Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να γράφεις νωρίς το πρωί. Όλα δουλεύουν ρολόι.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

goran 64 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Μου αρεσει αυτο το forum, γουσταρω να γραφω ολο κ περισσοτερο, Μου αρεσει η δημοκρατια, οι αποψεις που ακουγονται, η κριτικη κτλ κτλ κτλ.
Επειδη ομως ειμαστε και αντρες, θελω και αυτον που σφαλλει, εσφαλλε η θα σφαλλει να το παραδεχεται κιολας.
Οταν π.χ ο Σαββιδης καποια στιγμη πετυχει κ βρει την συνταγη στο αγωνιστικο, ολοι αυτοι που τον κραζουν να βγουν και να πουν, ναι ελεγα παπαριες! Παραδειγμα δινω ετσι.....
Αν κι εσύ απαντούσες και σε κανένα σοβαρό ερώτημα επιχειρηματολογώντας σοβαρά και εξηγώντας και σε μας "τους απολυταρχικούς" αυτά που δεν καταλαβαίνουμε, θα είχε κάποια βαρύτητα αυτό που ζητάς... :shock:

Μέχρι τότε δεν δικαιούσαι να "θέλεις" τίποτα από τους υπόλοιπους εδώ μέσα, θίγοντας μας μάλιστα με την έννοια των άνανδρων !!! :oops: :oops: :oops: & :cry: :cry: :cry:

1...Δεν μας είπες λοιπόν γιατί έδιωξε τον Άρνεσεν τώρα κι όχι 1 ή 10 Γενάρη; Τότε είχαν "ίδια φιλοσοφία"; :?

2...Κατ αυτόν τον τρόπο ωφελήθηκε η ομάδα ή όχι μην κάνοντας μεταγραφές, τις οποίες ζήτησε ευθαρσώς ο προπονητής της ομάδας μας, τον οποίο μάλιστα "στηρίζει" ο Ιβάν; :?

Αυτά κοίτα να γουστάρεις να γράφεις κι όχι "ατυχή" παραδείγματα που είναι πανεύκολο και κοροϊδευτικό... ;)
Αν εσυ απο ολα όσα έγραψα κατάλαβες οτι αποκάλεσα τον οποιονδήποτε άνανδρο.... Τότε πάω πάσο φιλε. :shock: :shock: :shock:
Για επιχειρήματα ασε, δεν θα καταλάβεις τι εννοώ.Καλη σου μέρα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και σε σένα φίλε μου...Για ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ θα πεις εσύ σε μένα; :oops: :oops: :oops: Δεν ντρέπεσαι;;;

Γιατί δεν απαντάς στις 2 απλές ερωτησούλες που σου κάνω; Δυσκολεύεσαι;;; :oops: :oops: :oops:

Υ.Γ. Και άσε καλύτερα με μένα αυτές τις μεγαλόσχημες υπεκφυγές...Για την "ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ" πες κάτι... :(

Υ.Γ. 2...Και πριν γράψεις οτιδήποτε ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ :shock: :shock: :shock: ...Πουθενα ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ !!! ΕΣΥ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ :o :o :o !!! ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΟΥ !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ηρέμησε ρε Γρηγόρη! ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Άσε με ρε συ Απόστολε...Μας "πουλάνε τρέλα" ορισμένοι εδώ μέσα δηλαδή και μεις θα είμαστε ήρεμοι;;; :evil:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Το μονο σεναριο που εχει πλεον βαση ειναι αυτο με τον ζαγορ να εχει ενεργο ρολο στις οποιες αποφασεις του ιβαν

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φίλε mpouJr, με ευρωβολευτή δεν θα πάνε γήπεδο ούτε οι καρέκλες...

Goran, ηρέμησε! Δεν σε πουλάει τρέλα ο οmerta, ίσα ίσα είναι...πυροσβεστικός (δεν βρίσκω άλλη λέξη) και ήρεμος ο τόνος του!
Προσπάθησε να μην αρπάζεσαι εύκολα.. :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θα προσπαθήσω... :|
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

