31.Γιώργος Τζαβέλλας
- john4serres
-
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Είναι και αρχηγός. .....
δραματική σχολή Καραγκούνη ή γιαννακοπουλου τελείωσες;
δραματική σχολή Καραγκούνη ή γιαννακοπουλου τελείωσες;
μια με αναστασιάδη, μια με τούντορ ....το κούρασες μάγκα ,
γλιτώνετε κάθε χρόνο από τις ευθύνες σας, αλλα ενταξει τον επόμενο προπονητή θα τον φάτε στη μάπα τουλάχιστον τριετία και τότε δεν θα έχει δικαιολογίες....
ελπίζω του χρόνου να μην είσαι στην ομάδα.
γλιτώνετε κάθε χρόνο από τις ευθύνες σας, αλλα ενταξει τον επόμενο προπονητή θα τον φάτε στη μάπα τουλάχιστον τριετία και τότε δεν θα έχει δικαιολογίες....
ελπίζω του χρόνου να μην είσαι στην ομάδα.
αστο να πάει στα κομμάτια κι αυτό......................................................................
μλκς θα μας τρελάνουν.............................................................................................
μλκς θα μας τρελάνουν.............................................................................................
- abc_o_ karpouzas
Αφου τρελλαθηκε και ο σφηνας και μιλα ετσι για μελος του ΠΑΟΚ τοτε ειναι σοβαρα τα πραματα...!
άσε θα φάει καλά και αυτός το κολλητάρι του ιου σαβίδη...η ντροπή του αιώνα μόλις ήρθε το mats με γαύρο είχε δηλώσει άρρωστος και γελούσε όλη η ελλάδα
μετά από 11 αγώνες χωρίς νίκη, σήμερα έπρεπε να αντιδράσουν γιατί ήταν με την πλάτη στον τοίχο.
Του χρόνου να αντιδράσουν στις 15......
"Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί."
διάβασε δηλώσεις του. ΑΝ και μένα με ξεπερνά που λέει για τους μικρούς ότι είναι τα δικά μας παιδιά... ο χτεσινός................................
Του χρόνου να αντιδράσουν στις 15......
"Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί."

διάβασε δηλώσεις του. ΑΝ και μένα με ξεπερνά που λέει για τους μικρούς ότι είναι τα δικά μας παιδιά... ο χτεσινός................................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 12 Μαρ 2016, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.