Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από giapas »

MANIAKOS έγραψε:Ανανέωση χτες

Η ομαδα εχει ταλεντο αλλα χρειάζεται ηγέτες

Πχ ο καμπιασο εδειξε αρχηγός εκει που χρειαζοτανε
+1000

Ετοίμασες ομάδα που θα έριχνε χαλαρό 3μπαλο σήμερα. Μπήκες με το μενταλιτε που έπρεπε μέχρι που ανέλαβε το κοράκι.

Μπράβο.

ΥΓ : josh μπαίνω στο πειρασμό ρε αδερφέ , αλλά σε εκτιμώ πάρα πολύ ώστε να απαντήσω σε αυτά που λες.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

@josua

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ :redcard: μετά από ότι έκανε ο διαιτητής σε όλον τον αγώνα να μιλάς αγωνιστικά :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Ετσι και αλλιως χεστηκα αν θα φαω μπαν η χρονια τελειωσε σημερα.Το παλικαρι ειναι λιγο,πολυ λιγο,μαθητευομενος μαγος και λιγα λεω,ΤΡΑΓΙΚΟΣ στην διαχειριση του ροστερ,νομιζει πως προπονει τον λεβαδειακο.Ο Τζιολης για να φερω ενα παραδειγμα ηταν ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ μεχρι που τον εσκασε,εμεινε παγκο τοσο καιρο και ξαφνικα δεν υπαρχει και πας και ξεκινας το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας με 4 πιτσιρικια στον αξονα,ο ενας μεχρι πριν λιγες μερες συνεχως εκτος αποστολης,δεν μπορεις να αλλαξεις μια μπαλια στο κεντρο και επρεπε να ερθει το 1-2 για να ξυπνησει να κανει αλλαγη και βγαζει τον Χαριση.Να πω επισης για την χαντακωση του Μυστακιδη ως δεξι μπακ που εκαναν παρτυ απο την πλευρα του και το παλικαρι δεν μπορουσε να περασει δικαιολογημενα την σεντρα? Οκ αν εσεις εχετε την υπομονη να περιμενε ποτε ο Τουντορ θα γινει κανονικος προπονητης δικαιωμα σας.Για μενα σημερα τελειωσε ο Κροατης.

Υ.Γ Η κριτικη μου αφορα ποδοσφαιρο οσο μπορει να μιλησει κανεις σημερα για ποδοσφαιρο.Αν θελει καποιος ας κρινει την ποδοσφαιρικη μου αποψη.Ναι και εγω αηδιασα,ναι και εγω ειμαι στα προθυρα εμφραγματος απο τα εκτρωματα που ειδαμε για αλλη μια φορα,ναι και εγω εχω σιχαθει την ζωη μου με αυτο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο,αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Για σένα πάντα ο καλλιτερος είναι αυτός που δεν έπαιξε αν έπαιζε ο τζιωλης είμαι σίγουρος ότι θα εκραζες γιατί τον έβαλε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πραγματικά, όταν μπήκα στο τόπικ δεν περίμενα ότι θα διάβαζα κριτική επί του αγωνιστικού ....
Ευκαιρία για τρύπημα μάγκες. Ορμάτε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DC πιστεψε με καμια διαθεση δεν εχω σημερα να μιλησω για ποδοσφαιρο αλλα δεν μπορω να διαβαζω για ανανεωση χτες με βαση τα οσα λιγα ειδα σημερα και για οσο ποδοσφαιρο μπορει να μιλησει κανεις για το στημενο που ειδαμε και παλυ.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Άκυρη η μη συμμετοχή του Κάτσε σήμερα, αλλά αν είναι δυνατόν να κάνουμε ποδοσφαιρική ανάλυση σε αυτή την παρωδία.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

joshua έγραψε:DC πιστεψε με καμια διαθεση δεν εχω σημερα να μιλησω για ποδοσφαιρο αλλα δεν μπορω να διαβαζω για ανανεωση χτες με βαση τα οσα λιγα ειδα σημερα και για οσο ποδοσφαιρο μπορει να μιλησει κανεις για το στημενο που ειδαμε και παλυ.
Βρε γράψε ότι γουστάρεις.
Δημοκρατία έχουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

joshua έγραψε:DC πιστεψε με καμια διαθεση δεν εχω σημερα να μιλησω για ποδοσφαιρο αλλα δεν μπορω να διαβαζω για ανανεωση χτες με βαση τα οσα λιγα ειδα σημερα και για οσο ποδοσφαιρο μπορει να μιλησει κανεις για το στημενο που ειδαμε και παλυ.