goran 64 έγραψε:Άσε με ρε συ Απόστολε...Μας "πουλάνε τρέλα" ορισμένοι εδώ μέσα δηλαδή και μεις θα είμαστε ήρεμοι;;; :evil:
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Με το να τη λες σε όποιον εκφράζει άλλη άποψη θυμίζεις τους μπάτσους που ψάχνουν για αναρχικούς. Δεν κάνει καλό να απαντάς στον καθένα. Και στο κάτω-κάτω γιατί να απαντήσεις εάν δεν σε μνημονεύει προσωπικά; Επειδή η άποψή του διαφέρει από την δική σου; Ε και; Ή μήπως πιστεύεις ότι θα του αλλάξεις άποψη;
Στο έχω γράψει και αλλού. Ασχολείσαι υπερβολικά με τους πάντες.
Πρόσεξε, δεν λέω να μην γράφεις την άποψή σου, ότι δηλαδή συμφωνείς ή δε συμφωνείς, αλλά τα (έντονα) κείμενά σου δείχνουν μια αγωνιώδη προσπάθεια να πείσεις για το δίκιο σου, εις βάρος του συνομιλητή σου και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όταν "κατηγορούν" την αντίθετη άποψη με "μονομερείς" δικές τους, με εικασίες και ευχολόγια, με ψέματα ή έστω τις μισές αλήθειες, τότε ναι ρε συ Απόστολε, "Τούρκος" γίνομαι και επιθετικός και εντέλει μέχρι ειρωνικός, Ο.Κ.;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΟΣΟ (θέλουν κάποιοι να) ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ !!! :oops: :oops: :oops: & :cry: :cry: :cry:

Όσο για "μπάτσους, αναρχικούς κ.τ.λ." που μου τσαμπουνάς, τα θεωρώ "πράσινα άλογα και deep purple ηλιοβασιλέματα" και τα αντιπαρέρχομαι σεβόμενος την παλαιότητα σου στο forum... :shock:

Στα 52 μου όμως πλέον, απ τα 4 μου στα τσιμέντα της Τούμπας, με τετραψήφιο πλέον αριθμό ζωντανών αγώνων στα μάτια μου ως οπαδός του Π.Α.Ο.Κ., δίχως να έχω απαιτήσει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ απ τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., δίχως να έχω μπει ΠΟΤΕ "ΚΟΥΤΡΑ" ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ και με βεβαιωμένο I.Q. 139, πιστεύω ότι αξίζω λίγο παραπάνω σεβασμό και λιγότερα "πεσίματα" από "παλιούς" και moderators εδώ μέσα, στο "ανεξάρτητο site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.", όσο "νέος" κι αν είμαι σε αυτό !!! "Δείγματα γραφής" μου έχω δώσει ήδη πάρα πολλά νομίζω !!!

Καλημέρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Φεβ 2016, 11:16, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πουθενά τα πράγματα δεν είναι αθώα ρε Γρηγόρη και πουθενά στον κόσμο δεν είναι όπως φαίνονται. Με τη λογική σου όμως κάθε μέρα θα έχεις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Γράψε την άποψή σου και όποιος καταλάβει (συμφωνήσει), κατάλαβε. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να καταλάβουν (συμφωνήσουν) ούτως ή άλλως.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πουθενά τα πράγματα δεν είναι αθώα ρε Γρηγόρη και πουθενά στον κόσμο δεν είναι όπως φαίνονται. Με τη λογική σου όμως κάθε μέρα θα έχεις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Γράψε την άποψή σου και όποιος καταλάβει (συμφωνήσει), κατάλαβε. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να καταλάβουν (συμφωνήσουν) ούτως ή άλλως.
Μου τα ξαναέγραψες αυτά ρε συ Απόστολε και σου απάντησα ότι δεν θα σταματήσω να αντιπαρατίθεμαι, έστω κι αν "ξυπνήσω" ακόμα και ένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκι, ακόμα και κανένα, έστω κι αν με πουν "γραφικό", δεν με νοιάζει !!!

Είμαι Π.Α.Ο.Κ. ρε Απόστολε, ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΖΙΜ Π.Α.Ο.Κ.: Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!!

Αν ενοχλώ κάποιους ας με "στείλουν" για να ησυχάσουν !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Φεβ 2016, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kατι πηρε το αυτι μου και το ματι μου για Βρυζα και Ζαγορακη.Ελπιζω να ειναι αστειο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μακάρι να είναι αστείο... :oops:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για τον Ζαγορακη δεν το συζητω,μακρια και αγαπημενοι,αλλα τον Βρυζα μπορει να τον περασα πριονοκορδελα για μια σειρα λαθων,αλλα σαν προσωπηκοτητα τον εχω σε αρκετη εκτιμηση και καλως η κακως δεν μπορω να σκεφτω πολλους καλυτερους, ειδικα ελληνες που να προερχονται απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ,δεν θα τον ηθελα ομως σε ρολο ΤΔ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”