Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
obanebane79

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από obanebane79 »

anekfrastos έγραψε:
Sfinas έγραψε:
anekfrastos έγραψε:
Με τη νοοτροπία αυτή και πρωτάθλημα να πάρεις, πιο πιθανό είναι να διαλυθείς και να γίνεις αεκ (που πήρε τίτλους με τον τρόπο αυτό) παρά μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Όσο για τα "4εκ", με την ίδια λογική ούτε 11εκ χρειαζόμασταν.
Γύρνα όμως σε παρακαλώ στο τόπικ του σαββίδη, στις 12/5/2015 να δεις τι έγραφαν όλοι τότε. Είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι τι σήμαιναν τα χρέη για τον ΠΑΟΚ.

Στο δικό μου μυαλό, ένας τρόπος υπάρχει. Να βάλεις στέρεες βάσεις και να λειτουργείς με πλάνο και υπομονή, προσπαθώντας βήμα-βήμα να αναπτύξεις όλους τους τομείς (ρόστερ, διοίκηση, υποδομές, μάρκετινγκ, scouting, PR κλπ).
Το "σιγά τα 4 εκατομμύρια" εγώ δε μπορώ να το αντιμετωπίσω.
εσύ το βλέπεις από την λογική ότι πρέπει να είναι κερδοφόρα η επιχείρηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ.εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ ,δεν με ενδιαφέρει τι κερδοφορία θέλουν να έχουν οι επιχειρηματίες στο όνομα του ΠΑΟΚ,ούτε ζήτησα να φέρει τον mesi με 50 εκ, ούτε τον ρονάλντο, αυτό που ζητάω είναι απλά μην χαλάς την ομάδα μπας και δούμε κάνα πρωτάθλημα...και εν τέλη είτε άμεσα είτε έμμεσα εμείς τα πλερώνουμε όλα αυτά τα χρήματα που βλέπεις να παίζουν στο τραπέζι....
δεν έγραψα για καμιά κερδοφορία
Αλλά το να συσσωρεύεις χρέη δεν είναι η λύση. Σε ξαναρωτάω, θέλεις να γίνουμε ΑΕΚ;
Τα 60+ εκατομμύρια που έβαλε ο Ιβάν πως ακριβώς τα πληρώσαμε εμείς; Να βάλω σ' αυτά και τα περίπου 25-30 από τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα των οφειλών που διεγράφησαν (με αρκετή πίεση και του Ιβάν);

Και στην τελική εγώ δε λέω να μην παίρνουμε καλούς παίκτες και να μην κάνουμε πρωταθλητισμό.
Το ακριβώς αντίθετο λέω και γράφω χρόνια τώρα.

Ότι για να κάνεις πρωταθλητισμό στην Ελλάδα πρέπει να φτάσεις σ' ένα σημείο που να μπορείς να αγοράζεις κάθε χρόνο και 2-3 παίκτες των 2-3-4 εκατομμυρίων. Όχι μόνο "λαχεία" των 400 χιλιάδων. Τα λαχεία σου βγαίνουν 1 στις 10.
Αν παίρνεις όμως παίκτες της αξίας π.χ. του Μπάλιτς ή παίκτες επιπέδου Ζιλμπέρτο, Σισέ, Ριβάλντο κλπ. σε φυσιολογικές ηλικίες (μέχρι 31-32) που ξέρει όλος ο κόσμος ότι μπορουν να κάνουν τη διαφορά.

Και αν θες να παίρνεις τέτοιους παίκτες θα πρέπει να ξέρεις και να πουλάς, όχι μόνο να αγοράζεις. Και στην αγοραπωλησία τεράστια σημασία έχει και η χρονική στιγμή. Όταν λοιπόν κάποια στιγμή ένας παίκτης μπορεί να σου φέρει τα 10πλάσια απ' όσα έδωσες για να τον πάρεις, ίσως να πρέπει να το σκεφτείς προτού πεις όχι.

Φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού, φτάσαμε να χρωστάμε 35+ εκατομμυρια, να μην παίξουμε Ευρώπη, να ξεροσταλιάζουμε για μια φορολογική ενημερότητα και μισή εγγυητική επιστολή, να αγωνιούμε αν ο Χ γυρολόγος που πέρασε πριν από χρόνια από την ομάδα και έχει λαμβάνειν θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Γινόταν συζητήσεις στα ράδια και στα φόρουμ αν είναι καλύτερα να πέσουμε στη Δ'. Και νομικοί είχαμε γίνει και λογιστές και απ' όλα.
Αλλά τα ξεχάσαμε σε ελάχιστο χρόνο. Ξαφνικά με έναν "μεταφυσικό τρόπο", "δεν είμαστε λογιστές" και δε μας νοιάζουν τα οικονομικά.

Κοίτα αδερφέ, τα χρήματα οποιουδήποτε, είτε του Ιβάν είτε της ΠΑΕ, δεν είναι μαρουλόφυλλα και όσο περισσότερο τα εκτιμάς και δεν τα σκορπάς τόσο πιο πιθανό είναι κάποτε να ευημερήσεις.
Μετά από 3 μνημόνια ακόμα λέμε "δε με νοιάζει η κερδοφορία της ΠΑΕ";

Γυρίσαμε πάλι στο "είναι τρελός ο χορηγός" που φωνάζαμε για Μπατατούδη και Γούμενο;

Εσύ και ο Παλαιολόγος μπορεί να είστε "οπαδοί", όπως λέτε. Εγώ δεν είμαι και, εδώ που τα λέμε, πιστεύω πως ούτε κι εσείς. Το "οπαδός" βγαίνει από το "οπάζω" που σημαίνει κάνω κάποιον ακόλουθο. Εγώ ακόλουθος δεν θέλω να είμαι, δε θέλω να με χαρακτηρίζει αυτή η λέξη.

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι είμαι πρώτα διάφορα άλλα πράγματα, άνθρωπος, πολίτης, πατέρας, σύζυγος, γιος, φίλος, επαγγελματίας κ.α. Μετά είμαι ΠΑΟΚ, γιατί όπως είπε και ο μακαρίτης ο Εκο, το ποδόσφαιρο είναι το σημαντικότερο από τα ασήμαντα πράγματα.
Επειδή λοιπόν είμαι (είμαστε) άλλα πράγματα πριν από ΠΑΟΚ, δε μπορώ στο 95% της ζωής μου να είμαι και λογιστής και επαγγελματίας και ορθολογιστής και να σκέφτομαι και την επόμενη μέρα και να ζυγίζω τις επιλογές μου και να ελέγχω τις παρορμήσεις μου, να σχεδιάζω τα επόμενα βήματα κλπ κλπ και ξαφνικά στον ΠΑΟΚ να σκέφτομαι ανεύθυνα.

Λέμε ότι "ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία". Κολοκύθια. Κανένα μαγαζί δεν έγινε πραγματικά γωνία με τις επιδοτήσεις και τους χορηγούς. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια.
Φτιάξε μια ομάδα που να είναι ανεπτυγμένη σε όλους τους τομείς και προχώρα βήμα-βήμα.
Κάποια (αρκετά) πράγματα προς την κατεύθυνση αυτή έχουν ήδη γίνει τα τελευταία χρόνια (ξεκινώντας με τις υποδομές επί Ζαγοράκη).

Και στην τελική, για μένα, είναι μεγαλύτερη περηφάνεια να παίζει το "σπλάχνο" του ΠΑΟΚ Κάτσε στην Ίντερ (όπως ο Στογιάκοβιτς στο ΝΒΑ) παρά να έρθει ο 35χρονος Μπερμπάτοφ, ελεύθερος για το τελευταίο του συμβόλαιο. Αλλά αυτή είναι δική μου λόξα. Γουστάρω να βλέπω τον Λούκας να γαμάει στη Λακορούνια και να ξερογλείφονται μεγάλοι σύλλογοι για την πάρτη του ή τον Βιειρίνια στη Μπουντεσλίγκα και θα γουστάρω αν και ο Χ Μακ πάει, από την "αφάνεια" που τον πήραμε και ξεσκίσει στο καμπιονάτο ή στην πρέμιερ. Γιατί για τα "παράσημα" αυτά έχω (ο ΠΑΟΚ) κάνει κάτι για να τα κερδίσω και έχουν μεγαλύτερη (για μένα) σημασία και ουσία.
μπραβο παιδια. ειναι αυτο το επιπεδο και το υφος διαλογου που χαιρομαι προσωπικα να διαβαζω σε αυτο το φορουμ. να διαβαζεις ενα ποστ και να σε πειθει, να διαβαζεις το επομενο , να σε βαζει σε δευτερες σκεψεις και να σε πειθει και αυτο.και βαζοντας και τις προσωπικες σου σκεψεις και την λογικη σου να διαμορφωνεις αποψη για το θεμα. και παλι μπραβο.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ποια ομαδα συντηρειται μονη της ; η μπαρτσελονα εχεις δει τι χρεη εχει; η ρεαλ; ποια; μια μπαγιερν μονο

999 στις χιλιες ομαδες ειναι χρεωκοπημενες

δηλαδη ειναι παραλογο τωρα πο φτιαχνεις κορμο και ομαδα πρωταθλητισμου να θες να τον διατηρησεις μεχρι να αλλαξεις επιπεδο; ρε παιδια ακουτε τι λετε;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Οι αγοραπωλησιες δε γινονται για να βγαλει κερδος ο προεδρος!!!! Στην παρουσα φαση η ομαδα μπαινει 5-6Μ μεσα καθε χρονο και καποτε πρεπει με τον ενα ή τον αλλο τροπο να σταματησει!!!! Για ποσο καιρο πιστευεις οτι θα γουσταρει ο να σκορπα τα χρηματα του;;; Και φυσικα η συζητηση ξεκινα με αφετηρια το γεγονος οτι οι ιδιοι οι παικτες θελουν να φευγουν. Εκτος αν καποιος παιζει σε μπαρτσελονα, ρεαλ, μπαγερν ή μανγιου ή αν ειναι δεμενος συναισθηματικα με μια ομαδα (που στις μερες μας σπανιζει πια), ολοι εχουν φιλοδοξιες να παρουν μια καλυτερη μεταγραφη. Ειδικα σε ενα πρωταθλημα σαν τη σουπερληγκ που ακομη κ ενα βασιλικο συμβόλαιο (για εμας συμβολαια επιπεδου 1,5-2Μ ειναι εξωφρενικα) ειναι φραγκοδιφραγκα για τα πρωταθληματα της ισπανιας, αγγλιας, γερμανιας, ιταλιας κ ισπανιας (για να μην πω κ για τουρκια, ρωσια)...

Μα επιμενεις κ ξαναεπιμενεις... Ο κορμος αποτελειται απο εναν παικτη;;;; Ισα ισα που δεν πρπει για κανενα λογο να χαλασεις τον κορμο, γιαυτο και θα πρεπει να πουλας 1 με 2 το πολυ παικτες κάθε χρονια!!!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ξαναλεω
δεν υπαρχουν παρα μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ομαδες που δεν εχουν μπει μεσα με τα τσαρουχια
οποιος επενδυτης μπηκε στο ποδοσφαιρο για να μην ανοιγει πορτοφολι κακως μπηκε

και ο σαββιδης οπως βλεπω σκορπα το χρημα γιατι θελει να κανει ομαδα! αυτο τον καιει! οχι να εξοικονομει 4 μυρια απο πωλησεις το χρονο
παει αυτο
δευτερον η ομαδα ειναι σε διαδικασια χτισιματος και για ΠΡΩΤΗ φορα εχουμε εναν κορμο 8,9 παιχτων
παραλληλα η ομαδα ειναι στα κατω της,απο αποψη αποτελεσματων,επομενως εκ των πραγματων ειναι παραλογισμος σε διαδικασια χτισιματος και παιχτες του κορμου να πουλησεις,αλλα και να τους πουλησεις τωρα,που θα πιασουν λιγοτερο απο μια ομαδα που θα κανει πρωταθλητισμο
σκοπος ειναι τωρα να αποδεσμευσεις οσους δεν βοηθουν και να συμπληρωσεις τα κενα σου

οχι να αρχισεις τις πωλησεις και να αισθανεσαι υπερηφανος που βασικος σου παιχτης φορα τα χρωματα της ντορμουντ!
και μετα να αναρωτιομαστε γιατι δεν δενει η ομαδα,γιατι εχει σκαμπανεβασματα
μεχρι να πλακωσει αλλη μια περηφανη πωληση π.χ τσιμιροτ κ.ο.κ!

