Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δηλαδή αντί να σκεφτούμε πως θα (ξανα)γιγαντωθούμε,θα υποκύψουμε στο "πρόβλημα" και θα συρρικνωθούμε; Σιγά μη κάνουμε και κλειστό ποδοσφαίρου με 5.000 θέσεις.Κάποτε κόβαμε 40.000 εισιτηρια,οπότε θα πρέπει λύση στο πρόβλημα κι όχι συρρικνωση.Οι εποχές έχουν αλλάξει,οπότε για να ξαναγεμίσεις ένα (καινουριο) γηπεδο 40.000 θα πρέπει να προσελκύσεις αυτόν που δίνει 300Ε το χρόνο για καφέ αραχτός στην καφετερια.Δεν ξέρω,γήπεδο με ανέσεις; Με 4444 θύρες; Με 227 πεντακάθαρες τουαλέττες; με 89.124 θέσεις για πάρκινγκ; Με (εντελώς) λυμένο το πρόβλημα των μπαχαλάκηδων;Τζάμπα καφέ; :mrgreen: Με οικογενειακή θύρα οπου οι κάτω των 14 να πληρωνουν το 30% ενος καν.διαρκείας;
Δεν ξέρω...δεν έχω ιδέα...Το γήπεδο πάντως μπορεί να χρειαστεί να γίνει "εκκλησια" αν θέλουμε να πάμε μπροστά.Οι αλλεργικοί με τους μπαχαλάκηδες είναι πολύ περισσότεροι, κι αυτό μεταφράζεται σε διαρκειας--->λεφτά--->μεταγραφές--->επιτυχίες...Και μη μου συγκρίνετε Αγγλους και Γερμανούς,σε τέτοιο γήπεδο ΤΩΡΑ,λιγότερο κόσμο θα μάζευαν.

Υ.Γ Και παντού σκέπαστρο φυσικά. Ο άλλος θέλει να πάει με το παιδί του και να μην ταλαιπωρηθεί.Η και μόνος του και να μην ταλαιπωρηθεί.ΔΕΝ τα θέλουμε τα λεφτά του;;;;Γιατί; ΠΑΟΚ σημαίνει τρώω βροχή γιατί έτσι μαγκιά;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

45000 θέσεις γήπεδο ειναι τεράστιο για Ελλάδα. Άσε το καποτε. Κανείς μια γηπεδάρα 30000 θέσεων σε ένα οικόπεδο που θα σου επιτρέπει αν χρειαστεί να κανείς επέκταση. Τα 45000 και τα 50000 ανήκουν σε μια Ελλάδα που η μπάλα ήταν η μόνη φθηνή διασκέδαση και από τις ελάχιστες διεξόδους. Τωρα και το 30αρι ειναι πολύ εκτός από ματς με γαύρος άντε και κανά ευρωπαϊκό. Για να γεμίσει θες ωραίο προϊό, το δίκαιο πρωτάθλημα. Ρεαλιστικό εισιτήριο και παράλληλα μαγαζιά για να περάσει μια οικογένεια ευχάριστα την Κυριακή της ώστε να την πείσεις. Τα υπόλοιπα για τον τεράστιο λαό ειναι ιστορίες για άγριους. Το ΠΑΟΚΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ειναι δύναμη τηλεοπτική. Οχι γηπεδικη
xaris4

Δημοσίευση από xaris4 »

Besuch 2 έγραψε:Τουμπες...Συντριβανια...καταρραχτες..Καρατασσοι...Πυλαιες...αλλοι πλανητες, και τριχες κατσαρεεςςςς!!
Τζαμπα σε μαλλωματα γκρινιες και τριβες θα μπλεξεις...και η τελικη αποφαση Ιβαν, θα καταληξει να παρθει ως προιον συμβιβασμων και οχι ως αποτελεσμα της καλυτερης δυνατης λυσης για το μελλον του συλλογου.

