Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Σόρρυ αλλά είμαι κ λίγο θολωμένος από χθές...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Omar316 έγραψε:Το οτι ειναι υπερανω κριτικης ο τουντορ δεν το ξεραμε, συγνωμη κιολας. Ειπαμε, ασχετως του διαιτητη, αγωνιστικα τα εκανε μουσκεμα με το κοουτσαρισμα
Ως ενα σημειο εχεις δικιο..μετα το χανεις..ο αντωνης προσφερε ιδιαιτερα στο επιθ.κομματι και θα σου πω οτι απο τους κεντροους ειχε τα λιγοτερα λαθη...
Τσιμι και χαρισης ειχαν παρα πολλα λαθη.αυτο δε σημαινει οτι ηταν σωστα ολα χθες...

Και γω συμφωνω οτι κατσε η τζιοληε επρεπε να μπουν με το ξεκινημα του δευτερου ημ.

Ειμαι ικανοποιημενος ομως απο το πως προσεγγισε το ματς,οτι η ομαδα μας ηταν αποφασισμενη,ειχε καλα τρεξιματα αλλα η απειρια πολλων παιχτων οδηγουσε σε ευκολα λαθη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε, ειπα να μπω κι εγω στο κλιμα,να τρολαρω λιγακι.Αλλωστε αυτο δε κανουμε σε καθε παιχνιδι 3 χρονια τωρα?Γιατι πως αλλιως να το εκλαβω οταν η ομαδα εχει ν αντιμετωπισει Δ@μητροπουλους,Μ@τσιους,@ρετοπουλους και Π@παδες(@ γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια) κι εμεις τα χωνουμε σε προπονητες και παικτες.Σημερα το ανακαλυψαμε οτι δε παιζεται ποδοσφαιρο ετσι?Οτι αυτο ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρο και δε σηκωνει κριτικη?Γιατι ν αλλαξουμε τωρα το χουι μας?
Περα απο δυο τρια παιχνιδια τη σαιζον στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε αλλα εμας μας φταινε ο τουριστας,ο τρελος,ο θλασακιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έλα, ρε συ Σούρμε, που ασχολείσαι κι εσύ με θέματα αγωνιστικά μετά τα χθεσινά!

Έλεος!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:
Omar316 έγραψε:Το οτι ειναι υπερανω κριτικης ο τουντορ δεν το ξεραμε, συγνωμη κιολας. Ειπαμε, ασχετως του διαιτητη, αγωνιστικα τα εκανε μουσκεμα με το κοουτσαρισμα
Ως ενα σημειο εχεις δικιο..μετα το χανεις..ο αντωνης προσφερε ιδιαιτερα στο επιθ.κομματι και θα σου πω οτι απο τους κεντροους ειχε τα λιγοτερα λαθη...
.
Ο Antonis μοίρασε μερικές εκπληκτικές μπαλιές. Από αυτό το παιδί θα δούμε σπουδαία μπάλα μόλις εγκλιματιστεί στο ποδόσφαιρό μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έλα, ρε συ Σούρμε, που ασχολείσαι κι εσύ με θέματα αγωνιστικά μετά τα χθεσινά!

Έλεος!

Μην τρελαινεσαι...αυτα που ηθελα να δω τα ειδα...ο ΠΑΟΚ ηταν χειμαρρος οσο παιχθηκε ματς..
Τετοιο πιασιμο απο το λαιμο εχω χρονια να δω..αγωνιστικα υπαρχει αρκετο και πλουσιο μελλον...

Εξωαγωνιστικα δεν ξερω..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

από kataramenos5 » Δευτ Φεβ 29, 2016 11:38 am
paokovios1974 έγραψε:
DC έγραψε:
Εμένα με λείψανε οι Τ, Α, S και τα άλλα παιδιά.
Και η καλόπιστη κριτική τους με έλειψε.
Και η "στεναχώρια" τους με έλειψε.

:nairepaok:
Ο S ποιος ειναι?

