Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από alp920 »

ποιός θα ανοίξει το τόπικ του πουρλιωτόπουλου?
κανένας γουρλής?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:
Ποτε αναλαβανει ο γιος του ειπαμε μπας και υπαρχει πιθανοτητα να ζησουμε καλύτερες μερες χωρίς να βιάζεται η λογικη?
Χα! Δυο μηνες το πολυ του δινω του Γιωργη.Μετα θα τον στειλει κι αυτον.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μου αρεσει αυτο το forum, γουσταρω να γραφω ολο κ περισσοτερο, Μου αρεσει η δημοκρατια, οι αποψεις που ακουγονται, η κριτικη κτλ κτλ κτλ.
Επειδη ομως ειμαστε και αντρες, θελω και αυτον που σφαλλει, εσφαλλε η θα σφαλλει να το παραδεχεται κιολας.
Οταν π.χ ο Σαββιδης καποια στιγμη πετυχει κ βρει την συνταγη στο αγωνιστικο, ολοι αυτοι που τον κραζουν να βγουν και να πουν, ναι ελεγα παπαριες! Παραδειγμα δινω ετσι.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Τετ 17 Φεβ 2016, 15:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

kataramenos5 έγραψε:
simba έγραψε:
Ποτε αναλαβανει ο γιος του ειπαμε μπας και υπαρχει πιθανοτητα να ζησουμε καλύτερες μερες χωρίς να βιάζεται η λογικη?
Χα! Δυο μηνες το πολυ του δινω του Γιωργη.Μετα θα τον στειλει κι αυτον.
Χαχαχαχαχαχαχ..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

fidel έγραψε:
nikolasf έγραψε:Εγώ άλλα έχω ακούσει για τον Μίχελ....
Καληνύχτα!!
Καντω μας λιανά ρε Νικο
Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά στη Σαχταρ λειτουργούσε και ως ΤΔ με σκεπτικό σαν του Άρνεσεν απλά επένδυε σε πιο έτοιμους και συνεπώς υψηλότερου κόστους πάικτες.... Δεν ξέρω ακούγονται πολλά και ψάχνω μια αχτίδα ελπίδας .... κάπου να κρατηθώ και να μην καταρρεύσω..... μου είναι αδιανόητο να δεχτό ότι ο ΙΒΑΝ είναι τόσο μα τόσο μ@λ@κας!!!!
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Τωρα που είμαι λιγο πιο ηρεμος τα βλεπω καλα τα πραγματα.
Εχουμε το αρνητικο του Αρνεσεν και της μη στήριξης του πλανου που μας χαλασε.Οκ ενταξει.

Εχουμε όμως τον τρελο Ιβαν,καλο κορμο στην ομαδα,χρονο για προετημασια για τη νεα σεζον,0 χρεοι και πλεον μετα το σοκ της φασης από τη περσινη τραγωδια, στο ονειρο του Μπερμπατοφ που τον είχαμε στο πανγκο,και τον Αρνεσεν που δε μας εκανε,σαν οπαδοι μπορω να πω ότι εχουμε περασει σε άλλο επιπεδο.Τα εχουμε δει όλα!!!
Δεν θελω να πω για τη πωληση Λουκας ισως,και τι μπορει να παιξει τη νεα χρονια.

Θελω να πω για αυτή τη σεζον που θελουμε το κυπελο και τη 1 θεση στα πλει οφ.
Η ομαδα τωρα θελει στηριξη.Αυτο που μου εβγαλε το φορουμ είναι ότι υπαρχει πολύ αγαπη για την ομαδα από το κοσμο της.Τους εχουμε ολους στο γηπεδο.Ειμαστε στη τελικη ευθεια και η ομαδα πρεπει να είναι δυνατη και με θετικη αυρα.

Τωρα είναι αυτό το DNA που λεγαμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Μίχελ δεν ήταν Τ.Δ. στη Σαχτάρ. Σόρυ αλλά εκεί υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες και του Μίχελ ήταν άλλη.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

MANIAKOS έγραψε:
obanebane έγραψε:
abg12d34 έγραψε:εγω βλεπω οτι απο την στιγμη που ηρθε ολα τα τμηματα σχεδον του ΠΑΟΚ εκτος (προς το παρον)
του ποδοσφαιρου αναπτύσσοντε με γοργους ρυθμους

ισως ειναι τυχαιο ισως ομως και οχι

πιστευω στο τελος ....εαν μεινει ...θα γινουμε η ομαδα που ο καθενας μας εχει στο μυαλο του

ΠΑΟΚ να εισαι

υπομονη οοοοοομπανεμπανε πολυ απογοητευμενο σε ....βλεπω...

