Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Η ευαισθησία του kgeo, είναι προφανώς επιλεκτική. Οι προσωπικές αναφορές και οι χαρακτηρισμοί επιτρέπονται, ανάλογα με ποιος τις γράφει. Καλό δρόμο.
σημασία δεν εχει απλά τι λες, αλλά και πως το εκφράζεις.
και τωρα να μου λενε για επιλεκτικη ευαισθησια και οι μεν και οι δε (οποιοι και αν ειναι αυτοι) ειναι λιγο..οξυμωρο...
και τωρα να μου λενε για επιλεκτικη ευαισθησια και οι μεν και οι δε (οποιοι και αν ειναι αυτοι) ειναι λιγο..οξυμωρο...

Το να επιμένεις σε έναν μπακ χαφ, ο οποίος το να βγάλει σωστή σέντρα ή πάσα-ξυραφιά μέσα στην περιοχή του είναι σχεδόν αδύνατο, την στιγμή μάλιστα που έχεις έλλειψη επιθετικών λύσεων αλλά υπερπληθώρα χαφ, το θεωρώ "ξεροκεφαλιά"...
Προσωπικά θα τον άλλαζα με τον Σλοβάκο, ο οποίος στην εθνική του παίζει ακριβώς τον ίδιο ρόλο και θα μου έδινε και την ευελιξία να "γυρίσω" το 3-5-2, αν δεν μου βγαίνει, σε 4-4-2 μόνο με εσωτερικές αλλαγές και μπορεί να μου σκοράρει και με κανέναν κεραυνό από τα 25 μέτρα, όπως έκανε κι ο Τσίμιροτ στο βαζελογήπεδο !!!
Όταν θέλεις να ξεκλειδώσεις άμυνες με πούλμαν, ειδικά όταν δεν διαθέτεις τα εξτρέμ-διεμβολιστές, τους κεραυνοβολείς διαρκώς απ τα 20-25 μέτρα, αναγκάζοντας τους να βγάλουν την άμυνα τους λίγα μέτρα ψηλότερα, ώστε να δημιουργηθούν χώροι στην πλάτη της άμυνας, τους οποίους μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γρήγοροι Μακ και Μυστακίδης, αλλά και το "μαμούνι" Πέλκας !!!
Ελπίζω φυσικά ότι όλα αυτά τα ξέρεις και δεν χρειάζεται να τα διαβάσεις από κάποιον άσχετο-μουρλοοπαδό

Προσωπικά θα τον άλλαζα με τον Σλοβάκο, ο οποίος στην εθνική του παίζει ακριβώς τον ίδιο ρόλο και θα μου έδινε και την ευελιξία να "γυρίσω" το 3-5-2, αν δεν μου βγαίνει, σε 4-4-2 μόνο με εσωτερικές αλλαγές και μπορεί να μου σκοράρει και με κανέναν κεραυνό από τα 25 μέτρα, όπως έκανε κι ο Τσίμιροτ στο βαζελογήπεδο !!!

Όταν θέλεις να ξεκλειδώσεις άμυνες με πούλμαν, ειδικά όταν δεν διαθέτεις τα εξτρέμ-διεμβολιστές, τους κεραυνοβολείς διαρκώς απ τα 20-25 μέτρα, αναγκάζοντας τους να βγάλουν την άμυνα τους λίγα μέτρα ψηλότερα, ώστε να δημιουργηθούν χώροι στην πλάτη της άμυνας, τους οποίους μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γρήγοροι Μακ και Μυστακίδης, αλλά και το "μαμούνι" Πέλκας !!!

Ελπίζω φυσικά ότι όλα αυτά τα ξέρεις και δεν χρειάζεται να τα διαβάσεις από κάποιον άσχετο-μουρλοοπαδό