Ιβαν πουλοπομ', καν υπομονη κανα 2 χρονακια και βολεψου στην υπαρχουσσα κατασταση. Ε..αν ειμαστε τοσο γκαντεμηδες κ πεσει να μας (σας) πλακωσει...μια ζωη την εχουμε (μακαρι να χετε περισσοτερες).

Το 'δα το ονειρο, αν οχι του χρονου..του παραχρονου σιγουρα θα κανουμε Πασχα στην Πολη μας. :D
Τα μαζευεις και γυριζεις στις ριζες σου, ανοιγει και τα φτερα ο Αιτος..και αφηνουμε πισω μιζερια και εσωστρεφεια που παρασερνει απο τα βορρεια ο βαρδαρης και τα φτανει στο θερμαικο.

Κι εκε απο χωρους αλλο τιποτα...................
στειλτε μονο μαζικα μηνυματα στη διοικηση της μπεσικτας το νεο γηπεδο που (μας) ετοιμαζουν διπλα στα νερα του Βοσπόρου να μην ειναι κατω απο 30.000 γιατι εχουμε ενα θεμα με το συγκεκριμενο νουμερο και θα μας ξενερωσει ασχημα....
αλλη αυρα εκει, σολντ αουτ καθε Κυριακη.
Αδελφέ με δάκρυα σου λέω ότι αυτή τη στιγμή μπαίνεις σε μονοπάτια που προκαλούν πολύ πόνο.
Νοήμωνας ΠΑΟΚτσής

Re: Απ: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από Νοήμωνας ΠΑΟΚτσής »

Ολοκαίνουριο γήπεδο να χτίσει ο Ιβάν αλλιώς δεν θα μας δει ποτέ στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ετσι. Γιατι η Τουμπα φταιει που δε παταει ο Παοκτσης
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γιατί παοκτσηδες γίναμε από τους τίτλους και τα χλιδατα γήπεδα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τι δουλεια έχει το πως και γιατί γίναμε ΠΑΟΚτσηδες(τότε),με το τι μπορει να χρειάζεται τώρα η ομάδα.Ο 40ρης την δεκαετία του '70 είχε περάσει και κατοχή,και παρ ολα αυτά πήγαινε σε κάτι σχετικά καινούριο(τότε). ΑΝ η ομαδα με ενα χλιδατο γηπεδο φέρει 20.000 "καινουριο" κόσμο και αυτο οδηγησει σε εσοδα και μετεπειτα σε επιτυχιες θα πείτε όχι; Γιατί έτσι σε 15 χρόνια ηρακλής θα γίνουμε.Να μαζευόμαστε γηπεδο να ουμ' μονο οσοι δε γουσταρουν κυριλε γηπεδα γουσταρουν βροχη,κρύο γιατί ΠΑΟΚ εισαι.3-4 χιλιάδες δηλαδή και εισηγηση να γίνονται τα ματς στο παλατακι για ...ατμόσφαιρα
ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους,μήπως δε θέλουμε κι ολας; Οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε ή του...οπαδικού εαυτού μας;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο σαρανταρης το 70 δεν πήγαινε για το καινούριο γήπεδο αλλά για τον ΠΑΟΚ που χτυπούσε το κατεστημένο πήγαινε σε όλα τα ματς μικρά μεγάλα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ενας μεγαλος αγωνιστικα ΠΑΟΚ με λαο συσπειρωμενο και γκαβλωμενο για πρωταθλημα γεμιζει γηπεδο 45.000 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.Για τον ΠΑΟΚ μιλαμε,οχι για τον Ηρακλη θεσσαλονικης.Τελικα πρεπει να γραφουμε και τα αυτονοητα γιατι ορισμενοι εχουν ...μπερδευτει.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Doomlord4 έγραψε:Δηλαδή αντί να σκεφτούμε πως θα (ξανα)γιγαντωθούμε,θα υποκύψουμε στο "πρόβλημα" και θα συρρικνωθούμε; Σιγά μη κάνουμε και κλειστό ποδοσφαίρου με 5.000 θέσεις.Κάποτε κόβαμε 40.000 εισιτηρια,οπότε θα πρέπει λύση στο πρόβλημα κι όχι συρρικνωση.Οι εποχές έχουν αλλάξει,οπότε για να ξαναγεμίσεις ένα (καινουριο) γηπεδο 40.000 θα πρέπει να προσελκύσεις αυτόν που δίνει 300Ε το χρόνο για καφέ αραχτός στην καφετερια.Δεν ξέρω,γήπεδο με ανέσεις; Με 4444 θύρες; Με 227 πεντακάθαρες τουαλέττες; με 89.124 θέσεις για πάρκινγκ; Με (εντελώς) λυμένο το πρόβλημα των μπαχαλάκηδων;Τζάμπα καφέ; :mrgreen: Με οικογενειακή θύρα οπου οι κάτω των 14 να πληρωνουν το 30% ενος καν.διαρκείας;
Δεν ξέρω...δεν έχω ιδέα...Το γήπεδο πάντως μπορεί να χρειαστεί να γίνει "εκκλησια" αν θέλουμε να πάμε μπροστά.Οι αλλεργικοί με τους μπαχαλάκηδες είναι πολύ περισσότεροι, κι αυτό μεταφράζεται σε διαρκειας--->λεφτά--->μεταγραφές--->επιτυχίες...Και μη μου συγκρίνετε Αγγλους και Γερμανούς,σε τέτοιο γήπεδο ΤΩΡΑ,λιγότερο κόσμο θα μάζευαν.