οταν θα ανεβεις επιπεδο και θα κανεις πρωταθλητισμο,οταν θα παιζεις τσαμπιονς λιγκ,τοτε εχει λογικη να πουλησεις και καποιον παιχτη σου απο τον κορμο που θα σου σταζουν και λεφτα με σεσουλα αλλωστε

στην φαση που ειμαστε μονο ομαδες επιπεδου πανιωνιος πουλανε,φυτωρια διχως στοχους
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παλαιολόγος έγραψε:ποια ομαδα συντηρειται μονη της ; η μπαρτσελονα εχεις δει τι χρεη εχει; η ρεαλ; ποια; μια μπαγιερν μονο

999 στις χιλιες ομαδες ειναι χρεωκοπημενες

δηλαδη ειναι παραλογο τωρα πο φτιαχνεις κορμο και ομαδα πρωταθλητισμου να θες να τον διατηρησεις μεχρι να αλλαξεις επιπεδο; ρε παιδια ακουτε τι λετε;
Οποτε λύση ειναι να ξανα χρεωκοπήσουμε για να μεινει ο κορμός πέντε χρονια που και παλι πρωταθλημα δε θα πάρεις

Ο ιβαν δεν ειναι κανα κορόιδο να βαζει συνέχεια λεφτα χωρις αντίκρυσμα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

δικια σου υποθεση

δεν σημαινει καποιος που τσονταρει πως ειναι κοροιδο
ο ανθρωπος μπηκε για να κανει την ομαδα μεγαλη εχει τεραστια χασουρα και θα εχει και αλλη,το ξερει και ο ιδιος
δεν σημαινει πως ειναι κοροιδο,σημαινει πως κανει κεφι
οπως κεφι εκανε ο γιαννακοπουλος με τον παναθηναικο στο μπασκετ
μην απομονωνεις φρασεις,αμα διαβασεις ολο το κειμενο θα καταλαβεις πως η πωληση δεν ειναι εκ των πραγματων απογορευμενη,αλλα πρεπει να γινεται στην σωστη στιγμη και αν οντως ειναιε πιθυμητη απο τον προεδρο και τον παιχτη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μα συνέχεια αναφέρεις μαπρτσελονα Ρεάλ και πρωταθλημα

Ποιος σου εγγυάται πρωταθλημα στην ελλαδα ακριβώς;

Ο μακ που δε θελει να ανανεώσει λήγει σε ενα χρονο και θα παιξει ευρο μετα απο καλη χρονια ποτε να πωληθεί ακριβώς;
obanebane79

ωχ...τωρα θα αρχιστε να πλακωνεστε και θα μου το χαλασετε...:)
παλαιολογε φανταζομαι θα συμφωνεις οτι δεν χρειαζεται η επιλογη να ειναι ασπρο η μαυρο και ας ειμαστε ΠΑΟΚ. υπαρχουν και τα ενδιαμεσα χρωματα. χτιζεις εναν κορμο και επιλεγεις εσυ ποιους και ποσους παικτες αντεχεις να πουλησεις και σε ποια τιμη, ωστε και να εχεις κερδος και να εκμεταλευεσαι τις υπεραξιες , χωρις ταυτοχρονα να χαλας τον κορμο της ομαδας.ακουγεται απλο σαν σκεψη και λογικη αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο να το πετυχεις και επηρρεαζεται απο πολλους ασταθμητους παραγοντες.δεν χρειαζεται ουτε να διαλυεις καθε 2 χρονια την ομαδα , αλλα ουτε και να λες πεισματικα οχι σε προτασεις που ειναι απο αυτες που δεν μπορεις να πεις οχι.
και για να παμε στον μακ συγκεκριμενα, που απο εκει νομιζω ξεκινησε η συζητηση , ο παικτης αυτη τη στιγμη εχει φοβερα στατιστικα και ειναι σε πολυ καλη φορμα και ερχεται και euro. αν οντως δεν τρελενεται να ανανεωσει, κανει καλο euro, και ερθει και μια πολυ καλη προταση δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην πουληθει. μια ενδεχομενη πωληση σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι καθολου "περηφανη" με την υποτιμιτικη ενοια του ορου που την λες, ουτε μπορει να θεωρηθει ξεπουλημα. απλα πρεπει ταυτοχρονα να εχεις οργανωθει και να εχει ψαξει τροπους να αναπληρωσεις αυτο το κενο πραγμα που επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι τοσο αδιανοητο (εχεις ζαιρο , γκαρυ, μυστακιδη και προφανως θα παρεις και μεταγραφη αν πουληθει ο παικτης)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Ναι μονο που στη συγκεκριμενη περιπτωση η συζητηση γινεται κυριως για κατσε και μακ, με τον εναν να ειναι πλεον αναπληρωματικος και απο τον οποιο θες να εξαργυρωσεις το γεγονος οτι ειναι ακομη μικρος σε ηλικια κ οτι ειναι κ διεθνης, ενω στην περιπτωση του αλλου ολα δειχνουν οτι πηρε αποφαση το οτι θελει να φυγει και η ρητρα του ειναι αρκετα ελκυστικη. Κανεις απο τους δυο δεν ειναι απαραιτητος, οποτε απο το να βγεις εντελως χαμενος θα πας να παρεις οτι καλυτερο.