Απαντάω επειδή λες για μενα

Ανανέωση χτες το λεω γιατι οι αλλοι θελουν να σε διαλύσουν και σκεφτόμενος το αποτελεςμα πέφτεις στην παγίδα

Τωρα για τα αλλα που λες μάγους κλπ ειναι αυτα που λες εδω και καιρο και αναλογα με τα αποτελέσματα και εσυ τα αλλάζετε τον βαζειβγιατιβτον βαζει , Δεν τον βαζειβγιατι δεν τον βαζει

Αυτα

Γιναυτον εγραψα πριν τον αγώνα μπραβο για να προκαλέσω κπς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να μην ξεφυγει εντελως η κατασταση καποιος μοντ ας μου ριξει ενα μπαν εσαη,να ησυχασω και εγω και εσεις...

Υ.Γ Μανιακε δεν το λεω για εσενα,παρα τις φετινες μας διαφωνιες σε εκτιμω και το ξερεις.Οσο για τα εγκληματα στο κεντρο τα εγραψα πριν το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Δεν είναι της ώρας αλλά πραγματικά όποιος δεν βλέπει ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι κανονικός προπονητής καλύτερα να το γυρίσει στο βόλεϊ. Τραγικές όλες οι επιλογές του.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

josh εγω μαζι σου ειμαι και δε γουσταρω μια τον τουντορ αλλα σημερα ειναι οφ τοπικ ο τουντορ και το πως επαιξε η ομαδα και η οποια διαχειριση. σημερα εχει μονο ΠΞΣ. να παρει την ομαδα και να φυγει απο ολες τις διοργανωσεις ο ιβαν. ολα τα αλλα ειναι εκτος θεματος. παρεπιπτοντως επρεπε να ειχε κανει το ιδιο περυσι το δεκεμβρη που ειχαμε μια απο τα ιδια.και ειμασταν και 1οι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Όποιος κάνει αγωνιστική κριτική στο σημερινό μαρς όχι μόνο δεν είναι ΠΑΟΚ άλλα εξυπηρετεί συμφέροντα, εκτός αν είναι τυφλός και ακούει μόνο τη nova ...
Αυτομπανάρομαι επ'αόριστο... αυτό το φόρουμ μου μυρίζει αφόρητα :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

joshua έγραψε:Για να μην ξεφυγει εντελως η κατασταση καποιος μοντ ας μου ριξει ενα μπαν εσαη,να ησυχασω και εγω και εσεις...

Υ.Γ Μανιακε δεν το λεω για εσενα,παρα τις φετινες μας διαφωνιες σε εκτιμω και το ξερεις.Οσο για τα εγκληματα στο κεντρο τα εγραψα πριν το παιχνιδι.

Ναι ρε συ εννοείται , τσιτωμενοι ολοι ειμαστε τωρα

Καμια παρεξηγήση
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

nikolasf έγραψε:Όποιος κάνει αγωνιστική κριτική στο σημερινό μαρς όχι μόνο δεν είναι ΠΑΟΚ άλλα εξυπηρετεί συμφέροντα, εκτός αν είναι τυφλός και ακούει μόνο τη nova ...
Αυτομπανάρομαι επ'αόριστο... αυτό το φόρουμ μου μυρίζει αφόρητα :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλα έχω ακριβώς την ίδια αντίληψη
μόλις άκουγα Radio Sport24 για την κλωτσιά; του Tudor στο διαιτητή
έτσι κι αλλιώς για διώξιμο ήταν, λένε...τώρα ακόμη περισσότερο
βρε άντε από εκεί
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

gkey έγραψε:Δεν είναι της ώρας αλλά πραγματικά όποιος δεν βλέπει ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι κανονικός προπονητής καλύτερα να το γυρίσει στο βόλεϊ. Τραγικές όλες οι επιλογές του.
Δεν είδα να γράφεις τα ίδια στο 10ο λεπτό του αγώνα. 7.45 ήταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”