- ΑποστόληςΑ
Η άμυνα δεν ανοίγει ποτέ από τον άξονα, αλλά μόνο από τα πλάγια. Αυτό τον ρόλο προσπαθούν να παίξουν τα εξτρέμ (Mak, Rod, Jairo). Επειδή λείπουν τα "μαύρα" εξτρέμ ο πλησιέστερος να παίξει αυτό το ρόλο είναι ο Κίτσιου, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τριπλάρει και να μπει στην περιοχή από τα πλάγια, ελπίζοντας να κάνει κάποια σωστή, συρτή σέντρα που είναι και το ζητούμενο.
Τα υπόλοιπα χαφ μόνο στον άξονα μπορούν να αποδώσουν, οπότε δεν μας βοηθούν και πολύ.
Τα υπόλοιπα χαφ μόνο στον άξονα μπορούν να αποδώσουν, οπότε δεν μας βοηθούν και πολύ.
Δηλαδή ο προπονητής της εθνικής Σλοβακίας, που παίζει και 3-5-2, τυχαία βάζει τον Σάμπο δεξί μπακ-χαφ, με έναν απ τους δύο επιθετικούς του μάλιστα τον Μακ;;;
Κι ο Κίτσιου για ποιον ακριβώς να κάνει την συρτή ξυραφιά (αν την πετύχει δηλαδή) αφού οι περιοχάτοι Κλάους και Μίτκο που ξέρουν να την κάνουν γκολ είναι "παροπλισμένοι";;;
Για τον Μακ και τον Πέλκα που μόνο κατά λάθος μπορεί να πάρουν σωστή θέση για να την αξιοποιήσουν μέσα στην περιοχή "με τη μία";;;
Κι ο Κίτσιου για ποιον ακριβώς να κάνει την συρτή ξυραφιά (αν την πετύχει δηλαδή) αφού οι περιοχάτοι Κλάους και Μίτκο που ξέρουν να την κάνουν γκολ είναι "παροπλισμένοι";;;
Για τον Μακ και τον Πέλκα που μόνο κατά λάθος μπορεί να πάρουν σωστή θέση για να την αξιοποιήσουν μέσα στην περιοχή "με τη μία";;;
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω τι κάνει προπονητής. Ο Σαμπο δεν έχει τρίπλα για να εισχωρήσει στην αντίπαλη περιοχή. Την έχει ο Κίτσιου σε κάποιο βαθμό. Αλλά αν ο Στέλιος μπει στην περιοχή τότε ένας αμυντικός θα τρέξει να τον κλείσει και θα απελευθερωθούν οι υπόλοιποι επιθετικοί μας.
- Παλαιολόγος
Απόστολε, ο Κίτσιου στο 1 vs 1 δεν περνάει ούτε από θάμνο!!! Με αλλαγή κατεύθυνσης πάνω στην κίνηση πετυχαίνει να ελευθερωθεί απ τον αντίπαλο του και περισσότερο με το γνωστό "δώσε και τρέξε στον κενό χώρο" που εφαρμόζει αρκετά στο σύστημα του ο Τούντορ!!!
Θεωρώ λοιπόν ότι ο Σάμπο και πιο γρήγορος απ τον Στέλιο είναι και πιο εύκολη έχει την σωστή τελική μεταβίβαση και μπορεί να σουτάρει πιο εύστοχα και δυνατά στην αντίπαλη εστία και στα στημένα, μπρος και πίσω, προσθέτει καμιά δεκαριά πόντους παραπάνω στο σύνολο μας!!!
Αυτές όμως παραμένουν προσωπικές απόψεις του καθενός μας, αφού ο προπονητής μας αποφασίζει, που σίγουρα γνωρίζει πολλά περισσότερα και σίγουρα καλύτερα από εμάς τους σχετικά με αυτόν άμπαλους!!!

Θεωρώ λοιπόν ότι ο Σάμπο και πιο γρήγορος απ τον Στέλιο είναι και πιο εύκολη έχει την σωστή τελική μεταβίβαση και μπορεί να σουτάρει πιο εύστοχα και δυνατά στην αντίπαλη εστία και στα στημένα, μπρος και πίσω, προσθέτει καμιά δεκαριά πόντους παραπάνω στο σύνολο μας!!!

Αυτές όμως παραμένουν προσωπικές απόψεις του καθενός μας, αφού ο προπονητής μας αποφασίζει, που σίγουρα γνωρίζει πολλά περισσότερα και σίγουρα καλύτερα από εμάς τους σχετικά με αυτόν άμπαλους!!!

Μια Λίπι μια αρβελατζε λογικα ψάχνει ο μιχελ τον επόμενο
Ακομα και να μεινει ως το καλοκαιρι λογικα τελος
Εγω θα ηθελα να τον δω και του χρονου τι ομαδα θα παρουσιασει,εχει ωραιες ιδεες,και πιστευω οτι αν του παρουν τους ποαιτες με τα χαρακτηριστικα που θελει θα δειξει κατι πολυ καλο.Βεβαια,εχει κανει και μεγαλα λαθη,υριως διαχειρισης και εμφανιζει μειονεκτηματα στην "ψυχολογικη" προετοιμασια των παικτων,καθως και αδυναμιες στα στημενα,αμυντικα και επιθετικα.Μολαταυτα θα ηθελα να μεινει και του χρονου,αν και φανταζομαι με τον Σαββιδη δυσκολο.Θα εξαρτηθει απο το τι θα κανουμε στο Κυπελλο και στα Π.Ο...
Μην ειμαστε τοσο σιγουροι. Συναντηση για μεταγραφες λεει εκαναν και αποδεσμευσεις. Αποδεσμευση νο 1. Μπερμπατοφ. Νο 2. Κατσε. Νο 3. Αντωνης δανεικος. Νο 4. Μαλεζας.MANIAKOS έγραψε:Μια Λίπι μια αρβελατζε λογικα ψάχνει ο μιχελ τον επόμενο
Εκτος κι αν φυγει ο κροατης
Γραφτηκε καπου αυτο; Οχι για το οτι εγινε συναντηση για τα συγκεκριμενα ονοματα;Dimg4 έγραψε:Μην ειμαστε τοσο σιγουροι. Συναντηση για μεταγραφες λεει εκαναν και αποδεσμευσεις. Αποδεσμευση νο 1. Μπερμπατοφ. Νο 2. Κατσε. Νο 3. Αντωνης δανεικος. Νο 4. Μαλεζας.
Εκτος κι αν φυγει ο κροατης
Οχι, ειναι προσωπικη εκτιμηση. Πιστευω πως ο Τουντορ θα προτιμησει μεταγραφη εκρηκτικου σεντερ φορ καταρχας. Δευτερον ο Κατσε αν δεν πουληθει τωρα θα δοθει μετα το γιουρο και νομιζω πως μας εχει δειξει οτι θελει τα χαφ του να συνδυαζουν ταχυτητα και τεχνικη οπως ο Τσιμιροτ και ο χαρισης.
Καθηστε καλά θα στείλω τον θαναηλακη να κανει αναμετάδοση της κοντρας σας
:) σε λάθος τοπικ το έστειλα
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk