Δηλαδή αντί να σκεφτούμε πως θα (ξανα)γιγαντωθούμε,θα υποκύψουμε στο "πρόβλημα" και θα συρρικνωθούμε; Σιγά μη κάνουμε και κλειστό ποδοσφαίρου με 5.000 θέσεις.Κάποτε κόβαμε 40.000 εισιτηρια,οπότε θα πρέπει λύση στο πρόβλημα κι όχι συρρικνωση.Οι εποχές έχουν αλλάξει,οπότε για να ξαναγεμίσεις ένα (καινουριο) γηπεδο 40.000 θα πρέπει να προσελκύσεις αυτόν που δίνει 300Ε το χρόνο για καφέ αραχτός στην καφετερια.Δεν ξέρω,γήπεδο με ανέσεις; Με 4444 θύρες; Με 227 πεντακάθαρες τουαλέττες; με 89.124 θέσεις για πάρκινγκ; Με (εντελώς) λυμένο το πρόβλημα των μπαχαλάκηδων;Τζάμπα καφέ;

Με οικογενειακή θύρα οπου οι κάτω των 14 να πληρωνουν το 30% ενος καν.διαρκείας;
Δεν ξέρω...δεν έχω ιδέα...Το γήπεδο πάντως μπορεί να χρειαστεί να γίνει "εκκλησια" αν θέλουμε να πάμε μπροστά.Οι αλλεργικοί με τους μπαχαλάκηδες είναι
πολύ περισσότεροι, κι αυτό μεταφράζεται σε διαρκειας--->λεφτά--->μεταγραφές--->επιτυχίες...Και μη μου συγκρίνετε Αγγλους και Γερμανούς,σε τέτοιο γήπεδο ΤΩΡΑ,λιγότερο κόσμο θα μάζευαν.
Υ.Γ Και παντού σκέπαστρο φυσικά. Ο άλλος θέλει να πάει με το παιδί του και να μην ταλαιπωρηθεί.Η και μόνος του και να μην ταλαιπωρηθεί.ΔΕΝ τα θέλουμε τα λεφτά του;;;;Γιατί; ΠΑΟΚ σημαίνει τρώω βροχή γιατί έτσι μαγκιά;