παντα μετα την καταιγιδα εχουμε καλο καιρο

Η απογοητευση εχει ερθει εδω και καιρο καρπουζα,απλα σημερα επιβεβαιωθηκαν ολοι μου οι φοβοι και χαθηκε και η τελευταια μου ελπιδα.
Αυτο ακριβώς η ελπίδα χάθηκε

Ειναι η μερα που θα θυμόμαστε μετα απο χρονια γιατι αυτο που εγινε κυριακη ειναι μονο η αρχη
Δυστυχώς συμφωνώ σε όλα...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

psykoman έγραψε:Ρε μαγκες γιατι το πατε το νταλαβερι στην απομακρυνση του Φρανκ σαν προσωπο;;;

Το θεμα ειναι οτι ολα τα ΠΑΟΚτσακια που μαλωναν και αρπαζοταν στα καφενεια, στο γηπεδο, στο δρομο, στο σχολειο, στην δουλεια κτλ κτλ υποστηριζοντας το πλανο που τους εδωσε ο Σαββιδης με Τζακ προεδρο,Φρανκ Τ.Δ., Τουντορ προπονητη και φωναζαν συνεχεια για υπομονη(αντι να το κανει η διοικηση αυτο) σημερα απλα αισθανονται ΜΑΛΑΚΕΣ
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Το γιοφυρι της Αρτας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

omerta76 έγραψε:Μου αρεσει αυτο το forum, γουσταρω να γραφω ολο κ περισσοτερο, Μου αρεσει η δημοκρατια, οι αποψεις που ακουγονται, η κριτικη κτλ κτλ κτλ.
Επειδη ομως ειμαστε και αντρες, θελω και αυτον που σφαλλει, εσφαλλε η θα σφαλλει να το παραδεχεται κιολας.
Οταν π.χ ο Σαββιδης καποια στιγμη πετυχει κ βρει την συνταγη στο αγωνιστικο, ολοι αυτοι που τον κραζουν να βγουν και να πουν, ναι ελεγα παπαριες! Παραδειγμα δινω ετσι.....
Αν κι εσύ απαντούσες και σε κανένα σοβαρό ερώτημα επιχειρηματολογώντας σοβαρά και εξηγώντας και σε μας "τους απολυταρχικούς" αυτά που δεν καταλαβαίνουμε, θα είχε κάποια βαρύτητα αυτό που ζητάς... :shock:

Μέχρι τότε δεν δικαιούσαι να "θέλεις" τίποτα από τους υπόλοιπους εδώ μέσα, θίγοντας μας μάλιστα με την έννοια των άνανδρων !!! :oops: :oops: :oops: & :cry: :cry: :cry:

1...Δεν μας είπες λοιπόν γιατί έδιωξε τον Άρνεσεν τώρα κι όχι 1 ή 10 Γενάρη; Τότε είχαν "ίδια φιλοσοφία"; :?

2...Κατ αυτόν τον τρόπο ωφελήθηκε η ομάδα ή όχι μην κάνοντας μεταγραφές, τις οποίες ζήτησε ευθαρσώς ο προπονητής της ομάδας μας, τον οποίο μάλιστα "στηρίζει" ο Ιβάν; :?

Αυτά κοίτα να γουστάρεις να γράφεις κι όχι "ατυχή" παραδείγματα που είναι πανεύκολο και κοροϊδευτικό... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

nasos66 έγραψε:Τωρα που είμαι λιγο πιο ηρεμος τα βλεπω καλα τα πραγματα.
Εχουμε το αρνητικο του Αρνεσεν και της μη στήριξης του πλανου που μας χαλασε.Οκ ενταξει.

Εχουμε όμως τον τρελο Ιβαν,καλο κορμο στην ομαδα,χρονο για προετημασια για τη νεα σεζον,0 χρεοι και πλεον μετα το σοκ της φασης από τη περσινη τραγωδια, στο ονειρο του Μπερμπατοφ που τον είχαμε στο πανγκο,και τον Αρνεσεν που δε μας εκανε,σαν οπαδοι μπορω να πω ότι εχουμε περασει σε άλλο επιπεδο.Τα εχουμε δει όλα!!!
Δεν θελω να πω για τη πωληση Λουκας ισως,και τι μπορει να παιξει τη νεα χρονια.

Θελω να πω για αυτή τη σεζον που θελουμε το κυπελο και τη 1 θεση στα πλει οφ.
Η ομαδα τωρα θελει στηριξη.Αυτο που μου εβγαλε το φορουμ είναι ότι υπαρχει πολύ αγαπη για την ομαδα από το κοσμο της.Τους εχουμε ολους στο γηπεδο.Ειμαστε στη τελικη ευθεια και η ομαδα πρεπει να είναι δυνατη και με θετικη αυρα.

Τωρα είναι αυτό το DNA που λεγαμε.