Υ.Γ Και παντού σκέπαστρο φυσικά. Ο άλλος θέλει να πάει με το παιδί του και να μην ταλαιπωρηθεί.Η και μόνος του και να μην ταλαιπωρηθεί.ΔΕΝ τα θέλουμε τα λεφτά του;;;;Γιατί; ΠΑΟΚ σημαίνει τρώω βροχή γιατί έτσι μαγκιά;
Πολύ σωστός. Οκ μερικοί είστε τρελαμένοι και γουστάρετε να πάτε γήπεδο όπως και να έχει. Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι ΠΑΟΚ, αλλά δε γουστάρει ταλαιπωρία, ενόσω πληρώνει 15-20 ευρώ, πόσο μάλιστα όταν έχει γυναίκα και παιδί και οι περισσότεροι που γνωρίζω προσωπικά ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Αν θέλουμε να μεγαλώσει η ομάδα πρέπει να δούμε το μέλλον. Η νέες γενιές δεν είναι τόσο σκληραγωγημένες, να έχουν μάθει σε τσάπισμα ή οικοδομή. Καφετέρια - χαλαρά και τα γνωστά. Εργασίες που σχετίζονται με υπηρεσίες κυρίως κάνουν (χαμηλόμισθες βέβαια). Πρέπει να σκεφτόμαστε πως να μεγαλώσουμε τον ΠΑΟΚ. Φυσικά το θέμα της βρωμιάς του πρωταθλήματος που φέρνει τη βία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, που αν εξαλιφθεί θα επιστρέψει ΠΟΛΥΣ κόσμος στο γήπεδο. Υπάρχει μία φιλοσοφία που λέει ότι αν στηρίξεις κάτι βρώμικο το βοηθάς. Πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν ασχολούνται ΌΛΗ μέρα με τον ΠΑΟΚ, είναι αυτής της φιλοσοφίας. Θέλουν να δουν την ομάδα της πόλης τους ή την ομάδα της περιοχής τους, ή να καμαρώσουν τα παλικάρια που λέει και ο ΑΑ ή να βρουν μια καινούργια ενασχόληση που βγάζει υγεία στα χρόνια της σύνταξής τους. Έχετε ιδέα πόσος κόσμος πηγαίνει γήπεδο αναλογικά με αυτούς που δηλώνουν ότι είναι ΠΑΟΚ και είναι δυνητικοί πελάτες??? Κακώς τους σαμποτάρετε τους "πελάτες", γιατί πολλοί από αδιάφοροι φίλαθλοι σήμερα έχουν γίνει φανατικοί Παοκτσήδες, από αυτούς που γουστάρετε όλοι. Όλοι από κάπου ξεκινάνε για να γίνουν ΠΑΟΚ...

