Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Τι έγινε goran έκανες έφεση ;
:) και μειώθηκε η ποινή ;
Έμαθα ότι εβριζες στο γήπεδο του μαρινακη την μαμάgoran 64 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, συνοπαδούς μου και μη...
Ξεκινάω από εδώ γιατί είναι ο αγαπημένος μου "τόπος" κι αυτός που μου έλειψε περισσότερο!!!
- anekfrastos
Καλό 4ημερο. Νίκες σε μπάλα, μπάσκετ, βόλεϊ, νίκησε σε ντέρμπι η Γιουνάιτεντ, εχασε η ρεαλ απο το σιμεονε (παλι), αποκλείστηκε ο γαύρος από την "ποια Άντερλεχτ τώρα". Αν έρθουν και οι κιτρινοπρασινοι Χ με επεισόδια εντος του αγωνιστικου χωρου θα κλείσει τέλεια. Α, εκατσα και σπίτι (μετα απο αρκετα συνεχομενα σκ που δουλευα )και χαρηκα λίγο και την οικογένεια, πήραμε και στολή Κοκκινοσκουφίτσα (μη βαρατε). Life is good.
- paokovios1974
Γκοραν μας ελειψες,ειδικα χθες που μετα τη νικη το τοπικ ηταν ησυχο.
Εξαφανιζολ η μιρλιαριδες.
Εξαφανιζολ η μιρλιαριδες.
Να είσαι καλά @ PAOKovios1974, εδώ είμαι και πάλι όμως, δίχως μίρλα, δίχως ίχνος καν κακίας και εκδικητικότητας προς κανέναν!!!
είμαι...
@ AποστόληςΑ, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο (απ όσο έχω εκτιμήσει πάντως την παρουσία σου κοντά 5 μήνες τώρα εδώ μέσα, εξ αποστάσεως και εξ αντανακλάσεως έστω, δεν το πολυπιστεύω), αλλά αυτή η "σιωπηρή αποχή" σου εδώ και δύο μέρες από την ανακοίνωση του "καφέ" σου, για μένα σημαίνει πολλά!!! Καλώς σε βρίσκω και πάλι...
@ AποστόληςΑ, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο (απ όσο έχω εκτιμήσει πάντως την παρουσία σου κοντά 5 μήνες τώρα εδώ μέσα, εξ αποστάσεως και εξ αντανακλάσεως έστω, δεν το πολυπιστεύω), αλλά αυτή η "σιωπηρή αποχή" σου εδώ και δύο μέρες από την ανακοίνωση του "καφέ" σου, για μένα σημαίνει πολλά!!! Καλώς σε βρίσκω και πάλι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Φεβ 2016, 21:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε όχι και βαρυποινίτης ρε πιλότε!!! Σιγά σιγά θα με κηρύξεις και μέλος της "εγκληματικής οργάνωσης" ρε συ...pilotos έγραψε:Ωχ ο βαρυποινίτης, έβαλε τον Κούγια και βγήκε.
Welcome back
SM-G920F
Τhank's πάντως για το "welcome back"...
Μάλλον εξ αιτίας "πρότερου έντιμου βίου" υποθέτωeorptol έγραψε:Τι έγινε goran έκανες έφεση ;:) και μειώθηκε η ποινή ;
- ΑποστόληςΑ
Η αποχή μου αυτή συμβαίνει τα ΣΚ που έχω να κάνω ψώνια και να ασχοληθώ με την κόρη μου των 4,5 ετών. Χθες το απόγευμα πήγα σε μια καφετέρια να δω τον αγώνα και επιτέλους χαμογέλασα! Σήμερα πάλι είχα κόσμο στο σπίτι και το απόγευμα πήγαμε σε μια εκδήλωση της ενορίας μου με Δημοτικούς χορούς από όλη την Ελλάδα, όπου χόρευαν παιδιά από 6 - 17 ετών! Φοβερό να βλέπεις μαθητή του Δημοτικού να χορεύει τσάμικο με φιγούρες! Η κόρη μου ξετρελάθηκε! Αυτή είναι η Ελλάδα! Ψητά, κρασιά, τσίπουρα και χοροί και να σκάσουν οι "πολιτισμένοι" Δυτικοί που δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους όσο και να προσπαθούν (φιλότιμα είναι η αλήθεια) οι Σαμαράδες και οι Τσίπρες.
Για σένα Γρηγόρη τα έχω πει: Είσαι καλό παιδί, αλλά θεωρείς ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο! Δεν θα τον αλλάξεις επειδή εμμένεις στην άποψή σου. Κανείς μας δεν έχει τη δύναμη αυτή. Γράψε την άποψή σου, όμορφα και ωραία και όποιος συμφωνεί να ναι καλά και όποιος διαφωνεί να είναι καλύτερα!
Γρηγόρη γίνεσαι κουραστικός με το να επιμένεις να αλλάξεις την άποψη του αδελφού σου. Μην επιμένεις σε παρακαλώ. Ο καθένας μας είναι μια διαφορετική προσωπικότητα, με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες και είναι φυσιολογικό να έχει άλλη άποψη.
