Igor Tudor II
- zarathustra79
- sourmenetes
- Moderator
Re: Igor Tudor II
Ως ενα σημειο εχεις δικιο..μετα το χανεις..ο αντωνης προσφερε ιδιαιτερα στο επιθ.κομματι και θα σου πω οτι απο τους κεντροους ειχε τα λιγοτερα λαθη...Omar316 έγραψε:Το οτι ειναι υπερανω κριτικης ο τουντορ δεν το ξεραμε, συγνωμη κιολας. Ειπαμε, ασχετως του διαιτητη, αγωνιστικα τα εκανε μουσκεμα με το κοουτσαρισμα
Τσιμι και χαρισης ειχαν παρα πολλα λαθη.αυτο δε σημαινει οτι ηταν σωστα ολα χθες...
Και γω συμφωνω οτι κατσε η τζιοληε επρεπε να μπουν με το ξεκινημα του δευτερου ημ.
Ειμαι ικανοποιημενος ομως απο το πως προσεγγισε το ματς,οτι η ομαδα μας ηταν αποφασισμενη,ειχε καλα τρεξιματα αλλα η απειρια πολλων παιχτων οδηγουσε σε ευκολα λαθη...
- kataramenos5
Ε, ειπα να μπω κι εγω στο κλιμα,να τρολαρω λιγακι.Αλλωστε αυτο δε κανουμε σε καθε παιχνιδι 3 χρονια τωρα?Γιατι πως αλλιως να το εκλαβω οταν η ομαδα εχει ν αντιμετωπισει Δ@μητροπουλους,Μ@τσιους,@ρετοπουλους και Π@παδες(@ γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια) κι εμεις τα χωνουμε σε προπονητες και παικτες.Σημερα το ανακαλυψαμε οτι δε παιζεται ποδοσφαιρο ετσι?Οτι αυτο ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρο και δε σηκωνει κριτικη?Γιατι ν αλλαξουμε τωρα το χουι μας?
Περα απο δυο τρια παιχνιδια τη σαιζον στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε αλλα εμας μας φταινε ο τουριστας,ο τρελος,ο θλασακιας.
Περα απο δυο τρια παιχνιδια τη σαιζον στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε αλλα εμας μας φταινε ο τουριστας,ο τρελος,ο θλασακιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Έλα, ρε συ Σούρμε, που ασχολείσαι κι εσύ με θέματα αγωνιστικά μετά τα χθεσινά!
Έλεος!
Έλεος!
- ΑποστόληςΑ
Ο Antonis μοίρασε μερικές εκπληκτικές μπαλιές. Από αυτό το παιδί θα δούμε σπουδαία μπάλα μόλις εγκλιματιστεί στο ποδόσφαιρό μας.sourmenetes έγραψε:Ως ενα σημειο εχεις δικιο..μετα το χανεις..ο αντωνης προσφερε ιδιαιτερα στο επιθ.κομματι και θα σου πω οτι απο τους κεντροους ειχε τα λιγοτερα λαθη...Omar316 έγραψε:Το οτι ειναι υπερανω κριτικης ο τουντορ δεν το ξεραμε, συγνωμη κιολας. Ειπαμε, ασχετως του διαιτητη, αγωνιστικα τα εκανε μουσκεμα με το κοουτσαρισμα
.
- sourmenetes
- Moderator
Μην τρελαινεσαι...αυτα που ηθελα να δω τα ειδα...ο ΠΑΟΚ ηταν χειμαρρος οσο παιχθηκε ματς..Dinos_Liverpool έγραψε:Έλα, ρε συ Σούρμε, που ασχολείσαι κι εσύ με θέματα αγωνιστικά μετά τα χθεσινά!
Έλεος!
Τετοιο πιασιμο απο το λαιμο εχω χρονια να δω..αγωνιστικα υπαρχει αρκετο και πλουσιο μελλον...
Εξωαγωνιστικα δεν ξερω..
- kataramenos5
Σας τα λεγααπό kataramenos5 » Δευτ Φεβ 29, 2016 11:38 ampaokovios1974 έγραψε:Ο S ποιος ειναι?DC έγραψε:
Εμένα με λείψανε οι Τ, Α, S και τα άλλα παιδιά.