Προς θεού μην παρεξηγηθώ ότι δε γουστάρω τους σκληροπυρινικούς οπαδούς, μιας που είμαι 1 από αυτούς. Για μένα πλέον δεν υπάρχει άλλη θύρα όποτε θα μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ γήπεδο. 4α ή 4 να μου βγει το λαρύγγι. Ούτε καταδικάζω τα παλικάρια που μπουκάρανε με γαύρο, γιατί μπορεί να ήμουν και εγώ στη θέση τους αν ήμουν εκεί. Η ισονομία θα φέρει τα ποσοστά βίας εκεί που πρέπει και ένα γήπεδο καινούργιο θα μας απογειώσει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από το ινπαοκ

Θέμα χρόνου θεωρείται η ολοκλήρωση της συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας. Τα στρέμματα που περιβάλλουν την Τούμπα ανήκουν στην δικαιοδοσία του Υπουργείου που δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε να ενοικιάσει το χώρο προκειμένου να τον περιφράξει και να δημιουργήσει μια πρώτη ζώνη ελέγχου και ασφάλειας όχι μόνο για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ αλλά και για διάφορες καθημερινές χρήσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και τώρα φαίνεται πως φτάνει στο τέλος.

Τα συμβόλαια –προβλέπουν ενοικίαση των στρεμμάτων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για 50 χρόνια και συγκεκριμένο αντίτιμο για κάθε χρόνο- είναι έτοιμα και σύντομα θα υπογραφούν για να ξεκινήσουν οι εργασίες περίφραξης γύρω από την Τούμπα. Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τo Υπουργείο εξασφάλισε ένα σταθερή ετήσιο εισόδημα και ο ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να περιφράξει την περιουσία του και να αυξήσει τον βαθμό ασφάλειας όχι μόνο του γηπέδου αλλά και των εργαζόμενων στην ΠΑΕ και φυσικά των φιλάθλων που παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι σημαίνει αυτο σε σχεση με το καρατασιου;δεν μπορει να ισχυσουν κ τα 2 ταυτόχρονα,σωστα;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

gergeo4 έγραψε:τι σημαίνει αυτο σε σχεση με το καρατασιου;δεν μπορει να ισχυσουν κ τα 2 ταυτόχρονα,σωστα;
Αν θέλεις να εμποδίζεις τζαμπατζήδες και ταραξίες να μπαίνουν οποτε γουστάρουν στο νυν γήπεδο, μέχρι να φτιάξεις καινούργιο γήπεδο, πολύ λογική συμφωνία !
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το θέμα του γηπέδου είναι το αγαπημένο μου θέμα από τότε που ήμουν παιδάκι και γράφαμε στις πρώτες σελίδες του ΠΑΟΚ το 1997. Πλάκα πλάκα έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια ... Μεγαλώσαμε ... !!!

Διαβάζω με προσοχή όσα γράφετε στις τελευταίες σελίδες και πραγματικά ενώ θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που ένα τόσο σοαβρό θέμα έχει αρχίσει πλέον να συζητείτε ρεαλιστικά βλέπω πάλι πολλούς από εμάς να είναι απίστευτα κολλημένοι ...

Καταρχήν ως πόντιος έχω και εγώ το "κουσούρι" που μας λέγαν οι παπούδες μας "πρώτα νουνίζουμε την σκεπήν πάνω ασό κεφάλι μουν". Έτσι ο ΠΑΟΚ έχει τόσο δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου όσο και μπάσκετ ...

Αυτό έγινε πλέον πριν από 60 χρόνια ... όταν λοιπόν κάνεις σχέδια για καινούριο γήπεδο δεν σκέφτεσε το τώρα αλλά τα επόμενα 50 χρόνια ... πάντα με σεβασμό στο παρελθόν αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε μακριά ...