RESPCT ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΥΓ Πάιδες δεν την παλέυω άλλο 15 λεπτά ποστάρισμα ηγια μια φράση .....σέρνεται κάντε κάτι!!!!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οποιος εχει περισσοτερα λεφτα και αγαπη για την προσφυγικη αυτη ομαδα απο τον Σαββιδη να παει να αναλαβει

μεχρι τοτε μπορει να γραφει καποιος την κριτικη του και μεχρι εκει
χαιρετε
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Διδακτικές οι τελευταίες μέρες, για μένα τουλάχιστον. Πρώτα, να διορθώσω μια λάθος εντύπωση που είχα. Είχα γράψει ότι η ομάδα χρειάζεται 5-6 Νικολακόπουλους να κάνει τη δουλειά της όπως κάνουν κι άλλοι. Τελικά όπως φάνηκε από τις "έγκυρες" διαρροές που δεν διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την ΠΑΕ τους έχει. Κάτι είναι και αυτό.
Για τα συμβόλαια που βγήκαν: Αφενός είναι πολύ εύκολο να πεις ψέματα ή μισές αλήθειες (αν υπολογίσεις ή όχι, ανάλογα τι σε βολεύει, εφορία, μπόνους, ειδικούς όρους), αφετέρου δεν έχουμε ανάλογα "έγκυρα" στοιχεία από συμβόλαια άλλων ομάδων ώστε να κάνουμε συγκρίσεις. Έτσι ώστε να κάνουμε υπολογισμούς περί υπερκοστολόγησης ή όχι με το αισθητήριό μας, που είναι διαφορετικό στον καθένα και χωρίς να ξέρουμε την αγορά. Λες και δε μπορούν να πουληθούν στο μέλλον με κέρδος, θεωρούνται ήδη χασούρα.
Ακόμα κι αν ισχύουν στο ακέραιο, έχω μια απορία: Εφόσον για τα πάντα στα οικονομικά έχουν γνώση τόσο η Ρωσίδα όσο κι ο Ιβάν, η δυσφήμιση που επιχειρείται αντανακλά στον Άρνεσεν ή στον ίδιο το μεγαλομέτοχο, που όλοι τις τελευταίες μέρες αναρωτιούνται αν τον έπιασε κότσο ο Δανός? Πέρα απ αυτό, είναι τελείως αντιεπαγγελματικό να βγαίνουν νούμερα στον αέρα για να δυσφημιστεί κάποιος τον οποίο θες να διώξεις χωρίς επικοινωνιακή ζημιά. Και το έχει ξανακάνει αυτό η ΠΑΕ κι αυτό θα της κοστίσει στο μέλλον.
Για Τούντορ: Δεν έχω καταλάβει γιατί μένει, αφού θα φύγει. Δείχνει επαγγελματισμό? Για τους συνεργάτες του? Δεν έχω βγάλει άκρη. Προφανώς θα είναι το θύμα της επόμενης κρίσης.
Πιστεύω ότι ο Ιβάν θα βάλει το Βεζυρτζή πρόεδρο. Το dna που θα γιατρέψει τα πάντα. Που δεν ήθελε να χρεωθεί το φάγωμα Τούντορ και Άρνεσεν ή τις πολύ πιθανές αποτυχίες της χρονιάς που διανύουμε και θα εμφανιστεί πάλι φανερά αργότερα ή στο τέλος της χρονιάς. Και πιστεύω θα έχουμε κι άλλες επιστροφές.
Αν ισχύουν τα περί Μάρκεβιτς, Ιστράτι κλπ βλέπω τον Ιβάν να πηγαίνει σε μοντέλο ομάδας μια χρήσης με σκοπό τίτλο, με έμπειρους, ακριβούς, Λατίνους και από Ρωσία μεριά. Κι αν δεν του βγει ή δεν τον αφησουν άγνωσται αι βουλαί
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και εγω θα ηθελα να εχω μια φαρμακοβιομηχανια και να ριξω περισσοτερα λεφτα στην ερευνα να μαζεψω τους καλυτερους φαρμακοποιους κ.λπ
αλλα με τα λεφτα που εχω ουτε φαρμακειο στην ανω ραχουλα δεν μπορω να ανοιξω

τι σημαινει δεν μου αρεσει ο σαββιδης; κανε την κριτικη σου φιλε και αν θελει θα την λαβει υποψιν του,στην τελικη αμα δεν γουσταρεις μην ερχεσαι στο γηπεδο,να μια αντιδραση,απεργια/αποχη.
να τον βριζεις δεν εχεις ομως δικαιωμα διοτι δεν εχεις τα λεφτα στην τσεπη για να αλλαξεις στατους στην ομαδα
ο σαββιδης και τα εχει και γουσταρει την ομαδα,εχει δικαιωμα στα λαθη,ελλειψει εναλλακτικης

τοσο απλα

να πω οτι κανει κατι εσκεμμενα να τρελαθουμε ολοι; ο ανθρωπος μολις πριν λιγους μηνες εσταξε 10 μυρια για χρεη
που αμα γυρισεις ολην την θεσσαλονικη αναποδα ουτε δεκα ευρω δεν θα βρεις!αλλα και αν βρεις ποσοι θα εχουν την θεληση να πληρωσουν τα σπασμενα αλλων;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”