Επιμενω παντως οτι ειναι αστειο το να απαιτουμε απο τον προεδρο να ξοδευει και την ιδια ωρα το γηπεδο να ειναι αδειο. Και μαλιστα παρα πολυ αστειο...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

οχι μανιακε ανεφερα ενα σωρο παραδειγματα απο τον ΠΑΟΚ του κουδα,την ΑΕΚ του σαβεφσκι,την united του φερκιουσον,την μπαρτσελονα του μεσι,μεχρι τον παναθηναικο του ζελικο

ολες οι κορυφαιες ομαδες εχουν κορμο (ανεξαρτητως επιπεδου ειτε μιλαμε για ελλαδα ειτε για εξω)

και επισης απλα σημειωσα πως δεν υπαρχουν ομαδες(μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου)που να μην εχουν μπει με τα τσαρουχια μεσα
δεν μπορω να ξαναγραφω τα ιδια και τα ιδια

αν εχουμε παραιτηθει απο την φιλοδοξια να κανουμε πρωταθλητισμο,ας γινουμε φυτωριο,να το κλεισουμε το μαγαζι

ο κυριος Μακ αμα βλεπει τον Λουκας να παιρνει οτι γουσταρει οποτε το γουσταρει,αλλα και τους οπαδους στις ηττες να μην αφηνουν τους παιχτες να βγουν απο τα αποδυτηρια λογικο ειναι να θελει να φυγει

ο ΠΑΟΚ αν θελει να τον κρατησει του κανει μια βαρβατη ανανεωση

αν οχι συνεχιζει,τον πουλα
αλλα απο αυτο το σημειο μεχρι να φτασουμε στο σημειο να ειμαστε και υπερηφανοι που παιζει σε ξενη ομαδα υπαρχει διαφορα
η ομαδα χτιζει κορμο,τον διατηρει συμπληρωνει τα κενα και για 4 με 5 χρονια παλευει να κανει το ονειρο της πραγματικοτητα

ο αλλος δρομος
εχει παραιτηθει με το καλημερα,πουλαει μακ,πουλαει κατσε,πουλαει κλαους,προσπαθει να καλυψει τα κενα(ΑΝ τα καταφερει προσπαθει να δεσει η ομαδα) καποια στιγμη θα εχει προτασεις για τσιμιροτ,χαριση ,ροντριγκεζ(του χρονου λογικα)αν η λογικη ειναι η ιδια κανει τα ιδια
και συνεχιζει σε εναν φαυλο κυκλο διχως τελειωμο και διχως στοχους
ομαδα χωρις κορμο για χρονια δεν παει για τπτ

ΥΣ αν θες να τους φερεις πισω τους οπαδους κανεις ομαδα με στοχους,αν θες να μην ερχονται ουτε αυτοι που ερχονται(παρεμπιπτοντως ποσα εισιτηρια εχει η νεοφωτιστη και ενθουσιωδης ΑΕΚ που κανει καλυτερη πορεια απο μας;) τοτε αρχιζε τις πωλησεις
ο κατσε ειναι ο καλυτερος αμυντικος χαφ βασει στατιστικης,σου κανε και την καθετη στην τριπολη,στα στημενα δεν εχουμε και καλυτερο και εγω το λογιζω ως απολυτος βασικο,αλλωστε με δυο χαφ βασικα δεν βγαινει η χρονια
ο μακ ειναι παιχταρα ,εντελως βασικος
και ο κλαους δεν τραβηξε φετος,ενεκα τραυματισμων και μιας ομαδας που ποτε δεν τον ταισε,ισως ελλειψει δεκαριου
αλλα να δουμε τα γκολ που εχει βαλει τοσα χρονια,δεν δειχνει κακος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτο σου λεω και γω οτι τα παραδείγματα ειναι η άλλης εποχής είτε κορυφαίων ομάδων πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πως να συγκριθούμε ακριβώς μαΖι τους;

Ο κατσε για μενα ειναι καλούτσικος μέχρι εκει ο τσιμεροτ χαρισης εχουν μεγαλύτερο ποτενσιαλ πιστευω

Για μακ ειπαμε δειχνει οτι δε θα μεινει

Και για κλαους επισης το ιδιο πιστευω καλούτσικος

Δεν αλλάζεις επιπεδο με αυτους
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δηλαδη οσες ομαδες πουλανε παικτες ειναι φυτωριο των αλλων και δεν κανουν πρωταθλητισμο; Η ρεαλ γιατι πουλησε περσι τον ντι μαρια κ τον μορατα; Η μπαρτσα το καλοκαιρι γιατι πουλησε τραορε κ πεδρο για καμια 35Μ;;; Και περσι γιατι πουλησε φαμπρεγκας κ αλεξις με καμια 75ρια;;;; H μπαγιερν γιατι εδωσε τον σβαινσταιγκερ για 18Μ;;; Ανεξηγητα πραγματα...
obanebane79

Παλαιολόγος έγραψε:ο αλλος δρομος
εχει παραιτηθει με το καλημερα,πουλαει μακ,πουλαει κατσε,πουλαει κλαους,προσπαθει να καλυψει τα κενα(ΑΝ τα καταφερει προσπαθει να δεσει η ομαδα) καποια στιγμη θα εχει προτασεις για τσιμιροτ,χαριση ,ροντριγκεζ(του χρονου λογικα)αν η λογικη ειναι η ιδια κανει τα ιδια
και συνεχιζει σε εναν φαυλο κυκλο διχως τελειωμο και διχως στοχους
ομαδα χωρις κορμο για χρονια δεν παει για τπτ
τωρα τρως απαντησεις με ρυθμο πολυβολου αλλα δεν μπορω να μην σημειωσω οτι σε αυτον τον αλλο δρομο δεν κανεις φαυλο κυκλο. αν το εφαρμοσεις σωστα κανεις εναν κυκλο που συνεχως διευρυνεται, κατι σαν σπειρα. καθε φορα που πουλας αγοραζεις καλυτερους/ακριβοτερους παικτες με περισσοτερες ικανοτητες. αυξανοντας τον τζιρο των αγορων/πωλησεων ανεβαζεις ταυτοχρονα και το επιπεδο της ομαδας.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Παλαιολογε σορρυ αλλά το πείσμα σου είναι μεγαλύτερο και από γάιδαρο
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παλαιολογε το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει.πανε οι 8τιες και οι 10τιες.Ολα πουλουνται και ολα αγοραζονται,ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Τωρα στα του ΠΑΟΚ,δεν με χαλαει αν ειναι να πωλειται 1 ΒΑΡΙΑ 2 παικτη(ε)ς μας τον χρονο ΕΦΟΣΟΝ εχει προσφερει στην ομαδα,εχει αποκτησει ΥΠΕΡΑΞΙΑ και οι συνθηκες το ευνοοουν.πχ Μακ με σουπερ χρονια,ευρωπαικα γκολ και επερχομενο Γιουρο και με συμβολαιο που ληγει του χρονου.Αν δεν μπορεις να τον ανανεωσεις τι να τον κανεις?Να τον χασεις τζαμπα? Ε οχι λοιπον καταλαβε το ολα πωλουνται,αρκει να ειναι στην σωστη τιμη..Α και κατι αλλο.,Αυτα που εγραψες πριν για "υπερηφανες" πωλησεις,ισχυαν στο παρελθον σε εναν ΠΑΟΚ καταχρεωμενο και μιζερο με κατι Βουλινους κτλ.Ο ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββιδη δεν κανει υπερηφανες πωλησεις..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”