεύουν τους δυνάστες του λαού? Έφαγα τεράστια απογοήτευση και μόνο που υπάρχει ή αιωρείται μια ανάμειξη. Δηλαδή πρέπει πάντα ο λαός του ΠΑΟΚ να τα κάνει όλα Τατιάνα, για να καταλαβαίνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει αυτός ο πρόεδρος? Μετά τον Ευρωβουλευτή η υπομονή σε τέτοια θέματα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Σιγά ρε παίδες...

Τι προκαταβολικό κράξιμο είναι αυτό???Αφήστε πρώτα να έρθει και μετά κράζετε ελεύθερα.

Η παε το διέψευσε και το κράξιμο συνεχίζετε αμείωτο. Δηλ. επειδή κάποιος είπε ότι μπορεί να... κ εμείς το πήραμε σχοινί-κορδόνι... :roll:

Εγώ πάλι λέω ότι ο παπατσιτσίκος το διέρρευσε ως γνήσιος πολιτικάντης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι βγήκαν ταυτόχρονα 2 εκδοχές,είτε ότι θα γίνει πρόεδρος στην παε , είτε στην επο. Δεν γίνετε και τα 2 μαζι... ;)

Είπαμε ότι η παε πάσχει....δεν μπορεί να πάσχει τόσο πολύ.... 8-)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ευελπιστώ ότι η διάψευση της ΠΑΕ για το θέμα του Παπαμιμίκου είναι οριστική, μόνιμη και πάγια.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα κραξίματος. Είναι θέμα διαφύλαξης κάποιων στοιχειωδών Θερμοπυλών.
Ο Ιβάν δεν είναι φίλος μου να πληγώνομαι προσωπικά, είναι ένας επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος ομάδος.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα έχει κολλητιλίκια και επαφές που εμένα θα μου προκαλούν αηδία.
Έτερον εκάτερον όμως, ας μην φέρουμε την αηδία εντός της ομάδος.
Αυτό το μυγόχεσμα ο Παπαμιμίκος, αν υποθέσουμε ότι είπε να φτιάξει φήμη για τον εαυτό του, δεν θα το έκανε από το πουθενά, χωρίς κανένα έρεισμα. Ας μείνει όμως εκεί κι όλα καλά. Ας είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί σε ό,τι μας αφορά άμεσα και μπορούμε να το επηρέασουμε. Και το να μην συνδεθεί ο χλεμπονιάρης δαπιτάκος με τον ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε τρόπο είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να παίξουμε ρόλο, δείχοντας απλά και ήρεμα στον Ιβάν ότι δεν γουστάρουμε μία.

υγ: αν και βέβαια, από τότε που δεν άνοιξε ρουθούνι για τον ερχομό του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ από τον ρεβουλουσινάρικο αγόρι, τάχα μου για να ῾θωρακιστούμε῾, κάτι πέθανε μέσα μου για τον λαό μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”