Επίσης και πάνω από όλα πρέπει να σκεφτόμαστε επιχειρηματικά γιατί ένα καινούριο γήπεδο μας κάνει αυτόματα σε σημαντικό ποσοστό αυτόνομους ...

Με αυτά τα δεδομένα πρέπει να σκεφτόμαστε το θέμα ... εάν θέλουμε βέβαια ο ΠΑΟΚ να μεγαλουργήσει και να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας μεγαλύτερο από ότι τον παραλάβαμε ...

έτσι λοιπόν θα επαναλάνω πάγιες θέσεις μου εδώ και 20 χρόνια άσχετα εάν είναι της μόδας ή όχι:

1. Το γήπεδο και που θα γίνει είναι ανεξάρτητο της σημερινής θέσης του όσο ιστορική και να είναι αυτή. Η θέση του γηπέδου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο στο κέντρο του οικοδομικού ιστού της πόλης που φιλοξενεί την έδρα του μεγάλου ΠΑΟΚ ... Εάν αυτή η θέση είναι η σημερινή Τούμπα, το Καρατάσου, η έκθεση, το λιμάνι κ.ο.κ. ποσός με ενδιαφέρει ... το θέμα είναι που μπορεί να γίνει στο κέντρο και συγχρόνως να καλύπτει όλες τις υπόλοιπες προδιαγραφές
2. Το γήπεδο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς ... το ιδανικό είναι σε αυτό να φτάνει Μετρό (εδώ γελάμε βέβαια αλλά πρέπει να το σκεφτούμαι σοβαρά) ...
3. Το γήπεδο πρέπει είτε άμεσα είτε έμεσα (επέκταση) να καλύπτει τις ανάγκες χωρητικότητας της πιο λαοφιλούς ομάδας στην Ελλάδα ... η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του ... και ανάλογο πρέπει να είναι και το γήπεδο όπως ακριβώς είχαν σκεφτεί και οι παπούδες μας ... γήπεδο μικρότερο των 40 χιλιάδων εγώ δεν καταλαβαίνω για τον ΠΑΟΚ ... τα επιχειρήματα του πόσοι πάνε στο γήπεδο σήμερα είναι επιεικώς "άστοχα" ... το βασικό αντεπιχείρημα είναι ότι οι περισσότεροι που δεν πάνε στο γήπεδο είναι η ασφάλεια για αυτούς και τα παιδιά τους ... για εμένα είναι καθαρά σημειολογικό το θέμα και επειδή έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα και τυχαίνει να είναι και η δουλειά μου συναφής επιχειρηματικά πιστεύω ότι οτιδήποτε μικρότερο είναι ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος για τον ΠΑΟΚ ...
η Γιούβε έκανε γήπεδο 40άρι με πολύ χαμηλό κόστος άρα υπάρχει ζωντανό παράδειγμα του πως γίνεται αντίστοιχο γήπεδο γρήγορα και φθηνά ...
4. Το γήπεδο πρέπει να μπορεί να επεκταθεί ... μεγάλο θέμα ...
5. Το γήπεδο πρέπει να καλύπτει όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες της ομάδας και ότι χρήμα ξοδεύετε γύρω από τον ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να πηγαίνει (σε μεγάλο ποσοστό) στην ομάδα ... σήμερα εάν δεν το έχετε καταλάβει γίνεται εντελώς το αντίθετο ...
6. Και κυριότερο ... το γήπεδο πρέπει να φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζει στο προφίλ του μέσου οπαδού του ΠΑΟΚ ... θέλουμε γήπεδο μαχητικό και όχι πολυτελείας ... θέλουμε γήπεδο πρακτικό και ασφαλές και όχι χλιδάτο και να είχαμε να λέγαμε

Αυτά τα ολίγα ...
Μακάρι οι ιθύνοντες να βρουν λύσεις γρήγορα και το θέμα να προχωρήσει
Νοήμωνας ΠΑΟΚτσής

Re: Απ: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από Νοήμωνας ΠΑΟΚτσής »

Τι εννοείς λέγοντας πως θες γήπεδο "μαχητικό"; :???:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”