Τον sourmenetes λες ε?Κι εμενα εκει πηγε το νου μου.. :mrgreen:
Σας τα λεγα :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αποψη για τον Τουντορ πλεον δεν αλλαζω,αλλα απολογουμαι και ζηταω συγνωμη απο το φορουμ για το ακαιρο της χτεσινης μου τοποθετησης.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

joshua έγραψε:Εγω αποψη για τον Τουντορ πλεον δεν αλλαζω,αλλα απολογουμαι και ζηταω συγνωμη απο το φορουμ για το ακαιρο της χτεσινης μου τοποθετησης.
Είσαι πολύ μεγάλος λεβέντης και μπράβο σου για το θάρρος σου να παραδεχτείς το λάθος σου!

Όλα καλά, εύχομαι και από τον Σφήνα το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ιγκορ έχεις αποτύχει και δεν έπρεπε στην φάση αυτή της καριέρας σου, να αναλάβεις μια τέτοια ομάδα.
Η ομάδα ελάχιστα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και είναι απολύτως ασύνδετη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Άντε να σου πω ότι κι εγώ απογοητευτεί από αρκετά πράγματα από τον προπονητή, είναι η ώρα τώρα να συζητάμε τέτοια πράγματα, ρε συ Περίπτερε;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Περιπτερος έγραψε:Ιγκορ έχεις αποτύχει και δεν έπρεπε στην φάση αυτή της καριέρας σου, να αναλάβεις μια τέτοια ομάδα.
Η ομάδα ελάχιστα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και είναι απολύτως ασύνδετη.
Δεν τους έμαθε να πέφτουν πριν τους ακουμπήσουν και επίσης ο μ@λακς ο πρόεδρος δεν "έπιασε " τα κοράκια.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χαίρομαι που ο Πέλκας όταν έφαγε την κουτουλιά του Μαμούτε δεν έπεσε. Χαίρομαι που δεν μοιάζουμε με τους πισωγλέντηδες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άντε να σου πω ότι κι εγώ απογοητευτεί από αρκετά πράγματα από τον προπονητή, είναι η ώρα τώρα να συζητάμε τέτοια πράγματα, ρε συ Περίπτερε;
Εδώ ρε σεις έχουμε πόλεμο και θα κοιτάμε που κάποιες νοσοκόμες στο "μέτωπο" έχουν καύλες;;; Έλεος!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Ιγκορ έχεις αποτύχει και δεν έπρεπε στην φάση αυτή της καριέρας σου, να αναλάβεις μια τέτοια ομάδα.
Δεν τους έμαθε να πέφτουν πριν τους ακουμπήσουν και επίσης ο μ@λακς ο πρόεδρος δεν "έπιασε " τα κοράκια.

SM-G920F
Πρέπει να δικαιολογούμε τέτοιες αντιδράσεις μετά από τέτοια περιστατικά, οταν η ομάδα υφίσταται τον τραμπουκισμό. Πάντα η ουσία της συζήτησης που ανοίγει μετά από τέτοιους "αγώνες" είναι : Τι στον πούτσο μπορεί να γίνει απέναντι σε αυτό το τόσο ισχυρά δομημένο μαφιοζικο σύστημα; Η πρόσφατη παρακολούθηση της σειράς Narcos, που ξετυλίγει τα έργα και τις μέρες του Εσκομπάρ, νομίζω πως δίνει την απάντηση. Αν τελικά δεν υπάρξει ένας άτυπος συνασπισμός δυνάμεων, θεσμικών αλλά και εξωθεσμικών-παρακρατικών, που θα αναλάβουν να κάνουν βρώμικη δουλειά με την ανοχή των θεσμών, λύση δεν πρόκειται να δούμε. Σαν λύση εννοώ την κατάρρευση αυτής της αισχρής δυναστείας. Η επόμενη μέρα σηκώνει τεράστια κουβέντα! Τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί τι ποιότητας θα είναι το διαφορετικό που θα ακολουθήσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”