Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Επιτέλους λίγα χαμόγελα από το ποδοσφαιρικό τμήμα!
Επιτέλους λίγα χαμόγελα από το ποδοσφαιρικό τμήμα!
Να με συμπαθάτε βρε παιδιά, αλλά γιατί (μάλλον) όλα τα σάιτς γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ έκλεψε χθες τον βαθμό? Διαβάστε λίγο λοιπόν: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: κατοχή 46 % - 54 %, τελικές 9 (4) - 10 (5), κόρνερς 3-6. Από που προκύπτει λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ έκλεψε τον βαθμό κύριοι (σχεδόν όλοι) ΑΡΔ ? Και επίσης τρελάθηκα χθες και ωρυόμουν στην καφετέρια που έβλεπα το ματς, καθώς φώναζαν κάποιοι (και καλά) ΠΑΟΚτσήδες να σφυρίξει ο (σφαγέας) Κομίνης τη λήξη! Τόσο πολύ είχαν πιεί και δεν έβλεπαν ότι αν είχε ακόμη 5 λεπτά θα φεύγαμε με το διπλό...???
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΟΛΟΙ λοιπόν...!!! Ο ΠΑΟΚ θα βγει 1ος στα πλέι οφ...!
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΟΛΟΙ λοιπόν...!!! Ο ΠΑΟΚ θα βγει 1ος στα πλέι οφ...!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους κι από μένα...
Σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος, όπως κάθε μέρα ο δεύτερος τέτοια ώρα, παρέα με ενημέρωση PAOKmania...Ατέλειωτη ευχαρίστηση το "πακετάκι" λέμε...
Σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος, όπως κάθε μέρα ο δεύτερος τέτοια ώρα, παρέα με ενημέρωση PAOKmania...Ατέλειωτη ευχαρίστηση το "πακετάκι" λέμε...
Τέτοια λες και στα ματς και έχουμε μαμηθεί στους τραυματισμούς φέτος;prist64 έγραψε: Καλα ο Γρηγορης με κουφανε χθες.
Με το που μπαινω στο γηπεδο κανει 3 απανωτα στράικ "ανοιχτα".
Ωπα,καλος ειναι ο δικος μου λεω και καπακι η μπαλα μία παρα μία στο "χαντακι".
prist64 έγραψε: Πολυ αμπαλος ρε παιδι μου,δεν παταει περιοχη,πολυ στατικος,φαντασια μηδεν.
Μονο σουτ εξω απο την περιοχη,τον πηρανε χαμπαρι οι κορινες και
τον βγαζανε συνεχεια off side.
Καλησπέρα.
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το τρίτο τσάι σήμερα. Κρυωμένος μέχρι τα μπούνια ξαπλωμένος στο κρεβάτι περιμένοντας στωικά να περάσει και αυτή ή δοκιμασία. Καλημέρα στο φορουμ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλο το paokmania!
O παγωμένος (ice) frappe είναι ό,τι πρέπει αυτές τις ημέρες με τον υπέρλαμπρο ήλιο που θυμίζουν Απρίλη! Οι μετεωρολόγοι λένε ότι ο φετινός Φεβρουάριος θα είναι ο πιο ζεστός Φεβρουάριος όλων των εποχών.
O παγωμένος (ice) frappe είναι ό,τι πρέπει αυτές τις ημέρες με τον υπέρλαμπρο ήλιο που θυμίζουν Απρίλη! Οι μετεωρολόγοι λένε ότι ο φετινός Φεβρουάριος θα είναι ο πιο ζεστός Φεβρουάριος όλων των εποχών.
goran 64 έγραψε:Καλημέρα σε όλους κι από μένα...
- abc_o_ karpouzas
ολα τα.....καλα...παιδια πρωι πρωι στην δουλεια ειναι βλεπω ε???
βεβαιααααααα
αρε μαλακα σοιμπλε που εμπλεξες
βεβαιααααααα
- ΑποστόληςΑ
Υποφερουμε στη σχολη χωρις να εχουμε πιει καφε!
ευτυχως σημερα εχω μονο ενα δυωρο!
Και που ξέρεις αν δουλεύουμε ρε συ καρντάση και τι δουλειά κάνουμε;;;abg12d34 έγραψε:ολα τα.....καλα...παιδια πρωι πρωι στην δουλεια ειναι βλεπω ε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βεβαιααααααα
Υ.Γ. Αν περιμένει ο αρχικλέφτης (όχι και μ@λ@κ@ς, μια χαρά την έχει αυτός "στρωμένη" την δουλειά του) Σόιμπλε να δει χαΐρι, ειδικά από μένα...'κονόμησε...
Edit: Έχει και στο post που παραθέτω την ίδια "κακιά λέξη"...Αν θέλεις βάλε..."πιπέρι" και σε κείνο το στόμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 23 Φεβ 2016, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρεπό σήμερα και απόλαυσα ένα υπέροχο freddo capuciino στον εμπορικό πεζόδρομο του Περιστερίου με την ανοιξιάτικη λιακάδα!!!
Καλημέρα!!!

Καλημέρα!!!
Καλώς τον αδερφό Νικόλα...Γεια σου Π.Α.Ο.Κ.τσάκι μου !!!
Καιρό είχες να φανείς και δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι με τα...χαζά εδώ μέσα...
είσαι...
...αφού...
Καιρό είχες να φανείς και δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι με τα...χαζά εδώ μέσα...