Για σένα Γρηγόρη τα έχω πει: Είσαι καλό παιδί, αλλά θεωρείς ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο! Δεν θα τον αλλάξεις επειδή εμμένεις στην άποψή σου. Κανείς μας δεν έχει τη δύναμη αυτή. Γράψε την άποψή σου, όμορφα και ωραία και όποιος συμφωνεί να ναι καλά και όποιος διαφωνεί να είναι καλύτερα!
Γρηγόρη γίνεσαι κουραστικός με το να επιμένεις να αλλάξεις την άποψη του αδελφού σου. Μην επιμένεις σε παρακαλώ. Ο καθένας μας είναι μια διαφορετική προσωπικότητα, με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες και είναι φυσιολογικό να έχει άλλη άποψη.
Απόστολε μου σεβαστέ (όχι και "σεβάσμιε" όμως, έτσι;
) σου εξηγώ το εξής ευθαρσώς και για τελευταία φορά!!!
Η άποψη του καθενός (πάντα σεβαστή κι ας είναι αντίθετη 100%) αποτελεί ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ !!!
Αυτό για το οποίο επιμένω να αγωνίζομαι και στο οποίο προσπαθώ συνεχώς να αντιστέκομαι, ξέροντας ότι ίσως να μην καταφέρω ποτέ να αλλάξω, είναι ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, οι οποίες δεν είναι άλλες από την επί σκοπού αλλοτρίωση των ανθρώπινων χαρακτήρων και της "στόμωσης" των μυαλών στην σημερινή εποχή, μέσω της συνεχούς προπαγάνδας και της ελεεινής φοβίας και απομόνωσης που μας επιβάλλονται πανταχόθεν!!!
Να είσαι καλά και ελπίζω ότι καταλαβαίνεις πλέον!!!
Υ.Γ. Εξ άλλου νιώθω πολύ πιο χρήσιμο μέλος της κοινωνίας αγωνιζόμενος να αλλάξω κάτι στραβό (όχι επαναλαμβάνω την άλλη άποψη, αλλά τις αιτίες που οδηγούν σε αυτήν), έστω και εντελώς ουτοπικά, παρά αδιαφορώντας με όποιον "ωχαδερφισμό" και αδιαφορία για τον διπλανό μου!!!
Η άποψη του καθενός (πάντα σεβαστή κι ας είναι αντίθετη 100%) αποτελεί ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ !!!
Αυτό για το οποίο επιμένω να αγωνίζομαι και στο οποίο προσπαθώ συνεχώς να αντιστέκομαι, ξέροντας ότι ίσως να μην καταφέρω ποτέ να αλλάξω, είναι ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, οι οποίες δεν είναι άλλες από την επί σκοπού αλλοτρίωση των ανθρώπινων χαρακτήρων και της "στόμωσης" των μυαλών στην σημερινή εποχή, μέσω της συνεχούς προπαγάνδας και της ελεεινής φοβίας και απομόνωσης που μας επιβάλλονται πανταχόθεν!!!
Να είσαι καλά και ελπίζω ότι καταλαβαίνεις πλέον!!!
Υ.Γ. Εξ άλλου νιώθω πολύ πιο χρήσιμο μέλος της κοινωνίας αγωνιζόμενος να αλλάξω κάτι στραβό (όχι επαναλαμβάνω την άλλη άποψη, αλλά τις αιτίες που οδηγούν σε αυτήν), έστω και εντελώς ουτοπικά, παρά αδιαφορώντας με όποιον "ωχαδερφισμό" και αδιαφορία για τον διπλανό μου!!!
Μια χαρά σε καταλαβαίνω τουλάχιστον εγώ, αλλά φίλε μου, μερικές φορές (και όσο μπορείς) άσε λίγο το πόδι από το γκάζι. Το δίκιο σου χάνεις.goran 64 έγραψε:ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, οι οποίες δεν είναι άλλες από την επί σκοπού αλλοτρίωση των ανθρώπινων χαρακτήρων και της "στόμωσης" των μυαλών στην σημερινή εποχή, μέσω της συνεχούς προπαγάνδας και της ελεεινής φοβίας και απομόνωσης που μας επιβάλλονται πανταχόθεν!!!
Να είσαι καλά και ελπίζω ότι καταλαβαίνεις πλέον!!!![]()
Καλώς ήρθες πάλι.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Ο φραπές μου πάλι είναι υπέροχος!
Σήμερα γιορτάζουν μόνο δύο άγιοι, σύμφωνα με το έγκυρο αγιολόγιο του Τσολακίδη:
1. Ο ΟΣΙΟΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ο Ρωμαίος
2. Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ επίσκοπος Δεφέλτου ο Ομολογητής
Γιατί τους αναφέρω;
Επειδή γιορτάζουν κάθε 4 έτη!
Ο φραπές μου πάλι είναι υπέροχος!
Σήμερα γιορτάζουν μόνο δύο άγιοι, σύμφωνα με το έγκυρο αγιολόγιο του Τσολακίδη:
1. Ο ΟΣΙΟΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ο Ρωμαίος
2. Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ επίσκοπος Δεφέλτου ο Ομολογητής
Γιατί τους αναφέρω;
Επειδή γιορτάζουν κάθε 4 έτη!
-
Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή ο Κασσιανός και η Κασσιανή δεν γιορτάζουν άλλη μέρα όταν δεν είναι δίσεκτο;;;