Και η καλόπιστη κριτική τους με έλειψε.
Και η "στεναχώρια" τους με έλειψε.
Τον sourmenetes λες ε?Κι εμενα εκει πηγε το νου μου..

Εγω αποψη για τον Τουντορ πλεον δεν αλλαζω,αλλα απολογουμαι και ζηταω συγνωμη απο το φορουμ για το ακαιρο της χτεσινης μου τοποθετησης.
- Dinos_Liverpool
Είσαι πολύ μεγάλος λεβέντης και μπράβο σου για το θάρρος σου να παραδεχτείς το λάθος σου!joshua έγραψε:Εγω αποψη για τον Τουντορ πλεον δεν αλλαζω,αλλα απολογουμαι και ζηταω συγνωμη απο το φορουμ για το ακαιρο της χτεσινης μου τοποθετησης.
Όλα καλά, εύχομαι και από τον Σφήνα το ίδιο.
- Περιπτερος
Ιγκορ έχεις αποτύχει και δεν έπρεπε στην φάση αυτή της καριέρας σου, να αναλάβεις μια τέτοια ομάδα.
Η ομάδα ελάχιστα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και είναι απολύτως ασύνδετη.
Η ομάδα ελάχιστα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και είναι απολύτως ασύνδετη.
- Dinos_Liverpool
Άντε να σου πω ότι κι εγώ απογοητευτεί από αρκετά πράγματα από τον προπονητή, είναι η ώρα τώρα να συζητάμε τέτοια πράγματα, ρε συ Περίπτερε;
Δεν τους έμαθε να πέφτουν πριν τους ακουμπήσουν και επίσης ο μ@λακς ο πρόεδρος δεν "έπιασε " τα κοράκια.Περιπτερος έγραψε:Ιγκορ έχεις αποτύχει και δεν έπρεπε στην φάση αυτή της καριέρας σου, να αναλάβεις μια τέτοια ομάδα.
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Χαίρομαι που ο Πέλκας όταν έφαγε την κουτουλιά του Μαμούτε δεν έπεσε. Χαίρομαι που δεν μοιάζουμε με τους πισωγλέντηδες.
Εδώ ρε σεις έχουμε πόλεμο και θα κοιτάμε που κάποιες νοσοκόμες στο "μέτωπο" έχουν καύλες;;; Έλεος!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Άντε να σου πω ότι κι εγώ απογοητευτεί από αρκετά πράγματα από τον προπονητή, είναι η ώρα τώρα να συζητάμε τέτοια πράγματα, ρε συ Περίπτερε;
- navigator11
Πρέπει να δικαιολογούμε τέτοιες αντιδράσεις μετά από τέτοια περιστατικά, οταν η ομάδα υφίσταται τον τραμπουκισμό. Πάντα η ουσία της συζήτησης που ανοίγει μετά από τέτοιους "αγώνες" είναι : Τι στον πούτσο μπορεί να γίνει απέναντι σε αυτό το τόσο ισχυρά δομημένο μαφιοζικο σύστημα; Η πρόσφατη παρακολούθηση της σειράς Narcos, που ξετυλίγει τα έργα και τις μέρες του Εσκομπάρ, νομίζω πως δίνει την απάντηση. Αν τελικά δεν υπάρξει ένας άτυπος συνασπισμός δυνάμεων, θεσμικών αλλά και εξωθεσμικών-παρακρατικών, που θα αναλάβουν να κάνουν βρώμικη δουλειά με την ανοχή των θεσμών, λύση δεν πρόκειται να δούμε. Σαν λύση εννοώ την κατάρρευση αυτής της αισχρής δυναστείας. Η επόμενη μέρα σηκώνει τεράστια κουβέντα! Τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί τι ποιότητας θα είναι το διαφορετικό που θα ακολουθήσει.pilotos έγραψε:Δεν τους έμαθε να πέφτουν πριν τους ακουμπήσουν και επίσης ο μ@λακς ο πρόεδρος δεν "έπιασε " τα κοράκια.Περιπτερος έγραψε:Ιγκορ έχεις αποτύχει και δεν έπρεπε στην φάση αυτή της καριέρας σου, να αναλάβεις μια τέτοια ομάδα.
SM-G920F